-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz jimmy74 #49486 üzenetére
Az artyk átalakítása és a csomagok visszatöltődése szerintem kifejezetten jót tett a játéknak.
A lightok kicsit elszaporodtak magasabb szinten, de szépen lehet őket is szívatni ha van melletted még egy értelmes társ."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
rlazol
veterán
válasz jimmy74 #49486 üzenetére
"Egyre kisebb a realitás"
Mégis, mikor volt bármi is? Menet közben lövöldöző tankok? HP? Rádió alapján kirajzolódó tankok?
Ez egy játék. Ha realitást keresel, ezt nézd meg.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
zodo
nagyúr
válasz jimmy74 #49262 üzenetére
Ha korábban telepítetted akkor felesleges mert automatikusan frissíti magát a kliens.
Ha még nem akkor innen letöltheted a klienst de hogy letölthető-e a 9.18 csomag majd meglátod.Amúgy a hivatalos oldalon megjelenő, következő patch teszt cikkekben mindig benne van a kliens letöltési lehetőség. pl.: Update 9.18: Common Test Legalul a test client fülön
-
Enzolord
addikt
válasz jimmy74 #48522 üzenetére
Annyira pereg a tipikus, hogy Bingiszt is vissza ette a fene.. ez az..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisApám
addikt
-
jozefgucci1
addikt
válasz jimmy74 #44710 üzenetére
Utánaolvasva és nézve a használhatóságának nem nagyon érdemes megvenni . Jó kis buffot kapott az ágyú valamint a -9°-os süllyedés sem rossz ,de amint előrebuktatod a kobakodat már be is lövik a baromi nagy gombócot a tetején Szerintem van ennél jobb prém választás is.
Jah Lacibácsinak nagyon mokány lett az arca .Kicsit olyan mintha a Szegedi csillag játszóterén lőtték volna a képet
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
kchryss
veterán
válasz jimmy74 #42459 üzenetére
ERRE gondolsz? Vagy ITT magyarul.
A verseny hozzávetőleges állását pedig itt találod: leaderboard(#42458) @szbalogh:
Ne is mondd! Randomba még ki sem mertem gurulni, mert félek hogy megszentségtelenítem az account szellemét.
Egyelőre rampage módban szokom az új tankokat, erre egyébként kiváló ez a játékmód, rengeteg szitut lehet tesztelni, tank mozgásához hosszászokni, gyenge pontokat begyakorolni. Mindezt tét nélkül és kreditben is kb nullára jövök ki ha full 10-es setuppal megyek.
Megpróbálnám megszerezni a T22-t is, de úgy nézem arra nem lesz esélyem mivel a Steel Hunt móddal kb senki sem játszik. Az meg elég nagy disznóság hogy 15 helyett 10 ellenfelet rak be az mm a küldetésben viszont ugyanannyit kéne sebeznem beléjük.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz jimmy74 #42359 üzenetére
Kínai Patton-nel nem sokat vesztettél szvsz.
Mutz és CDC egy szint kb., jó ágyúk, agilisak.
T-34-3... D-25-ös mordály van rajta, annak minden előnyével és hátrányával. (Sokan nem kedvelik, ennek ellenére egyszer talán én is belevágok, nem tűnik vészesnek, csak az ára...)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
senior tag
válasz jimmy74 #42354 üzenetére
Így, hogy meg lehetett szerezni ingyen megérte, de pénzt nem hiszem hogy adnék érte.
Lassú és papír, ez a két legnagyobb baja, de a lassúság a nagyobb gond.
A páncél néha pattint érdekeseket, de nem lehet bízni benne, a torony ugyan ez, hiába a döntött felületek, simán belőhető.
Az ágyú kicsit lassan céloz, viszont a penje jó. Az AP lőszer kb 2-3x annyiba kerül bele (680 cr), mint a hasonló ágyúkba, amit nem is igazán értek, ráadásul nálam szeret a névleges 230 alatt sebezni.
Kredithozam prémium nélkül: 1400 körüli sebzésre kb 20k nettó, de kaptam már 2k sebzésre 40k nettó körül is.
Ha angol med legénységet szeretnél húzni és még keresnél is közben valamennyit, akkor megérheti, de egyébként keress inkább valami mástПутин, иди нахуй!
-
Enzolord
addikt
válasz jimmy74 #42354 üzenetére
Nem olyan rossz vas, viszont hiába döntött az eleje, iszonyat puha.. Torony tud pattintani rendesen, de azért nem egy életbiztosítás..
ágyú kiváló, sebesség tényleg ergya..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
válasz jimmy74 #22616 üzenetére
Nekem a WZ-120-on az optika + vert stab+ töltésgyorsító trió jött be.
Mai üröm:
Sand River támadásnál az ellen T-32-es szakasza reportolt, hogy AFK vagyok a WZ-111-el.
Álltunk egymással szemben hulldownban. Ők lőttek veszettül, én pattintottam és nézelődtem.
Három perc után jelezték hogy reportoltak, mert AFK vagyok.
Erre csak annyit tudtam válaszolni: Nézzetek hátra fiúk!
Fel se tűnt nekik, hogy mindkét oldalt három nyolcas tank a top, és hogy a pálya többi részén elhullott a csapatuk.
Egyből kitört a köcsögözés a honfitársainkból.
A csatát 2 lövés/2 találat 800 sebzés, 2800 spottal zártam, még mindig jobban, mint ők hárman együttvéve. -
jozefgucci1
addikt
válasz jimmy74 #21521 üzenetére
Vedd meg mert megéri szerintem is . Igaz még csak 240 csatám van vele de nagyon lehet vele aratni . Eddig 1200 az átalgsebzésem vele ,de próbálom feltolni 1500-ra ! Amíg nem fullos a legénység és nincs meg a lámpa addig kicsit macerás mert ugye gyakran kell felderítőt is játszani vele és ha észrevesznek akkor hamar lebontanak. Agogy írtad a Tier8 tankok közzül csak a KV4-IS6 okoz gondot belőni ,de azokat amúgy sem érdemes szemből fogadni mert szétszednek.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
fsb1000
nagyúr
válasz jimmy74 #21306 üzenetére
na ebben van valami.
De az ilyesmit a játékosoknak csak kis százaléka veszi észre vagy értékeli szándékos csata "balanszolásnak".
A többségnek ez nem számít, nem bosszantó, vagy egyszerűen észre sem veszi.
Én gyakran mondogatom hogy 10K csata és 53% wr alatt nem nagyon tünik fel az ilyesmi, vagy a játék szerves részének tekinti az egyszeri meg a pro játékos is.
.
Persze ebből adódnak a fórumviták is, mert elég széles a tábora annak a nézetnek is, hogy nincs csatánkénti RNG eltérítés, nincsenek értelmezhetetlen 10-20 vereség és győzelm szériák (ha mégis akkor az csak a véletlen műve... hetente 2x is).
Én azt gondolom el kell fogadni ezt. Ki van számítva a hatásmechanizmus, valószínűleg a többségre jó hatással van, változatosabbá teszi a játékot.
Minden manipulációs feltételezéssel és játék hibával együtt én folyamatosan fejlődő játéknak tartom a WoT-ot és sok év után is jól játszható. Játékélményt ad. A prém acc-ra érdemes költeni, ha valaki döntően t10 tankokkal szeret játszani..
(#21307) joergie: Azért mert a spotrendszer eltérítése "objektíven" tetten érhető saját csapat esetén, vagy ha már kevesen élnek a pályán, segít benne a minimap. De ha gyenge pontra célzol és 100m-ről mellé megy az természetes. Ha 10-ből 10x, akkor is azt hiszed ez így ok. A lepattanót hogy ellenőrződ?
Vagy amit múltkor mutattam replayt. Képzetlen legénység, 0 felszerelés és menetből 6/6 áthatóló találatot érek el úgy, hogy mezőn bukdácsolok és egy TD-ből csak a pereme látszik mikor dömb mőgé tolat.
Ki hiszi ezt el?
Vagy a fordítottját.[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz jimmy74 #21306 üzenetére
Hát ha valamibe bele tudnak nyúlni, az a spotting system, pont az amibe belenyúlsz. Gyakorlatilag ez az egyetlen dolog, amire rásütöm én is hogy nem érzem, pedig...néha állok egy helyben a bokorban(pl ma), írok hogy löjék már ki előttem a fát(esélytelen, de megpróbáltam), erre gépelés közben jön rám a spot, 3an lőnek rám, jpze100 talál, de ez mindegy is. Mind a 3 felspottolódik, és látom, hogy lassú tankok és rejtőzködik mind, tehát nem indultak meg előre, nem volt olyan mértékű mozgás, amitől felspottolódtam volna. És ez nem egyszer történik., A másik oldala, meg néha nézem, hogy van spottolva ellen, nagyon nagyon messze tőle senki tőlünk, aki spottolhatná. És ezt így hogy?
Nem mondom hogy igazad van, csak ha valahol bele tudnak nyúlni, akkor ez az, a spottolási rendszer.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
dfsz34
őstag
válasz jimmy74 #21254 üzenetére
vert stab nincs a t-25-re amúgy.
Érdemes a gyenge tulajdonságait erősíteni:
1: pocsék látótáv: binot neki, igaz, hogy meg kell így álljál, de az optika +10% semmit nem ér, binoval már lehet kezdeni valamit (mivel a nagy német medeknek kell látótáv is, ezért a legénységi skilleknél is preferálni kell) és szorult helyzetekben nagyon jól jön, hogy te is látod azt, aki lő rád. Skillekkel meg binoval jelenleg 420m most a látótávom vele, ami nem egy világbajnok érték, de kevés olyan tank van, amelyiket nem tudom felspotolni, ha rám lő. Ha úgy vagy vele, hogy te soha nem állsz meg, akkor lehet rá optikát tenni, de mivel alapból kicsi a látótáv a 10% kevés, szerintem a bino a jó választás
2: lassú a célzás: célzás gyorsítót neki - kötelező
3: vagy töltésgyorsító vagy venti: a venti ad még plusz 2,3% látótávot is, ami ráfér, de a töltésgyorsító szerintem egy kicsit jobb választás, de bármelyik mehet rá harmadiknak+1: vegyél féláron 100-as benyát egy csomót, mert meghálálja, mozgékonyabb lesz a tank és a torony is gyorsabban forog, ami szintén egy negatív tulajdonsága, nagyon lassan forog, ráfér egy kis gyorsítás. A 2,5e kreditet röhögve kitermeli és kicsit komfortosabb vele a játék is.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz jimmy74 #21252 üzenetére
Hát vert. stab szerintem hasznos rá, mert elég gyengécske a célzásideje. Mellé talán optika és venti vagy töltés gy. az egyik helyett.
Közben olvasom, hogy vert. stabot írtam, mikor célz. gyorsítóra gondoltam. De mivel viszonylag mozgékony tank talán jobb rá az előbbi.
[ Szerkesztve ]
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
zozyk
addikt
válasz jimmy74 #21138 üzenetére
Nem a plecsnik számítanak,főleg nem ezek az újak...
Nekem 6621 dmg-re adta meg. -
-
fsb1000
nagyúr
válasz jimmy74 #20615 üzenetére
A Churchill III-at vettem meg. Volt már ilyenem, és most mégis ezt tartottam a legjobbnak megvenni 50%-os akcióban. KV1 legénysége máris edződik benne....
A felsoroltakból csak a T25-el van tapasztalatom és azzal nem fényeskedtem nagyon. A lassú hevyzés jó páncéllal nálam eredményesebb.
A RAM II-n én is gondolkodtam, de egyrészt olvastam hogy a már megkopott a fénye (mint a minimausnak) ráadásul "med" legénységem sincs bele. -
PitLee
őstag
válasz jimmy74 #20008 üzenetére
Még időben
Straight Outta Supertest: FV215b (183) Nerf
cserébe mindjárt nyomhatod az új OP-al buy gold.
-
bluyoo
nagyúr
válasz jimmy74 #18698 üzenetére
Mondjuk gondolhattam volna, hogy a pénzes USA felhasználókat ki kell szolgálni! Hát csak az USA lehet a legesleg ....
Az U.S.S.R. vasakkal terveztem folytatni, de van időm átgondolni.
Ezt a vonalat már mindenképp végigviszem, legalábbis megpróbálom. Időm az van.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz jimmy74 #18687 üzenetére
Egyedül a német ágat.
VK 30.01 (H) - VK 36.01 (H), Luchs - Leopard
A nehéz tankokkal most sikeresebben játszom, pedig az elején nem ment olyan rosszul a könnyű tankkal sem.
Hát leginkább a kezdőkre jellemző, "Eőre!" stílus! Nem szeretek kempelni.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz jimmy74 #18671 üzenetére
Hát én főleg a 88-ast használom. A 7.5/5.5cm Waffe 0725 érhető el rá.
Jelenleg töltésgyorsító, távcső, nehéz repeszpáncél van a tankon. A legénység is, csak most érte el nemrég a 100% -ot, az első skillek is csak 65% -osak .....
Szóval azt mondod hogy lépjek tovább azonnal a Tiger I -re?
Bár most elvertem az árát ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
sebijani1982
senior tag
válasz jimmy74 #14719 üzenetére
Én ezt az oldalt találtam.
Viszont még ugyanúgy csak a 0.8.11-et akarja leszedni 0:28-kor. Reggelre fog változni valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Mister_X
nagyúr
válasz jimmy74 #14626 üzenetére
Ott kezdődik, hogy bemész a szolgáltatóhoz, letiltatod az ellopott telefont és a SIM kártyát és ugyan azzal a számmal kell kapnod új kártyát... bár nem látok bele senkinek sem a dolgaiba, de nekem elég erős lenne új számot kapni a régi helyébe.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Magany
tag
válasz jimmy74 #14483 üzenetére
Szóval először úgy gondoltam le privizem veled, de mégsem. Most hogy megnéztem hogy az ott a te eredményed és egy ismétlés én is csak gratulálni tudok!!!!! A mentség legyen az hogy nem figyeltem meg hogy az a te eredményed, azt gondoltam találtad valahol és fel raktad...... Szóval nem volt beszólás sem kritika. Elnézést! Bullseye tőled nem vártam mást, te mint mindig, most is hozod a formád velem szemben. Talán még anyázhatnák is de nem vagyok a te szinteden pont. Bingisz nem is értelek miért köcsögözöl és nincs kedvem a stílusodban reagálni.... Emre téged különösen tisztellek az eredményeidért a játéktudásodért, szóval az nem volt beszólás csak egy sajnálatos tévedés......
-
válasz jimmy74 #14490 üzenetére
Ez mindenképp figyelemreméltó, grat
..én meg egyre jobban imádom a Stugomat.
Voltak tufa csapattársak és sokáig kétséges volt az eredmény, sőt (életemben először) kifogyott a lőszerem is de imádom a kis talicskát![ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
emre
veterán
válasz jimmy74 #14485 üzenetére
Gratulálok, nagy volt.
Azokkal meg ne is törődj akik nem hogy értékelni nem tudják, de még be is szólnak, egyébként a bennem is felmerült párszor hogy mi a fenének mutogatok bármit is. És mostanában megint inkább félrevonulok.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Atlantis
veterán
válasz jimmy74 #12961 üzenetére
Mi is csak annyit tudunk, mint ami a honlapon le van írva...amiből egyébként látszik, hogy pont ezen a hétvégén van ilyen akció.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Gaz 78
aktív tag
válasz jimmy74 #11875 üzenetére
És személy szerint sokat megyek vele ..szépen hozza a krediteket,ha csak úgy sebezgetek,akkor netto 30e kredit a bevétel,de ha már kilövök 5-6 tankot akkor netto 60-80e kredit .) ( prémmel ) és a lőszer sem drága hozzá,lehet bőszen lődögelni. A páncél gyenge,nem kell farkasszemet nézni az ellenséggel,de viszont nagyon pontos a lövege,messzire is! ..hozza a sebzéseket,nem "szenvedős tank"
A dombot nem szereti,felfelé haladva nagyon lelassul de egyenes talajon megy szépen.
Fordulékony tank,de a torony viszonylag lassú.
Az MM besorolás is kedvező,az esetek 80%-ában Tier 6-7-ben nyomom vele .
Igényli a 100%-os legénységet ..Célzórendszer+venti+töltésgyorsító (y) van rajta nálam
Szóval megéri a pénzét,jó kis tank !![ Szerkesztve ]
-
Gaz 78
aktív tag
válasz jimmy74 #11849 üzenetére
na most akkor egyesével lehet belém kötni ..képzeld ventit azt használok,mert 116%-osak tőle a legényeim
Azt használtok a tankokon amit akartok,engem nem érdekel ki mit használ,engem az érdekel én mit használok ..én tanácsot adtam Tomi0703-nak a saját nézőpontom szerint[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz jimmy74 #6692 üzenetére
Én cseppet sem sajnálom az artystákat.
Szerintem nem volt igazi nerf a pontosság javulása és az MM beosztás változása miatt.Csupán az eddigi kényelmes játékélménye nem lesz meg a fakezűeknek. Artyval is kell kicsit gondolkodni meg dolgozni hogy legyen elég sebzés. Az első 10-20 körben én nem éreztem lényegi hátrányt (artysta körökre gondolok)
Ja... az S51 többé nem klasszikus százados arty, mert 7-es lett. A páros tierű artyk jobbak századba.
-
fsb1000
nagyúr
válasz jimmy74 #4112 üzenetére
Vertsync (vertikális szinkronizáció) limitálja az fpst, általában a monitor 60Hz-s frissítéséhez igazítja. Egyenletesebb képmegjelenítést és erőforrás takarékosságot eredményez, de csak akkor ha nélküle is elérnéd a határfrekvenciát (fps-t) a 3D megjelenítés nagyobbik részében.
Nálam 59-61 stabil az fps, úgy hogy 60%-on megy a vga és 70%-on 1 cpu mag. Ventik fel sem pörögnek, össz fogyaztás 100W alatt lehet.****
Óz a csodák csodája:
Már megint oldalba lőttem egy artyt JpzE100-al. Lorr 155 51-et. Lánc leesett, amúgy nem sérült. OK ezt már megszoktam, de aztán egy szerencsétlen IS3-al küzdöttem, és mikor épp kivégeztem volna a saját E100-unk beszáguldott közénk Már épp kattintottam, úgyhogy jó oldalba nyomtam közvetlen közelről.
Mondom ez kész... ez belahal... de nem! csak a lánca esett le neki is.
Büntit nem kaptam csak 6 xp levonást.
Most szerencsém volt, de akkor is mutatja az eset, hogy valami nem kerek, ha még a saját csappattársról is lepattanok. És még negatív randomfaktorom se volt, mert minden lövésem betalált és összeszedtem 6400 sebzést. Mondjuk a csapatokra jellemmző, hogy TOP TD-vel én spottolok. Senki nem mer előre menni sztyeppén ha 5 arty van.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz jimmy74 #4110 üzenetére
Nekem ált. 60 fps, vertical sync bekapcsolva, i3 2120as proci alapon special effektek kikapcsolva, amúgy full hd...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
fsb1000
nagyúr
válasz jimmy74 #4102 üzenetére
Jelenleg a Wot-hoz elegendő egy 2 magos, de magonként nagy számítási teljesítménnyel rendelkező cpu.
A számítási teljesítmény leginkább 2 dologtól függ: cpu architekturája és működési frekvenciája.
Ha nem akarsz lapot cserélni, akkor olyan AMD CPU-t kell vegyél ami 2 magos és magas frekin dolgozik, esetleg még túl is hajtható.
Ha hajlandó vagy lapot cserélni, akkor egy 10K-s lappal és IvyBridge Celeronnal is bőven játszható szintet tudsz elérni.************************
(#4104) Dobi 562 : Köszi az infót, próbálom elemezgetni. De eddig nem igazán értem miért lenne jobb, mint az eff vagy a WN6, mert mind mellett lehet érvelni és ellenérvelni. -
Dobi 562
addikt
válasz jimmy74 #3981 üzenetére
Ha szereted a nagyobb, testes egereket, akkor Gigabyte GM 6880 rev. 2 gaming mouse. Vannak rajta plusz gombok, gombnyomással állítható érzékenység. Egy jó kis egérpaddal együtt nagyon kényelmes vele játszani.
-
fsb1000
nagyúr
válasz jimmy74 #3980 üzenetére
Ha nem akarsz aranyat költeni, akkor dobd el a másodlagos skilleket (10% össz csökkenés), majd ha maradt kb 70% a másodlagoson, akkor azt szintén át tudod képezni 10% veszteséggel és csak pár százalékot romlik a másodlagos.
Én ezt csinálom az angol TD-kkel. Nagyon szenvedős ez az ág....
***Viszont most a hosszú hétvégen szinte csak t3-t4 tankokkal megyek majd, a 100% bónusz miatt.
Reméleme találok egy jobb matilda századot is... -
FórumÓzo
csendes tag
válasz jimmy74 #3976 üzenetére
Ha ki van fejlesztve egy tank, akkor a képzés fül alatt kiválasztható, majd átképezhető a legénység. Amit te szeretnél, azt nem ajánlom, ugyanis:
Lesz egy alapból 90%-os legénységed ami a T-54-be való, de mivel nem abban a járműben szolgálnak, amire ki vannak képezve, ezért kapnak -20% büntit. Ergo egy 70%-os legényséet fogsz a T-44-ben használni. A másik nagy gond, hogy csak a fele xp-t fogják megkapni minden csata után. Ebből kifolyólag egy hosszú szenvedést fogsz elkezdeni vele.Ha nem akarsz aranyat költeni, akkor vagy megvárod, amíg a T-54-ben felhúzzák magukat a srácok 90-ről 100%-ra, vagy ha nincs túl sok képesség rajtuk, akkor eldobod a képességet, és annak az xp-jéből 100%-osak lesznek, és marad valamennyi képesség rajtuk, (ebben az esetben arra figyelj, hogy eldobás után ha van perked, az 100%-on maradhasson.) Ha ez nem teljesül, vagy csak egyszerűen nem akarsz skillt beáldozni, akkor még gyüjtögess rájuk egy kis xp-t. Valamint ha ennyire ráér, és ennyire fontos, hogy 100%-ról kezdjenek, akkor várd meg a szülinapi akciót, mert akkor tuti lesz akciós átképzés és/vagy skill eldobás, és akkor 100 arany/kobakért nem vészes beidomítani őket.
Szükséges xp számolgatáshoz ajánlom figyelmedbe a planetwot crew xp calculator-át
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM