- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- Valorant
- EAFC 25
- Diablo IV
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz Patrick76496 #6697 üzenetére
Inkább az érett nőkért rajongok.....
Az előbb egy chaffi majdnem kivégezte a JPZ E100-amat. Felnyomtam a sziklafalra, de onnan is lőtte a tankomat.
Hiába dörzsöltem, alig jött le HP-ja. aztán valahogy kifaroltam és pont elém esett.
hát... átment rajta a 170 cm-s lőszer.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Patrick76496 #6697 üzenetére
Én láttam már pár csatáját youtube-on, jól tolta QB.
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #6552 üzenetére
Ez most szarkazmus lenne amúgy? Nem hiszem, hogy rajtam kívül használja valaki azt a hang pack-ot.
(#6553) Runo:
Persze, buzi németek.Más: A legjobb nevű WoT-os klán. De ennek a nevét meg nem bírom kiverni a fejemből, állandóan csak ezt mondogatom. Rynnäkkösopulit
Másabb: Valaki itt rajtam kívül QB (QuickyBaby) fan? Aki igen, az látta, amikor kiment Fehéroroszországba? Óriási videó, van benne pár szovjet gép, meg néhány emlékmű, igaza van, tényleg szép ország. Szvsz megér 40 percet.
Egyik legjobb momentMég másabb: Nagyon jó ez az AC Mle. 48, imádom!
Tank ász, 5200 dmg
Még több XP, 4900 dmg
MÉG több XP, 4500 dmg
Eddigi stat vele, szvsz 1876 avg dmg nem rossz:"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Stigma.HC
senior tag
Az MM véleményem szerint nincs a helyzet magaslatán, elég sok csatát láttam tegnap és ma is amikor egyáltalán nem egyenlően van elosztva a két csapat tier szinteket nézve. Volt amikor 4-el több 10-es tank volt az ellenfélnél vagy előbb 9-es volt több 3-al. De velünk is előfordult ilyen arányban. Számomra kicsit érdekes
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
fsb1000
nagyúr
válasz jimmy74 #6692 üzenetére
Én cseppet sem sajnálom az artystákat.
Szerintem nem volt igazi nerf a pontosság javulása és az MM beosztás változása miatt.Csupán az eddigi kényelmes játékélménye nem lesz meg a fakezűeknek. Artyval is kell kicsit gondolkodni meg dolgozni hogy legyen elég sebzés. Az első 10-20 körben én nem éreztem lényegi hátrányt (artysta körökre gondolok)
Ja... az S51 többé nem klasszikus százados arty, mert 7-es lett. A páros tierű artyk jobbak századba.
-
jimmy74
őstag
Hogy lehetett ilyen szigorú nerfet adni az artyknak??Volt alapja de ennyire?Játszok mindkét oldalt tudom milyen ha én vagyok oneshoot-tos vagy én gyújtok ki valakit!
Alig tudtam sebezni egy 9-essel!!Sőt elsőnek 0 dmg...lol
Felboritották a játékot így nagyon én szerintem.Így sokan szniperkedni esetleg TD-vel tolják...lehet legközelebb majd ezeket nerfelik?
10-ből 8 csatában már arty sincs és szerintem marad így mert jobb nem lesz egy darabig az biztos ráadás kitolták a tier osztályt így még hosszabb az a ranglétra.
Ma már majdnem eladtam a már bevált századolós s51 és gw pantert de nem kell a garázs így maradnak dísznek az biztos nem játszok velük!Csak a 9-esekkel erölködök(ez már az sajna)hátha egyszer meglesz a 10-es velük,aztán mehetnek eladó listára!
Azért sajnálom az artystákat még ha kevesebbet is nyomtam velük,sokszor röhögök mikor kérik tőlem is a tűztámogatást azt nem találok....ez van most..nem lehet már úgy segiteni.WoT:jimmbo
-
Stigma.HC
senior tag
Randomban tényleg nem szabad sokat várnia társaktól, bár vannak azért kivételek szerencsére.
Előbb egy T29-nek próbáltam segíteni, szépen körbetáncoltam az ellenfelét, csak ki kellett volna gurulnia a fedezék mögül és rálőnie kétszer a tankra. Inkább hátrébb tolatott
Tényleg vissza kell fogni az arany lőszer vásárlását. Viszi a pénzt rendesen a frissítés óta.
KV-2 megy is a levesbe és legalább lesz egy elég fullos legénység ST-1-ben.(#6688) Runo
Arany lőszer most már AP és nem HE, nekem csak ennyi
Közben most bekerültem Fjorsd pályára, hát középen elég szépen védett lett, nem lehet már csak úgy átlőni egymsára
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
fsb1000
nagyúr
válasz #21346560 #6677 üzenetére
Nemrég találkoztam "kakapisi" nevű játékossal.
Még a várakozás alatt benyögte: "van magyar?"Az indulás után javasoltam neki egy nicknév váltást, de már nem válaszolt.
A 28. másodpercben kilőtték campinovkán tier3-as csatában. 236 eff-je volt.Azt hiszem ezt nehezen tudnám utána csinálni. A kis tankok gyorsan töltenek, de hogy tudott olyan pozicióba jutni 28 sec alatt, hogy ki tudják lőni?
-
törölt tag
-
Dobi 562
addikt
Melyik szerverre menjek, hogy kevesebb 35-40%-os izét rakjon be velem egy csatába? Egyesével mennek a vágóhídra foglalni, 3 tank kereszttüzébe. Miben reménykednek?
Ha képesek lennének a csapatjátékra, akkor persze megtámadhatnák őket hátulról, de nem. Szééép zőőőd csííík. Mindenáron!
-------------------------------------------------------------------------
Na! Ő tudja használni az IS-3-at![ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Én is próbálok olyan kevés gold ammo-t ellőni, amennyi csak lehetséges.
----------------------------------------------------------------------
Mindig elfelejtem hogy random csatában nem szabad számítani a többi játékosra, csak ha szakaszban vagy velük. T-43-al rámentem a magányos Tiger P-re mivel ott volt velem egy VK 3002 DB is, csak ő elfelejtett segíteni, maradt kempelni a szikla mögött. Így a Tiger P kilőtt arty segítséggel (fél élete maradt). -
-
Bingisz
addikt
Na látszik, hogy most már mindenki géphez került. Boldog-boldogtalan lövöldözi a Goldot...
Amúgy egyesek milyen büszkék tudnak lenni a chaten, hogy az apukájuktól van prémium tankjuk..."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Gaz 78
aktív tag
..nem tudom mi folyik a játékban,de mindig az ellenség nyer ..nem hiszem el,hogy ennyire nem megy a mutatvány :/ ..Dúrba 14:1-es,12:3-as csaták zsinórban,minden Tierben
..csak bukó,bukó, és bukó :/ ..ez eszméletlen[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Ezek az áttervezett pályák elég furák.
Vidámparkon hatalmas terek nyiltak délen, csak a töltés ad fedezéket
Vagy például fjords-on nagy sziklák nőttek a déli ütköző ponton, oda arty már be nem lő. Hacsaknem felmegy északra, de az nem egyszerű annak aki a keleti bázisról indul.
A nyugati parton meg "2 sávos" lett a partmenti út és a kis rejtett szikla eltünt, aminek mindenki neki ment.Amúgy is kreáltak néhány imbecilis képződményt (pl Karélia keleti ütköző pontján), ami csak a játék "laposítását" célozza, viszont a pályák természetessége elvész és kreálmány íze lesz az egésznek.
-
fsb1000
nagyúr
"Élj túl 5 vagy több csatát anélkül, hogy egyetlen sebzést is elszenvednél."
Hát ja..... mivel szinte mindig a fronton mozgok, kicsi az esély arra, hogy ne szerezzek legalább 1 sebzést csatánként. Szerintem ez a kemperek plecsnije. Pl. az olyan TD fanoké, akik messziről lődöznek és még szerencséjük is van hogy a front nem éri el a cemper-vonalat, vagy artytól nem kapnak találatot.
5000 csatánkánt kaptam ilyet, szerintem ezentúl se lesz gyakoribb.... inkább legyen 5x ennyi offenzív plecsnim, meg főleg az artygyilkos plecsnim. Leginkább ez utóbbit tartom nyilván.
(#6661) SgtBradly: 17? Az nem semmi. Asszem már sosem érlek utol Maus gyilok ügyben, bár reménykedem hogy a buff után több maus lesz. Prémmel 10-20K plust hoz csatánként. És még csak nem is csinálok semmit vele a 8.6 pecs óta csak beállok egy jó helyre ahol szétlőnek szép lassan, de közben spottolok és én is kiosztok 2-3K sebzést.
[ Szerkesztve ]
-
Gaz 78
aktív tag
Sorra tűnnek el a WoT témával foglalkozó Magyar oldalak?
-
SgtBradly
csendes tag
Mostanában nem sok Maus van, régebben nem volt ilyen ritkaság, így én már bezsebeltem 17 db ilyen plecsnit.
-
fsb1000
nagyúr
Eddig nem volt TankÁsz-om M103-al.
Ez a gárgyult statpack hazavágta a service record ablakot is, így nem tudom megnézni az egérfogóim, de majd törölgetek belőle. FinalStat már van.... csak angol.
-
fsb1000
nagyúr
válasz fsb1000 #1390 üzenetére
HE sebzés számítása
ha E100 150-es löveggel HE-t használva másik E100 tornyának elejét meglövöm:
Sebzés = 950/2 - 1.1*130 = 450-143 = 307
ha 50% sp van rajta akkor
Sebzés = 950/2 - 1.1*130*1.5 = 450-143*1.5 = 235Obj212A E100-at támad (elejét találja el)
Sebzés = 1850/2 - 1.1*250 = 925-275 = 650
ha 50% sp van rajta akkor
Sebzés = 1850/2 - 1.1*250*1.5 = 925-275*1.5 = 512 -
fsb1000
nagyúr
válasz Bingisz #6651 üzenetére
Hmm.. eddig artyk 500 alatt sebeznek.
Kiálltam a mezőre mint egy noob. Igazából a TD-k szednek szét. Kicsik pattannak ha beforgatom, talán az E100 néha átüt. Kaptam egy 1000-es találatot is, de nem tudom kitől. Szerintem francia TD volt az elkövető.17500 lehetséges sebzés már elég durva... 30 találatból a fele volt átütés.
-
fsb1000
nagyúr
Próbálkozom a Maussal tesztelni a superhevy páncélt.
Még egyetlen artyval sem találkoztam..... -
törölt tag
válasz Plasticbomb #6642 üzenetére
Hát nem tudom... eddig az S-51-el inkább T9-es csatákban voltam...
-
fsb1000
nagyúr
válasz Plasticbomb #6642 üzenetére
Hát... az utóbbi időben mentem napi 10-15 csatát s51-el és nem nagyon találkoztam t5 tankokkal.
-
AMD Power
titán
Megváltoztattam a kódomat kaptam még +300 aranyat. Így ma ez összesen 400 arany!!
[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
nah megtaláltam a memória zabáló modot:
GnomeFathers_engines
ez is ugyan úgy eszi a ramot:
GnomeFathers engines V0.45sniper modban folyton megy a duma nemzettől függ hogy milyen nyelven szerintem ez izzasztja meg a memóriát :S
-
Plasticbomb
addikt
válasz #21346560 #6639 üzenetére
eddig is ennyi esélye volt összekerülni nálánál magasabb battle tierű artyval. az egy másik dolog, hogy a tier számhoz mi van írva.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Gaz 78
aktív tag
válasz fsb1000 #6636 üzenetére
Én nem tapasztalok változást,minden olyan mint a 8.5-ben. A kredithozama rosszabb a járműnek de semmi más! Az elhordása ugyanolyan és a töltési idő is - talán 1-2 másodperccel rosszabb de az elenyésző.
4 arty esetén ugyanúgy dominálnak,2 arty már nem hozza a csatát.
Pályákkal kapcsolatban én a T92-vel még sosem voltam Ruinbergen,hát most már ott is voltam ...az úly pályát elég sűrűn adja tankokkal,artyval még nem voltam rajta -
-
Atlantis
veterán
válasz fsb1000 #6636 üzenetére
Igazad volt, szó sincs arty-nerfről. 2 csatát mentem a GWE100-zal, egyik bukta, ~2k sebzéssel és így is csak 3k veszteség, a másik nyerő, ~4,5k sebzéssel és 52k tiszta bevétel (igaz prémiummal)...mindemellé pontosabban is lő, pedig a legények még nem is 100%-ak. Nyilván 2 csata még nem reprezentatív, de sokkal rosszabbat vártam a tesztszerver alapján, el is bizonytalanodtam, hogy eladjam-e...még megyek majd vele párat, pedig nem akartam már tüzérkedni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
tocsek18
senior tag
nos lepucoltam minden modot, elindítottam simán úgy nekem is 600-800mbt foglalt
valamelyik mod zabálja nagyon, most másolgatok majd megosztom hogy melyik volt -
fsb1000
nagyúr
Artykkal mi a helyzet nálad?
Eddig csak 2 negatívumot tapasztaltam: Menet közben betölti a képernyőt a célkör, kicst kellemetlen a +20% töltési idő. Ja... és 5-ből 4x artynak nem jó pályára kerültem.
Amúgy elég durva volt mikor Obj212A-val TOP tank voltam és alattam t8 t7 tankok szaladgáltak. Ráadásul védők voltunk... volt pár 900+ sebzésem.
Egy IS odajött közel, hogy megnézze a t9-es artyt. t7-esek korábban nem találkoztak TOP artyval?
Eddig még egy csatában se volt 5+5 arty. Jellemző a 2-3/oldalanként. -
fsb1000
nagyúr
válasz robogo81 #6633 üzenetére
Ha korábban jó volt az XVM-ed beállítása akkor csak másold át a config fájlt a 8.6 mod mappába a korábiakból. Pl 8.5-ből..
Pontosabban Ide: .....\res_mods\0.8.6\gui\flash\
Ezt: XVM.xvmconfHa eddig nem volt jó a xvm configod, akkor a fő topikban elég részletesen tárgyalták.
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Valaki nem tudja mit kellene és hol beállítani az új xvm config fájljaiban,hogy a mini mappon mutassa a tank és a löveg irányát,és ne csak 1 rövid vonal legyen,most nem akarok más map módot felrakni(csak a hd-s térképeket rakom be).Nekem is levette a Kv4-ről a nagy repeszt,de ott volt megvéve a depóban,a su-8 is alapra lett rakva,de legalább az alapcuccokat 40 ezerért el tudtam adni,ennyivel is +-ba vagyok.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Bingisz
addikt
Hú ez az E50 a rövidebb 8.8-assal kicsit szenvedős. Mondjuk ha nem tier 10 csatákba dobálna akkor jobb lenne. Amúgy meglepően jó páncélja van egy medhez képest
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
tocsek18
senior tag
hali, nektek mennyi memóriát eszik a wot?
ez az új patch miatt vagy passz de nekem megeszik 2,5gb-t
tesóm is nézte nála is ennyi :S
neketek mennyi?
esetleg valami mod zavarhat be? én a hangmodra gyanakszok, ötletek?
meg még xvm4 vacakol, csak annyi a baja hogy nem színezi a játékosokat többi jó rajta -
fsb1000
nagyúr
válasz Bingisz #6622 üzenetére
Nem a franciát mert annak jobb a lövege. papíron..... lehet a német t4 arty jobb lenne gyakorlatban de a fene tudja.
Mivel olcsó lehet kipróbázom azt is. Kezdő században mekkorát üthet már....(#6623) Gaz 78: Nálam is így volt.
Raktam a Mausra egy 50% szupernehéz repeszpáncélt, mert volt a garázsban. Kíváncsi leszek rá.
Aztán a JagdPze100-ra is raktam volna de lám... 750,000 kredit az ára!
Ez régebben a (3.szintű) nem 600.000 volt? Kár hogy nem táraztam be az utolsó leárazásnál, mert akkor 75.000 kreditet nyertem volna darabján. -
Gaz 78
aktív tag
válasz fsb1000 #6621 üzenetére
Én azt vettem észre mikor frissítés után beléptem,hogy az összes tankomról hiányoztak a kiegészítö berendezések.
Gyorsan benéztem a depóba és megnyugodtam mikor megláttam,hogy az összes korábban megvásárolt töltésgyorsító,célzórendszer,álcaháló,ventilátor ott volt benn.
Szépen visszapakoltam a tankokra.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Erről az arty nerfről csak annyit, hogy vettem egy t4 artyt is, hogy ott is tudjak trollkodni, hamár a hetzeren VALÓS nerf volt.
Ja igen... elsőre nem vettem észre hogy az artykra visszarakták az alaplöveget, de azt tudtam, hogy a HE löszereket visszavonják. Ezért aztán mindet megtöltöttem lőszerrel. Ekkor vettem észre hogy a motor is meg a lánc is alap. Na akkor azt is vissza meg a nagyobb ágyút. Azt is lehetett újra lőszerrel feltölteni...
Asszem 200K-nyi lőszert dobtam így ki.Átnézem a többi tankot is (van egypár) mert ahol prémium lőszer is volt tárazva, ott átváltották gold fizetésre... Ügyes.
-
Gaz 78
aktív tag
Emlékeim szerint egy ASAP videoban azt említették,hogy max 3 arty lesz,azt el kell viselni :/ ..erre tessék - bár 4-nél többet nem láttam egy oldalon! Nagy változás nincs az arty üzemelésében,nem vettem észre,azt,hogy nehezen célozna,töltene stb. ..csak a kredithozama gázos nagyon ...3 tankot kilőttem,két lövés mellé és -30e kredittel zártam,győztes csatát -10e kredittel zártam ..ez így nem járja ( prém számlával )
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Sajnos senki nem ígérte, hogy 2-3 lesz csak belőlük...talán most még az a fázis van, hogy megnézik a tüzérek, mennyire használható a gép, majd fogják és eladják őket...remélem. Persze tévedhetek is...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
AMD Power
titán
Kaptam 100 aranyat.
-
scyllarus
veterán
Ez a tavalyi sajnos...
Jó lenne nekem, ha megismételnék, nem tudom, mekkora esély van rá.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Gaz 78
aktív tag
Kicsit körbenéztem az oldalon és rátaláltam a hétvégi event részleteire.
Operation Bagration : [link][ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Addig itt van egy kis videó - kicsit van köze tankhoz, a vége felé feltűnik egy -, de baromi jó szerintem!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Gaz 78
aktív tag
Senkinek sem megy mivel épp az új 8.6-os frissítést hegesztik fel nekünk! Ilyenkor a szervereket lekapcsolják és a Wargaming munkatársai telepítik az új összetevőket! Mihejst végeznek,beindítják a szervereket,mi elindítjuk a játékot és a kliens automatikusan lefrissíti a szerverről az új csomagot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla