Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz Taragas #9872 üzenetére

    Eleinte én se szerettem a T-44-et, de mire végeztem vele, az egyik kedvencem lett. Pershing szintén, eleinte nem éreztem, folyton ellőtték a lőszerrekeszt, sérülékeny szarnak tartottam, az volt az első tank, amire vizes cuccot raktam (használtam a T-44-en is). T-44-ben tetszett, hogy nagyon mozgékony és azóta kapott kis buff-ot az ágyúja is, így még jobb lehet.

    Szerintem nagyon jó medium mindkettő, de igazából rossz T8-as medet nem is tudok mondani, mindet szerettem, amivel eddig dolgom volt (Panther II, Indien, T-44, Pershing). Mindegyikkel jól lehet torony-harcolni, még akár az orosszal is, mert nemzetéhez képest jó a gun depression és viszonylag magasan van az ágyú rajta, nem kell a fél tankot kidugni, ha lőni akarsz. És azért az a torony, hiába gyenge papíron, olyan, mint az Indien, kerek, mint a kecskeszar és képes pattintani rendesen.

    Djuree:valóban kevés amerikai med van forgalomban a régi ágból, szerintem inkább az új ágat választják a népek a most még OP-ank tartott T57HT miatt(pedig szerintem nem az). A régiek meg már M48-cal tolják rég...s valóban, ha valaki T8-as medet akar tartósan, az nem a Pershing-et tartja meg, hanem a T69-et, T9-es tankot meg tartósan megtartani nem szokás.

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák