-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz Angel1981 #35491 üzenetére
Remélem nem baj, hogy én válaszolok, de anno ezzel kezdte:
"Az a T10 med, amit egy scout 10/10 átlő az nem lehet jó tank, ha nincs óriási dpm-je."
Azóta viszont hozzányúltak a Leohoz, és meglepő módon, pont a dpm-et javították rajta.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
emre
veterán
válasz Angel1981 #29095 üzenetére
Szerintem nem egészen így van. Diegho pár hsz-től eltekintve csak trollkodik aztán meg csak röhög az egészen (csatákban is használja ezt a fajta verbális hadviselést). A tegnapi tesztelős is ilyen volt és én is ezért reagáltam rá úgy ahogy. Nem kell nagy feneket keríteni neki.
mod: Szóval a véleményem szerint célszerű lenne minden kijelentését fenntartással kezelni.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
jozefgucci1
addikt
válasz Angel1981 #29029 üzenetére
Nem is azért írtam ott volt a jel a mondat végén ! Amúgy simán meglehet csömörleni ettől a játéktól is szerintem . Nekem így hogy nem minden este játszom elfogadható , vannak jó és rossz napok ez ilyen. Szerencsére mostanában ha a WR nem is jön de a sebzés alakul . A lényeg , hogy érdemes belépni a PH csatornára esténként mert tegnap is többen kerestek szakasztársat és akik ott vannak azokra lehet is számítani a csatában .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz Angel1981 #29019 üzenetére
Igen mostanában elég sűrűn szoktunk szakaszozni . Legalább ösztönöz , hogy T10-ben is játsszak . Ha jól tudom még van három hét tiltása itt szóval addig bármit írhatunk róla
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
unravel
őstag
válasz Angel1981 #28962 üzenetére
Hétvégén mentem pár meccset.
Egyiken bocsánatot kért a csapattárs, hogy kilőtte előlem az artit. Nem értettem. Azé a kill aki megszerzi.
Másikon meg gratulált az ellenfél-scout, hogy pillanatok alatt megsemmisítettem.
Szóval vannak lyófely játékosok.Ide meg néhanapján benéztem mosolyogni
¯\_(ツ)_/¯
-
szbalogh
addikt
válasz Angel1981 #28418 üzenetére
Az xp-t is nézi, amibe meg a győzelmi arány eléggé sokat nyom.
Amúgy is a WG túlértékeli a győzelmet. De lehet, hogy nekik van igazuk hiszen a győzelem a fontos. Az a játékos közösség baja, hogy létrehoztak ilyen WNX szörnyeket amiknek inkább meg akarnak felelni.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #28411 üzenetére
Legújabb példa. Bat-el 3-4 nap alatt letoltam a 100 csatát, full sebzésre állítva magamat olyan 3400-3480 között ingázott az átlagom, ez volt 77%, itt álltam rá kicsit a spotolásra, az átlagom lement 3350 környékére, de a % felment 85-re és meg is lett a 2. csillag, most 3300 átlag és 82%-on vagyok kb.
-
Ukeve
tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Angel1981 #28320 üzenetére
Nem tudják megcsinálni, mert a konzolok "hálózata" zárt rendszer, amibe se a Sony, se a Microsoft nem enged be mást és a konzolokat se engedik ki. Mindezt persze jó okkal.
Ha a konzolokról ki lehetne menni külső hálózatokra, azzal a kalózoknak kedveznének, ha pedig kívülről lehetne bemenni, az meg a csítereknek kedvezne. Amúgy se akarják erőltetni a kontroller vs egér+bill dolgot.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #27902 üzenetére
A küldetések kezdetén szóltam itt. Felvett pár ember, akik ha azóta is hívnak megyek velük. Mivel alig játszottam az elmúlt 1 hónapban, ezért csak kakaska-val toltam pár kört a héten, mert hívott (és inhuman-al, de őt nem a fórumról ismerem). Legtöbbször csak feljöttem, ledupláztam a lorraine-t és léptem is ki, most, hogy megvan a bat újra aktívan játszok.
Youtube csatornát nem tudok csinálni. 8 órát dolgozom és vállalkozásom is van, nincs időm ezzel foglalkozni (persze tudom nem nagy dolog, de mire egy negyed órás videó felkerül az kb másfél óra, már gondolkodtam rajta többet, de egyelőre nem tudok rá időt szánni). Ha tudnék streamelni, akkor azt megtenném heti 2 alkalommal, de több okból sem tudok: 1. nincs megfelelő netem, 2. a lányom másfél éves és reggeltől estig be nem áll a szája, 3. augusztusban jön a második baba.
-
sith7
félisten
válasz Angel1981 #27871 üzenetére
Több replay - t is rakott már fel, youtube - n is volt csatornája, és mi lett a vége ?
Mennyit emelkedett a wn8 - ad, hogy megnézted ?Nektek az kellene, hogy "xy pályán mejnetek E2 - re, onnan tudtok lőni E3 - ra, de ha nem, akkor vonuljatok vissza F3 - ra ... stb."
Ez a szájbarágás nem az ő stílusa ... mégis mit szeretnél ?
Mit mondjon ?
Lőjjön helyetted ? -
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #27871 üzenetére
Nem rakok replayt, mert abból nem fog tanulni senki semmit, az csak arra jó, hogy nesztek milyen király vagyok. Megkérdeztem ki akar szakaszozni párszor itt, akik akkor felvettek és hívnak játszok velük azóta is és elmondom mit csináljanak, vagy mit rontottak el. Ha ez kevés, akkor én kérek elnézést, hogy nem mozgatom az egeret helyettetek!
-
jagada
addikt
válasz Angel1981 #27804 üzenetére
T4-ben a kis kaliberbe még nem olyan nagyon vészes a skulló ára, de anélkül esélytelen szegény. Nem is értem miért heavy a besorolása, hisszen papírból van hajtogatva, az AMX 40 meg light, holott lomha dög, de saját szintjén meg nagyon jól páncélozott.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
myckey
veterán
válasz Angel1981 #27672 üzenetére
de a wór tánder tankos része, más stílus.
ott kevésbé lehet vandálkodni, nem akkora poén a tankozás. nincs benne olyan nagy élmény faktor, a vérpistikék számáraellenben a levegőben nagyon ott van a gamma
ebben a modern tankos ketyerében talán nagyobb lesz a fun faktor, majd elválik.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Tomi0703
addikt
válasz Angel1981 #27407 üzenetére
Tegnap anyaztam rendesen, sztem az osszes artys anyja csuklott... zsinorban 3 korben megtalaltak az FCM-emet. De nem csak ugy siman belembsztak min. 500-at ahogy szoktak, hanem vittek az ammot, a loveget, radiot, kemlelot, meg radios, tolto, vezeto. Aztan kovetkezoben, ammo+gun meg radios es tolto. 3. Korben meg csak ammo+gun es radios. Na itt gondoltam eleg lesz.
-
bluyoo
nagyúr
válasz Angel1981 #27403 üzenetére
Valahogy sejtettem!
Meglehet, én meglennék nélkülük! Ugyan minden járműhöz vettem gold lőszert, de szinte soha nem lövöm el őket. Kivéve az egyetlen egy arty-mmal (de már azzal sem mert nem használom).
A gold lőszer is csak olyankor irritál, amikor pl. egy PRO csak azzal osztja az áldást.
Szerintem nem sportszerű, már ha lehet ebben a játékban ilyenről beszélni.(#27404) mcwolf79
Legtöbb esetben nem is zavarnak, de ha már 1-2 profi játékos kezében van (az ellenségnél), na az már igencsak szokott zavarni.
A legtöbb pályán alig van "járható" rész, ezt meg az arty-k sok esetben még inkább beszűkítik.Bazinga!
-
mcwolf79
veterán
válasz Angel1981 #27403 üzenetére
Sajnos arty-ra szükség van, mert 1-2 pályán támadás módban egyszerűen nem lehetne feltörni a védelmet, ha a védőknél van 1-2 keményebb TD.
De mondjuk maximálni lehetne a számukat, pl. 2 db per oldal.(bluyoo-nak ment volna)
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
Dobi 562
addikt
válasz Angel1981 #26987 üzenetére
En sem kaptam meg figyelmeztetest sem, de nem bizok ebben a WG fele feljelentgetos rendszerben. Csak szepen elmagyarazom nekik mi miert tortent, talan akkor nem csalozni fognak legkozelebb. Lehet szelmalomharcot vivok.
Legutoljara akkor bannolodtam ki 1 napra, mikor sok volt a csapatsebzesem, de azt sem direkt csinaltam, egyszeruen bejottek elem a loves pillanataban. Na jo, az elso nehanyba direkt lottem, hatha majd megtanuljak, nem szabad ilyet csinalni.
-
zsolthee
senior tag
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Angel1981 #26834 üzenetére
Igazából befoglalt a KV4, pedig még két lövés lett volna az RHM aki igyekezett vissza resetelni. Érthető volt IS6,KV4-ünk nagyon low hps volt. Egész csata alatt jól tudtam helyezkedni, a T28 Prototype-ot nagyon megszivattam, közelről csak a tornyom látta mikor kidugtam, beállt frontba, de a toronygyűrűjét 4/3szor belőttem. Ő mellélőtt, vagy pattintottam.
Majdnem full hps maradtam egy t37 lőtt meg az elején a figyelmetlenségem miatt.
Tegnapi körök alatt E-75, T34, KV4 et pattintottam toronnyal, viszont egy IS7 kétszer is belőtte.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #26752 üzenetére
De a KT-val jobb vagyok, mint bármelyik másik T8 heavy-vel és ez csak a lövegnek köszönhető. Az a legjobb T8 heavy löveg, ha megkapod a legjobb löveget már nem nehéz vele alkotni.
Az ESL teljesen más! Ott gold lőszerrel lő mindenki, ezt ne hasonlítsuk már a randomhoz könyörgöm! Mindenesetre én nem értek hozzá, csak a véleményemet írom le.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Angel1981 #26738 üzenetére
én ezek közül csak a KT-vel játszottam, de azzal nem érzem magam hátrányban egyikkel szemben se. Ha az AMX rám mászik full tárral az szopás és bukó, de ha én találom meg félig üresen, őneki nincs esélye. A többi tiszteletre méltó, kemény ellenfél, de nem hiszem, h bármelyik markánsan jobb lenne, kinek ez jön be, kinek az.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
lacibacsi
addikt
válasz Angel1981 #26472 üzenetére
Köszönöm!
Más...
Két hét múlva Playit!
Szerintetek a WG képviselteti magát? Ha igen, akkor esetleg csurranhat-cseppenhet valami bónusz kód?
Vagy ne is álmodjak arról, hogy egyáltalán itt lesznek?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
LZs?!
aktív tag
válasz Angel1981 #26205 üzenetére
@Angel1981
De sajnos tényleg az a "trend" mindegyik generáció egyre degeneráltabb, ha a nagy átlagot vesszük, mégpedig azért, mert az utóbbi 40-60 évben eltűntek azok a "fékek", amik a "csürhét" kordában tartották.
És hogy honnan látni mindezt?
Onnan, hogy olyan társadalmi problémák jelentkeznek, amik korábban nem voltak - de nem csak nálunk, hanem nyugaton sem.és
Egyébként az "ezek a mai fiatalok" kifejezés is csak egy olyan szűk 100 éve indult útjára, korábban a generációk között gyakorlatilag nem volt különbség, az utódok ugyanúgy élték életüket, mint az elődök.
Ha maradunk az általad megfogalmazott gondolatoknál, akkor a kettő között mintha lenne ok-okozati összefüggés, nem?
Amikor én voltam kisiskolás, az osztályom 30 tagjából 5 olyan volt, akinek elváltak a szülei.
Most, a nevelt fiam 20 fős osztályában alig van több 5-nél akiknek még együtt vannak.A nevelt fiad "szülei" nem váltak el?
Nevermind...
-
jano_77
nagyúr
válasz Angel1981 #26106 üzenetére
tegnap volt egy csatám M41 HMC-el - Highway - déli bázisról indultunk. A csata egészében a K1 mezőben vagy környékén foglaltam pozíciót és lőttem az enemyt, akik közül 3-an simán feljöttek a közelembe spot nélkül, ugyanis szuper csapatom volt - egy T28 med A1 mezőben beállt a bokorban és egy centit nem volt hajlandó megmozdulni. (mikor meglőttem még akkor sem) -, de sikerült őket likvidálni. Majd mikor már csak egy arty és egy Matilda maradt elindultam 1-2 vonalon az enemy bázis felé, hogy spottoljak magamnak. Ekkor a T28 ki tudja miért megindult szintén és felspottolta az arty-t, akit sikerült kiszednem, eközben a Matilda már a városon keresztül bement és foglalta a bázisunkat. Vissza mentem és egyet bele tudtam lőni, de nem halt meg, kilőtt. Hogy miért írtam ezt le: ennek a csatának - nem tudom miért - de az EFF értéke az 2400 feletti volt, míg a WN8 az 891 körüli. Szal nem tudom mitől függ, de itt artyval sikerült jó EFF-et elérnem.
(#26119) bluyoo: hasonló érzésekkel ülök én is le a játék elé.....a hang mod nélkül elég kaka sajnos
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Angel1981 #22620 üzenetére
Ma az M4 45-el épp ott lett meg rá az ász és tegnap is viszonylag gyakran dobta ezt a pályát és módot, aminek kifejezetten örültem
Máskor viszont Karélia támadást erőlteti az MM, amit már kevésbé szeretek és talán nehezebb is megnyerni, ha a társak éppen "nincsenek képben".Érdekes, hogy sokan kikapcsolják a támadás (és csata ütközet) módot, pedig ezekkel együtt sokkal izgalmasabbak a csaták
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Departed
őstag
válasz Angel1981 #21340 üzenetére
Egyetértek, fura dolog pénzt kérni azért a konstrukcióért. Annak a kasztninak WZ-111 Model 1-4-ként van értelme "ingyen" (tehát kifejlesztve) azzal a bika gun-nal. Úgy nagy kedvenc, a T8-as prémium verzió erősen felejtős valódi pénzért.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Angel1981 #21022 üzenetére
Az igaz, de a Puttonynak fényévekkel jobb a tornya még a tumorral is, amiatt magasabb ugyan, de sokkal rövidebb, kompaktabb (viszont tényleg nagyobb, mint az E5, ami wtf). Az E 50-eknek meg ott a tömeg és a páncél a sebességgel, ami különlegessé teszi őket. Ennek a 4202-nek van egy rapszodikus, megbízhatatlan tornya, ami néha beenged 200-as átütésű lövedékeket, néha meg lepattintja az Object 268-at, de cserébe nem kapsz nagyon semmit. Ágyúban nincs akkora előnye, végsebessége rossz.
Az Action X érdekes döntés, valószínűleg azért ezt választották, hogy kicsit trükközhessenek a statjaival, a Vickersről rengeteg információ van, erről jóval kevesebb (egy darabot építettek, az is szét van szedve Bovingtonban). Szerintem még mindig az lett volna a legjobb, bár kicsit unalmas megoldás, ha a tier 9-es 7/1 (ami valójában 7/2) után berakják a 8/2-t. Így is unalmas ebből a szempontból ez a brit fa, most behozzák a többi páncélvadászt, gyakorlatilag nem fogsz új tanktestet vagy modult látni, szerintem azt gondolták WG-nél, hogy majd a med ág végén legyen valami érdekesség.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Angel1981 #21019 üzenetére
Ha szakaszban megyünk, akkor E 50M van mellettem mindig, annál kisebb... magasságra. De nagyjából ugyanolyan hosszú és szélesebb kicsivel, márpedig az E 50 elég nagydarab jószág. Akkor lenne jó, ha olyan stílusú tornya lenne, mint a Centurion tornyok, ilyen csészealjszerűek, de ezzel a mostanival, hogy még a T32 is beviszi 3-ból 3-szor alaplőszerrel, nem sok mindent lehet kezdeni. Még csak annyit sem lehet, hogy riszálod, mint az E5-nél, hátha elvétik a weakspotot, mert az egész torony egy weakspot. T8 prémnek talán elmegy majd, kíváncsi leszek úgy rá,d e hogy nem tartom meg akkor sem, az is biztos.
Ahhoz képest anyanyelvi szinten beszéli az engrish-t, nem is rossz.
Pont a T-62-höz mértem én is: oldalról az egyik és a másik, illetve felülről 1 és 2. Talán képről nem jön át, de ez rengeteg plusz felület.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Angel1981 #21009 üzenetére
Az kicsi? Böszme nagy igazából, széles, hosszú, a tornya meg... hehe. Igazából már feladtam, hogy jól menjek vele, alig várom az új Centuriont, ennél csak jobb lehet.
Tegnap volt vele egy vicces história, eléggé haldoklott már szegény, utolsónak maradtam, amikor jött rám egy WZ-120, hogy majd ő kinyír. Hirtelen a semmiből egy wild IS-7 feltűnt, clutch shot ééééés... hát igen. Az IS-7 nem való ilyesmire.
-
Djuree
félisten
válasz Angel1981 #20793 üzenetére
ha már meggymagköpködő, akkor inkább at-15, na az is vicces gép. t54e1 betámadott hátulról full hp-val, sikerült megfordulnom, hát nem kilőttem. utána jött az e-75, beszorult a marhája, hát nem odalett.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Angel1981 #20737 üzenetére
a wn8 a t8 körüli osztályra lett bekalkulálva, mivel ez a leggyakrabban játszott tier. mint anno a wn6 a t6-ra, wn7 a t7-re. minél nagyobb a tier különbség annál falsabb értéket fogsz kapni. t1-re is kapsz wn8-at, csak éppen semmit nem mutat már.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
-
zsolthee
senior tag
válasz Angel1981 #20350 üzenetére
Mit kéne rajta nerfelni?
Az ágyú mozgás közben jóval pontatlanabb mint korábban, közepes távolságban is meggondolandó a kapás lövés hiába szűkül 1.7 mp alatt. Páncélja nulla, ezért a jó camo szerintem kijár neki. Így gyakorlatilag egy jó TD, de semmiképp nem OP. Inkább a 4 skill-es legénység az ami veszélyessé teszi. Na meg a jó GD!(#20351) bigobert
Ennyi kiosztott sebzést nem tudok úgy elképzelni, hogy közben folyamatosan helyezkednek. Gondolom az arany lőszer az alap mert a ~200-as pen F2F nem sokra elég tier 10-ben.
Vagy az is lehet amit mondasz: jól összeszokott platoonban tolják[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HP DL380 G9: 2x Intel Xeon E5-2650 v4 (24/48mag) 64GB - 768GB DDR4 SM RAM, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- Focal Theva No1 új, bontatlan eladó.
- Új, bontatlan 48" OLED 4K S90D Smart TV (2024) Grafit
- Xbox One S 1TB, hibátlan újszerű állapotban , 3db játékkal
- Steam Deck 2TB.! &Steam Controller!,és minden gyári tartozék! CSERE IS,OLVASS.