-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Mister_X #14284 üzenetére
jók a lóf*szt jók, az at-2-ig jók, aztán hullik majd a hajad, annyira nem jön majd xp, mert nem érsz oda sehova. simán hátbatámadnak mert a csapat nem fog segíteni, tudják a weak spotokat is. minden 10. jó kör lesz, talán. van T95-öd? na ezeknek az fénysebesség lenne.
vki ebben a razer comms regben segíthetne nekem is, adok mailt meg jelszót. razer id van.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz virkir #14292 üzenetére
nekem razer id-t alig sikerült regelnem, az a szaros capcha nem akart megjelenni sehol, ipad-ról sikerült csak regelni.
Taragas: hát volt egy stílusa, ezt asszem nem csak én vettem észre, bár jó játékos azt elismerem én is. de ha ez az ára inkább maradjak "csak" zöld. érdekes módon mióta a T-54-ben goldot lövök azóta minden nap kék meg lila a statom. így gyorsan javulni fogok, a lilák 90%-a is így lett lila. bár azért a társak miatt így se könnyű, tegnap 5k+ dmg, 3 t9 volt a csatában, mindhármat én lőttem ki, ja nem, egy m103-nak hagytam 21! hp-t. írtam h lőjék ki mert jó köröm van, de nem voltam benne biztos h sikerül a nooboknak, összejátszás, neadjisten flankelés ezeknek magasiskola.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
scyllarus
veterán
válasz virkir #14296 üzenetére
Én a gameboosterrel próbáltam, ami amúgy is fent volt a gépen. Simán ment vele. Ne Firefoxszal próbáld, ennyit tudok még
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
virkir
veterán
válasz Tomi0703 #14293 üzenetére
Még ablak sincs.
Első installra nem indul, illetve egyszer megjelent feladatkezelőben aztán kabát kalap.
Lepucolva revo-val.
Másodikra meg kizárólag hiányosan hajlandó települni .exe sehol.
Lepucolva lásd mint fent.
Közben ráleltem némi maradékra, azt is letakarítottam és itt egyelőre meguntam.
Namost ugye amíg ezzel a szarral legalább egyszer nem lépek be a hajamra kenhetem a razer ID-et nem ad be kódot.Taragas
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Enzolord
addikt
válasz Taragas #14294 üzenetére
Na mi a fitty van, hiszti hétvége?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
virkir
veterán
válasz Taragas #14289 üzenetére
Hazudtak.
De nem baj, ha kell segítség szívesen adok én is tanácsot acount reset ügyben.Más.
Akinek sikerült működésre bírnia azt a rüdvedék razercom programot esetleg intézne nekem is egy kódot?
Adok email-t meg jelszót."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Taragas
aktív tag
válasz Bingisz #14290 üzenetére
Ne érts félre, én nekem nem diego tudásával van a bajom, hanem a kialakult légkörrel, amiben agyon ajnározzák, illetve a stílusa sem jött be mindig. Kurva jó játékos, sokkal jobb nálam, de köszönöm nem kérek belőle.
Mellesleg nekem nem adott eddig tanácsot. Szimplán miatta nem jöttem fel a fórumra jó ideje. nem akartam baszogatni, szimplán miatt nem olvastam a fórumot, nem akartam veszekedni ennyi. Megtudtam, hogy elment, visszajöttem.[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Taragas
aktív tag
Nah hát visszatértem. Örömmel hallom klántársaktól, hogy diego itt hagyta(ha nem is végleg) a prohardver fórumot.
Nos hát rávettem magam hosszas huzavona után, hogy megvegyem a chirit. Tomi ha hulladék tankkal akarsz játszani, akkor ezt próbáld ki. Nagyon nem akartam amúgy neki állni. Akár mennyire is bejön a tízes japán, eddig nagyon visszatartott a hetes(nagyon megelőzi a híre). Végül rávettem magam, hogy túl esek rajt. Hát tényleg egy hulladék....
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
-
Tomi0703
addikt
Végre befejeztem a játékot azzal a fostaliga M4 45-tel. Ilyen hulladék tankkal én még nem mentem... Mondjuk a régóta gyűjtögetett freemből 20k elment a fejlesztésre, meg az 50 100-ra egyből rátettem a nagy ágyút meg a láncot szóval fullos.
Első körben 2500 sebzés meg 1200 spot, nem lesz ez rossz.Más: Ez a csapatban nem tudok tankot választani dolog akkor xvm frissítéssel javul meg?
Csak mert februári az utolsó xvm.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Ez a Matilda egy vadállat replay - pedig csak a Matilda BP legénysége lett beledova, el sem merem képzelni milyen lenne 100-as legényekkel, töltésgyorsítóval, célzásgyorsítóval... Bérelt helye lett a garázsban
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
KisApám
addikt
válasz Tomi0703 #14278 üzenetére
HA jobban megnéznéd, az elsődleges gépek vannak kiválasztva (bal oldalt beikszelve...)
Van arty-m is (G.W. Tiger), sok tankom, DE most részben csak ezek közül nyomulok.
Az arty meg unalmas, legalábbis a német.A T49 megy most pl. a Hellcat miatt. (A T18-ból kellene a T49-be majd átrakni személyzetet, ugyanis NINCS 6. érzék a T49-en...)
Az M6 a T29 miatt.
Az AMX 50 100 az AMX 50B miatt.
Valamint pl. az FCM 36 Pak 40 a leendő francia TD miatt (Foch).
8.8 cm Pak 43 Jagdtiger a pénz miatt.
stb stb stb...[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Mister_X
nagyúr
Sikerült ma akciózniuk pár prémet, amikor még messze a fizetés
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Angel1981
veterán
-
Magany
tag
1943: A Szovjetek által zsákmányolt tengelyhatalmi harceszközök kiállítása Moszkvában[link]
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz mefistofeles #14266 üzenetére
a kill egy dolog, semmi. tegnap volt egy csatám, sebeztem 4000-et de nem volt csak 2 killem, mert vki mindig az utsó lövés előtt szedte ki akit lőttem. volt 5 killje meg kb. 1000 sebzése. namost ki játszott jobban szted? az 5 killes vagy én?
-
-
Djuree
félisten
válasz mefistofeles #14263 üzenetére
ezt valszeg mindenki így gondolja, még a paradicsomok is.
-
Szepi1979
senior tag
válasz mefistofeles #14263 üzenetére
Minél jobb leszel annál inkább így fogod érezni.
“ nem kell mindig nyerni “
-
Áh ez hihetetlen.....
Hiába nem vagyok egy ász, mégis minden meccsen olyan érzésem van mint ha a hátamon kéne cipelnem a sok nyomorékot. Most egymásután két meccsem is 5-5 killel vesztes de volt ma 8 killes vesztes csatám is. Mintha rajtam kívül senki nem csinálna semmit a csapatban.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Tomi0703
addikt
Nem gondoltam volna, hogy ezzel a fostalicskával meglesz az, na meg azt, hogy acélfalat kapok vele... A vége kicsit izgalmasra sikeredett. Igazából csak ott van némi izgalom.
-
bullseye
addikt
*náluk a szarvas meg a rák jelenti a powerdonkey-t
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Mister_X
nagyúr
Valaki fent van most CT server 2-n és van kedve picit low tierben gyakorlózni? Kíváncsi vagyok, hogy a kis prémek mit tudnak
-
Magany
tag
Sziasztok, akad itt arty kedvelő is? Grilléről Hummelre átlépni érdemes? Úgy látom ugyanazokkal a paraméterekkel bír mint Grille......Aztán ahogy nézelődtem az Angol artyk bármelyiknél pontosabbak. Valaki esetleg tanácsot adni a témában?
[ Szerkesztve ]
-
-
Máté94
addikt
válasz Patrick76496 #14249 üzenetére
Időzített bomba, nem abban a pillanatban robban, amint földet ér elindul egy rövid számlálás és bumm.
-
Bingisz
addikt
válasz Patrick76496 #14249 üzenetére
Warthunderben a repcsi lepottyant a srácok mellé egy apró csomagot.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #14183 üzenetére
Őőő meg tudnád magyarázni, hogy mi történik a képen?
(#14226) Djuree: Nem lehet, hogy valakinek nem (csak) farmolásra kell a Type, hanem legénységképzésre vagy szórakozásra (is)? Így is rengeteg pénz jön az eventekből, én már egyáltalán nem is használom, mert nincs szükségem rá (nincs prémiumom).
Amúgy meg most mit számít, hogy egy körben ellősz 3-4 gold ammo-t (13 200-17 600), még így is jön legalább 10-20 ezer... Most inkább múljon ezen a kör, hogy nem tudsz beütni egy tankot, ami miatt elvesztitek a meccset -> kevesebb kredit.
- - - - - - - - - - - -
- Azért bőven van még mit javítani a teszten, a T-54-nek a képen elég furán áll a lánca, meg az M103-nak is ugrál mozgás közben
- Valamit rendesen elbasztak a pot. sebzés mérőnél, az E-100 12 bekapott lövésnél 1700 pot. sebzést kap, amikor végig T10-es tankok lőtték (E-100, IS-7, M48)
- Meg jók a 113 modelljei is, a normálból és a kilőttből az esik le az embernek, hogy van spaced armor-ja, a collision-ből meg látszik, hogy mégsincs
- Ettől függetlenül brutál jó gép, lehet rá kéne feküdni a WZ-reMás: Amúgy csak én vagyok vak, vagy más sem látja a T-34-ek HD modelljét a teszten?
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
csoki
senior tag
új bónusz kód 50 aranyért:
DT58G3SMRP(első 100000 felhasználásig szokásosan)
-
Tomi0703
addikt
válasz Mister_X #14238 üzenetére
Szvsz ha valaki rad lott, nem szabad visszaloni, mivel te jarsz a legszarabbul. Alapesetben a gyoker, balfasz beled lo egyet, nem losz vissza, abbahagyja. Ha viszonzod a tuzet akkor o mar a masodikat lovi beled. Szoval mindenkeppen szarul jarsz, de az elso esetben a legkisebb a hp veszteseg.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Djuree #14239 üzenetére
Ez az alapbázis közelében történt, vagy egy perc telt el és ugye gyökketővel halad a Matilda BP, hát mégha folyton ki is gáncsolják. Nemhogy fedezékből kitolni/nem visszaengedni...
-
mtade
aktív tag
-
Djuree
félisten
válasz Mister_X #14238 üzenetére
nem érdemes felbaszni az agyad az ilyeneken. vagy ügyesen nyírd ki, állj lővonalba hogy vele egy irányba legyen enemy és úgy lődd meg, akkor elvileg véletlen találatnak veszi. vagy ne engedd vissza fedezékbe.
-
Mister_X
nagyúr
Párszáz csatás 50 WN8-as nyomorék azzal szórakozott, hogy folyton "kigáncsolta" (hátulról rámkanyarodik, így irányt váltok) a Matildámat. Figyelmeztetésképpen ellőttem a lánctalpát, haladok tovább, erre belém lő hátulról. Megfordulok, belé lövök egyet, addigra már a másodikat lövi belém, oda az életem kétharmada, nem sajnáltam már tőle a lőszert. Nem kékült be 390HP lelövése után és persze én lettem bannolva
-
Atlantis
veterán
-
Midway
senior tag
Miért van ez a (utálom) himmelsdorf pálya eröltetve?
10 csatából 2-3 szor ez van. -
Djuree
félisten
válasz psycroptic #14233 üzenetére
a tornya kemény, a teste nem annyira. tegnap beálltam hulldown-ba himmelsdorfon, én voltam egyedül már csak meg ellenem vagy 3 t10 meg pár t9, mind szemben állt és lőtt. kiszedtem 2 t10 medet mire kilőtt egy is-8 valahogy.
mozgásban nem hinném hogy át tudna lőni, de álló helyzetben voltam akkor éppen.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz psycroptic #14231 üzenetére
najó, de én T-54-el voltam, az meg minden csak nem agyonpáncélozott.
-
-
Joe.36
addikt
válasz Djuree #14228 üzenetére
Nekem van Type 59 em és nagyon jó a gold arra hogy a német nagy tankokat felgyújtsam vele szemből, Tiger 2, Jagdtiger... Párduc 2...
Ami elég szép hasznot hoz....[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Djuree
félisten
mi visz rá vkit hogy type 59-ben goldot lőjön? nem az lenne a lényege hogy hasznot termeljen? mert így kb. kinullázza magát vagy alig termel.
-
anatman09
csendes tag
válasz Flayer #14221 üzenetére
Szia!
Én az 5ös szintű jószágot a közepes ágyúval használtam, igaz, hogy csak 132 asszem az átütése, de az bőven elég. Ha 7esbe rak sem kell végig nyomni arannyal. Viszont azt meg kell szoknod, hogy lassan száll a tölténye. A kitéríthetősége miatt a top ágyú szerintem használhatatlan. A DMPje eszméletlen a tanknak, észre se veszed és bedarálod a fél ellenséges csapatot. Fontos viszont, hogy próbálj rejtve maradni és használd ki a tank sebességét. Ha baj van könnyedén átmehetsz a pálya másik felébe. Nashorn nekem jobban tetszik, főleg miután meglett hozzá a legjobb ágyút, ravasz kis gép.
Én parancsnoknak ajánlom a 6. érzéket illetve többieknek az álcázást mivel elég papír tank az egész ág.
Felszerelés: Töltésgyorsító, periszkóp és álca. A célzási sebességgel egyik tanknál sincs gond szerintem. -
Flayer
senior tag
KisApám és emre!
Köszönöm a válaszokat!Akkor betárazok nyugtatóból és valami jó féle pálinkából!
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
KisApám
addikt
válasz Szepi1979 #14215 üzenetére
Nekem még kell a nagy löveg a géphez.
A kicsi csak szúrogat, nem üt nagyot, nem üt át nagyot... és sajna nincs szabad XP-m rá.
A T29 a cél.
A másik amerikai vonalon most a T49 van alapon. A cél ott a Hellcat.(#14219) emre
A Pz. Sfl. V a kedvencem most. Imádom kihasználni löveg negatív kitéríthetőségét (-15 fok!)
Sajna a gép lassú, de erre pl. a francia FCM36 Pak40 TD-vel már "ráedzettem".[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
emre
veterán
válasz Flayer #14218 üzenetére
A PzStl.Ivc-hez semmi, utána a nashorn-hoz elég a vörösbor, (jó löveg, páncél nélkül) a következő Pz.Sfl. V-hez már pálinka és seduxen is kell lehetőleg egyszerre.
Felszerelés: célzásgyorsító, töltésgyorsító, álca
Legénységnek (szubjektív vélemény): parancsnok látótáv, a többinek álca"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Erre az új német TD ágra milyen felszerelést és legénységi tulajdonságot ajánlotok?!
Most a free xp-ből elmentem PzStl.Ivc-ig de már ezzel küzdeni kell!
Válaszokat előre is köszönöm!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
-
Szepi1979
senior tag
Hellcat tank ász most 1564 xp:
[hellcat]“ nem kell mindig nyerni “
-
Mister_X
nagyúr
Majd beledöglesz Nem tudom, engem csak az zavar, hogy lehozunk a csapattal ilyen nagyszerű köröket, a lista elején vagyok (mint általában, bár ez sokszor nem reveláns), erre "csak" első osztály.
-
bullseye
addikt
válasz mefistofeles #14205 üzenetére
Ez természetes!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Mister_X
nagyúr
Mennyi a globális winrate-ed?
-
Bingisz
addikt
How terrible.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Mondtam, hogy csak jókedvből játszok és szarok az eredményre de azért az már sok ami megint megy három napja! űHa valaki benyögi, hogy ez természetes akkor annak a kezébe nyomok egy általánosiskolás matekkönyvet! Ilyen véletlen rossz sorozat egyszerűen nincs!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM