-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz Steelheart2 #3046 üzenetére
A századozáshoz gyak. nem kell semmi, a játék része. A játék ablak alján találsz egy [Tank Századok] gombot. Erre rákattintva kiadja az aktív századok listáját. Itt beléphetsz egy már létező századba, vagy prém acc-al te is indíthatsz egyet. A századba lépés után váró listán vagy ahonnan a század parancsnoka válogat be a játékos listába.
A századból bármikor kiléphetsz amíg a parancsnok nem indítja a csatát. A játéknak van beépített hangrendszere, a játékosok felénél jól müködik a többinél pocsék, valőszinüleg sávszélesség vagy más erőforrás hiány miatt.
A mikrofon érzékenység beállítása nagyon fontos, lehet tesztelni.
A századok egy részét klánok hozzák létre és a tagok alkotják, ide nehéz bejutni, ha mégis TS általában kötelező.
A századba be lehet jutni meghívóval is, amit a parancsnok küld ki.Tier szerint 4 féle század van. Kezdő / Közepes / Bajnok / Abszolút ezt szoktuk jellemzeni a max tier számmal is. A századokban össz tier limit van azaz a benne lévő tankok tierjeinek összege nem haladhat meg egy maximumot.
t4 - 40
t6 - 60
t8- 90
t10 - 150A limitek miatt a t4-t6 században általában csak 10-12 játékos van. t10-ben már 15.
********************Itt írtam le, hogy szerintem miként lehet sikeres egy átlag játékosokból álló század: [link]
Illetve egy másik hsz-emben a minimális elvárásokat foglaltam össze:
- Az jelentkezzen századba, akinek az adott századba illő harcjárműve van, és képes elfogadni az irányítók által megbeszélt taktikát, vagy ennek hiányában is tud a többiekkel együttműködni.
- A századba ne duplázási céllal és ne jármű "húzási" céllal menjünk, erre alkalmasabb a szakasz. A században ne raboljuk a másik 10 játékos idejét vagy kreditjét. A csaták között max. 5 perc teljen el, század indításkor küldjünk invitet, de később már ne ismételjük, csak annak aki kéri.
- A században nem kötelező, de hasznos a mikrofon használata és már elvárt, hogy a beszédhang be legyen kapcsolva. A lelkesedés díjjazandó, de azt kerüljük el, hogy egyszerre többen beszéljenek, vagy valakinek több ellentmondó utasítást/kérést adjunk.
- Ha valaki úgy hibázott században, hogy a taktikát szándékosan nem tartotta be, akkor viseljen el egy kis dorgálást és okkuljon a történtekből. Senki ne legyen mimóza, mert itt nem barbizunk, néha az adrenalin túlbugyog, de azért a dorgáló hajlamúak is maradjanak normális keretek között. -
emre
veterán
Gondoltam kis kihagyás után ismét tolok néhány kört.
Victory! Map: ! Map: Murovanka 2013. február 22. 17:00:21
Vehicle:: T25 AT
Exp: 3 396 (x2) + Credits: 54 231
Achievements: : Pusztító"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
fsb1000
nagyúr
Jajdejó! Megérkezett az NVIDIA kupon!
Ha tudnék még egyet szerezni, akkor befizetnék egy féléves prém acc-ot.
Jelenleg 6K az árfolyama, többet nem is nagyon ér. Én az 5K tartom reálisnak.Az invite kódot meg lehet eladom, abból is goldot veszek, vagy egy prémtankot. Dőzsölés!
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Kis statisztika.
T25: 5 csata 4 bukó.
Ami az érdekes, az az átlag sebzés. Ma ez kereken 84-re jött ki. Emlékeztetőül az ágyú 110-t tud (elvileg, átlagban). Ezentúl majd számolgatok, jegyzetelgetek. Kiváncsi leszek 50-100 csatánál, hogyan alakul az átlag sebzés.Amd - Radeon - Ryzen
-
Steelheart2
őstag
Ez a szàzadozàs érdekelne engem is.Mik a feltételek?Kell valami program is mellé?Gondolok itt skypra vagy Ts re.Jàtékon belül hol talàlhatok ilyet?Köszi.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
KaLeun
senior tag
válasz fsb1000 #3036 üzenetére
Nekem eddig Juniorban 1x sikerült csak értelmes századot csinálnom, egy szombat délelőtt kihúztam a B1-t expertre. De ez egyből a franciák megjelenése után volt és ekkor vált elérhető a t10-től eltérő század, szóval nem volt specializálódás (pl. T-28, SU-26, PzIII és ...), így tudtam kompenzálni ha hülyébb is volt a csapat. Ugye akkor még brutális volt a B1. De ez lehet, hogy már említettem 1-2x...
Cila
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz fsb1000 #3036 üzenetére
Az ilyen élményeket szívesen kihagyná az ember fia.
TK, AFK, vízbeugró És az a legnagyobb baj, hogy nem tudják elvenni a kedvüket a játéktól, azáltal, hogy huzatosra lövik őket vagy csak simán bedarálják, kivéreztetik. Ha nem megy a rendes játék, akkor szerintük jó móka a saját csapattárs lődözése, rammelése, kitolása fedezékből és egyéb kártékony és szánalmas húzások.Ma is simán nyerhettünk volna Airfielden, de amellett hogy viszonylag kevés segítséget kaptam a hangárok melletti rész védésekor a medektől, a fő probléma az volt, hogy a grillénk végig AFK volt és egy darab lövést nem adott le. Ettől függetlenül élveztem a csatát, de azért zavart a dolog.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Dobi 562
addikt
válasz Patrick76496 #3038 üzenetére
Gratula! Szerintem teljesen jó az az átlagsebzés egy 6-os meddel.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Patrick76496 #3038 üzenetére
Lassan a kinai tankok szakértője leszel.
Én nagyon bénáztam velük, abba is hagytam a fejlesztésüket. -
Rambovits
senior tag
Valaki tudja milyen event várható a hétvégére?
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
.mf
veterán
válasz fsb1000 #3004 üzenetére
Háháhá, pont erre számítottam. Nem okoztál csalódást. Bagoly a verébnek... De mindegy, inkább hagyom, mert tudom, hogy a Fekete Lovag mindig győz...
---
Más
Pár napja vettem a SportKávét, még csak a minap kapta meg a teljes felszerelését, még ismerkedős, legénység is még tanul, de mint írtam, látom benne a potenciált. Csak sajnos sorban olyan csatákba dob, hogy hiába nekem volt a legtöbb damagem a legtöbb meccsen, 6-8-asokban is, mégis néha úgy elbénázták a csapattársak, hogy nem akartam elhinni. Komolyan, egyikben a baromarcú, báziskempelő fullhp-s TD mögött egy pár hp-re lesérült tank egyedül befoglalta a bázist, az az idióta pedig csak az előtte, de hegy mögött lévő piros jelzéseket lőtte és nem fordult hátra... Úgyhogy ilyeneknek "hála", hiába ~1300 átlag-dmg (csaták felében még csak derp 122 volt), mégis 40% alatt van az aránya.
22. meccs, végre 5-6 tier, s én is teljes felszereléssel. Aztán elkezdtek sorra hullani a csapattársak. 2<6-nál elkezdtem temetni a meccset. De nem szoktam könnyen adni a dolgokat.Victory!
Battle: Siegfried Line 2013. február 21. 22:51:47
Vehicle: KV-1S
Experience received: 1 459
Credits received: 38 604
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"13/13/14 lövés, 4066 dmg, én 10 lövést kaptam, 68 def, 6 kill - a 7. (a foglaló) pár tizeddel előbb lőtt mint én, és sajnos nem pattant le. Pedig az lett volna az igazán szép, ha nem csak TG, Sniper, hanem Defender, Steel Wall
és Bölteris.Tényleg jó ez a tank (mondhatni ópécsíter), kár volt eddig kihagynom (már untam a nehéz-túlsúlyos (hehe) garázst és a pontatlan szovjet ágyúkat).
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
fsb1000
nagyúr
Kevés agyatlanabb van ebben a játékban mind az artysták, de a törökök ma túltettek mindenen.
Elmentem századozni, mondom kicsit lazítok "Kezdő"-ben Matildával.
Erre látok egy ONLY T18 századot. Na mondom ez buli lesz!!!! 20 db (illetve csak 15) t18 majd aratni fog, biztos goldlőszeres menők lehetnek ezek, mind egy klánból való.
Lassan gyűlünk, betöltöm a goldot, szép nyugiba beredizek a T18-al, erre a commander elindítja... 8 (nyolc!!!!) t18-al. Azonnal csata.Persze már az első 30 secben nyomom neki, hogy idióta commander miért indultál alacsony ponttal!
Erre a válasz: TÜRKÜÜGodolom az eredményt nem kell ecsetelni egy Matilda+Pz3+arty század ellen. Mi védtünk malinovkán, és persze senki nem ment le spottolni.. mondjuk mindegy volt.
Mára ennyit a századozásról.
***Azt még elmondom hogy hétvége óta nem vezetek századot egy másik kemény élmény miatt.
Szintén "kezdő", 12-en indulunk, semmi gond mondom az écát, erre ketten AFK-k egy beugrik a vizbe. Ilyen sincs a világtörténelemben.... nem baj, jót veszítünk. Köv körben 1 AFK és egy TK-zós.
Században 3 AFK, (nem fagyós) egy öngyilokgép meg egy TK-s.
Ez felér 10 random csatás lobotómián átesett artystával.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Patrick76496 #3032 üzenetére
Ez: [link]
-
Patrick76496
őstag
válasz fsb1000 #3031 üzenetére
Mivel úgy is off topic:
Ebben a videódban mi a zene címe? Próbáltam TrackID-vel, de az csak a Basshunter Every Morning-ot adja ki rá... Látom te is nagy GTAIV fan vagy, jó kis videó lett!
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
fsb1000
nagyúr
Hehe... nem volt arty... félszeműek között császár lenni Loltrakival, jajdejó.
Azért a végjáték kemény volt mert 3- t2-es + 1 MS1maradt, nekem meg volt 20HP-mAz egészben az fura, hogy a t2-eseket kiírtottam, de az MS1-es is behúzta a zászlót mégis nyertünk. Replay nincs.... mert nem sokat ér.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz nagysandor88 #3029 üzenetére
Köze nincs, csak jelzi, hogy a wg szerint h is nézne ki a játékban betöltött szerepe az artyknak, vagy legalábbis célozgat rá
Everybody lies.
-
nagysandor88
tag
válasz Pttypang #3028 üzenetére
Nem igazán van köze ahhoz amit írtam, de ez így kellene működjön.
Szoktam olvasgatni, bár SSD-vel 3-4 sec alatt már csatában vagyok.Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
veterán
válasz nagysandor88 #3026 üzenetére
Ha szoktátok olvasgatni a loading screenen a tippeket, nagy unalmatokban, akkor van köztük egy olyan, hogy: "Light tankként védd meg az artyt az enemy light tankjaitól, és ő megvéd téged a heavyktől"
Asszem vmi ilyesmiEverybody lies.
-
fsb1000
nagyúr
válasz nagysandor88 #3026 üzenetére
Tehát randomban addig ne lőjön az arty semmit....
Nyilvánvalóan ez egy stupid ferdítése annak amit írtam.
Nincs mit tárgyalni veled... Van ilyenből ezer bármely fórumon.... egymással szórakozzatok, én ezt a vitamódnak nem nevezhető stílust nem kedvelem. -
nagysandor88
tag
válasz fsb1000 #3024 üzenetére
Tehát randomban addig ne lőjön az arty semmit, amíg nem kap spotot az ellen artyjára, és addig tartsa vissza azt a potenciált, ami benne van. És itt most randomról beszélünk, itt pont az a feladata az artynak, hogy az ellenséget ott gyengítse, ahol a csapat többi tagja nem tudja, és ne azt várja meccs végéig egy arty pozición tartva a célkeresztet, amíg nem kap spotot oda, mert tracert akkor nem lőhet, ha a másik arty is a szerinted leírt feladatát végzi(ergo nem lő-->nincs tracer-->nincs "kanter")
Radomról beszélünk, ne gyere itt CW/századdal az más tészta, te a random artystákat károgod, CW/századon meg az ember nem szívatja magát olyan csapattal/artystával, aki nyomi...
Második Hsz-edre: nincs Maus-om, az egy dolog...
Most ide felsorolhattam volna jó néhány páncélozott dögöt. Az hogy értelmes med sajna ritka... Randomban végképp.Bár ha FSB szemcsi nélkül elolvasnád a hsz-t amire reagáltam látnád benne az ellentmondást.
Peace
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
fsb1000
nagyúr
válasz nagysandor88 #3023 üzenetére
Maus meg a medek.... teljesen irreleváns a példa.
- Egy Mausos csatára jut 50-100 medes vagy még több, mert ritka a Maus
- Ha volna Mausod, akkor tudnád, hogy az értelmesebb med nem szemből lő, hanem mellé megyMaus, JagPz100 egyedül halott.... hacsaknem már előtte kivégezték az artyk.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz nagysandor88 #3023 üzenetére
Lehet, hogy szerinted baromságokat írok, de az nem változtat azon a tényen, hogy az artyk elsődleges feladata az ellenfél artyjainak megsemmísítése. Szerintem aki nem így gondolja, az nincs tisztában a WoT startégiai alapjaival és a járműosztályok harcértékével, vagy sohasem játszott még CW-t vagy NEM noob századot.
Két módon lehetséges artynak artyt írtani.
1. Nyomjelző lövedék kiindulási pontjára lőni.
2. Bespottolt artyt kilőni.A pályák többségén 99% eséllyel az a csapat nyer ahol több arty marad a csata félidejében. (feltételezve, hogy az az oldal nem csak agyhalottakból áll.)
Azon lehet max. vitatkozni, hogy az artysták hány %-a tartja magát a fentiekhez random csatában. Szerintem még 1%-se.
****A véleményemet alátámasztja, hogy CW-ken a taktikák nagy többsége az artykra épül, illetve elsődleges cél az ellenfél artyjainak megsemmisítése. Az hogy randomban nem így megy annak 2 oka van
1. Nincs csapaton belüli kommunikáció és vezérlőelv
2. A Random játékosok többsége nem tudatosan játszik.Összefoglalva: A WoT-ban meg kéne szüntetni az Önjáró lövegeket, vagy olyan nehézzé tenni a használatukat, hogy senkinek ne érje meg istennézetből puffogtatni.
[ Szerkesztve ]
-
nagysandor88
tag
válasz fsb1000 #3021 üzenetére
Ha minden artys csak "kanterezne", ami szerinted a feladata, akkor hogy tudnának "kanterezni"? Senkinek sem lenne mit lőni, meg. Néha nagyon nagy baromságokat tudsz írni. És az a baj, hogy ezeket annyira elhiszed magadnak, hogy úgy tudod előadni, hogy sajnos más is elhiszi.
Meg kicsit sok az ellentmondás. Azt írod, csak farmol. Az nem farm, hogy 50hp-s tankot lő 200dmg-s löszerrel, ami melleseleg nem is olcsó. Na mag ha egy befogatott maus az az 50hp-s cucc, azt a büdös életbe nem szedi ki egy pl lesebzett med, vagy csak szar esélyekkel(Chuck Norris és Diegho kivétel)
Az első pontod is hibádzik. Mondjuk a semleges pozicióban lévő de biztos találatot jelentő magas hp-s tankot telibeveri, majd amikor az számodra veszélyes pozícióba kerül, addigra jó esetben egy kikasztrált low hp-s roncs lesz. Míg aki épp aktívan veszélyt jelent rád valamennyire takarásban van, és így nem is biztos hogy eltalálja.
Ez nem azt jelenti, hogy az arty szent, mert nagyon sokan nem tudják kezelni, ahogy sok más járművet sem.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dr_Syrex #3019 üzenetére
Te még hiszel a mesékben?
Random csatában az arty nem téged támogat, hanem farmol és gyűjti a freget. Te legfeljebb spottolsz neki, vagy épp arra mész ahol durrogtat, ezért hiszed hogy támogat.
Az artysta a legkevésbé csapatjátékos. Ha az volna akkor a legértékesebb célpontokat kilövésére törekedne, azaz az ellenfél artyjait kanterezné, de az nem könnyű és kevés kreditet is ad.Ehelyett mit lő?
1. A lassú és nagy HP-s harcjárműveket, ott ahol könnyű célpont de épp semleges pozicióban van.
2. Az alacsony HP-st amit a 10sec töltésidejű med is kiszedne, de nem.. ő ráereszti a 2000+ dmg-s lőszerét arra az 50 HP-ra is csak meg legyen a freg. -
bullseye
addikt
Nem szabad ilyen csúnyán szidni az artysokat, ők is csak élvezni akarják a játékot, mint mindenki...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Steelheart2 #3015 üzenetére
Nem rossz, bár a munkahelyi laptopon 10 fps-el nem nagy élmény bármelyik replay visszanézése
Viszont egész jól megúsztad 1 bekapott találattal. Örülj neki, hogy most téged segített a szerencse. Ez szerintem nem kisebbíti az érdemet és amúgy is sokszor van balszerencséje az embernek a WoT-banRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Steelheart2
őstag
A tegnapi Crusaderes Tank ász replay,ha valaki esetleg meg szeretné nézni.Azért elég nagy mákom is volt.
-
KaLeun
senior tag
válasz Dobi 562 #3011 üzenetére
Érdekes módon egy dolgot mind ismer... A segélykérést...
Szerintem simán megáll az az állításom, hogy egy átlagos csatában a csapat harmada semmit nem tesz hozzá a győzelemhez. Kivétel amikor végigmész a pályán, ledarálva mindenkit és az ellen bázisánál (pár száz hp-tal) találkozol 1, 2 vagy n számú rettegő full hp-s tankkal. Esetek többségében ezt már senki sem tudja ledolgozni.
[ Szerkesztve ]
Cila
-
Dobi 562
addikt
Tegnap Serene Coast-on az utolsó 3 percben így nézett ki a két csapat:
én csapatom:
-IS 100% hp
-KV-1S 100% hp
-KV-2 100% hpellen:
-T25/2 50% hp
-tigris 30% hpA mi három tankunk természetesen hátul kempelve használta ki a szovjet gépek legendásan jó mesterlövész képességeit (KV-2 troll ágyú). Olyan szerencsénk volt, hogy a két ellen még oda is jött a bázisunkhoz. Ők a vonatsín másik oldalán, a mieink a szikláknál. A vége: döntetlen.
Az IS lőtte a vonat mögött bespottolódott ellent, majd az oldalával kigurult a tigris elé. A 3. bekapott találat után felfogta az agya, hogy fennforgás van, lövik oldalról, így a maradék 50% hp-ját mentve visszatakarodott a sziklák mögé. A KV-1S és a KV-2 nem csinált semmit és az ellen sem mert támadni, így letelt a maradék idő és döntetlen.
Én 2300 sebzésig jutottam amx m4 45-el és nem lett volna rossz ledupláznom, ráadásul simán hozható lett volna csata, de 2-300 WN6 értékes tankok hasznavehetetlenek az esetek nagy részében.[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Gondoltam azért ma is teszek egy próbát. Ebből kettő IS-2 kör lett, egy vereség és egy döntetlen. Az E-75-t már meg sem próbáltam. Nálunk mindenki piros wn6-os, kiderült, hogy ez nem véletlen, ugyanis 2-3 perc után már csak 4-en voltunk életben. Szokásos, lemming dolog... Aztán a következő körben a csapat harmada tartja magát "ha nem csinálok semmit, abból baj nem lehet" elvhez, köztük a két top t9 tankunk. Ja, de egy dolgot azért tudnak idiótán meghalni egy kiba.... lövés nélkül. Aztán van oldalanként két ember és egy arty, a többi meg a golyófogó szerepében tündököl, de elvállalják a gyáva nyúl szerepét is (kedves full hp-s IS-3, kösz a segítséget, üdvözlöm a jó.........). A legtöbb ember még egy szaros játékban sem tud felülkerekedni az ösztönein. De legalább a hp-m (+picit) meg tudtam sebezni, már ennek is örvendek...
Cila
-
fsb1000
nagyúr
válasz Steelheart2 #3006 üzenetére
Grat! A replayt töltsd fel wotreplay.com-ra és add meg a linket, azt aki akarja megnézi, de csináltathatsz belőle YT videót is, és akkor annak adod meg a linkjét.
Van egy oldal ahol átkonvertálják videóra a replayokat. -
Steelheart2
őstag
Ma sikerült a 4. Tank àszom Crusaderral.1200 dmg és 7 kill kellet hozzà.Ha valaki szeretné a replayt,akkor felrakom.
-
fsb1000
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #3000 üzenetére
Nem fizet az olyan rosszul, ha kv5tel mész..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
.mf
veterán
válasz fsb1000 #2994 üzenetére
"Hagyd már ezt a személyeskedő stílust."
"Szerintem az artys csatászám [...] Ezen rugózol egy ideje. "
"de engem zavar mikor így csürik csavarják a dolgot." és ehhez "A legnagyobb arty nálam és nálad is a GW panther, azzal is többet mentem mint te.... úgyhogy az sem lehet érv, hogy én csak kis artykkal játszom"Nem is tudom, ki vagdalkozott itt "rápirítom a saját statját aztán el lehet gondolkodni" dologgal (nem tudom, hogyha ez neked nem agresszív, fenyegetőző, személyeskedő stílus, akkor mi)?
Ki hozta fel először és rugózik azóta minden postban a konkrét, stat-lapról szedett csataszámos dolgon, kutakodva a másik statjaiban?
Ki csűrt most is egyet a dolgon avval, hogy az "átlag-tierben kisebbek"-et átírta "csak kis artykkal"-ra, miközben arty átlag-tier továbbra is nálam magasabb (nálad a legtöbb az 296 meccs, bő kétharmad a tier3-as SU26 - nálam 305, fele a tier5-ös Hummel. GwP-vel kb. 24-gyel több kört mentél, ez sem egy akkora egetrengető különbség, mint aminek beállítod...)."Egyébként a dolog könnyen lezárható lett volna, csak annyit kellet volna írjál: bocsi FSB, tévedtem, te is megélted a másik oldalról.
Ennyi. Piti ügy"Okés, elismerem, a stat-lapod megnézése nélkül, az itteni írásaid alapján tippeltem egyet, ami nem talált, tévedtem.
Te viszont a stat-lapom átnézése után adsz a számba olyat, amit nem írtam, és nem is igaz. A kis különbségeket is felnagyítod, csak hogy téged igazoljanak. Úgyhogy a bocsánatkérés részedről is jöhet...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM