-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz Cucuska2 #15703 üzenetére
Nekem is lesz érettségi, de nekem csak az angol előrehozott. Sok sikert!
(#15707) Steelheart2: Az ilyeneknek be kell írni, hogy "How terrible..." vagy hogy "sucks to be you", aztán majd elcsendesedik.
(#15721) ako001: Be kellett volna neki írni, hogy faszisták is játszanak ezzel? Ezért nem szeretem, hogy az a 2 klán a régi -HHR- nevét viseli. Mielőtt feloszlott volna, a néven kívül alig volt valami közünk hozzájuk, max cw-n dolgoztunk együtt. Amúgy nem voltak közös gyakorlók, a TS is külön volt. Így meg hogy nincs már, nem tudom milyen jogot használják ezt a nevet...
(#15726) Runo: Igen, nem látom semmi előnyét annak, hogy kikapcsoljam.
(#15733) Cucuska2: Kurva nagy +1.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Retardjárás jelentés: A hétvége folyamán az EU1 szerver egyes részein erősen megemelkedhet az agyatlanság, ha tehetik, ne játsszanak a délutáni órákban, mert szopóágra kerülhetnek! Ha mégis így tesznek, pakoljanak fel leszarom tablettából, a folyamatos vereségekből következő idegbaj elkerülése érdekében. Köszönjük a figyelmet!Nem mintha most olyan szarul menne, a fenti kép hatására írtam a szöveget. Érdemes megnézni, hogy mennyit sebzett a 2 T9-es heavy-nk, és hogy a legtöbb XP-t szerző kis 7-es TD mennyit. Ja és találjátok ki, ki lőtt ki full HP-ról mozgás közben.
Más: Indi Panzer 4200+1200 sebzés, tank ász persze most sincs.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest