-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #42091 üzenetére
Ejj, be szépen mondtad..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jahrn
senior tag
válasz Bad Pritt #42091 üzenetére
Ma mentem ezt, szal legalabb kisse kiegyenlitettem a dolgokat
Amugy az Archer eleg jo HA vedekezni kell, viszont ha a sajat csapat agressziv akkor csak kullogsz utanuk es nem sok mindent tudsz csinalni. Messze jobb mint az AT2 (ami mondjuk Steel Wall-ok gyujtesere kivalo).
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #41591 üzenetére
Az lesz az..
(#41594) meunier Az biztos, de legalább nem viszi a sok gold spammer Unikum..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Veatta
aktív tag
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #40771 üzenetére
Az biztos, iszonyat jó a DPMje a többihez képest..
-
h1mpi
félisten
válasz Bad Pritt #40637 üzenetére
SerB tegnap alám tette a sz rollert. Lett egy 30%-os WR-em 1250-es WN8-al. Kb. 1 éve nem mentem ilyen rossz etapot, remélem 2016-ra ennyi volt a rontásból. Az mindent elmond, hogy az E-25-el 85%-ról 83%-ra rontottam a gunmarkomat 7 csata alatt. Egyedül az M48 volt mellettem a tegnapi napon...
Fully electric lifestyle!
-
rlazol
veterán
válasz Bad Pritt #40637 üzenetére
ez igaz. a magam részéről én este már sokszor túl fáradt/dekoncentrált/hisztis vagyok ahhoz h játszam, még akkor is, ha épp nincs jobb dolgom.
Hétvégén kipihenten, nyugisan, "nincs más dolgom" hangulatban más a helyzet.
De nekem nincs családom.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
csapee
őstag
válasz Bad Pritt #40405 üzenetére
Azert ha wot akkor egyertelmuen QB a legnezetteb streamer. Azt nem tudom hogy hogy milyen a nagy atlag mm-je.
De tobb mint feltuno hogy minden uj tank extrem bemutatoja (brutal xp / credit) tenyleg olyan egysejtuek ellen van hogy olyan nekem felevente egy. Es ez neki megvan az elso heten, kicsit meseszeru. Az meg hogy ilyen fogalmatlanokat lehentelos video nem elvezetes szerintem egy masik problema.
Ezert szeretem jobban Circon videoit, ott zoldek ellen is megy nem csak voros horda ellen.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #40201 üzenetére
Legyen OP szerintem is.. Ha már küzdök, mint disznó a jégen, hogy meglegyen..
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #40191 üzenetére
Azt lehet már tudni, mi lesz a buff?
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #40134 üzenetére
Várom már azt a streamet..
Majd az asszony fog helyette főzés mellett játszani..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #40004 üzenetére
Gondolom, attól, mennyire hasonló a két tank..
A spic nagyon elült az Aufkulától, míg a két tízes med közt nincs ekkora difi.. SzerintemLehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #39824 üzenetére
Ahogy megismertem, egy hajóra hajaz a szoba..
És kapitányi kajütben alszanak..(#39822) +SoulRiever- Azért, mert melóban csak itt tudok okoskodni, játszani nem..
Hétvégén leszel fent? Szerintem szombaton mehet.. Lehet, már pénteken is..[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Bad Pritt #39813 üzenetére
én is így gondolom, de egy cimborám köti az ebet a karóhoz, h igaz, h ez a kiírás, de biztos beleszámítja igazából a prémet is.
Aszondja, mert az SP küldinél is beleszámította.
Az ON topikban közben rájöttünk, hogy az SPhez kellő 75000 gyűjtéséhez beleszmította, ha az alap alapján felálított rangsorban bekerültél a top10-be. Vagyis ott először megnézte az alapot és ha jó voltál, a bónuszokkal megdobott értéket írta jóvá.Cseri0058 - nekem a térkép feletti kiírások (ki ölt meg kicsodát) nem voltak olvashatóak. Ezt leszámítva a minőség rendben volt. Kommentelést nem tervezel?
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jr1994
addikt
válasz Bad Pritt #39807 üzenetére
Lehet akár is-is, de ha tényleg buffolják az FV-t (a sokat szidott mobilitás és ágyú közül legalább az egyiket), akkor már tényleg teljesen jó lesz.
A korábbi küldetéseket csak úgy tudnánk megítélni, ha látnánk hogy a wg melyiknél mennyi kiosztott tankkal számolt, és hogy ebből mennyi lett ténylegesen.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #39792 üzenetére
Köszi.
Azt hiszem, ilyenekkel nem fogok élni. Elég nekem a gnomefather engine sounds is, bár az elmúlt egy hónapban némán játszottam, mert inkább zenét hallgatok mostanában. A chetet is kikapcsoltam, így ha (jogosan) nooboznak, azon sem tudom felbosszantani magam.Egyébként ezek a modok mire valók? Wn8 húzásra vagy mire? Ez azért jogtalan előnyhöz juttathat bárkit azokkal szemben, akik nem használnak ilyeneket. Mint a dopping a sportban.
Azt viszont nem hiszem el, hogy ne lehessen ezek nélkül tisztességes eredményt elérni a játékban. Hiszen csak szorgalom meg tanulás kell hozzá. Itt is vannak játékosok, akik ezen szarok nélkül lettek nagyon jók. -
h1mpi
félisten
válasz Bad Pritt #39787 üzenetére
Ja az csalás? Azt gondoltam, ami Aslainsban van az nem csalás. Amit én annak tartok az a Red Dot, a lézeres célzás, a ledöntött tereptárgyak mutatása meg ezek a modok. Bár ez érdekes, mert a WG EU szerint nincs csaló mod, de mégis bannolnak embereket ez miatt. Akkor most mi is az igazság?
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
-
kchryss
veterán
válasz Bad Pritt #39738 üzenetére
"Menjen 35-tel, de azt legalább érje el egyből, ahogy tízesként elérte a 40-et pár pillanat alatt."
Ha jól tudom ezzel a részével nincs probléma, mert baromi kedvező talajellenállást kapott így nagyon hamar eléri a végsebességét. Csak hát ez a 35 km/h túl kevés. Azt pletykálják hogy buffot fog kapni, gondolom a végsebességét biztos buffolják, mert azt húzta le a legtöbb tesztelő. -
szbalogh
addikt
válasz Bad Pritt #39738 üzenetére
Na ja az agilitása nem valami fényes, 12,26 hp/t. Még a lassú T-54 protonak is 14,65. De persz minden prémtanknak van valami nyűgje. Jó lesz ez, ilyen stílusú prémtank nem nagyon volt eddig. Talán a Panther 8.8 hasonló még de annak meg csőlehajlása nincs. Érdekes lesz.
Nick: HE_Storm
-
-
rlazol
veterán
válasz Bad Pritt #23235 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy összejön, amikorra összejön. Játszom a szokásos stílusom, igyekszem fejlődni, nem fogok rágörcsölni egyikre sem. Az, hogy egy GW Tiger P-vel kilőjek egy light tankot inkább szerencse kérdése, hiába is erőlködnék, csak elpuffogtatnám a drága lőszert és zárnék 0 sebzéssel. A minap egy low tier light megpróbált rammolni, belehalt. Valami ilyesmire mindig történik...
HáGé - én se szoktam, ha jól látom a profikat, a csata elején kell berohanni a cap körbe, lehetőleg úgy, h már közben szpottolódj. Ott el kell bújni a házak között és nyomogatni az F7-et. Miután kilőttek, "noob team"-et kell beírni a chatbe.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
mcwolf79
veterán
válasz Bad Pritt #22277 üzenetére
Hát nekem nem nagyon van olyan, hogy 60-70k nettó bevételt ne hozna a 8,8. Már linkeltem ide is nem egy nettó 100-120k-s kört. Tudni kell vele játszani, nem rohanni előre (nem is lehet, mert ahhoz lomha), inkább hátulról csipegetni, vagy ha a pálya adja (és a scout) akkor védelezni.
Én ezzel csak akkor támadok, ha nagyon top tier-ben vagyok,és nincs az ellenfélnél olyan TD, aki átütné a páncélt. Kell egy bucka, ami elrejti a hasát, és onnan akkor tényleg max. az arty szedhet ki. De ekkor is érdemesebb tartani legalább 100 m távolságot, hogy a géppuskanyílást ne tudják belőni. Két lövés közt riszálni kell, úgyis gyorsan céloz, úgyhogy ez nem okoz hátrányt.Meg kell tanulni vele játszani ,ennyi a titka. Sebzése meg tényleg sok kicsi sokra megy. Faxán lehet vele nagyobb heavy-ket és TD-ket leláncolva tartani. Én már nem egy elbizakodott heavy-t végeztem így ki, aki letámadott. Csak ráfázott, mert ha egyszer lent van a lánc az ott is marad
Kollegám is az alap JT-t szidja hogy milyen egy fos TD. Hát nem tudom, de én imádom amióta fullos. Egyszerűen élvezem vele a játékot. Isteni az ágyúja, jó a páncélzata. Ez is olyan, hogy kinek mi jön be. Bár ők egyfolytában a T67-tel ökörködnek, lehet azért nek fexik neki a JT
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Tomi0703
addikt
válasz Bad Pritt #22167 üzenetére
1 vagy egymás utáni két lövés?
(#22168) diegho: Velem ez még nem. Csak közelében voltam tegnap. IS-2-vel lőttem, már nem tudom mit. 300hp, sikerült 293-mat belehegyeznem...
(#22170) fsb1000: Párszor én is ottmaradok persze, lehet észre sem veszem, hogy velem többször előfordul mint amennyiszer ellenem. De ez akkor is bosszantó. Mondjuk mostanában figyelgetem a sebzéseimet és örülök ha néha napján az átlagot beadja...
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Bad Pritt #22100 üzenetére
Mines, a 0-ás sebzésűek elmentek foglalni és behúzták kb 3 perc alatt. Az ellenfél java meg ment fel a dombra, ezekre 5 lövést tudtam leadni, aztán azt hittem kidobott a játék, de nem az volt.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Departed
őstag
válasz Bad Pritt #21295 üzenetére
Sebzésátlag és WN8 alapján is a három dobogós legjobb T9 heavy:
- WZ-111 model 1-4
- AMX 50 120
- VK 45.02 (P) Ausf. BAz E-75 mindkettőben mezőny második fele, valóban nem tartozik a legjobbak közé.
WZ-111 model 1-4-emet amúgy imádom és 65% vele a WR-em, amúgymeg lényegtelen az egész, az ST-I-met ugyanúgy imádom pedig az E75-tel karöltve nincs a "legjobbak" között.
Szóval egyéni preferencia bőven bejátszik.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
fsb1000
nagyúr
-
Departed
őstag
válasz Bad Pritt #21285 üzenetére
Cruiser III, nem IV. Így már teljesen érted hogy miért, nem?
Egyébként VBAddict szerint a legtöbbet sebző nem-arty/nem-TD járgány T2-ben.
Vicces egyébként hogy pont ezzel a tankkal lett anno a legrosszabb nem-0 WR-em. 9 meccs 11% WR.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Enzolord
addikt
válasz Bad Pritt #21055 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest