-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Tééényleg, van az az opció a beállításban, hogy sniper nézetben eltűnnek az effektek. Na, ez nálam nem működik, hiába kapcsolom ki, füstös a képernyő, és látszik a FŰŰŰ, ha belső nézetből lövök.
Valaki esetleg nem tudja véletlenül, hogy ez a probléma mindenkinek előfordul, vagy nálam, a modpakkomban keressem a hibát? Illetve ha utóbbi, akkor esetleg milyen mod okozhatja? Ikonpakk, térkép, célkereszt, XVM, hipózott tankok, szerveroldali célkereszt? Esetleg valami zoom mod? Ötletem sincs, mert semmilyen grafikai modot nem használok.Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
diegho
nagyúr
A patch eljövetelével újra aktívak lettek a bokrok. Az előbb 3x IS-7 és 2x E100 a csapatomban, ebből egyik IS-7 49%-os a többi 45!!!!!!! Négy 45%-osat berakott topnak egy oldalra, az azért nem gyenge. Összesen sebeztek 1700-at.
-
virkir
veterán
Imádom a wórgéminget.
Lezongoráztam egy email cserét visszaigazolták, hogy succes és azzal a lendülettel kértek egy pass cserét ami szintén elvileg sikerült.
Ennek örömére most már egyik kombóval sem tudok sehova belépni.
Mennyi idő mire ez ténylegesen normalizálódik? Ha van már tapasztalata ebben valakinek."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
bullseye
addikt
Remélem Runo készít megint mod csomagot, az övéi be szoktak jönni. Feltéve, ha egyáltalán jól emlékszem rá, kiét használtam néha... övé volt a színvak csomag, nem?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Steelheart2
őstag
Na szép és jo az uj patch,de megint valami nem stimmel a hangokkal.Ha eltalálnak,nics semmi visszajelzés csak ha a dmg panelra tekintek akkor látom hogy nuku hp.Föleg sniper nézetben eléggé gáz.Nincs fennt csak egy célzomod,egy statmod és egy dmg indikátor.Valamelyik bekavarhat?
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
törölt tag
-
sith7
félisten
válasz TESCO-Zsömle #15779 üzenetére
Mogyesz75
Nekem nagyon nem jött be ez a mód, főleg amikor védekezés van, volt egy olyan pálya, beállt mindenki, aztán kb. 15 percig ez ment, néha kilőttek 1-2 tankot és ennyi
Nekem nem volt túl pörgős -
törölt tag
Én imádom Sand Rivert és Erlenberget, mind támadásban, mind védelemben.
Egy időben annyit adta a játék, hogy kénytelen voltam megszeretni őket.
Sand River szerintem az egyik legjobb kreditfarmoló pályám.
A csigaszemnek hála, általában még heavyvel vagy td-vel is összehozok annyi spottot mint a egy átlagos scout. -
törölt tag
És mégse vették ki Sand River támadást!!!!!!!
-
törölt tag
válasz Enzolord #15774 üzenetére
Lehet igazad van.. szoktam is mondani a többieknek:
"jobban félek a saját csapattársaimtól, mint az ellenségtől, mert tudom, hogy az ellenség ki akar lőni, de hogy a csapattársak mit akarnak, az nagy rejtély"
no meg azt is szoktam mondogatni:
"nem ölünk csapattársat, nem ölünk csapattársat, nem ölünk csapattársat, nem ölünk csapattársat....."
-
Enzolord
addikt
válasz #21346560 #15773 üzenetére
Így van, néha a saját csapattársaid ellen is kell küzdeni, és még néha magaddal is... Az 30
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Patrick76496 #15770 üzenetére
Tele van a játék velük, bár én nem szoktam shot-olni. Általában -ha van idő- leoltom őket és csá. Zömük primitív bunkó némi komplexussal nyakon öntve.
Cucuska2: Cigányozásra csak annyit szoktam mondani, hogy nem vagyok a testvére/apja/rokona...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
addikt
válasz Patrick76496 #15770 üzenetére
T10 csatában egyszer játszottam, villogok T34-nek, hogy tolasson kurva gyorsan hátra, mert egy FV183 néz rá. Vagy hármat villantam neki, erre kilövi az FV, és elkezd szitkozódni, meg gold noobozni. Beírtam neki, angolul, hogy mi a lópélót várt, hogy majd az FV nem lövi a testét, erre elkezdett cigányozni nekem, meg írogatott be mindenféle marhaságokat, amikor engem meglőttek.
Volt még valami másik hasonló eset, ott is le lettem cigányozva.[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Patrick76496
őstag
Random magyarok, akik nem tudnak a platoon chatről:
Random nyavalygó artista magyar, megjegyzem a végén sok szerepe volt a megölésemben. 4000 dmg-es KV-4 kör bukott, a 3 ember közül miatta is.
- - - - - - - - - - - - - - - -
- Dream Team
- Indi Panzer 4300 dmg
- KV-4 stronk #1: 4800 dmg
- KV-4 stronk #2: 4600 dmgJó kis gép ezt a KV-4. Már annak idején is szerettem, amikor még autista voltam, sajnos a saját account-omon csak 1200-at sikerült vele sebezni átlagban. Bár még így is ezzel a tankkal szereztem a 3 Kolobanov medálom közül 2-t. A hajdani mwreplays.com-on volt fenn 2-3 OP replay vele, de sajnos mivel bezárt az oldal, elvesztek. Most haverom accountján bizonyít. Ez az igazi sidescraper tank, a Tiger I-II e mögött elbújhat. És bár lassú, tele van weakspotokkal, lassan céloz, nagy, vak, és nagyon kicsi a függőleges lövegkitérítése, valahogy mégis ossza a sebzést. Eddig 200-at javítottam vele haverom átlagsebzésén, remélem sikerül feltornázni neki 2000 körülire.
Akinek esetleg lenne kedve holnap T8-azni, írjon privátot.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Stigma.HC
senior tag
válasz #43783936 #15759 üzenetére
Múlt héten volt, utolsó ellenfélként volt egy T34. Nem volt már csak valami 3-400 hp neki. Én a kis hetes meddel, most vagy comet volt vagy t34-1 nem is ez a lényeg de 700 hp körül. Mondom üsse kő elsőnek értem oda, akkor lerohanom egy lövést kibírok mi az nekem. Igen, egy lövéssel leszedte rólam a teljes hp-t és nem ammo rack volt. Pislogtam bőszen hogy most mi van, azután jöttem rá, hogy az a T34 bizony egy T30-as volt Picit fáradtabb voltam a kelleténél
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
xenom0rph
őstag
A type-59 Gold létező tank (volt) a játékban?
[ Szerkesztve ]
halahala
-
sith7
félisten
válasz TESCO-Zsömle #15761 üzenetére
-
diegho
nagyúr
Meguntam a T57-et, sose lesz meg az 5. skill, még több, mint 300k xp kellene rá, inkább játszok T30-at, még mindig az a legnagyobb fun tank számomra.
-
bigobert
tag
Érdekes ez az RNG. Gondolom lövésenként "dobja a kockát", nekem mégis olyan érzésem van, hogy a meccs előtt megírja a sorsom.
Mentem egy jó meccset (replay) - oké, kedvezett a pálya, a játéktípus, de szerintem megkaptam előre a +25%-ot.
A rákövetkező meccsről annyit, hogy az első percben elhullottam. Volt ugyan egy mellé lövésem, viszont még csak nem is spottoltam senkit, csak a távolban eldőlő fákról tudtam jelezni.
Persze lehet, hogy gondolatban "Isten módban" kezdtem neki a következő körnek, ami nem volt kifizetődő. ...vagy egyszerűen csak foch voltam.
Nyilván nem gondolom, hogy speciel engem szívat a rendszer Viszont van olyan meccs, amikor mintha még a célzókör is darabosan mozogna, nehogy javítani tudjam a gyenge 61%-os pontosságom.
Ugyanakkor a másik meccsen kapáslövésből megvan az, amit amúgy 1m-ről se tudnék eltalálni.
Azt hiszem eleget csépeltem az összeesküvős témát
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz mcwolf79 #15752 üzenetére
Itt ki tudod számolni,mennyi XP kell hozzá:
http://www.planetwot.com/Crewxp/ -
mcwolf79
veterán
Lassacskán túljutok a Borsig-on. Azért még besikerült egy elég jó kör a végére:
Mellesleg hol találok leírást, hogy a legénységnél a skill-ek fejlődését hogy számolja?
Mert pl. ennél a parancsnok ma délelőtt érte el a 100 %-ot a 2. skill-nél, és most a 3. skill 19 %-on van.Tehát pár csata alatt 19%-ot fejlődött.
ELLENBEN a töltőnek már kb. 20 csata óta 99 %-on van a 2. skill, pedig összeszedtem azóta pár XP-t. Tehát 1 %-ot nem hajlandó fejlődni[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
pws
aktív tag
Ünnepi random faktor. Kell a sikerélmény a sok hétvégi harcosnak
IS7-el rohangálok épp. Egyik körben ha csak karcolom az ellenség lánctalpját, már ki is gyullad és elporlad. A következő körben meg 5 perc alatt 0 /azaz nulla/ sebzést sikerült bevinnem ua az IS7-el. Pedig már gold ammot nyomtam a végén. -
diegho
nagyúr
Érdekes változásra lettem figyelmes. Az E100 játékosok kevesebb, mint fele lő rám gold lőszert, viszont a Maus játékosok 90%-a már csak goldot lő.
-
scyllarus
veterán
válasz Patrick76496 #15735 üzenetére
Milyen jó, hogy a hétvége elért a teljes wot-undor. Nézegettem, jó kis akciók lesznek. Pénteken beléptem, megvettem többek között a Jagdpanthert, ha már akciós. Gondoltam, gurulok vele egy kört, Elindulok, tövig nyomom a w-t, 100m-t tudtam menni, bumm, M41/43... A következő csatát elindítottam, és olyat tettem, amit még soha: betöltőképernyőn alt+F4. A következő kombináció a shift + delete lesz.
Nincs nekem szükségem erre, amikor van Wolfenstein is a gépen...."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
zozyk
addikt
Végre 1 jól sikerült kör,bár van benne bénázás is a részemről...
Győzelem!
Csata: Highway
Jármű: T95
Szerzett tapasztalat: 5 421 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 88 645
Csatában elért Achievement: Acélfal, Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"replay ha valaki megnézné.
-
Patrick76496
őstag
válasz Cucuska2 #15703 üzenetére
Nekem is lesz érettségi, de nekem csak az angol előrehozott. Sok sikert!
(#15707) Steelheart2: Az ilyeneknek be kell írni, hogy "How terrible..." vagy hogy "sucks to be you", aztán majd elcsendesedik.
(#15721) ako001: Be kellett volna neki írni, hogy faszisták is játszanak ezzel? Ezért nem szeretem, hogy az a 2 klán a régi -HHR- nevét viseli. Mielőtt feloszlott volna, a néven kívül alig volt valami közünk hozzájuk, max cw-n dolgoztunk együtt. Amúgy nem voltak közös gyakorlók, a TS is külön volt. Így meg hogy nincs már, nem tudom milyen jogot használják ezt a nevet...
(#15726) Runo: Igen, nem látom semmi előnyét annak, hogy kikapcsoljam.
(#15733) Cucuska2: Kurva nagy +1.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Retardjárás jelentés: A hétvége folyamán az EU1 szerver egyes részein erősen megemelkedhet az agyatlanság, ha tehetik, ne játsszanak a délutáni órákban, mert szopóágra kerülhetnek! Ha mégis így tesznek, pakoljanak fel leszarom tablettából, a folyamatos vereségekből következő idegbaj elkerülése érdekében. Köszönjük a figyelmet!Nem mintha most olyan szarul menne, a fenti kép hatására írtam a szöveget. Érdemes megnézni, hogy mennyit sebzett a 2 T9-es heavy-nk, és hogy a legtöbb XP-t szerző kis 7-es TD mennyit. Ja és találjátok ki, ki lőtt ki full HP-ról mozgás közben.
Más: Indi Panzer 4200+1200 sebzés, tank ász persze most sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz ako001 #15731 üzenetére
Írni kellett volna neki, hogy honnan tudtad ,hogy ez a horoszkópom? Biztos ledobta volna az agya a szíjat...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
ako001
aktív tag
Van akinek semmi sem jó,nemhogy örült volna az RNG-nek,maradt 400egynéhány hp-ja
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
törölt tag
Van még valaki, aki bekapcasolt csettel játszik?
-
ako001
aktív tag
A kis rasszista
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ttmk.lac
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #15717 üzenetére
Nálunk is elvitték...Ellenben róluk azt is el tudom képzelni hogy egy full éles gép van oda kiállítva mert gondoltak a rosszabb idökre is .
-
Bingisz
addikt
Ukrán szeparatisták segítenek a WG-nek felvenni az új motorhangokat: [link]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Steelheart2
őstag
válasz Patrick76496 #15702 üzenetére
Köszi,de nem a kör végett raktam fel,csak az idiota Löve az egész csata alatt szidott mindenkit.A csata alatt beirtam neki hogy ő se valami pro játékos mert 17k csata alatt 1290 wn8 a van.Épp hogy bezöldült.Ugy látszik a zöld szin feljogositja arra hogy mindenkit noobnak és idiotának tartson.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Tomi0703
addikt
Este azt almodtam, hogy T-150-nel kiosztottam 10k dmg-t Himmelsen.
-
addikt
válasz Patrick76496 #15702 üzenetére
Ja, Patrik, amikor fent vagyok, szoktam nézni/keresni a nevedet, bár ez most nem lesz valami gyakori, mert közeledik a szóbeli érettségi.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Patrick76496
őstag
válasz #21346560 #15697 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy kötelező az XVM. Csak számomra egyértelmű, hogy használjak egy olyan modot, ami segíti a játékot, ergo könnyebben jön az XP, és még nem is tiltott. De ha neked ez a véleményed, akkor így fogadom el.
(#15698) Stigma.HC: Volt kitől tanulni. Dzsingisz, Ütőképtelen, Kokkicskill
(#15699) LZs?!: Lehet, hogy erre gondolt, de az emberek elég ritkán használják az egyedülállóságra az unicum szót. Egy olyan játékban, ahol külön jelentése van meg végképp célszerűtlen használni, a félreértés elkerülése érdekében.
(#15700) Steelheart2: Grat a körhöz! Jó a WTF PzIV neve.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Újabb példa az átlagos csapatra:Ketten voltunk kékek, az is csak azért, mert szakaszban voltunk Szecskával. Rajtunk kívül komoly 1! zöld volt, más mindenki citrom-, narancssárga vagy vörös. De még ha citromsárgák tették volna ki a tankok nagy részét, nem is lenne baj, de belőlük is csak 7 db volt. Mi lesz hétvégén? Egyébként aki nálam narancssárga, az másoknál már vörös szokott lenni. Az én konfigom nem a hivatalos WN8 színskála szerint működik, lehet át kéne majd írni.
-
Simi37
őstag
Porosodott a garázsban egy ideje gondoltam előveszem a sok vesztes Tiger1 csata után...még nem volt ász ez lett belőle:
Ez volt vele össz a 10. csatám Mondjuk a nagyágyút szabad xpztem de akkor is. 8x%os legényekkel[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM