-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Rambovits #11815 üzenetére
Én megvettem mindkettőt, de a Ferdit csak fullra fejlesztettem és azóta pihentetem.
Általában 10-esekkel rak össze, ahol pedig nem tudok komolyat alkotni.Ha elvétve betett 8-9-esek közé, akkor viszont komoly tényező voltam.
A rekordom 4000 körüli spot, 5000 körüli saját sebzés, mellé 10000 fölötti lehetséges benyelt sebzés.
Persze ezt úgy sikerült elérnem, hogy egy zömében 9-esekből álló csatában nekem kellett az élen rohamoznom Karélián a sarokban.A JP2 viszont kellemes kis jószág, ráadásul többségében topnak tesz be.
-
Steelheart2
őstag
válasz Rambovits #11815 üzenetére
Nézd én anno megvettem mind a 2 öt.Ferdinél,ha nem mentél a tigris vonalon akkor stock állapotban nagyon lassu lessz.Mire odaérsz vele a csatába,lehet vége is.A jp2 vel huztam ki a Jt-t és nem bántam meg.Nekem a Jp2 jobban tetszett.Nincs páncél,de viszont fürge.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
scyllarus
veterán
válasz Rambovits #11774 üzenetére
A T5-ös is elég jó volt. Keveset próbálhattam, mert ugye mindenki T10-ben akart játszani, 5 perc után sem tudott csatát összehozni, max 7 vs 7-et, de használhatónak látszott. A Chi-Ri meg tényleg durva volt az autoloaderrel.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Tomi0703
addikt
válasz Rambovits #11756 üzenetére
Nem tudod használni máson. Én a naggyal toltam végig vele, utólag már megbántam. A középső ágyú bőven jó. Raksz bele némi goldot és már fasza is minden. A nagy lövegnek oldalra a kitéríthetősége borzalmas az előzőkhöz képest. Ráadásul a nagyágyú 2200 kilóval nehezebb és én észrevettem a tankon, hogy lomhább lett. A nagyágyút meg akkor mikor már meglett a Nashorn és még akarod tolni a géppel.
Szóval én a középsővel használnám és raknék bele némi goldot.Épp tegnap lett meg amúgy a Nashorn, mert mindenféle szar körre 1000 ikszpét' osztogatott...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rambovits #11662 üzenetére
Szerintem ti jöttetek át a nyomi kis haverjaiddal ide OFF-ba böfögni.
diegho kissé talán sűrűbb vendég itt, mint te és az ovis pajtásaid.
Pont a tifélétek miatt költöztem én is át ide az ON-ból, de úgy látom már ezt a topikot is beszennyezitek jelenlétetekkel.
Húzzatok vissza az ON-ba, és maradjatok ott, eddig itt nagyon is jó légkör volt.... -
pws
aktív tag
válasz Rambovits #11496 üzenetére
Ma mentem 20-30 random kört. Ennek 90% értelmi fogyatékosok találkozója volt. Kezdőkörnél megállnak, jobb esetben keresnek valami fedezéket, és várnak. Valami rejtélyes oknál fogva megvárják, míg elhullik a csapat fele, akkor elkezdenek mozgolódni. És mindezt T9-10 tankokban.
Mint a 'való világban' a korlátolt képességű emberkék észre sem veszik, hogy mit produkálnak. AMX50B még sértődötten visszaszól, mikor elküldtem melegebb éghajlatra. Fel sem tűnt neki, hogy 10 perc alatt csak én lőttem ki 2 ellenséget. Ja és én voltam a leggyengébb tankkal a 15-ből /E50/. -
törölt tag
válasz Rambovits #11425 üzenetére
Töltés és célzás gyorsító, álcaháló.
Álca skill. Aztán jöhetnek az egyebek...Én ma roppant nyugodt vagyok, tegnap ugyanis kaptam 24 óra pihit.
Bat artyval voltam, 6 !!! 10-es TD állt mögöttem.... persze akik mentek előre, azok meghaltak... aztán nem vártam meg, míg én leszek a felderítő, oda mentem hozzájuk TD módban, aztán elkezdtem irtani őket... a 2. waffentraktor után ki lettem rakva
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Rambovits #11425 üzenetére
Álcahálót,fejlesztett célzórendszert,töltésgyorsítót.
A magam részéről nem az artyban neveltem ki a legénységet,hanem egy 6x-es legénységet tettem bele egy hevitankból ..szépen muzsikáltak benne-vele ..szóval bármilyen skilleket adhatsz a legényeknek,csak jobb lehet a dolog[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
válasz Rambovits #11210 üzenetére
Nekem tegnap volt ilyen napom.Csak a sebzésre mentem ilyenkor.A többi nem érdekelt.Amikor retardàltakkal vagy,akkor ez a taktika.Igy valamennyi tp-t kapsz.Ha pedig sikerül érmet is szerezned,akkor elég jol kapsz.
-
Patrick76496
őstag
válasz Rambovits #11179 üzenetére
(#11181) Stigma.HC: Na akkor így kicsivel könnyebb lesz a szakaszozás, ha egyszer nem b*szom el az időm, biztos rádírok, ha van kedved T8-9-ben játszani.
(#11191) Antonius1978: Mivel nem szokta "lesatírozni" a nevét, ezért valszeg nem. Megspórolok neki pár billentyűleütést, ha már úgy is belekezdtem egy hsz-be.
- - - - - - - - - - - - - - -
Nem tudom emlékszik-e valaki a T71-es skin-re, amit múltkor linkeltem. Mivel nekem nincs T71-em, de Lorraine-em van, ezért egy nappal később egy kis photoshop-pal és paint.net-eléssel megcsináltam a saját skin-em, a T71-es alapján. Szerintem baromi jó lett, mindig röhögök, amikor előröl nézem a tankot."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
malnabokor
senior tag
válasz Rambovits #11165 üzenetére
Lehet ezt értik a jó hangnem alatt?
Sajnos engem szúrtak ki, ők szakaszban voltak, nem mondom találkoztam már egy-két beszólással, de ez itt most sok mindent felülmúlt.
És nem tudom, hogy mennyire legális kitenni ide a nevüket, de úgy gondoltam, hogy jelen esetben megéri, hogy egy kicsit lógjanak itt...köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
-
-
Enzolord
addikt
válasz Rambovits #10912 üzenetére
TAnk az van, de kapott kreditre nem emlékszem..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
válasz Rambovits #10843 üzenetére
Szerintem inkább esze nem volt. Szerencsére kis unszolásra próbálkozott... a poén az volt, hogy amikor bele akartam lőni közelről az FV-be, pont úgy állt mindig, hogy nem nagyon tudtam, szerencsére a BC fürgébb, mint az E-75.
Persze lehet hogy csak meg akart védeni, mert nem tudta hogy az FV 25 sec-ig tölt, én meg pofán akarom lőni azt -
Taragas
aktív tag
válasz Rambovits #10176 üzenetére
Faxom ez mi? 3 napja szopat az mm, és tessék itt a bizonyíték, van a játékban olyan gomb, hogy te ma szopni fogsz. 1 percig sorsolt az mm, 700 5ös, és 1200 hatos mellett a 250 hetes tank mellé kellett berakni minket.... Kész komolyan, szánalmas.... Innen üzenem,
kapjad be wg!Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
pws
aktív tag
válasz Rambovits #10059 üzenetére
Nem a játékos csal, hanem a WOT maga. A szokásos orosz rulett. Ha azt tapasztalod, hogy nem tudsz senkit sebezni, téged T1 tank is kigyújt, hegyen keresztül is kilőnek, 5 méterről nem látod az ellenséget..........
Ekkor épp a WOT nagyszerű tulajdonságait éled meg.
Van akinek ez még pénzt is megér -
emre
veterán
válasz Rambovits #10058 üzenetére
csak nézőpont kérdése
(#10057) sith7
Csak nem kicsit bosszant, hogy van vele több mint 1200 csatám és a win nem hogy javulna, hanem folyamatosan csökken, már 54% sincs. Pedig olyan 55-56% körül álltam vele állandóan.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Enzolord
addikt
válasz Rambovits #9103 üzenetére
Az szép, nem értem, hogy nem nyertetek..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Rambovits #9103 üzenetére
10% Ez már kihívás a javából. Itt már elhiszem az xvm-nek, hogy tuti bukta a meccs, elnézve odaát kik vannak. De sok-sok sebzést azért még kilehet osztani csak nem szabad ilyenkor bikaként előre rohanni
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Steelheart2
őstag
válasz Rambovits #9023 üzenetére
Nagyon jo àg a német Td.Nekem még a jgpz4 is tetszett.A Jp utàn én a JP 2 fele mentem.A Ferdivel mentem 5 kört stock àllapotban és ugy döntöttem,hogy a JP2 vel szerzem meg a top löveget.Nem bàntam meg.
-
Steelheart2
őstag
válasz Rambovits #9014 üzenetére
Én a második 88mm est használtam végig,de elötte már fogalmam sincs.Talán a jgpz4 es top lövegével.De lehet hogy használtam free xpt a 88ashoz.Probáld ki mind a 2öt,de szerintem a nagyobb áttütéssel többre mész.
-
scyllarus
veterán
válasz Rambovits #6578 üzenetére
50% vásárlási ár és 2x-es!!! kreditbónusz:
T-34-85, JagdPzIV, SU-85, PzIII/IV.
Ebből a T-34-85 megvan, a Pz is, ráadásul azt húznom is kell a VK-hoz. A JagdPzIV-et visszavenném a 8.6 után, csak a Su-85 nem érint."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
jano_77
nagyúr
válasz Rambovits #6561 üzenetére
Haverod nem nagyon segített!?
Amúgy gratula, szép eredmény!(#6566) emre és (#6567) Djuree: ha nem dolgozik, hanem csak otthon mereszti a pi.....seggét, akkor simán tud ennyit tolni. Nekem mikor szabin voltam 1-2x, akkor simán volt, hogy 10X csata meg volt egy nap!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Magany
tag
válasz Rambovits #3461 üzenetére
Szoval a gond nem is a grafikaval van hanam a belepessel a jatekba....Addig nem indul mig mindnt le nem allitok, skype, bongeszo, total commander de neha azok nelkul sem.Mar az inditaskor ki rak az asztalra es ezt ismetelgeti.....Olyankor bezarom es 3-4 nekifutasra elindul.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Rambovits #3465 üzenetére
Egyébként egy OFF topikban mi a csudáért raktok OFF-ba a játékkal kapcsolatos véleményeket? Vagy bármi mással kapcsolatos írásokat?
Nem kell félni az éberen figyelőktől. Alapvetően a fórum van mi értünk, nem pedig fordítva. Ha nem így lenne, akkor fizetni kéne érte. Semmi sincs ingyen, vagy következmények nélkül.[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz Rambovits #3441 üzenetére
halálos szem ami kritikus sebzést ad? mert az csak AP-val megy, az arty meg HE-t lő.
tehát vagy álca mindenkinek, és váltani 100 fölött 6. érzékre (vagy ezüstért, hogy annyira essen vissza, vagy arany...) a parancsnoknál, vagy nála azzal is kezdeni. BIA jó, de csak ha mindenkinél 100%, a snapshot talán többet ér, nagyobb dögöknél a clutch braking (sajna magyarul nem tudom őket), látótáv, rádiótáv, mittomén jó még 2-3. skillnek, meg sok idő'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Enzolord
addikt
válasz Rambovits #3441 üzenetére
Elitalakulat, csak, ha mindenkinek van, amúgy fölösleges..
-
Plasticbomb
addikt
válasz Rambovits #2567 üzenetére
Type59el valahol 2000 normál xp körül van a tank ász. Neki az meg kb 1600 volt abban a csatában. Erre jött a prémium, meg az x2es szorzó.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
KaLeun
senior tag
válasz Rambovits #2517 üzenetére
Nem tudom, hogy mi sugárzik meg mi nem. De miért lennék dühös?...
Csak nem szeretem a célozgatásokat. Ha valaki valamit akar mondani, akkor azt mondja meg.
A második meg egyértelmű.
Az megbeszélés, jó társalgás, hogy mindenhova odaröfögök valami kétértelmű mondatot egy-egy szmájlival megtűzdelve? Most két eset van. Vagy túl intenzíven gyűjti a hozzászólásokat vagy szófosása van.
Nyugodtan ignorálhatja a hozzászólásaimat, nem kötelező válaszolni rá. Ez rád is vonatkozik.
Cila
-
Gyuri27
félisten
válasz Rambovits #2489 üzenetére
Mostanában állandó a mikro lag. Sokan vannak a szerveren.
Én t32-l szopok folyamatosan. 300 méterről nem képes eltalálni semmit. Ha meglövöm meg vagy pattan vagy 0 dmg-s áthatoló. Nem igazán tudok mit kezdeni vele. Pedig még vagy 110k xp kéne.
Nagyon sírós lesz.Amd - Radeon - Ryzen
-
Dobi 562
addikt
válasz Rambovits #2261 üzenetére
Véletlenül tudom.
------------------------------------------------------
Az arty idomítást nem lehet elég korán elkezdeni. Olyan gyönyörűen beálltak 3-an egymás mellé...Victory Map: !Ensk 2013. január 28. 15:02:57
Vehicle:: Type 2597 Chi-Ha
Exp: 2 979 (x3) + Credits: 15 141
Achievements: : Pascucci medál, Top Gun, Pusztító[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Rambovits #2238 üzenetére
Válaszoltam neked az ON topikban.
-----------------------------------------------------------
Defeat Map: ! Himmelsdorf 2013. január 28. 9:21:44
Vehicle:: T1E6
Exp: 715 + Credits: 13 101
Achievements: : Top GunMa gyűlik a top gun, romlik a győzelmi arány.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Rambovits #2143 üzenetére
Itt a hír:
[link]
Elizélték, variálták a Tiger H-t és a P-t 10 percenként, aztán a H (a sima Tiger) győzött. Amúgy az is felröppent, hogy a T5 prém Matilda BP helyett a sima T4 Matilda lesz érintett, annak pláne örülnék[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Rambovits #2130 üzenetére
Olyan sosincs sajnos. Most nem érdekel, mert ki van már fejlesztve, volt is, csak eladtam. De most visszavenném, hogy megvan a hosszú 8.8-as a P-ről
-
nagysandor88
tag
válasz Rambovits #2130 üzenetére
És majdnem annyira élvezetes is. De csak majdnem. /Na ez nagyon Nerd beszólás volt/
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
.mf
veterán
válasz Rambovits #2068 üzenetére
Az még hajlamos volt mellélövésre, de a Hummel már sokkal pontosabb (a GwP pedig még annál is). Amikor régebben próbálkoztam a kisebb artykkal, én is csak szívtam velük, 39 Lamot alig tudtam 50%-ra felküzdeni eladásig, hogy azért mégse 4-essel kezdődjön a winrate-je. Viszont decemberben elkezdtem a Wespe-Grille-Hummel vonalat, s azok valahogy sokkal jobban feküdtek. Összesített átlagom 53.9x%, de Hummellal 60.66% vagyok, Wespe is 66.67% volt, Grille 56.91%
De persze, kinek mi fekszik.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
kirjak
aktív tag
válasz Rambovits #1897 üzenetére
Ma rájöttem mi miatt lehet még nagy a ping.
Ha nem Switzerlandi szerverhez csatlakozom akkor nekem is alaphangon 350 körül alakul.
Erre persze véletlen jöttem rá....Aztán észrevettem és reconnected ....
Ismét megúszom 60-85 között.Köszi a helpet mégegyszer!
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
sptkyle
senior tag
válasz Rambovits #1840 üzenetére
Ezt is ismerem. Vicces amikor a játékosok nem foglalkoznak az artyval, csak szapulni tudják, de véletlen se védenék. (nem játszom artyval, nem azért mondom)
Én inkább a védős játékmodra panaszkodnék. Érdekes látni, amikor meg kellene védeni a bázist, és a 3. mp-ben már mindenki rushol. Ilyenkor bezzeg nem tudnak szépen elhelyezkedni, és nyugton ülni a seggükön.
@Gaz 78: Nem a campeléssel van bajom. Nagyrészt TD-vel játszom, sokat campelek. De 1., megfelelő helyen. 2., Ha kell képes vagyok poziciot váltani. 3., TD vagyok, ez a dolgom. Ezekkel a játékosokkal se lenne olyan hatalmas baj (bár hogy nem tudják használni minimum szinten sem a wasd skillt az félelmetes), de akkor játszanak TD-vel, aztán ücsöröghetnek bokorban.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Bingisz
addikt
válasz Rambovits #1794 üzenetére
Tegnap nekem nagyon adta: [link]
Ahhoz képest, hogy mennyire gyenge a KV5 lövege, azért el lehet vele lenni. Gold ammo viszont fölösleges vele, mert az se visz át semmivel se többet, mint a sima AP. (nem a papír szerinti értékekre gondolok)
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
fsb1000
nagyúr
válasz Rambovits #1720 üzenetére
Én azért vettem prémtankot és prém accot, hogy minél előbb azzal a tankkal játszhassak amivel szeretek vagy vágyok rá.
Már 3-4K-nál megvolt az E100. Mai napig ezzel megyek a legtöbbet, bár tudom, hogy nem a leghatékonyabb tank a játékban. A T8-t10 medek a leghasználhatóbbak, és az artyknak van a legnagyobb "harcértékük" ebben a játékban.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Rambovits #1633 üzenetére
Már rég kikapcsoltam a replayt..
Egyébként főleg szerencse.... először be a városba, lesebeztem 3 nagyot azt hagytam a többieknek, aztán ki a tó felé összeszedni a bóklászó ellenfeleket meg az artyt. 1-esevél és lehetőleg távolról. Ekkor már 4 előnyben vagyunk.
Vissza a városba és kilőni aki csak előbújik.
Béna a saját csapat és béna az ellen. Így nem lövik ki előlem az ellenfelet. -
Gaz 78
aktív tag
válasz Rambovits #1607 üzenetére
100%-os legénységet átképzel egy másik tankra nemzeten belül,akkor a másik tankban 90%-ról fejlődnek újra..Ha meggondolod magad és az átképpzett legénységet visszateszed a régi tankba akkor SORRY már csak 80%-osak lesznek ..Szóval ha átképzed másik tankra őket akkor fejleszd őket megint 100%-ra.. Sajna rövid az emlékezetük a legénységnek,ahogy átképezted őket,a régi tankot elfelejtik .)
-
D.Orion
veterán
válasz Rambovits #1604 üzenetére
Nos minden típuson belüli prémium járműben 100%-os szinten működnek a normál tankokra képzett legénységi tagok. Tehát egy Pz IV legénység mivel medium tank(ha jól rémlik), így egy medium premium tankban 100%-osként működik. Természetesen csak nemzeten belül lehet átrakni. Normál fejleszthető és kreditért vásárolt tankok esetében mindig át kell képezni az új tankra a legénységet.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Rambovits #1578 üzenetére
Mára oda jutottunk a lengyelek kifigurázásában és utálatában a WoT-ban, hogy a siemka meg a Kto pl? és egyebek jó része már nem is a lengyelektől származik hanem a poéngyárosoktól meg a polisfóboktól.
Azt hiszem a WG/MM mellé sikerült egy másik bűnbakot találni, miért is nem mennek jól a csaták.
-
-
myckey
veterán
válasz Rambovits #1446 üzenetére
jelenleg a töltés+szellőzés van rajta
legénység 100%
illetve 96% az első skill
elsőnek mindenkinek mást dobtam be
majd másodjára rakom a javítást
harmadjára pedig a BIA-tágyú természetesen a 121 penes.
remek darab."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM