- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz Atlantis #45414 üzenetére
Nem azért kapod a fókuszt mert puha vagy hanem mert a bitang ágyú miatt prio célpont vagy. Általában a minél nagyobb dpm-ű ellenfeleket kell elsőnek kikapni. Senki sem szereti ha 500-at vernek belé.
Én is mindig ezeket a tankokat lövöm elsőnek, de nam azért mert olyan szépen nyeli a repeszt hanem mert ha nem szedem ki akkor 3-4 ezret összelő és simán bukjuk a csatát.A kamója egyébként pontosan mennyi? Sehol nem találom neten. Ha jól tudom az újfajta garázs statnál kiírja a konkrét kamó értékeket, legalábbis teszt szerveren így volt. Akinek megvan ez és a sima rhm is az lőhetne egy képet róluk hasonló legénységgel.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Atlantis #45394 üzenetére
Tudom én máshogy látom a játékot, de ebben a játékban jelenleg 2 dolog kell, hogy egy tank kiemelkedjen. Jó löveg (a jó löveg pontos, gyorsan céloz és nagy az átütése, valamint a tier átlag körül sebez), jó sebesség előre/hátra. Mindkettőben a legjobb a T8 TD-k között, sőt lövegben mindent egybevéve a legjobb. Gyakorlatilag olyan, mint egy normál MM-es T49 egy bitang pontos löveggel, ami mindent átüt és 10 sec alatt tölt. Mivel gyors, ezért a camo abszolút lényegtelen, aki ezzel a zöldben álldogál Prokhorovkán az meg is érdemli. Ez tipikus megyek a medekkel és 490 alfát viszek oda, ahol auto aim-el is lehet dragshotolni, ezáltal pillanatok alatt ki lehet pucolni egy oldalt a pályán.
-
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #45189 üzenetére
Akkor én is, mert az egyik kedvenc kilencesem volt az M103.. Leo PTa most jön, kíváncsi leszek..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Atlantis #15129 üzenetére
Egyelőre béta van amibe kis csomaggal tudod magad bevásárolni (kb annyi mint 1 hó prém a wot-ban). Gépigénye szerintem kisebb, sőt tuti az ugyanis míg nálam a wot abszolút low grafikán is be tud szaggatni ott még teljesen nem is kell minimumra vennem mindent hogy ilyen 50 fps-el menjen. Sokkal jobban optimalizált a motorja.
Ami még tetszik hogy a wottal ellentétben élethűbb. Főleg ha Realistic Battle módban megy az ember. Szóval totál más élmény, kb annyiban egyeznek hogy tankkal kell játszani minkét játékban. Nekem most felüdülés a wot pirosáradata után. Szerintem ha van annyi fölös pénzed szórakozásra mint egy starter pack érdemes kipróbálni. Ja és ha rubelben veszed akkor olcsóbbra is jön ki.Més que un club!
-
Mister_X
nagyúr
válasz Atlantis #15129 üzenetére
Jobban fut, mint a WoT, nekem minden csutkára van tolva, úgy van 25-40 FPS-em (pályafüggő, még nincs városi map ahol lehetne több), a WoT-ban is kb. ennyi de ég és föld a különbség.
WoT-ot viszont nem fogom érte abbahagyni, nagyobb az eSport feelingje.
Más: amikor ilyen meneteket megyek ELC-vel (ez mondjuk viszonylag rossz volt, mert nem mindig halok meg + kicsi tier), akkor érzem, hogy hozzátettem a győzelemhez. Méghogy a lightok nem tesznek hozzá a csatához.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Atlantis #15127 üzenetére
Nekem is volt nemrég 4 hónap kihagyásom és határozottan jót tett egy ideig. Nálam viszont asszony már nem szól bele sajnos ott most lett vége egy hosszabb történetnek.
Néha egyébként lehet menni meglepően szórakoztató csatákat. De ha kicsit nyugisabb játékot akarsz ajánlom figyelmedbe a WT:GF-et. Tegnap kezdtem neki és tetszik hogy totál más mint a WOT.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Atlantis #15123 üzenetére
Egyébként fura mert szoktam néha szakaszozni és TS-en én mindig csöndben hallgatom a többiek káromkodását. Én meg elég ritkán szoktam pedig ez a játék is felhúz időnként rendesen.
Viszont látnád mit művelek a pályán, régen volt olyan beteg szokásom hogy ha ideges voltam akkor izomból megfejeltem a kapufát.
Manapság már a fejemet nem bántom de a kezem meg a lábam még hajlamos vagyok szét ütni meg rúgni.Més que un club!
-
Djuree
félisten
válasz Atlantis #14874 üzenetére
9600gt. lehet driver is de inkább talán modütközés.
mrszitya: van fent jópár, de nincs türelmem egyesével próbálgatni. gondoltam vki hátha tudja konkrétan mi lehet a baj.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #14515 üzenetére
Érezni az ágyban kell, a játék csak a szórakozásért van. Azt a bizonyos cw közbeni hangulatot (mármint a hülyéskedéseket) megkapom szakaszban is, csak kell 1-2 jó fej platoon társ. Szakaszban legalább sokkal könnyebb szóhoz jutni és nem kell perceken keresztül csendben ülni. Amikor lehet sokat sebezni (legalább 3-4000), akkor tényleg jó a CW, de ilyen kb 5 körből egyszer van.
És ilyenkor mondják, hogy ne CW-ből akarjunk goldot keresni, mert ott az ESL. Mert aztán annyira könnyű ESL-en (3v3) nyerni. 3 embernek van a csapatban 1400 felett a WN6-ja, nekem 1500+, kezdőként mégsem olyan egyszerű. Mindig körbemegyünk a pályákon trainingben, közösen nézünk taktikát, normál ESL gépeket használunk. Múltkor már annak is örültünk, hogy végre egyet nyertünk, utána megkaptuk azt a csapatot, aki végül az egész kupa első helyezettje lett. Valahogy eddig nem voltak még ellenünk gyengébbek.
(#14533) Stigma.HC: A 13k is nagyon szép. Ezeken kívül a legtöbb, amit láttam, azt T-50-2 csinálta még anno az egyik régebbi teszt szerveren, asszem 12 ezer volt. Ő volt az. Ha jól rémlik, régebben a WG-nél dolgozott. Arról híres, hogy már a goldos gold ammo korszakban is spammelte az APCR-t, a VK3601H Konisch lövegével. Érdemes megnézni az átlagsebzését azzal a tankkal, nagyon durva.
(#14534) Tomi0703: Valóban, rengeteg adatot tudok kívülről, nem is elsősorban erre van. Arra használom, hogy megállapítsam, milyen cső van az ellenségen, plusz esetleg ha arra kerül sor, hogy a seggét/oldalát mutatja, akkor lőhetem-e HE-vel.
Amúgy igen, ha bekapok néhány találatot, akkor valóban zavaró, mert a received dmg log belelóg, és nem látom a fontosabb adatokat. De sajnos nem tudok vele mit csinálni. Próbáltam áthelyezni a minimap mellé, de minden próbálkozásnál csak eltűnt.
- - - - - - - - - - -
- Tiger 4k dmg vereség
- Egy ember mit élvez annyira egy tankban, hogy még annak ellenére is 10 000 köre van vele, hogy még a 45%-ot sem éri el a win rate-je azzal a géppel?
- Ezt meg csak azért, mert Crucial Contribution, BiA, dupla Top Gun és a végén ketten hoztuk le 6-7 tank ellen. A szakasztársamnak nem sok maradt már, mert végiglaggolta a kör felét."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Djuree
félisten
válasz Atlantis #14518 üzenetére
tipikus magyar mentalitás. ingyé van de legalább szar, hogy esetleg, de ne adj isten fizessünk érte h jobb legyen, á azt már nem, panaszkodás forjeva!
Bingisz: pontosan ez történt sztem is! egyenes beszédre nem fussa...látom törölted, én nem fogom.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Atlantis #14100 üzenetére
nem tudom pontosan, lehet nem 3 hanem kicsit több, a lényeg hogy kevés.
nem példálózás kedvéért írtam, hanem hogy mit csodálkozott a gyerek hogy kilőttem egy t10 TD-vel, még reportolt is mert csiter vagyok hogy pár mp alatt kilőttem 1600hp-ról. ez a természetes.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mister_X
nagyúr
válasz Atlantis #13792 üzenetére
Értem, csak furcsa volt, hogy ott maradt a kezdőhelyen, amíg meg nem látott engem. A KV-4 meg elkezdhetett volna akkor hátrálni, amikor belelőttem az M6-ba, akkor maximum egyet kapott volna az oldalába.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Bingisz
addikt
válasz Atlantis #13718 üzenetére
Végülis a HUNS2 azért is lett megalapítva, hogy új játékosokat termeljen ki a HUNSnak. Na most eljött az az idő, hogy a felnevelt játékosok átkerüljenek a főklánba. Mert a HUNS-nak kell a cw aktív játékos. Az előző hónapban úgy kellett összekaparnunk esténként egy csapatot. Miközben két csapatnak fixen meg kéne lennie az eredményes CW érdekében. A HUNS2-t sem kell félteni, jó kezekbe került.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Bingisz
addikt
válasz Atlantis #13713 üzenetére
Valami véletlen folytán felkerült azok listájára akik mennek a HUNS2-ből a nagy HUNS-ba.
Tegnap este 46 CW inaktív játékos lett kirakava a HUNS-ból és a helyükre jönnek a legjobb HUNS2 tagok.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Atlantis #12955 üzenetére
De most komolyan. Egyszer kérdezték tőlem a WN6 ratingemet és elvileg még ma is meg lehet nézni, de én csak a noobmetert ismerem és ott csak WN7 meg 8 van...
-
Djuree
félisten
válasz Atlantis #12724 üzenetére
hát aki esetleg akar sok prem tankot vagy gyűjti őket, vagy értékesebbé akarja tenni az accját.
én egy ideje már nagyon gondolkozok egy super persingen, pedig van type 59-em meg kv-5-öm is, szóval nincs kredithiányom, bár a kv-5-öt nem használom, mindenki tudja a gyengéit. tetszik a superpershing, meglepően sokan nem tudják még átlőni, nem tudják a gyengéjét...[ Szerkesztve ]
-
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #12688 üzenetére
Annyira még nem vész, az avatarod sokkal kopaszabb.
(#12690) TESCO-Zsömle: Ez igaz, bár a szenvedős stock tankoknál azért még az erős unicumok sem hiszem, hogy rengeteget tudnának alkotni. Gondolok itt pl a Lórira, a Leo PT A-ra, a WZ-111-re, az IS-3-ra, a T54E1-re, az E-50-re, stb.
- - - - - - - - - - - - - -
Napi stronk player:3900 kör A-44-el.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Atlantis #12688 üzenetére
Az Emillel én is szenvedtem,főleg a kisebbik löveggel,miután meg lett a nagyobb cső hozzá,akkor már jöttek a sebzések is! De mindent összevetve örömmel adtam el az Őrült Emilt! Tier 8-tól "dimenzió váltás"..Az Rhm-Borsig Waff...egyenesen brutális! Bazipontos,bazinagyot sebez és igen jó az álcája a vasnak! A Borsig esetében a kisebbik löveg a nagyobb ..a 150-es löveget nem is igazán értem - nincs átütése :/ -kifejlesztettem de nem rakom rá az tuti
[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
válasz Atlantis #12653 üzenetére
Na mindegy, én díjazom, ha az arty vagy a táras beírja, hogy meddig tölt, persze nem azt a megoldást, hogy ezt 2s-enként közli és spam-eli a chat-et.
Erről van szó!!!!! Nem az a baj, hogy néha egy csata hevében 1-2-szer írja ki, hanem már akár kezdéskor, mert induláskor tisztelet lövést kell adni a galambokra. Biztos, hogy a normál z-re vagy y-ra bejövő menüje van átalakítva és moddal megsegítve, hogy a sec-et is kiírja neki. Ez ugyanaz az idegesítő dolog, mint amikor a csata előtti 30 másodperces relax időben valaki végig torpedózza a térképet. Ugyanannyi értelme van, főleg randomban.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Atlantis #12653 üzenetére
Akkor miért hivjuk őket heavynek?
Lehet én értelmezem rosszul a dolgokat.
A light megy, spotol, artyt irt, max hátulról-oldalról kiszedi a tdket.
A med elkapja a light tankokat, flankeli a heavyket, td-ket, oldalról támogatja a saját nyomuló (heavy) tankokat.
A heavynek azért van több hp-ja, jobb páncélja, hogy tovább birja... Nekik kell megütközni az ellenfél heavy tankjaival, illetve a medeknek megmutatni, ki az úr a háznál.
A td-nek pont ezt a lassú, nagy célpontot kell kiszednie hátulról, észrevétlenül (mint az arty). Bár vannak "bunker" td-k, amik mehetnek a frontvonalon.
Az arty minden nagy, lassú dög ellen véd (ene...). Mivel a nerf után kevesebb lett az arty, igy kevesebb scout él meg belőlük, és nehezebb a dolguk a több td miatt is... igy spot hiányában valakinek mennie kell, ha nem akarjuk, hogy a már többször felemlegetett passziv, td játék miatt döntetlen legyen. -
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #12655 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tomi0703
addikt
válasz Atlantis #12641 üzenetére
A játék legnagyobb alap átütéssel rendelkező ágyúival (T10 TD-k) sem képesek még az átlagos vagy afeletti játékosok sem normál lőszerrel sebezni.
+1
Tegnap Campinovkán, 1v2-be maradtam egy Obj. 268-cal meg egy T30-cal. Én E75-be 75%-osan kb., ők full hp-n. T30 lőtt kettőt rám távolról pattant, Obj, meg jött a pofámba és szórta rám a goldot. Én nem szoktam ilyenen felbaszni magam vagy beírogatni, de itt azért egy LOL-t már beírtam, sajnos arra már nem volt időm, hogy megkérdezzem tőle, hogy mégis mi a lószarra nem elég 300 pen? Ja, mellesleg zöld volt...
-
törölt tag
válasz Atlantis #12641 üzenetére
A játékosok 80% leszarja, hogy te még töltesz artyval.. úgy játszanak, mint ha nem is lenne sem chat, sem minimap... de ezt szerintem te is nagyon jól tudod...
(#12642) kicsitrash Gondolom nincs neked, különben nem írnád, hogy minden tekintetben durva...
[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
válasz Atlantis #12630 üzenetére
Atlantis, nem csak neked:
Bocsánat előre is, ha megsértek valakit:Miért van mindenki fennakadva azon, hogy goldammo-val lőnek? Ha egyszer megengedett, akkor mi vele a gond? Az, hogy most egy csomó új játékos nem szenved azért, hogy megtanulja rendesen a tankok gyenge pontjait? Azért mert most van egy elég szép beetetési időszak a WG részéről, hogy ki tudod termelni gyengébb teljesítménnyel is a gold lőszer árát?
Ugyan már! Majd, ha hirtelen kicsit normálisabb mederbe térnek vissza az akciók, amikért már ténylegesen kell némi odafigyelés, hirtelen megcsappan a "goldozók" száma, mert zsebbe kell nyúlni aranyat és kreditet venni = Nagyobb bevétel a WG-nek. Idióta üzletpolitika, de már sokszor bejött másoknak is.Nem lövök goldot általában, tankonként 5-6 darab van attól függően, hogy jön ki kerekítve a normál. (SU-152-vel és ISU-152 -még csak a "kis troll" van rajta- meg csak repesz), és csak azért általában, mert a Tier 4-es Pz B2 alaplőszere olyan gyenge, hogyha Tier 5-ben kell menni "semmit" nem üt át, ott 50-50% a lőszer megoszlás.
Egyébként, ha adott egy legális lehetőség, akkor miért ne használják ki azt a játékosok.
Mindenki győzni akar, ha nem így lenne, akkor senki nem sírna a "paradicsom" és egyéb jelzőkkel illetett játékosok miatt.
Más játékoknak is megvan a maga hülyesége, Battlefieldben robbantasz egyet egy tankon és levadászod vele a feletted elrobogó vadászgépet. CoD kihasználod az FPS előnyöd és 2-szer nagyobbat ugrasz. Beállítod, hogy a szerveren mindenkinek a shotgunja egy "klikkre" képes legyen üríteni a tárat.
Vagy elfogadjuk, hogy van egy Mindenki számára biztosított lehetőség vagy rinyálunk tovább és nem a játékról fog szólni a topik és a játék közbeni chat.Nekem nincs fent XVM, golddetector stb, néhány apróbb mod van csupán. De nem is amiatt idegeskedem esetleg játék közben, hogy golddal, repesszel, normállal lőttek ki.
Hanem, hogy hülye voltam,
- Mert a lemmingekkel kellett volna menni 10-ik tankként vagy a bázis környékén kempelni egy bokroban és akkor nem 3-4 tankot kapok egyedül a pálya másik oldalán. Mert lassú tankkal eldöntöd, hogy merre mész, ha csatázni is akarsz vagy nem csatázol. Vagy sikerül jó oldalt választani vagy cumi van és következő csata.
- Mert bátornak hittem magam és kidugom az orrom olyan helyen ahol egy 10 éves gyerek is azt mondja, hogy itt lánc vesztés lesz, aztán kb 10-15 becsapódó lövedék lesz 5-10 másodpercen belül.
- Illetve sokkal jobban zavar a mostanában elterjedő: "Lőttem egyet G2-ben vagyok kimegyek cigiért és fogat is mosok 35,6 másodpercig" és ehhez hasonló spam!
Mi értelme van? Én is szoktam lőni, én is újratöltök, ez természetes. Ezt tiltanám ki inkább.Ha a történelmet megnézed/megnézitek, (és ez egy árkádosított történelmi játék), akkor ott is azt fogod látni, hogy mindig próbál mindenki jobb, erősebb fegyvert adni a katonája kezébe. Nem véletlen, hogy kőbunkótól indulva, már az ember nélküli hadviselés korát éljük, amikor jön egy távirányítós kisgép pusztít annyit, mint 25-50 éve egy tankszázad.
Kicsit hosszú lett, bocsánat.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Atlantis #12630 üzenetére
Szerintem mindenki használja azt, amit akar. Ha telik rá, hajrá. Ebből a szempontból nem látom értelmét külön kezelni a versenyeket, a clan warst, a század-csapat csatákat vagy a random játékot. Mindenhol kihivás,ellenfelek, ugyanazok a feltételek. sőt... Mig cw-n és csapatban ugyanolyan tierrel futsz össze, ez randomban akár +2 szint is lehet.
Engem vagy nooboznak, mert he-vel lövök e100-zal, vagy gold nooboznak, amikor 1000-1050 dmg rázizzen a batchatra vagy wte100-ra...
Megoldásnak a következőt látom:
Gold ammo ára rendben van, sebzése mondjuk legyen a normál ammo 2/3-a. Pontossága pedig picit romolhatna, illetve a távolsággal arányosan 2x annyit veszit az átütéséből, mint az ap.
Páncéltörő: teljesen rendben.
HE: emelnék a sebzésén, mert csak trollgunnal használják (az átütését lehetne csökkenteni, valamint a lövedék sebességét). Azért az vicces, hogy az IS3 oldaláról 3-400akat csipegetek csak, holott 950-es sebzésből vonjuk le a páncélt... Egy is3 a másik oldalából bőven 200 alatt üt, szemből jellemzően inkább 100 alatt. Igy senki nem használja... -
Bingisz
addikt
válasz Atlantis #12252 üzenetére
Nem én írtam rá először, csak néha bugos a chat ablak és kétszer jelenik meg a szövegdoboz. A másikban kezdett el írni, csak azt bezártam, és ott folytattuk ahol linkeltem.
Ja amúgy alapból németül tudok jól beszélni, angolt még csak tanulom inkább, de néhány dolog valahogy összemosódott. Sokkal jobban szeretem a német múltidő ragozását, és néhány angol szóba is beleidegződött nálam. Pedig lassan le kéne szokni róla....
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #12186 üzenetére
Szerintem még mindig sokkal unalmasabb a játék sok lehetőségekben karcsú pályával, mint kevés, de akciódús, (egyáltalán) játszhatóval.
(#12191) Bingisz: Beszélj már meg tanulni. Nekem is ez a beállítás van Type-on, IS-3-on, IS-4-en, IS-7-en, és WZ-111-en. 2,9 felett szvsz ez a kötelező, bár én még a KT-ra is ezeket raktam (E-75-re ígyis-úgyis kell majd az EGLD).
(#12194) Bingisz: Az utolsó bekezdést támogatom (mindkét részét), kipróbálnám milyen az oroszoknál trollkodni. Kár, hogy nem lehet majd köszönni, hogy "Всем Привет" vagy valami.
- - - - - - - - - - - -
- Vadászat, avagy hogyan fogjunk JagdTiger-t 2 Type 59-el."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #12062 üzenetére
Pedig De szép szakállas csillag lehetsz...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Atlantis #12053 üzenetére
Édes kicsi csillagom! ..hát azért kellene ..de csak kellene visszaköszönni mert köszönök :/ ..nem azért köszönök,hogy beszélgessek,hanem puszta udvariasságból! ..de felveszem a ritmust -haladni fogok a korral és innentől bunkó leszek én is .)
Tomi0703 : ..nálam enterezéssel müxik ill. váltogatja a csatornákat
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Atlantis #12053 üzenetére
+1. Ha jön a kérdés, hogy "van magyar?" akkor az biztosan egy borzasztóan rossz játékost takar, ha jön rá válasz, hogy "van" akkor az egy újabb gyöngyszem, ha még el is kezdenek beszélgetni, hogy kinek milyen tankja van stb, akkor már biztosan van 2 bot a 30 emberből. Én nem szoktam reagálni. Max akkor írok magyarul, ha ismerős név van, vagy ha elkezd anyázni.
-
emre
veterán
válasz Atlantis #11143 üzenetére
Köszi!
Szerencsére megtehetem hogy a kisebbekkel nem játszok. A szu85 nerf óta T6 alatt nem szivesen tolom a játékot.Ezt is free xp-ből fejlesztettem ki. Mondjuk szerencsére nem kellett hozzá sokat áldoznom. Viszont ennek az a hátránya hogy új 75%-os legénységgel kellett kezdenem. A probléma akkor van ha T8-ban kell mennem vele ès nem túl értelmes a csapat. A win arányomon ez meg is látszik sajnos.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz Atlantis #10529 üzenetére
Na amit akkor művelt inkább hagyjuk.
Már én szégyelltem magam. Egyébként szerimtem ott elég szarul helyezkedett, iletve nem tudom miért nem láncolták a felfelé igyekvő ellenfelet. Ha meg a tolató is3-ra lövünk akkor nem az orrát kell célozni, mert arról kifelé fog pattanni, hanem megvárni míg az első lánckerék kerül a tűzvonlba.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Taragas
aktív tag
válasz Atlantis #10512 üzenetére
Hát szerintem mennyi oltást kapnak a német gépek miatt...
Inkább annak kéne örülni, hogy az 1945ben tervezett tankokat állítják szembe a 60-as évek fejlesztéseivel...
Kisebb nagyobb sikerrel...Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #10404 üzenetére
és Taragas! Srácok, irány a szemészet.. az FV4202 jól néz ki?
Olyan a tornya, mint egy óvodás által leszopott cukorsüveg...
A T62-A az szép..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
echterion
nagyúr
válasz Atlantis #10263 üzenetére
Nem értek egyet ezzel a kiegyezéses dologgal. Sajnos az egész 20. századi vesszőfutásunk onnan eredeztethető. Ha ott kitartunk, akkor sokkal szebb jövő elé nézhettünk volna. Szerintem. De persze utólag mindig könnyű okosnak lenni, akkor azok az emberek valószínűleg így látták a legjobbnak.
-
Taragas
aktív tag
válasz Atlantis #10147 üzenetére
Úgy néz ki mindenkire máshogy hat... Én pl nem merek elalvás előtt clever vidit berakni, mert akkor tuti oda ragad a szemem a képernyőhöz . Amúgy én sem mindennel értek egyet, de alapvetően jól játszik, és azért tanultam tőle egy s mást tőle, így alapvetően hasznosnak tartom a vidiei megtekintését... (meg néhány poénon jót röhögök )
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Taragas
aktív tag
válasz Atlantis #10140 üzenetére
Figy nem lehet, egyszerűen röhej, hogy nem játszok szarabbul, és egyik nap +0.10%ot nő a winratem, a másik nap meg ugyan ennyit romlik. Az a legrosszabb, amikor napokig az az utolsó megy.... Én is egyre többet teszem fel a kérdést, hogy gg? egy nyertes meccs után, és nem hiszem el, hogy vannak meccsek, amikor egy relatíva pontatlan ágyúval 300 méterről belövök lehetetlen helyekre, de ha olyan van akármit csinálhatok 50 méterről nem tok belőni egy weak spotot sem. Kicsit kezd fura lenni a játék. Az eltűnő lövedékekről ne is beszéljünk.... Ma lesz este az új klánunkban az első szervezett század. Én őszinte legyek attól várom egy kicsit a megváltást. Végre jó barátokkal játszhatok együtt, szervezett módon, és megbízhatok a többiekben. Egyszerűen ezt random csatában nagyon nem látom már, borzasztó bizalmatlan lettem még a zöld játékosokkal szemben is, olyan szarva hibákat vétenek, amit nem szabadna(és ezt általában szakaszban teszik), és nem egyszer én húzom ki őket szarból egyedül, amibe belekerültek. Ha van egy meccs, függetlenül attól, hogy nyerünk vagy vesztünk, de szervezetten mozgott a csapat, nem csak rohant a falnak, összerakom a két kezem, hogy hála isten ilyen is van még.
És igen is, engem zavar, ha egy terhére vagyok a csapatnak az RNG miatt, vagy add kettő elcseszek valamit és nem bírok sűrű elnézést kérni, ad 3 ha a balfaszok miatt romlik a stattom, akik öngyilkosként menetelnek a halálba. Remélem nem csak én látom így...[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #9909 üzenetére
Az 50B sem fog 65-tel menni önerőből, viszont az 50-et képes tartani. Szvsz az az 50 120 sem lehet olyan rossz, csak egy 50B gyengített változatban. Ne érts félre, nem azért írtam az M62-T2-t, mert szovjet fan vagyok. Ha nem töltene ilyen lassan, akkor valószínűleg az E-75 lövege szerepelne most ott. Viszont a Conqueror-nak tényleg kiemelkedő lövege van, nincs még egy olyan pontos HT T9-ben ráadásul ilyen kis célzásidővel. És akkor még a DPM-je is a legjobb az előbb említett szintű és típusú gépek közül IIRC.
(#9910) proximusser: Jó kis oldal lett, ment a könyvjelzőkbe.
(#9912) Antonius1978: Na jó azért néha én is szoktam ábrándozni, persze nem játék közben. Amúgy igen, ST-I. Vedd meg nyugodtan, szvsz IS-7 helyett jobb az IS-4.
Egy kis becsléssel arra jutottam, hogy 8.8 óta
- A csaták ~66%-ában 2 tierrel nagyobb tankok közé kerülök
- A csaták ~23%-ában 1 tierrel nagyobb tankok közé kerülök
- És csak a csaták ~11%-ában vagyok top tier
- Végre egyszer sikerült megkapni a győzelemért járó XP-t + kreditet egy vereségre
- Egy jobbféle kör IS-4-el (Malinovkán...)[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Antonius1978
addikt
válasz Atlantis #9875 üzenetére
Pedig en a Panzer 2, T44, es Pershing kozul a Pershinget kedvelem a legjobban. Lehet az Indien Panzer is tetszene, mert domboru a kasznija, es szokott pattintani, habar ha minden igaz, akkor elveszik a Pershing jelenlegi legjobb loveget, es akkor lehet hogy a masik 180as atutesuvel szar lesz jatszani...
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #9743 üzenetére
Ahogy érzed.
(#9748) dfsz34: Na ez jól hangzik, lassan nekem is el kéne kezdeni azt a tankot, ha le lesz árazva. Amúgy sokan szidják, talán 8.9-ben kap majd egy kis buffot.
- - - - - - - - - - - -
Ez már régóta így van, de egyre jobban kezdem úgy érezni, hogy a csapattársak is inkább ellenségek lennének. Lökdösnek, megállnak előttem, bemennek elém, amikor több száz méterre célzok (épp beléjük nem lövök).Pl Ma Mines-on mentem volna IS-8-al oldalba kapni a dombra felvonuló medium-okat (teszt szerver). Megy előttem a T-54, hirtelen megáll, és elkezd visszatolatni, mert rájön: jahogy egyedül vagyok mediun 4 ellen. Természetesen egy-két kiváló lövést halasztottam el, mert valaki nem figyel. Igazán elgondolkodhatnának az emberek a visszaszámlálónál, hogy milyen tankok vannak a csatában, hova is akarnak menni, ahelyett, hogy a f*szukat verik. Vagy nem tudom, ennek a játékosnak ki volt kapcsolva a playerspanel?
Kegyetlen rosszul megy, már a második napja nem igazán bírtam értelmes kört menni.
- Tudom, hogy nem nagy szám Object 268-al 5800 sebzés, de én félévente sebzek T10-es tannkal 4500 felett
Ennyi volt a mai kép gyűjtemény, szégyenemben inkább régieket rakok be...:
- 50B 8000 DMG
- 3. helyen a -HHR- a top listán
- 4540 sebzés haver KV-5™-jével
- keresd a hibát"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Taragas
aktív tag
válasz Atlantis #9723 üzenetére
kinek a pap kinek a papné. tiger 2 ből màr csak az újat akarom kipróbálni, a t32 jó volt, de az àgyú miatt én csak szimpla jó tanknak tartom. most a 50 100 van terítéken, most probalgatom, az is3 tól meg sosem fogok megválni. a kialakítása miatt rohadt pattogós, főleg ha mozgok vele, vagy side crapet használók. vígan el vagyok vele tier 10 ben is. ha hulldownozni akarok arra ott a t34. elnézést telóról írtam és gyorsán.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Atlantis #9719 üzenetére
azt a caern....(bacca meg a keresztanjya) tankot nem ismerem, a második részre reagáltam
ja ha már panasznap
A T-62-vel folyton olyan érzésem van, mint amikor a T-54-en az LB1-es löveggel mentem 9-es csatába.
Mondjuk a legénységem alapon van, de azért T10-be illene 400 körülieket ütni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!