- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Gratulálok! Ügyes vagy! Nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a remek csatát! Replay nincs véletlenül? Hátha tanulnánk belőle...
(Tudod, tudom Rlazol! Ez off topik, ahová bármit lehet. Oké, hogy bármit, de azért akármit már csak ne!)
Hogy ON is legyek az OFF-ban: szerintetek mi lehet az oka annak, hogy az FCM-et kihagyták a T8 prém akciózásból? Sok jót hallani a német bulldogról, de én most inkább erre a fransziára költeném a megspórolt konvertibilis fizetőeszközöm.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
kicsitrash
aktív tag
Nekem ez a legnagyobb bajom, ha td-zek. Nem birok megülni a seggemen, és megyek a heavykkel. És ha 1-2 perce vacakolnak egy sarkon, akkor berusholok 50-el, legtöbbször ha csak 2 ellenfél van, bejön... JP2-vel simán oldalba lehet kapni egy is3-at, vagy rammolásra használni (irányitott ütközéssel 3-400 is leugrik nála).
Volt már olyan is, hogy elindultak utánam, de ritka. Viszont gyorsabban töltök, nagyobbat sebzek, s ha rámászok, nem is tudja az alját lőni... Rambó mód rulz
Bár lehet, ezért nincs 2e sebzésem átlagban... -
sebijani1982
senior tag
Az a gond, hogy NEM látják már el ezt a feladatot a TD-k!
A TD-k az új spotterek, golyófogók, fedezékek, amik védik a Heavy-k alját a bekapott lövésektől. rengetegszer látom csatákban, hogy a heavy-k küldik előre a TD-t, mert annak biztos keményebb a frontja, hogy majd ők fedezik, csak spottoljon. Aztán, ha a TD el is indul esetleg, viszont a pálya másik oldalán feltűnik egy ellenséges scout, minden HEavy ráfordul és csak úgy mennek át a pályán a lövedékek. Igaz, hogy esélyük sincs ekkora távolságból elkapni a scout-ot, mert nem képes elé célozni, viszont fel van háborodva, hogy az ellennél ő felvillant és kapja az áldást. Lásd pl. Prokhorovka, Malinovka, Murovanka.Számtalanszor van olyan, hogy megbújok két bokor mögött, hogyha lövök ne spottolódjak. (ISU) Viszont mikor a térképre nézek és látom, hogy a Heavy-k még tőlem hátrébb vannak szinte a pálya szélét jelző piros vonalon, akkor elszokott szakadni a cérna!
A másik dolog, rengetegszer történik, hogy nem mernek bevállalni egy-egy lövést és megreked a támadás, pedig 99,9%, hogy maximum 2 tank védi azt a területet +esetleg az egyujjas játékos a pálya másik végéből.. Nekem az ISU-n 1010 HP-m van egy TIER-8 Heavy-nek minimum 1400. Vicces tud lenni az, amikor előre kell menjek a TD-vel, berongyolni a sarkon. Az ellenfelek közül az egyik pattan, a másik sebez - közel fél HP oda - és végre befordul két saját heavy és kiszedi a 150-200 HP-s Tier 8-as ellenfelet, akiket kb 3-4 perce csiki-csukiznak, "szájdszkrípereznek".
Mert, ugye arról még nem hallott egyik Heavy sem, hogy inkább visszajövök, elindulok ellenkező irányba -tolatva akár-, hátha lesz olyan Balek az ellen, hogy kirongyol utánam és azok a TD-k, akik a seggem védésére vannak, simán kiszedik az ellent. Ergó támadás nem törik meg, lehet haladni.
A még viccesebb, amikor nem jönnek be utánam és kiszed az egyik megmaradt ellen. Utána jön a noob-ozás, hogy mekkora balfasz vagyok, mert az én 14,5-ös újra töltésem alatt a BL-10-el, nem tudtam megvédeni magam a következő támadástól ami már kb 9-11 mp-re az első bekapott lövéstől jön is. Ismétlem 99,9%, hogy csak a két 150-200 HP ellenfél van már csak, nálunk 1000 feletti HP-val a Heavy-k.A goldnoobozást meg minden TD-nek viselni kell, még akkor is amikor repesszel vagy sima lőszerrel lősz. Nem képesek felfogni, hogy a TD-knek kicsivel magasabb az átütésük -némely esetben-, mint a mezei tankoknak, vagy troll gun van feldobva és a repesz mindig sebez, hol kisebbet, hol full hp-t.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
-
Plasticbomb
addikt
Amilyen szinten le volt hurrogva, nekem olyan szinten tetszik mos. 5,77 töltésidő, tierjében+1 egész jól boldogulok vele, 2 skilles legények vannak benne, szal aprít rendesen. Ugyan az átütése kicsit harmatos, 9eseket nehezebb vele lőni, de szeretek vele menni...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Patrick76496
őstag
Majd belejössz. Van, hogy én is utálok egy tankot pár száz csatán keresztül, aztán mégiscsak megtetszik. Az a gun depression nagyon durva, T6 felett nem igazán van másnak -10-nél nagyobb. Felszerelésből én inkább a ventit preferálom, de érdemes megnézni ezt a videót, amiben a srác 13k-t spotolt optikás Centurion 7/1-el, miközben néhány percig még AFK is volt. Amúgy ami óriási előny a Cromwellhez képest az az, hogy erre megy vert stab és nem céloz 5 évig. Plusz menet közben is egész pontos, élvezet volt vele forgatni a lassabb tankokat.
(#12390) Enzolord: Aha.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Patrick76496
őstag
Én sem játszok a T10-es tankjaimmal, egyszerűen nincs idő rá. Grindelni kell, vagy ha éppen szórakozni kívánok előveszem a KV-2-t/T-34-et/ST-I-et. Amúgy köszi a múltkori szakaszt, nagyon jó eredménnyel zártunk.
(#12355) Runo: Ha bejön a teszt szerver én bizony isten vagy 2-3 napot ott fogok tölteni, nekem is kezd már elegem lenni egy cseppet a normálból.
(#12370) Taragas: Ha nekem most E-75-öm lenne, biztos ezt a felszerelést raknám rá: Vert Stab + EGLD + Rammer. Szerintem nagyon fontos a lehető legjobb célzásidő elérése, hagyd a fenébe azt a repesz páncélt.
(#12385) jahrn: Az elején én sem szerettem Cromwell után, de később rájöttem, hogy ez a legjobb T7-es med tank. Igazából nincs benne semmi különös, én csak a szokásos med helyeimre mentem vele (ezeket legjobban szakaszban tudnám megmutatni, viszont rengeteg jó helyet szétqrtak azóta), gyakran sniperkedtem. És ahogy látod, be is vált.
#WHINE ON
Régen nagyon jó kis tank volt, de semmiképpen sem venném vissza (szeretném, ha maradna az az 1749-es avg sebzés). Mostanára nem hiszem, hogy a régi kedvenc tankjaimat ismét működésre tudnám bírni visszavétel után (gondolok itt arra, hogy tartani/jobb esetben még növelni a sebzéseket). Rengeteg dolog változott azóta. Akkoriban még nem voltak ezek a waffennáci TD-k, (ha jól emlékszem még az angolok sem), és az E-25-től sem kellett félned.És amik a lényegesen jobbak volt régen azok a pályák. A Comet-es/T29-es korszakom óta kb 5-6 hulladék pályát hoztak be/vissza, néhány jón még rontottak is. Az emberek másképp gondolkodtak, akkoriban elenyésző esetben rohantak ránk pl Murovankán a kis erdőben nagy létszámmal, és a mi csapatunkból is sokkal többen mentek arra. Na most ennek az ellentéte a divat.
Egy másik régi kedvenc helyem is mára használhatatlan, anno Mountain Pass lenti bázisról piszok jó ötlet volt kirohanni Heavyvel/Meddel H3-ba. Manapság a csapattársak bsznak ott segíteni, mindenki megy a maga kis hülye helyére, az ellenség pedig általában legalább 5-6 tankkal megy oda (csak az ellenség, ha miénk a fenti oldal, a csapattársak ott is basznak segíteni!)
#WHINE OFF
- - - - - - - - - - - - - - - -
- Hall of shame gyönge #1
- Hall of shame gyönge #2 - magyar
- Ennek a körnek nagyon örültem: WZ-111 Tank ász: 5853+849 sebzés. Még mindig a közepes löveggel, szerencsére már nagy toronnyal.
- Napi beteg állat
- Másnál fagyott már ki a játék az "Updating ammunition" feliratnál? Csak annyit csináltam, hogy bezártam a szakaszt."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Patrick76496
őstag
Nem rossz, már majdnem jobb, mint azt enyém:
Bár nekem folyamatosan romlik, szóval nemsoká lehagysz. Amúgy ma nem lenne kedved szakaszba menni SU-val? Ha WN6 alapján úgyis unicum vagy, tőled biztos tudok erről a TD-ről tanulni valamit. Bár látom te is szeretsz low tierben játszani, ilyen téren még az enyémnél is kisebb az átlagod.
-
törölt tag
-
Patrick76496
őstag
LEL! Az egy volt klántárs. Vele egyszer asszem még szakaszban is voltam. HAD, mi így szeretünk. :3
(#12053) Atlantis: Én is egyet értek veled. Csak annak köszönök, aki esetleg volt klántárs/szakasztárs/PH!-ról ismerős/nem valami atom agyhalott játékos... Néha én sem szeretem, hogy ott van a nevem mögött a HUNS felirat, a nevemből egyáltalán nem vehető ki, hogy magyar vagyok. No meg azt is megbántam már, hogy második account-on a WorldofTards_HUN nevet választottam, az az utolsó 4 karakter nem kellett volna. Mondjuk volt már, hogy megdicsérték.
(#12054) diegho: Van magyar? Erre a tökéletes válasz: NINCS! Viszont ilyenkor nagyon szeretem megkérdezni.
(#12070) emre: Nem azt mondtad tegnap, hogy egyedül játszol?
(#12071) marked one94: How terrible...
-
Steelheart2
őstag
A ferdiben már vannak emberkék a jp-böl,de elég siralmas összeszedni a top lövegre a tp-t.Persze utánna a motrokra is kell,mert nem mentem a Tiger P vonalon.A jp2 be beraknám a stugbol a 2 skilles embereket.Akkor szerintem az lessz,hogy a jp2 vel fejlesztem ki a top löveget és ugye a JT be a motor is itt fejleszthetö ki.Ferdit meg majd a top löveggel huzom.Köszi szépen!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Atlantis
veterán
Ami késik, nem múlik, ha a nem a Ferdinand-nál, akkor majd a JagdTiger-nél kell a 6. ember. Egyébként ha tehettem volna, én is a JP2-t választottam volna, de akkor még nem volt, mikor ott tartottam.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Steelheart2
őstag
Semmi gond.Én effit használok,mert azt szoktam meg.Már az elejétöl használom,mert sokat segit a kezdöknekis az xwm.Én mindig követtem elején a tapasztaltabb játékosokat és igy ismertem ki nagyjábol a pályákat.Akkor még nem volt wn6 és 7.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Napelem
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,