-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
A zászló a legnagyobb WG biznisz. Elég drága, nincs gyakorlati haszna, alig látszik, és arra csak vásárlás után jöttem rá, hogy csak az egyik oldalra vettem meg X goldért, a másik oldalra is meg kell venni.
Szóval most van olyan tankom, amin magyar zászló és a nemet hadsereg jelzése is megvan.
-
Magany
tag
-
fsb1000
nagyúr
Igen, én úgy látom, sokat javult az írásod.
De kérlek vedd már észre, hogy nem én kifogásoltam az írásod, csak egy tanáccsal próbáltam segíteni.... Viszont nehezen tűrőm, ha olyan dolgokat tulajdonítanak nekem amiket nem írtam vagy tettem. Elég fáradság a sajátjaim mellett is kiállni.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Az én kedvemért ne csináld...
Engem csak az zavar, ha valaki SMS nemzedék stílusában ír, nem tagolja a mondókáját, nem használ írásjeleket, vagy ha mégis, akkor utána nem tesz szóközt.
Ezt is csak azért teszem szóvá néha, mert olvashatatlan katyvasz, én meg szeretem elolvasni a hsz-eket. 1x, nem pedig 3x, hogy kihámozzam mit is akart írni a fórumtárs. -
Atlantis
veterán
Hasonlóan vagyok vele én is, ha megyek előre, akkor kinyúlok gyorsan, ha nem megyek, akkor egyrészt jönnek a "noob Batchat" üzenetek, másrészt türelmetlenségem miatt ez ritkán jön össze. Ez a tank egyszerűen száguldani akar, nem sikerül vele nyugton maradni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Djuree
félisten
válasz fsb1000 #5486 üzenetére
én csipem, csak mivel gyors adja magát a rohanjak előre stilus, amit én alkalmazok is és rendszerint ahogy kell el is hullok. ha kivárok és mikor dúl a fájt, akkor előresunnyogok oldalt, és hátbakapom az ellent akkor nagyon jó körök sülnek ki belőle. a titka a türelem.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
fsb1000
nagyúr
A batchetek nagyon jó kis tankok, de általában bénázok vele
Először felvettem azt a stilust, mint a kivégző/killopó emberek. Ahol küzdenek a t10 hevyk odarobogok a végén és 10sec alatt kilövök 2-3 leamortizált ellenséges tankot aztán elfutok tölteni.
Itt még magamnak sem voltam szimpi és mikor én vagyok hevyvel utálom ezt a bat stilust, mert nem akkor jön amikor kéne.
A másik taktikban rejtőzők és távolról szedegetem az ellent. Hát... nálam ez sem valami produktív.
Néhány pályán végrehajtom a bat feladatát (pozíció foglalás, kis felderítés), de abba gyakran belehalok.A legjobb köreim akkor voltak, amikor belevettem magam a küzdelem sűrűjébe... persze ehhez az is kellet hogy az ellenfél elég béna legyen és/vagy ne engem lőjön, hanem a hevyket. Én ilyen szitúban mindig a gyorstüzelőket lövőm, mert veszélyesek. Főleg olyan kezében veszélyes a bat, aki tényleg jól játszik vele.
Eladtam az előtte lévő lorit, de így utólag azt gondolom azzal jobban tudtam játszani.(#5484) Magany
Barakkba azokat érdemes tartani elsősorban akiknek van másodlagos képessége és/vagy úgy gondolod még játszol velük. A többit el kell bocsájtani. Asszem csak 2x bővítettem barakkot és bőven elég a 70 tankhoz.
(ha Chromot használsz böngészőnek, akkor segít a a helyesírásban, nekem is szokott pirosozni a sok betűkihagyásért. Természetesen én nem keverem a diszlexiát a diszgráfiával...)[ Szerkesztve ]
-
Magany
tag
válasz fsb1000 #5481 üzenetére
A barak alandoan tele van, nem jo ez igy hogy nincsen hej. Most meg azthiszem fel aron volt de nem volt mar annyi aranyam. Vannak tankok amikel szivesen jatszotam, pl. a Pz 38nA t is megszeretem most hogy farmolnom kellet es fejlesztetem a legenyseget. De el kell adnom mert kell a hej.....
-
kirjak
aktív tag
Nem is mondtam múltkor mekkora meccset játszottunk....
3 db batcat volt a csatában mi KV-4 -el és IS-3 al léptünk be szakaszban.
A macskák közül kettő volt az ellenségnél. Először találkoztam ezzel a tankkal de nem tudtam rendesen megnézni.
Eszméletlen gyorsak voltak és őrült hatékonyak. Epic player volt mind és a csatatér minden pontján jelen voltak "össze-vissza" rodeóztak mikor hol volt rájuk szükség.
Félelmetes volt!A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
-
Tomi0703
addikt
most igy beugrott... miert kovetel kb. minden klan is-7-et cw-hez mikor nem is akkora kiraly a tank? miert nem kernek mondjuk valamilyen tarasat vagy az amcsi heavyt?
-
fsb1000
nagyúr
Kezdetben 30 sec felett volt, asszem 8.5-ben levitték 26-27 seccre (gyorsítóval és 100% legénység)
(#5476) Magany Én úgy gondolom, ha nincs még másodlagos képesség, akkor felesleges átvinni másik osztályú tankra a legénységet, mert átképzéssel kb. azt éred el mintha újat toboroznál.
[ Szerkesztve ]
-
Magany
tag
Sziasztok, mit tegyek a legenysegel amit Pz38nA ban kepeztem ki majdnem 100%ra? Atrakhatom oket a Pz4 be?
-
-
virkir
veterán
válasz fsb1000 #5470 üzenetére
Itt a vége meg a visszajátszás.
Mondom, hogy egy T32-őt lőtt a JPZ találat után maradt hp-t meg én faragtam le róla."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
fsb1000
nagyúr
A brit top TD-nek (183-asnak) valóban nagyobb az átlag sebzése AP-val, de az nagyon pattogós, jobban mint a német. Ennél a tankál a goldos HE lőszer a nagy kunszt, mer az 1750-et sebez.
Ráadásul ez párosul egy 275-ös penetráló képességgel, ami már elég nagy ahhoz, hogy gyakorta átüsse a t10-eket (nem is nagyon pattog...), de ha mégsem üti át, akkor is leszed róla 600-800 HP-t, viszi a legénységet meg a modulokat is.Szóval ezzel a 183-assal szinte csak el kell találni az ellenfelet.
3 találat és ennyi... utána már lehet vigéckedni, akár átváltani az olcsóbb normál HE-re (az is 1750-et sebez) és azzal szedegetni az ellenfelet. Hamar kilövik, de gyilkos egy tank. A forgó torony miatt jobban játszható mint a JagdPzE100****
(#5471) Runo Akkor szerencséd volt. Én még goldot sem töltök ilyenkor, mert az a babonám, hogy az tuti le fog pattanni és akkor én halok.
Illetve ha elég közel van a másik Jpz100, akkor tényleg jó a gold, mert a gyenge pontot ki tudom lőni a lövegpajzs mellett, 150-200m felett esélytelen, csak a hasát lövöm.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fsb1000 #5470 üzenetére
francba, fél órája töröltem a tegnap visszajátszásokat, ahol pont ez történt!
full HP mindketten, ő lepattant, én 2 goldot bele küldtem... jah, és mivel én lőttem elöbb, 2. lövésre esélye sem volt...
mondjuk én tudtam, hogy ő fog jönni, ezért tettem be goldot... mondta is hogy mázlista vagyok... mondtam neki hogy nem mázli, hanem gold, erre ő nem mondott semmit[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Az az izgi mikor két jagpz100 kerül egymással szembe.
Az nyer akiről legalább 1x pattan a másik.
Az a fura, hogy 2 lövésből is ki tudnák egymást nyírni, de ilyen még sosem fordult elő (illetve én nem láttam ilyet közel 700 csatával), mert a második találat bizonyosan 1000 alatt sebez, tehát 3 sebző találat kell.A 2. találat lehet az "utolsó esély" ficsör miatt sebez keveset. Ez is egy babona. Talán a 7.x pecs óta van ez így hogy mindig marad az ellenfélem 5-10 Hp az utolsó lövésnél, illetve gyakran le is pattan ha bele kéne halnia.
A másik babona, hogy az első lövés meg nagy valószínűséggel betalál, a frissen felderített ellenfélnél én meg sem várom hogy beszüköljön a célzó kör 10-ből 9 úgyis bemegy.**
(#5469) virkir: Ok, nem a hegyről, de a videón látszik, hogy kapott találatokat amiket nem te vittél be neki.
Most megnézem még egyszer hátha rosszul láttam.Megnéztem ismét:
Legalább 2 találatot kap mástól és egyértelműen nem téged lő, hanem egy másik valósíinüleg veszélyesebbnek ítélt ellenfelet. Kétszer is rálő arra akit nem látunk a videón, és attól kaphatja a találatokat is.
Ha jól számoltam te 4 penetrálót vittél be neki.
Kár hogy a dmg számláló kikapcsolva, mert abból látnánk ki mennyit visz be neki.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz fsb1000 #5466 üzenetére
A hegyről senki nem lőtte a csapatból nem volt ott senki a JPZ lőtt bele egy 1200-ast. Olyan 1400 hp-ról finiseltem ki mert volt olyan balga, hogy elkóricált egyedül meg a félhalott T32-őt lőtte a frag miatt.
kirjak
Az FV215b (183)-nak van elvben egy százassal nagyobb sebzése.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
fsb1000
nagyúr
Azt azért tegyük hozzá, hogy azt az E100-at a hegyről is lőtték nem csak te. Sok esélye nem volt fedezéket keresni.
Amig ő 1x töltött és lőtt, kapott 3 találatot.**
(#5463) virkir : 2-3 napja JagdPZ-100-al voltam és volt még egy a csapatban. Városi pálya nem nagyon kedvez, de szokásom szerint követtem az ikertesót és próbáltunk együtt harcolni.
Nem volt egy félős gyerek...
Nagyjából 12-13 seccenként tudtunk lőni és majd minden lövésnél bekaptunk egy találatot, de ezzel a taktikával a szemben lévő saroknál az ellenfél felhalmozott egy ócskavastelepet. 5 tankot löttünk ki és kettőt lesebeztünk.
Persze a végén valami gyorstüzelő med megkerült és 1-1 lövéssel leszedte az addigra leamortizálódott JP100-akat, de akkor is nagy buli volt. Asszem még veszttetünk is...Vagy nem fogták fel hogy ketten vagyunk vagy nem tudom... szerintem mindenki tudja hogy 22sec a töltési idő, lehet azért jöttek elő bátran a fedezékből.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Ezért mondtam, hogy ízlés kérdése. Én se megyek mindig előre vele, de az optikával gondoltam kiküszöbölni a hátrányát a többi meddel szemben, míg RoF-ban még alapon is előnye van. Természetesen néha az a pár tizedmásodperc döntő lehet, ez igaz.
patrikgtaivs: a camo-skillem hatását nem is én akarom észrevenni, sőt az a jó, ha az ellen veszi észre abból, hogy nem tudja, honnan jön az áldás.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
virkir
veterán
válasz Patrick76496 #5461 üzenetére
Tedd hozzá, ha van esze a csapatnak.
Itt egy rakat tank fent volt a hegyen de annyira hüjjék voltak, hogy lejöttek.
A Bat gondolt egyet és elindult arty-ért majd 1200hp kiosztása után megpusztult az arty-k meg maradtak amiket végül egy T-62 spottolt meg végzett ki de az se élte túl.
Egy IS-3 meg annyira akart lőni, hogy legurult. Innen már nem volt senki fönt elvesztették az előnyüket.
Mondjuk a MM itt is a helyzet magaslatán volt mert egy Patton-t meg engem, Bélával meg E-75-el rakott szembe. Kilences? Kilences, aszt hagy szóljon.
Szerencsére a Patton se volt teljesen hüjje így miután nem jött a dombra és szépen megdicsértem a végére összeszedte magát, sebzett 2,3k-t meg kilőtt hármat és életben is maradt."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
A random tapasztalatom az, hogy tíz E100/Maus/JPZ-ből nyolc a saját hp-t nem képes sebezni akár nyerő akár bukó egy kör.
A pályákra meg nagyon nem lehet alapozni mivel kb. tíz nyíltra jut egy zárt városi pálya, forgatni meg forgathatja az E100-at ahogy akarja a tornyot is simán viszik a prémium lőszerek."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
emre
veterán
válasz Patrick76496 #5461 üzenetére
Csak nagyon passzív és / vagy könnyű gépre rakok álcát.
Pl kicsi felderítő, TD vagy arty ahol nincs más olyan képesség ami többet hoz a konyhára.Ja, és természetesen elégedett vagyok így a tájp legénységével, nem fogom átvariálni.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Patrick76496
őstag
Mivel tegnap este láttam az El Hallouf-os körödet, csak azért is felrakom.
(#5456) Atlantis: Nekem T-62-n minimum 3 embernek van 72%-on az álca, de eddig csak egyszer vettem észrevehetően hasznát, amúgy ritkán látom a hatását. Szerintem 2 álca lesz, és a 2 látótávnövelő. Emre, Atlantis, Dobilaci: Köszönöm a tippeket! Nem értem, az on topic-ban miért nem vette senki sem észre a hsz-em.
(#5457) virkir: Bírom néha óriási a kiegyensúlyozatlanság a két csapat között, elég gyakran medium tankoknál, meg arty-knál. Persze, ilyenkor övéké a hegy, egyből elveszik a csata.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Djuree
félisten
nem rosszak azok a német tizesek, csak máshogy kell velük játszani. mikor az e-100 ilyen 700-akat belémver az fájó tud lenni. beforgatva meg lődd át, vagy akár a maust. persze nyilt terepen halottak, de szűk helyeken, városban, elég jók tudnak lenni.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
virkir
veterán
válasz Atlantis #5458 üzenetére
Hááát... te tudod.
Szerintem az az egy másodperc már nagyon sok, bőven túl a reakció időn ami egy párharcnál már döntő lehet ha mondjuk a saját HP-t nézzük cirka egy lövéssel több lesz az ellenfélnek.
Arról az "először ér fontos helyekre" meg majd leszoksz.
Még a bétában mentem nagyon sokat a T-54-el, volt jóideig rajta a sebességhatároló is aztán egy idő után meguntam, hogy mindig én kaptam az első bazinagy maflást.
Most már inkább kivárom, hogy kialakuljon a csata aztán annak függvényében megyek mint a berakott körben is.
Ott ha felerőlködök a dombra biztos, hogy hamar szétszednek minimális kiosztott sebzéssel így meg sikerült a csapatnak und nekem a legtöbbet sebzőnek hozni a kört pedig nem a miénk volt a "kulcspozíció"."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Atlantis
veterán
RoF-ot, ami alapból sem rossz neki a D-10T2C puskával. Nekem mindegy, hogy 7,3s alatt tölt be vagy 6,6s alatt, mindkettő jó érték nálam, pláne a többi T9-medhez képest. Ellenben gyors a gép, többször először ér fontos helyekre és mivel a többihez képest vak, nem mindegy meddig lát el. Ízlés kérdése, tudom.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
No ritkán lóbálok de ez tegnap este nagyon jól esett.
Még ennyire haszontalan tankokat mint a német tízesek nem nagyon látok a játékban.
Mielőtt valaki megkérdezné mit kerestem arra a hegy helyett, eldöntöttem, hogy a büdös életbe nem megyek fel ha akár egy T-50-el nagyobb a várható túlerő ott.Ja meg ez sem volt rossz.
Atlantis
És a "csiszolt optikáért" mit áldoztál be? A ROf-ot a menet közbeni pontosságot, vagy az all 5%-ot?[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #5448 üzenetére
Én biztos rátenném, sosem árt, ha messzebb lát az ember...bár a camo is hasznos tud lenni, alapból is jó a camo-factora annak a gépnek. A hasonló T-54-re én mondjuk inkább camo-t tettem, cserébe van rajta csiszolt optika.
-
emre
veterán
nekem ez van a type-on
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Dobi 562
addikt
Szerintem type-ra érdemes lehet, abból kiindulva, hogy valamelyik nap Malinovkán egy Type 59 szakasz eldöntötte a csatát, összesen 9000 spot sebzéssel zártak. Esély nem volt felmenni a dombra, vagy bármely irányból megközelíteni őket, mert egyből kiszúrták a Pershingemet. Szinte nem is csináltak mást, csak spottoltak az artyknak, de bejött a dolog.
-
bullseye
addikt
válasz Patrick76496 #5450 üzenetére
első mindig repair szerintem aztán 6th sense, ha megvan a 100 váltással.
type-ra jól jöhet az álca, de talán a sofőrnek kéne off road, vagy clutch braking riszáláshoz. töltőnek esetleg intuiton, hátha jól jön gold/sima váltogatásnál. Már ha volt már valaki, aki látott ilyet'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Patrick76496
őstag
válasz bullseye #5449 üzenetére
A 1390-en az első, a Type-on a negyedik lenne. Eddig ez van a Type-on: 4x BiA; 6th sense, 2 pontosságot növelő skill, safe stowage; 4x javítás. Negyediknek jönne 4x álca, még ezen a 2 látótáv növelőn gondolkodok.
-
bullseye
addikt
hanyadik skillnek?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Patrick76496
őstag
Szerintem valami álomhelyen.
Ha az on topic-ban háromszori rákérdezés után sem képes válaszolni senki, kirakom ide is:
Type 59-re érdemes felrakni a Recon és Situational Awareness skill-eket? Mennyit érnek? Így első látásra nem tűnik soknak az az 5% (2+3).
AMX 13 90-re milyen skill-eket/perk-eket rakjak a legényeknek?"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
-
bullseye
addikt
válasz Steelheart2 #5443 üzenetére
Úgy értettem: vagy igen, vagy nem.
(Mi az esélye, hogy István király szembejön veled az utcán...)'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
válasz Steelheart2 #5441 üzenetére
50%
-
Steelheart2
őstag
Van arra valamennyi esély,hogy a Ferdinánd akcios lessz a héten?
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Dobi 562
addikt
Ma sem volt sok sikerélményem, folytatódik a hétvégi remek széria, mindig hozzám kerültem a 30-44%-os top tankok. Már leírni is szörnyű, hogy valakinek egy adott tankkal több száz csatával a háta mögött is ennyire futja... Meg a "Cap!" "cap fast" az megy, akkor is be kell állni a kibeb@szott foglalókörbe ha 5 ellenfél áll ott a kör körül. Ha egy mp-ig töltődik az rohadt csík, az már fél siker... Ha kilövik akkor "noob team" felkiáltással megy a következő csatába hátha ott véghez tudja vinni a hősies cap-et.
-
Tomi0703
addikt
Nos, ma beaktiváltam a bónusz prémiumomat. Úgyhogy ezt a napot beáldoztam a WoT-nak. Hát, a nap felemásan alakult, volt amikor ment volt amikor nem. Du. hazaértek az általános iskolából az alsósok. Akartam pár "unicum" játékost mutatni, de most nézem, hogy csak róluk lőttem vagy 20 képet... Szóval ezt inkább hanyagolom. Meg igazából csak a szokásos, 20-30 k csata 600 alatti eff és maximum 44% winrét'.
1342 xp még nem elég az ászhoz. Durva, talán ezzel kell a legtöbbet teljesíteni az ászért.
Első replayem amit feltöltök ide.
És végre, annyi 7 killes kör után, végre meglett az első 8 killes is. A gond csak az, hogy vesztettünk. Tudom, hogy elég sokat balfaszkodtam benne.
Itt a replay mert kíváncsi vagyok, hogy szerintetek az IS-2-esünk bot volt? Falon keresztül próbálta kilőni az enemyt stb. Egyébként azt hiszem 26k csatája van, 500-600 eff és 44% win rate. Igazi unicum!
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Nekem most reggel munka előtt sikerült két nagyon jó csatát vívnom. Az egyikben sikerült több mint 3e XP szereznem.
-
jano_77
nagyúr
Ugye jól gondolom, hogy mióta átállították az órát Sergejék, azóta már ilyen akciók során az utolsó nap hajnalán már nem lehet újra megcsinálni a 2x/3x/5x szorzókat!?
Vagyis jelen esetben kedden hajnalban hiába kelnék fel, ha ma megcsinálom a szorzókat!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Tomi0703
addikt
Ilyen nincs... Mind a 9 tankomat leszorzóztam szinte az első körben. De mégis ideges vagyok mert olyan szar voltam a csatákban... Ilyenkor bezzeg jön a győzelem, de mikor többet sebzek mint a csapat egész akkor nem... Egy- két 5000-7000 xp-s kör jött csak (prémmel), azok is azokkal a tankokkal amiket nem húzok. Amiket pedig igen azokkal meg csak 3000-4000. Nem gondoltam volna, hogy a győzelmeken is így fel tudom magam húzni.
-
Djuree
félisten
ide is feldobom a kérdést:
vkinek nem lenne kedve ma kb. 5-től egy jó kis IS-7 wolf packet összehozni? riogatnánk kicsit a random csenelt 65-70% win ratet össze lehet hozni.
van rá most +30% kredtihozam is mellékesen. mondjuk így se ebből fogunk meggazdagodni, de legalább nem lesz minuszos.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kirjak
aktív tag
válasz Patrick76496 #5418 üzenetére
Előbb utóbb lesz majd mindkettő
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
Patrick76496
őstag
válasz Dobi 562 #5390 üzenetére
Nem baj, már az is 58. Én a Type 59 találati arányával vagyok így. Mindig meglesz 89%-os, de mivel pontatlan, ezért mellémegy pár skúló és máris visszaesik 88%-ra. Bár most már úgy tűnik, megmarad, és haladok tovább a 90 felé.
(#5392) Stigma.HC: Eddig nem rossz, bár én nem is a tank teljesítményében kételkedtem, hanem abban, hogy tudom-é majd használni. Ez inkább ilyen sebző light lesz, ritkábban megyek vele spotolni, főleg, mivel ritka, hogy csapatonként nem 2-3 scout van, amire az 59-16 és a T-50-2 sokkal alkalmasabb. Nekem kifejezettem tetszik, hogy 42 másodpercig tölt, nem tudom, miért, lehet a francia tank feeling. Annyira nem tartom zavarónak, hamar eltelik, mert spotolok addig, elbújok (ez a leggyakoribb) vagy flanket váltok. Kicsit tényleg lassan céloz, de hát ez van. Remélem megmarad róla jó véleményem, ami 3 körből alakult ki. Teszten nem tetszett ennyire, ez lehet jó jel. Előző teszten az M103 és a T-62A jó volt, itt nem annyira jönnek be.
59-16 destructor mode:
Hogyhogy ilyen kevés sebzésre megadta az ész tankert?FSB1000: Kezdelek megérteni a T10-ekkel kapcsolatban. Hiába sok ember által utált tankokkal játszol, ha neked tényleg azokkal megy a legjobban a játék.
Én is most rákaptam az IS-7-re, pedig egy hónapja még egy ipari hulladéknak tartottam, mára megszerettem. Valahogy ezzel megy a legjobban a T10, az IS-4-et nem szeretem, mert papír, és lassú (hiába 285 az effektív páncélja oldalt és elől ha be van forgatva, mindig nem mehetek oldalazva előre), és a T-62-vel sem megy, bár azt nem utálom. Utóbbival egyszerűen mindig széjjellőnek, egyik klántársam azt mondta azért, mert ugyan olyan fő célpont vagyok, mint a BatChat. Papír, és veszélyes (nagy DPM), tehát az emberek minél hamarabb meg szeretnének szabadulni tőle. Ez az orosz 10-es heavy pedig egész user-barát, a lövegét leszámítva. Gyors, pattogós, olyan, mint egy T32 T10-ben. Maga a tank jó, csak a löveg egy ipari hulladék. Jókat sniperkedek vele, ha úgy adja, be is talál, a lassú célzást EGLD + VStab-bal próbálom javítani. Ebből egyszerűen nem lőnek ki olyan könnyen, meg lehet vele csinálni, hogy foglalkozok az előttem lévő Löwe-vel, amíg a Type 59 pattog az oldaláról/0dmg-ket lő. És nem azért tetszik ennyire csak mert orosz.
(#5395) kirjak: Az ST-I után az IS-4 jön, az IS-7 az IS-8 után. A 2 T10-esről az előző bekezdésben írtam, annyi kiegészítést az IS-4-hez, hogy jó a lövege. Az ST-I és az IS-8 mindkettő nagyon jó gép. Előbbi pattogós, lassú, jól lehet vele hull-down-ozni, utóbbi gyors, papírabb, el lehet vele játszani a medet. Mindkettőn az IS-4 lövege van, az ST-I lassabban céloz. Ezért a mondatomért most sokan megköveznének, de szerintem inkább IS-7-ed legyen IS-4 helyett.
-
bullseye
addikt
válasz bullseye #5415 üzenetére
Nem bírtam a véremmel, visszamentem, szopóágni. Aztán jött ez a csata. Féloldalas, sok artis bénázásnak indult, elkezdtünk rosszul állni, de szerencsére volt egy Unica a csapatban, ráadásul kulturált, profi, stb. Szóval kicsit együttműködtünk, és fordítottunk szépet. 4000 dmg (mondjuk Obj704-gyel nem nehéz), 4 kill, jó móka... Imée
-
bullseye
addikt
Na volt egy szép köröm az 5x event ellenére
Highway T8 csata, KV4-ben, a város belső peremén 2 IS és egy Tiger a sarkon túl, szépen beforogtam (egy szegény jpanther 2 próbált rájuk fordulni, de feladta, mert látta, hogy nem megy, nekem meg kéne a hely), ők próbáltak meglőni. mozdulni ugyan nem tudtam, mert a futót folyton kilőtték, de mást szinte nem is. beléjük ment 1-2 találat fejenként, amikor az egyik végre összeszedte magát, és megpróbált oldalba kapni. Szerencsére láttam előre, nyomtam az F7-et, és jött is segítség! A jpanther2 visszajött, a maradékot lelőtte az IS-ről, többiek elijedtek. Azt hiszem valamelyik kis hetes HE-re váltott, mert kaptam pár 25-30-as lövést, JP2 meg beállt mellém úgy, hogy az orrát én takartam beforgatva... 2 perc alatt felmostuk a maradékot, meg egy későn érkező Löwe-t. A többiek is arattak rendesen: győzelem, 3800+ sebzés, 9000 xp, a csúcson kell abbahagyni
-
Stigma.HC
senior tag
Mentem most két kört a 1390-el.
Első körben csak spotoltam és malmoztam addig az erdőben.
Második volt ami érdekesebb, malinovkan felmásztam gyors a víz mellé a szakadékhoz, onnan akartam lefele és felfele is spotolni. De mikor megpróbáltam kidugni az orromat, hogy a bokorhoz menjek egyből villant a körte. Az ellenséges scout 59 16 már valószínűleg ott csücsült. Így maradt a 15 másodpercenként kinézünk a domb mögött majd vissza játék.
Amúgy tényleg ott csücsült mert mikor kezdtek elfogyni a hegyen felvette a nyúlcipőt
Vicces volt a két T110E4 sebzése is. Mindkettőt kigyújtottam hátulról első lövésre. Tuti rajta volt az egyiken a negatív random faktor szakaszban voltak."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
scyllarus
veterán
Kész, nem lehet játszani. Minden kör arty-party. Elindultam a KV-1S-sel, és a bázisunktól 200m-re már folyamatosan kerülgettem a belövéseket. Amíg fogtam azt az oldalt, legalább 20 arty találat robbant mellettem-rajtam...
Viszont kellemes élményem is van. Régóta ki volt fejlesztve, de most vettem meg az Alecto-t. Gonosz kis dög. Első csatában mindjárt 3 kill stock tankkal, pedig még az álcahálót sem tudtam rátenni, nem bírta el a felfüggesztés."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nemeth989
senior tag
válasz fsb1000 #5406 üzenetére
Érdekes, azt láttam, hogy alapból amikor megveszed akkor 77/77 a terhelhetősége, szóval semmi nem megy fel rá, de ahogy láttam az ágyúk súlyát a legjobb 120mm-es gunn könnyebb, mint ami alapból rajta van ( nem tudom milyen ágy ) szóval elvileg felkellene mennie rá a 120-asnak rögtön.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Steelheart2
őstag
A multkor fennt volt nekem olyan addon,ami mutatta az ellenséges tank felett,hogy melyik modul van megsérülve.Nem tudjátok véletlenül a nevét?Köszi szépen!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
fsb1000
nagyúr
válasz AMD Power #5399 üzenetére
A Csörcsil nagyon jó tank. Prémesként meg t5 angolként is (Churchill I.).
A t6-ossal (C7) már voltak gondjaim, de szerencsére a Black Prince-re gyorsan le tudtam váltani. Az megint jól játszható csörcsil stilusú tank.
Itt meg is álltam ezzel az ággal, mert kipróbáltam a T10-es hevyt a tesztszerón FV215b és nagyon nem tetszett.******
Előbb 4-5 artyt akartam írni... csakmég hat a szer... Már jó ideje 5-ben van maximálva az artyk száma. De ez nem sokat segít a lassú TD-ken. Elindulok vele kezdőről Sigfriden, még el sem érem a vonalat, kapok egy találatot (pont 400) és leesik a lánc.
Fijjug szerelik 6 sec alatt, a szerviz csomagot későbbre tartogatom, de a következő BUMM is megérkezik és kerek 1600-al kivégez. Szokásos 0 sebzéses kör Tortival... -
fsb1000
nagyúr
válasz AMD Power #5402 üzenetére
Köszönöm szépen az infót.
Természetesen kipróbálom, és beszámolok az eredményről, de most nincs nálam a laptop amivel a gondjaim voltak.
Egyébként régebben asztali gépen IGP-vel is próbáltam (i5-3570) és akkor nem volt olyan gondom, mint laptopon. Kb azt a 25-30fps-t hozta amit az egyik fórumtárs írt.
Lehet valamit én szúrtam el, vagy az új laptop kicsit beteges volt.***
Jah.. elöbb a az angol Top TD nevét rosszul írtam, helyesen: FV 215b 183
(#5397) nemeth989 : 60.000 Xp a jobb löveg. Még AT15-ön kifejlesztettem a TOP löveget hogy majd azzal farmoljak a Tortin. 45.000 XP. hogy t10 csatákban ne a kicsivel kelljen kínlódni.
Hát kellett is... ugyanis ha nincs meg a nagyobb lánctalp, akkor nem tudsz rárakni semmit, még asszem a töltésgyorsító sem ment fel... Szóval a free XP-m elmet a lánctalpra. Motort meg sem vettem.Tehát ha nincs kifejlesztve AT15-ön a TOP löveg akkor ezeket kell megvenni:
Lánctalp 21.000
Löveg 2: 45.000
Löveg top 60.000Tehát 126.000 XP kell ahhoz hogy fullosan használjuk (motor és rádió nélkül) és elkezdjük azt a 235.000Xp-t kifarmolni a 183-asra....
Ez így elég durva. Mindig t10-esek között, mindig 5-6 arty-val megáldva akiknek fő célpontja vagy , mert mozgás közben is eltalál.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dobi 562 #5391 üzenetére
Max. egyet értek.
Az ilyen játékosok nagyon zavarnak. Régebben beírtam hogy Mr. Low eff. , de már leszoktam, erről is.****
Tegnap 5x-eztem és magas tierben mindig volt 4-5 arty oldalanként.
Mikor a spotter tankjaimmal mentem, akkor 0 arty volt. Nem egy alkalommal, hanem tendenciózusan.Ejnye WG ... ez nagyon nem tetszik.
(#5395) kirjak : Én már nagyon unom az angol TD ágat. Az 5.-ket grindelem ami csak 20-al megy. És 300.000 XP kell. Nekem a német TD ág és az amcsi forgótornyos élvezhetőbb volt.
Egyébként igen... félhetsz majd mikor JagdPZ100 és FV512(18)-al lötávjába kerülsz, mert 1000 feletti sebzéseket nyomnak. Persze könnyű végezni velük, de ettől mis másabbak mint a Hevy-k.
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
Azért ez már nem semmi, amit az MM művel nálam.
Tegnap, az akció kezdetén, simán lenyomtam az 5x-es szorzókat azokkal a tankokkal, amelyekkel fejlődni akarok. Elég jól ment, jó meccseket sikerült elsőre ötszöröznöm, némileg csodálkoztam is, már majdnem örültem, hogy de jó, nincs probléma.
Azóta zsinórban 4-15 arányú meccsvesztések. "Háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza".
Avagy az MM nem felejt!
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Dark Souls sorozat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fotók, videók mobillal
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM