Hirdetés
Aktív témák
-
Paul119
addikt
[link] ez milyen marhaság akar lenni
-
mynames
senior tag
válasz
BoogeyM@n. #9688 üzenetére
Ne sajnáld a 25k/kopf-ot a 75%-os legénységre!
-
biggamer
veterán
-
emre
veterán
válasz
Stauffenberg #9691 üzenetére
Érdekes, nekem tegnap este ment a játék.
Az összes gépemmel megvolt a duplázás 1-2 körön belül. Csak a JP-vel kellett kicsit többet mennem, és még a SU-5-össel is sikerült nyertes csatába mennem tier 7-8-as gépek ellen.
A stock IS-el meg csináltam egy sniper, mesterlövész, top gun, wittman kombót 8 kill-el első győztes meccsnek. Ez gyakorlatilag a harmadik csatám volt vele tegnap. A 100mm-es löveg volt fent, 18/18 találattal.
Mondjuk épp ennek a meccsnek az elején említettem a T. csapatnak hogy ha így szétszélednek akkor veszítünk. Erre fel én hoztam a csatát, igaz top tier voltam, szóval illett kitennem magamért. Mines-en volt a csata, a dombra, északról (2-es pont-ról) indultunk a dombra egy sluggerrel együtt mentem fel, de egy t-43-már volt fent. Szerencsétlen kb 20 méterről nem tudott érdemben sebezni, csak a láncomat lőtte el. Ezt együttesen kivégeztük. Közben felrongyolt egy stug, az gyorsan kilőtte a a t-43-al való küzdelemben erősen leamortizálódott sluggert, mert én nem tudtam 1 hitelni, hanem épp hogy csak oldalba kaptam. Majd a stug az helyett hogy eltűnne, és scout-olna az ellen hummel-jének leállt velem kakaskodni, face 2 face, meg nekem jött párszor. Hát itt majdnem felröhögtem. No mind1, kilőve. Innét kezdve egyedül voltam a dombon és csak csipázni kellett az ellent. -
grunge
addikt
válasz
Stauffenberg #9691 üzenetére
Tegnap nem akarta játék hogy nyerjek...hiába voltam elöl, vag hátul, mindegy volt. Olyan hüyle meccsekbe kerültem hoyg az hihetetlen. egyik oldalon az összes TD, majd az összes Heawvy mejd az összes high tier med...ez a matchmaker egyre rosszabb lett. Enjoy the game! GG WG! Egyás után tizenpár ilyen hüyeség nem lehet (nomeg a fentebb olvasottak alapján másnál is, ugye) ezt a "véletlenre" fogni. Azaz JÓ LENNE ha már foglalkoznának a hibajavítással is, ne csak ujakat implementáljanak..
Mindegy ma talán meló után meglesz a KT, jól fog mutatni a Gyűjteményben
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stauffenberg #9689 üzenetére
Jelentem, újabb 10 csata után sem voltam részese győzelemnek. Közben meg már elmúlt éjjel kettő, azaz ez már a következő nap a játékban, szóval a tegnapi napra vonatkozóan egyetlen tankommal sem sikerült az XP duplázást meglépni. Egy egész napot végigjátszottam úgy, hogy közben egyetlen nyertes körben sem sikerült részt vennem.
Elkönyveltem, hogy a játék szándékosan rak értelmi fogyatékosok közé, mert mostanában túl jól ment.
-
Paul119
addikt
hát ez nagyon nagy volt olyan volt mint a benni hill showban én rohantam a két 1% ra általam le sebzett is 3 meg lövve után engem meg kergetett egy obj 704 szét lőt motorral
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BoogeyM@n. #9688 üzenetére
De itt nem stock tankokról van szó, hanem olyanokról amik teljesen ki vannak fejlesztve, már csak a következő tank miatt akarom farmolni az XP-t meg a kreditet. De úgy nehéz, hogy ma kivétel nélkül az összes meccsen agyalágyult hülyékkel sorsolt össze a random.
Egyedül az előzőleg mesélt csata volt kifejezetten élvezetes, még akkor is ha ott is vesztettünk, de az legalább izzasztó és izgalmas volt. Az ilyen csatákban nem érdekel, hogy vesztünk, mert a játékélmény a maximumon van. De az összes többi mai csata amiatt veszett el, mert tényleg igazi idiótákkal kellett együtt játszanom akik inkább kempelnek a pálya legkevésbé veszélyes pontján és nem visznek be egy apró találatot sem, pedig egy másik ponton már áttörtek nagy számban...
Ebben nem tudom mi a jó nekik... sem kredit sem XP nem jár ezért...
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz
Stauffenberg #9685 üzenetére
Nekem ált akkor szoktak ilyen zúzós köreim lenni mikor vmi új stock járgányt kell fejleszteni a mostani VK3001P-t is 40%al keszdtem és az volt az érdekes egyszer csak 49% lett belőle pedig 10ből 3at ha nyertem és mindig kiléptem pihi mert kissé sokkaltam a szívatást hogy T8-9 közé kell pakolni legtöbbször egy stock kezdő tankot.
-
Stauffenberg
nagyúr
Bocs, hogy duplázok, már nem tudom szerkeszteni az előzőt.
Kezdek iszonyatosan kiakadni... már azon gondolkozom, hogy letörlöm a *****ba az egész ********* játékot! A legkülönfélébb tankjaimmal igyekszem a napi dupla XP kört lefutni, de ma még egyetlen egy meccset sem sikerült nyerni, mert féleszű, értelmi fogyatékos, retardált idiótákkal tesz folyton egy csapatba.
Már vagy húsz meccset lejátszottam a mai napon és mindegyik vereséggel végződött kivétel nélkül. Akinek az agyi tevékenységei odáig terjednek, hogy tudja nyomni a "W" gombot és közben ész nélkül kattintgat az miért nem játszik valamilyen böngészős flash játékkal vagy Call of Duty-val? Miért egy értelmes játékot kell szétbarmolni? Nem kell valamivel játszani csak azért mert ingyenes...
-
Stauffenberg
nagyúr
Én meg az M4 Shermannal csak a napi első duplázásig akarok eljutni, de már a sokadik kör végződik véres vereséggel.
De a legutóbbi igazán epikus volt!
Soha nem kapott még ennyi találatot a kicsi M4-em... háromszor lőtték le a lánctalpat, egyszer kigyulladt és egyszer a motor is beadta az unalmast, a legénységből meg már csak a töltő volt életben. A végén már csak 5%-os HP-val még kiszedtem két T1 Heavy-t meg egy egy PzIII-at, mikor végleg egyedül maradtam. Már csak egy M2 MT és egy SU-26 arty volt az ellenség oldalán. Az M2-t egy lövéssel kivégeztem de pont abban a pillanatban kapott el a SU-26 és én is beadtam a kulcsot... pedig nem volt messze már a győzelem, főleg, hogy szinte egyedül hoztam ki a végére a kiegyenlítést egy bő 4 pontos lemaradásból!
Közben chaten írogatták páran, hogy "WTF!!! EPIC!"
-
mynames
senior tag
Most nyomtuk le:
15:0 -
-
Fel
addikt
Fölösleges... Ilyet biztosan nem fognak benne javítani, mert ez nem hiba. Ha felrobban a lőszerrekesz, akkor biza K.O. Sajnos ez benne van a pakliban, hozzá kell szokni...
Nem készítettél véletlenül egy screenshotot az esetről? A találat után felsorolja a program, hogy "XYZ lövése megsemmisítette a lőszerrekeszt". -
diegho
nagyúr
Ma egy IS 1 hitelt egy 100%-os ferdit. Az IS is kérdezte mi a fene volt ez, nem értette senki.
-
diegho
nagyúr
válasz
GrooveHero #9665 üzenetére
Én most pattantam Tiger 1 oldaláról 90 fokban S-70-el.
Hogy wot-nál maradjak. 20€-t költöttem a játékra amikor meglett a KV, a cél az volt, hogy elérjek egy tier 10 tankot ezalatt és egy magasabb TD-t, többet nem szándékozok rákölteni, max még egy hónap prémium, ha netán új 10-es tankot akarok.
[ Módosította: #65675776 ]
-
GrooveHero
addikt
válasz
Realradical #9669 üzenetére
Nem az eredeti játékról van szó. Az nekem is van. És ha arról lenne szó, akkor vennék programot, aminek látom értelmét..stb...de egy olyan játékban, ahol bújsz a bokorban és nem tudod elképzelni, hogy honnan a picsából lőnek...akkor az elég gáz...
Az eredeti játékok meg nem olyan bugosak, hogy egy 30 méter magas hegy mögött állva kilő az arty...ilyenekre gondolok -
PetAd
tag
GrooveHero: Ebben a játékban bármi lepattanhat bármiről, pár példa: Ferdi 128asa egy Slugger oldaláról, KV 122ese HE-vel egy másik KV tornyáról szemből, KT hosszú 105öse egy A-20 hátuljáról, KV 152ese HE-vel egy IS4 tornyáról, T57 egy Bisonról
A KV 152es ágyúja amúgy iszonyat OP, Is4ről szemből 55%ot vettem le 3 lövéssel, majd a 4. lepattant róla
de valahogy úgy érzem hogy pontosabb mint amilyennek kellene lennie, lehet csak paranoiás vagyok, hiszen a fejlesztők nem elfogultak egyik irányba se.
[ Módosította: #65675776 ]
-
Cooper911
senior tag
Nekem is van Leo-m mert tetszik és egész más játékstilust kiván mint pl a heavy-k vagy bármi más. Scoutolni kell vele, vagy valamelyik bokorban lapitva, vagy városos pályán az utcákba kanyarogva max gázzal. Sokszor van úgy hogy leirok egy nagy kört és a meccs végén jön az XP ezerrel a sok detect miatt. Tier 5ig még néha bele is lövök valakibe. Ha van értelmes Arty aki figyel akkor még hasznára is vagy a csapatnak.
Valóban sokszor egy-egy nagy tank megesz egy lövésből, de hát ettől játék a játék, hogy el tud e futni a kisegér a macskák elől vagy elkapják. Szerintem ez érdekesebb mint T10ben oneshootolni a nálam kisebbeket és elslattyogni az ellenfél zászlójához. De persze mint minden ez is izlés kérdése.
D.Orion, szerintem kezdj el TD-zni esetleg artyzni valamelyik ágon, ha úgyis ki akarod próbálni mindet akkor mindegy mikor teszed. Azzal jön az XP is szépen és akkor majd a free xp-ből lenyomod a Lusc-ot tényleg elég szenvedős tud lenni. Bár felfejlesztve már egész jó, de akkor már inkáb továbblép az ember a Leo-ra.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
A lényeg amit mondani akartam hogy megvan az esélye alacsonyabb tierben is a jó játéknak nem kell ehhez csak a T9-10 mert a nagyobb tiernek is megvannak a szívatásai és hogyha már így nézzük szinte ugyan ott van mind a kettő.
Szívatás az mikor sok artistát kifogsz de az is ha 2 egyszerre eltalál ennek esélye megvan mikor platoonba tolják persze védekezhetsz ha kempelsz aztán nem mész nyílt terepre de ennek szerintem nem sok értelme van én más játékstílust szeretek meg tehet olyan xar csapatba ahol még prémmel is -os köreid lesznek.[ Módosította: #65675776 ]
-
diegho
nagyúr
Győzelem!
Csata: Redshire 2011. augusztus 21. 12:56:26
Jármű: IS-4
Szerzett tapasztalat: 3 914 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 63 234
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Wittmann KitüntetésNekem ez volt az első köröm ma. 40k credit volt tisztán.
-
diegho
nagyúr
válasz
BoogeyM@n. #9633 üzenetére
Annyival, hogy az arty ellen tudsz ésszel védekezni, de teljesen lényegtelen én élvezem mikor tier9-be berak sok tier5 szemetet az ellenfélhez.
-
D.Orion
veterán
válasz
BoogeyM@n. #9631 üzenetére
Jap ez így van. Ha azonos tier osztályt rak csak össze akkor nagyon jó a csata. PZ III-al vagy 38t-vel voltam már a lista tetején is, akkor nagyon élvezetes a többi pz III ellen menni, de amikor berak a KV-k meg Tiger P-k mellé akkor dobom el az agyam. Majd idővel megyek felfele én is, de nem sietek sehova.
diegho: Te teljesen más játékstílust képviselsz így nem értheted meg az én nézőpontomat. Én is máshogy játszom ezt a játékot és te is. Mind a kettőnké jó út csak máshogyan. Persze ha lenne tier 9 tankom, akkor azzal nyomnám, de nincs és egy darabig még nem is lesz. Pláne úgy, hogy hétközben normál esetben maximum napi 1óra játékidőm van. Hétvégén meg 3-4óra/nap.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Jah remek a példán a példákat se értetted akkor itt van másik én vagyok KV-val toptanknak de lehetek T29-el KT-val PzKpfw S35 739 (f) stb...
de a PzIVel is csak a sorsolástól függ hogy velem legyen a heavy KV ellenek meg td med topnak.
+Jó hogy a KV-t hoztad fel na azzal pont remekül érzem magam T9ben főleg ha IS4et látok az ellenél mert 152-essel szépen le lehet farmolni a csipegetéssel -25%Tier10-ben meg téged az arty fog 1shotolni az mennyivel jobb?
-
diegho
nagyúr
válasz
BoogeyM@n. #9631 üzenetére
Neked lehet az az élvezetes amikor egy szimpla KV 1 shotol a trollgun-al, én inkább játszok az is4-el. Tier 5 jó buli egy darabig, de utána nagyon unalmas, ha berak is4-ek közé, tier9-et nem fog berakni tier 13-ba, mert nincs és mindent tudsz sebezni, minden ellen van esélyed.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Azért nem olyan nagy durranás az a TX
Az élvezetes játék akkor kezdődik mikor te vagy a kategória csúcsán Tier akármi és ráadásul abszolút csúcstankkal olyankor lehet falatozni a nagy xp crediteket.
+Minden a balansztól függ pl lehet egy PzIV-el élvezetes csatába kerülni csak a jó sorsolástól függ milyen ellenfeleket kapsz és kik a segítőid.
+CW Legnagyobb kiábrándulás nem szól másról 90%ban csak hogy spottolás és T8as arty tűz a tankok ott csak vmi próbababák ez szintúgy nem lesz másabb random battléban T-IX-Xes szinteken mikor 6db artyt is besorsol a gép ezért sokkal élvezhetőbb alacsony Tierben mikor ilyen fejletlen grille xarok vannak leginkább és nem olyan monster artisták akik még az IS7edből is kikapnak 1lövéssel. -
GrooveHero
addikt
válasz
D.Orion #9628 üzenetére
És ebben a formábna hogy most szegény lukszussal szenvedsz, szerinted élvezhető. Nincs kifogásom ellene, én is szeretném majd idővel kipróbálni valamennyit, de most kell az IS-7, az összes többi tank másodlagos. És igen, én is szeretem kiélvezni maximálisan a játékot, mert azért álltam nki a játéknak, mert tankbuzi vagyok, ahogy sokan mások is azok itt rajtam kívül.
VAgy tévednék tán? -
D.Orion
veterán
válasz
GrooveHero #9627 üzenetére
Azért nem tudom, mert egy csatában vele 30-60xp-t szerzek és kéne vagy több ezer a motorhoz.
diegho: Azért fejlesztek arra, mert szeretnék egy Leopard-ot. Én nem klán háborúzok meg semmi ilyen, csak végigjátszok minden utat a játékban. Egy MMO addig élvezetes amíg lehet benne fejlődni. Számomra abban nincs semmi élvezet, hogy elrohanok tier 6-ig. Szeretem kiélvezni a játék adta lehetőségeket.
-
D.Orion
veterán
Soha nem tudom felfejleszteni a Luchs motorját... Gyalázatos ez a tank... alap motorral 20km/h a végsebessége és azt is kb 1 óra alatt éri el. A élegkisebb egyenetlenség hatására is lelassul 8km/h-ra... Sehova nem tudok odaérni és sehonnan nem tudok elmenekülni. Se ágyú, se sebesség, semmi... Kb abból ál a csata, hogy mire elindulok vagy végevan vagy rám rohannak, mert már csak én maradtam életben az arty-kkal. Az előbb lehagyott egy Bison egyenes úton!!!
-
D.Orion
veterán
Általában akkor játszok felderítőt ha tényleg semmi esélyem nincs sebezgetni. Az esetek többségében olyan csatában vagyok ahol az első 4-5 tankot nem tudom sebezni se, a következő négyesbe már bele tudok csípni, a többinek akár már face to face-nek is nekiesek. Szerencsére hasznát veszem a rengeteg RO-nak és a viszonylag nagy tankismeretemnek, rengetegszer lövök meg kritikus pontokat. Sokszor látom az ellenfélen, hogy egy egy lövésem után bizony egy emberrel kevesebb ül már a tankban vagy éppen valamelyik alkatrész bemondja az unalmast.
7.5öst kipróbálom majd a HE-vel ha kifejlesztem. SPG vonalon alapból csak a drágább löszert használom, most az imént a Sturmpanzer II-vel egy csatában amortizáltam 2db KV3-mat és egy KV-1S-t. Nagyon örültek a csapattársaim, hogy felderítés után csak úgy potyogtak le a %-ok az ellenség fő tankjairól. Persze ehhez kell egy olyan csapat aki 5-7sec-ig képes egy helyben marasztalni egy-egy ilyen nagy dögöt.
-
Fel
addikt
válasz
D.Orion #9615 üzenetére
Pz III-ra a rövid 7,5-est csak HE lőszerrel használd. Az nem egy AT fegyver, hanem gyalogsági támogató löveg, nem érdemes az AP lőszerre kreditet pazarolni vele.. A legtöbbször úgyis a felderítés lesz a feladatod, magasabb szintű tankok között, ahol már az 5cm-es jobb penje is kevés lesz. Ellenben, ha sikerül az ellen hátsó vonalaiig eljutni, akkor igen hatásos lesz articsóka írtásban a 75-ös.
Amúgy aranyos, hogy ennél és a rövid 105-ös német lövegnél az alapértelmezett lövedék az AP... És aki nem változtatja meg a sorrendet (a szervíz ablaknál), az nagyon hamar ráfaraghat.
A múltkorában Himmelsdorfon esett meg velem egy vicces eset... A lista alsó harmadába kerültem, a top tankok IS-4-ek és E-75-ök voltak. Kevés volt a médium tankunk, úgyhogy úgy döntöttem, felmászok a dombra. Vágülis az IS nem oly' lomha... Fönt a tamplom mögötti romkupacnál szembetalálkoztam egy Pantherrel. Nézem rövid 10,5-es van rajta, na gondoltam kapom is a pofimba a HE spamet, uh hamarosan búcsút inthetek a lövegemnek... Rámlő, lepattan... Hmm... Újabb lövés, ez is lepattan. Itt már tudtam, hogy az emberem nincs éppen a helyzet magaslatán, gondolkodás terén... Simán lőtt rám AP lőszerrel a rövid kis ágyújából, és csodálkozott, hogy nem ér el semmit. -
-
D.Orion
veterán
Másnál is akadozik a játék? 50-70 közt ugrál a ping, de mindenre ilyen 5-6 másodperccel később reagál. Kanyarodás, tüzelés... eléggé kezelhetetlen így a játék.
Úgy nézem valami update van, de lehalt a honlap és a játék update is.
-
D.Orion
veterán
Használd egészséggel és megelégedéssel.
Most szeretném pótolni a köszönetnyilvánítást amit a múltkor elmaradt. Köszönöm mindenkinek a linkeket a kért ikonrendszerről, megtaláltam közte a nekem legszimpatikusabbat. Újabb kérdésem: Nincs-e olyan oldal ahol a játékosok részletes statjait lehet nézni? Ami a Wot oldalán elérhető az nekem édeskevés. Max XP vagy max credit/kör critical hit-ek gyakorisága, meg ehhez hasonló adatok érdekelnének.
Ui.: A múlt hét szerdán elkezdett reggel így állok:
Pz 38t Elite 75%
PZ II Luchs 75% Motorok, lánctalpak, jobbik torony, Leopard még fejlesztésre vár. Jelenleg elég gyenge még.
Sturmpanzer II Elite 75%
Marder II Elite 75%
PZ III 76%: FuG12 + 7.5cm-es löveg hiányzik még.Kérdés: Szerintetek PZ III-ra megéri felrakni a 7.5cm-es ágyút?
Az alábbi a problémám:
5cm(KwK 39 L/60): 67mm pem/70dmg/0.35
7cm(KwK 37 L/24): 43pem/110dmg/0.48Városi pályákon jó lenne a 7cm-es ágyú a kisebbek ellen, de nagyobb mapokon használhatatlan. Még egy érv ami ellene szól, hogy rendszerint Tier 5-6-7 ellenfeleim is vannak és azokba a 43pem-el bele se tudok kötni. Egy normális Tier 4 light tankot se tudok vele szemből átlőni.
-
_seth_
veterán
Pálya függő de részletesség maxon, a filtering is asszem 4x-esen és 1366x768-as felbontáson 30 alá még nem ment ellenben 55 környékére is felkúszik, driverben minden minőségen és még csak zúgni sem kezd a gép
D.Orion: hát az túlzás ellenben nekem is Core i3/i5-nek indult és Geforce 540M-nek a vásárlás + feltétel volt a jogtiszta windows is amit külön nem akartam beszerezni, amit linkeltél már +10e + win így már inkább magasabb árkategória sajnos
Egyébként core i5+hd5650 pontra ugyanannyit megy mint a phenom x3-al, a kis p320 és p360-as amd procikkal fut gyengébben csak persze a 540M még gyorsabb alkalmazásfüggően 15-20%-kal de ennyi már belefér
Egyébként amd volt az előző ami azért melegedett még fix 800 mhzen is ezen állítva sincs semmi és ha csak film megy vagy netezek a venti még csak nem is pörög de nem is forró egyáltalán
(Megjegyzem, hogy múlthét kedden ébredtem úgy, hogy na meghirdetem kiváncsiságból a notim - fuji xa2528 17" és a már leírt adatok + egy 40-es ssd volt benne és 320-as vinyó mellette - hogy van-e rá egyáltalán érdeklődő, jött is egy igen kedvező ajánlat(115e lett végül) és másnap már el is hoztam az újat de nem agyaltam sokat a cserén csak úgy jött kivételesen
A WOT pedig így került fel a gépre ismét mivel az előzőn az 1440x900-as felbontás kicsit sok volt a vga-nak de ez az acer simán megbirkózik vele még ha nincs is egekben a gps de pl van sok sok fű, bokor ami eddig nem volt
VGA:
[link] 540M a 98. az 5650 pedig a 112. bár megjegyzem, hogy nálam az 5650 minden piszkálás nélkül 10%-kal jobban muzsikál mint az oldalon mért adatok -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Vki dobjon már infót,hogy a TigrisII-nek mennyi lesz a hp-ja ha fent van a nagyobb torony?1600 -
_seth_
veterán
Új notival egész más a játék
Előzőn LOW/OFF volt a Graphics részen most pedig HIGH/ON + simítás és minden egyéb
Pz3-as T2-es, BT7-es és hasonlók vannak még csak
-
vbbb
őstag
válasz
BoogeyM@n. #9605 üzenetére
Nem lett felvéve? Szívesen megnézném mit szerencsétlenkedtek.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
WG-sek vesztettek nem akár hogy
3:0 helyett 4:0 mert erősködtek hogy még1 legyen.
Viktor nagyon bezombult a játékba még a mikrofonos sráccal se foglalkozott csak nagyon koncentrálva állítgatta a tankját. -
Fel
addikt
válasz
BoogeyM@n. #9602 üzenetére
Belenéztem. Elég gyenge eresztés volt... A döntőt már nem néztem meg, így nem tudom végülis megnyerték-e a németek a hat hónapos(!!) prém. account díjat. De előtte 2:0-ra mattolták a wargames.net csapatát..
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Profikat nézhetünk vmi bajnokin Colgnében/Köln
UPD. August 20. The match will start with an hour delay, at 16:10 local time (14:10 UTC) due to technical reasons.
http://tv.esl.eu/de/[link]
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Újszerű! 2db VIVAMAX rovarcsapda UV fénnyel és halk ventilátorral - csomag atm-ba küldés az árban!
- I7 8700k Gigabyte Z370P D3 alaplap 16gb ddr4 ram
- Dell Precision 15.6"FHD IPS/11.gen i7-1165G7/16GB DDR4/512GB SSD/Nvidia T500
- Új! Sportos laptop hátizsák USB kivezetéssel Kyndryl - csomag atm-ba küldés az árban!
- A4Tech Bloody N50, fehér gamer egér
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest