-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
Hogy ez a SU-152 mennyire fun tank. Repesszel szépen lehet osztani a sebzéseket és T6 nehéz tankok mint az ARL-44 vagy a KV-1S sokszor 1 lövéstől elhullanak.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
AMD Power
titán
10 csatából 8 vereség....
-
Dobi 562
addikt
Ezt valaki meg tudná magyarázni hogy mire jó?
-
Dobi 562
addikt
Na, most kimegyek a kertbe dolgozgatni, muszáj kiszellőztetni a fejem. Azt hittem egy számítógépes játékon nem lehet idegeskedni, de sikerült felb@cni az agyam.
Az utolsó csatámból (T110E5-el) mikor indításképpen az objekt 704-esünk kilőtte a ferdinket, fogtam magam és kiléptem a picsába.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Mister_X #13975 üzenetére
Bár nem nagyon látom értelmét, de tessék, itt meg tudod nézni: Efficiency rating calculator Egyébként szerintem már linkeltem.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Mister_X
nagyúr
TankVille, TankVille, everybody want a tank!
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Huh ez az előző csata....
Egyedül maradtam 3 ellen, miközben egy beugró csapattársat is hidegre tettem ....
Már kezdtem teljesen kétségbe esni, hogy elcseszem a meccset.....
Végül mindhármat kinyírtam és a TK ellenére megkaptam a Kay (csata hőse) medált is....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bingisz #13980 üzenetére
Hát... akkor nincs mit tenni, ez van. Egy ideig még nem leszek Tier 8-ban.
@AMD Power: azért a last 7 days és last 1000 battles már nem olyan rossz. Úgy ötszáz csatával már remélhetőleg besárgítom.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Enzolord
addikt
válasz Mister_X #13975 üzenetére
Noobmeter
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Mister_X
nagyúr
Hol tudom csekkolni a WN6-om? Akárhányszor gugliznék rá, csak a képetet látom, attól meg nem leszek okosabb
-
Dobi 562
addikt
válasz KisApám #13971 üzenetére
Pedig pont írni akartam, hogy meghekkeltem az ő gépét is.
Ma egy srác lecsíterezett mert amikor ő játszik akkor laggol a játék lövéskor, miután meghal fut rendesen. Írtam neki, hogy meghekkeltem a gépét és el akarta kérni tőlem a hekket.
----------------------------------------------------------------------------------
Valamelyik nap egy másik játékos kérdezte, honnan tudjuk hol volt az ellenfél (xvm mutatta meg ugye), neki is írtam hogy hekk. Ő is megkeresett privátban, hogy adjam neki is oda hekket.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Téves...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
phg
csendes tag
visszatalálós
-
emre
veterán
Egy Comet tankász. Azt hittem ezzel sose lesz meg, mert szerintem annyira vacak cucc, ezt full golddal toltam végig, mert egy 8-as gépet a sima csak hátulról viszi át. A repet azért teszem fel mert ez állítólag jó gép, hát én nem tudom, de marhára unom már hogy nem vagyok tényező a csatákban vele, max ha top tiernek tesz be, de az elég ritka. Lehet mások full golddal tolják állandóan, de azért én annyira nem vagyok fanatikus. 28 goldot lőttem el, kettő maradt, 81600 volt a repair meg a feltöltés. Szóval ha nincs event erősen deficites a használata.
Meg volt egy elfogadható T57-es köröm, erről csak screen, persze ha van rá igény megosztom ezt is.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
AMD Power
titán
válasz J.J. András #13963 üzenetére
Jó lett.
-
J.J. András
őstag
válasz mefistofeles #13854 üzenetére
MONOL1THWGLGRANDF1NAL
új kód 50 ARANYért
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Dobi 562
addikt
válasz myckey #13961 üzenetére
Igen, van ott egy nagyon jó kis rész, ahonnan jó spotot lehet csinálni. Persze ehhez csapat is kell, amikor a mieink nem mernek az erdő szélénél beljebb menni, akkor hiába van perceken át megvilágítva a fél ellenséges csapat, nem kapnak egy lövést sem.
Prokhorovkán előbb ugyanez volt 5 percig bohóckodtam középen, a mieink a pálya végében kempeltek, megvilágítottam nekik folyamatosan 5-6 tankot, az artynk is aludt. Csupa paradicsom és narancs csapattárs. Mondom anyátok picsáját fogok én itt veletek szenvedni, megpróbáltam berongyolni az artyért, de kiszedtek. És a legszebb az egészben, hogy az ellen TD-i a seggüket mutatták a csapatom felé, ahogy utánam fordultak, de az enyémek olyan poziciókban voltak hogy nem tudtak lövést leadni.
Ilyenkor egy megoldás van, elő kell venni az
M4M5 Stuartot a kis troll ágyújával, ha tier 4 csatába dob, akkor nagy a mókafaktor.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Dobi 562 #13956 üzenetére
még pár héttel ezelőtt én is összehoztam prokhorovkán valami 8-10K spot sebzést.
asszem már a 131 volt
beálltam E1 környékén a bokrosba,azt szerencsémre a csapat is segített,ha jól rémlik szakasz is játszott akkor"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Mister_X
nagyúr
válasz dfsz34 #13951 üzenetére
Igen, sajnos ez az egyik hátránya. Gyorsan lő, viszonylag pontos, nagyot csíp, de keveset üt át. KV-1 esetén még elvagyok a weak spot lövögetésével, de AT-2-nél ez nem mindig sikerül. Goldot nem szeretek használni, csak foglalásnál használtam eddig Steppes-n.
-
sith7
félisten
válasz Bingisz #13955 üzenetére
köszi
Én mondjuk nem véletlenül szoktam rep - eket kérni, megnézem őket, és próbálok hasonlóan játszani, illetve talán nem is játszani, - mert pl, úgy játszani, mint emre , úgy kb. 1 percig tudnék, és forogna velem a szoba , de már ezt beszéltük vele, neki ez fel sem tűnik, ez a tizedmásodperc alatt ki-be zoomolok, és körülnézek közben dolog.
Amit inkább nézek az a helyezkedés, egy adott pályán, adott tankkal. Persze ez se mindig szentírás, hogy xy pályán az E2 tuti hely, de ha már több általatok adott/küldött/feltöltött rep - ben kb, ugyanúgy , ugyanarra helyezkedve harcoltok, akkor az már jelenet valamit.
Ami még többször is bejött ilyen rep - ekből, az pl. a weak pontok ... volt olyan, hogy adott tankot olyan helyen lőtte be valaki, ahol sose próbáltam volna, mert a weak pontot mutató oldalak se jeleztek ott semmit.
Bohóc skin - t 1-2 napig használtam, de annyira komolytalan lett az egész kinézete a tankoknak, hogy inkább levettem.
szerk.:
Dobi 562Az de spot !
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
válasz dfsz34 #13951 üzenetére
Én nem is emlékszem olyan alkalomra, hogy ne goldot küldött volna rám egy Excelsior, ha összefutottam vele, de még úgy is nehézkes vele az élet. Semmi értelmét nem látom annak a tanknak, max. két meccsen át szórakoztató, hogy az elejét csak "kopogtatni" tudják legtöbbször. Erre mondjuk az AT-2 vagy KV-1 is alkalmas, csak azok átütni és sebezni képesek emellett.
-
Dobi 562
addikt
Az egy dolog, hogy szar a statjuk, de egy csomó paradicsom még feljogosítva érzi magát arra, hogy lehülyézze a többit csak mert nem értik azok mit miért csinálnak.
A jagdtiger "stupid scout" felkiáltással kezdte a csatát mikor pingeltem az artynak, hol fogok spottolni. Aztán mikor néha fél perces szünetekre nem volt piros, akkor is engem pingelt, mert szerinte az ő feladata az, hogy ül a sarokban én meg terelgetem elé a zsíros célpontokat akiket aztán ő kilövöldöz.
És még egy Maus killt is elloptam.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Bingisz #13953 üzenetére
Nem a statról beszélek hanem a hozzáállásról.
Nem vagyunk egyformák, nem lehet mindenki profi, de legalább álljon úgy hozzá.Az egyik kedvenc mottóm:
Egyszer egy tanítvány megkérdezte a mestert hogy hogyan tudná Istent elérni.
A mester erre azt felelte hogy sehogy, de úgy kell tenni mintha erről nem tudna.[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Remélem jó sokan elmennek közülük WT-zni amint kijön az Open beta.
Amúgy pont nézegettem a játékot, hogy hogy is működik ott a dolog, de sehol se találtam arra módot, hogy játékos statisztikákat nézhessek. Na abban a szent pillanatban világosodtam meg, hogy azért van béke és nyugalom annak a játéknak a fórumában, mert senkiről sem derülhet ki, hogy igazából egy paradicsom siemka playerer. Nincsen rossz statisztika, -1 ok amiért lehetne szidni a Gajint. Mondjuk a múltkor már ott is volt valami event, hogy győzni kellett, aztán egyből meg is jelentek az első kiscsilliót csatát veszítettem egyhuzamban kommentek....
Az, hogy a "játékosok" mennyire be tudják védeni a kifogásaikat, a múltkori wothungarys cikk fejleményeként mutatkozott meg nekem igazán. A cikkről több videózásban neves magyar jó játékos is készített válaszvideót, amiben részletesen taglalják az egyes pontok cáfolását, de még a youtube commentek is tele voltak olyanokkal, hogy igenis a WG manipulálja a játékot, és amiatt rosszak az eredményeik.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
dfsz34
őstag
válasz Mister_X #13948 üzenetére
Amikor megvettem az Excelsior-t, akkor megnéztem, hogy a profik hogyan mennek vele.
A fame-s pro gyerek átlag 1473 sebzést és 1326 xp-t csinált az excelsior-al. Azt mondtam, hogy ez nem normális, komolyan. Ja és ez 213 csata átlaga, tehát tartósan tudja hozni ezt a szintet. wtf
Mondjuk arannyal nem spórolt gondolom, de ez mutatja, hogy van tartalék az excelsior-ban, bár nekem sehogyan sem akar bejönni ez a tank, túl gyenge az ágyúja.
-
Djuree
félisten
statisztika. valszeg az on topikban is az oda beírogatók, vagy csak olvasgatók 80%-a maga is paradicsom szinten van...a játékban, nehogy félreértés essék.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
emre
veterán
Éljenek a fun playerek, amit itt még elmondanék az nem tűr nyomdafestéket, de hogy az on topikban is ezt védik az mélységesen felháborít. Asszem ezentúl hagyni fogom hogy a sok "játékos" egymást hülyítse a jó tanácsaikkal.
-
Enzolord
addikt
válasz AMD Power #13943 üzenetére
Bejelentkezel a honlapon, rámész a neved melletti ikonra, és ott activate bonus code...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Gaz 78
aktív tag
..örülök,hogy még belefértetek
-
Gorcsev
tag
Újabb 50 küvecs: MONOL1THWGLGRANDF1NAL
Opsz, megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
Gaz 78
aktív tag
reggeli 50 arany
kód:
MONOL1THWGLGRANDF1NAL[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
national geographic tankos film. maus stb.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Gaz 78
aktív tag
az olyan szűklátókörü kis kö****től megy ki a hajamból a dajer ezesetben a WZ132-es tulajdonosától aki azt hiszik az arty nem csinál semmit ha nincs killje :/ ...csata végefelé őt kilőtték és aztán fel volt háborodva és nekiállt tippeket adni az ellenséges csapatoknak - lőjékk ki az useless artyt így úgy amúgy ..aztán meg is találtak engem
[ Szerkesztve ]
-
Magany
tag
Sziasztok, melyik a jó célkereszt? Ami oda is hord ahová célzol vele.....
-
KisApám
addikt
EZ sem volt rossz... 8x annyit sebeztem, mint a csapatunkban a következő, illetve 6x annyit, mint a másik csapatban lévő legjobb. 49% esélyes volt, szóval egál.
A végére 5 lövedékem maradt a 40-ből.
Velem együtt NOOBparádé, de most a jó oldalon.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #13918 üzenetére
Meglátom, mi kell a következő kampányhoz, amiben az eddigiektől eltérően lehet aktívabban részt veszek. Addig nem veszek már semmit.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
AMD Power
titán
Miért kaptam 75 aranyat?
-
Patrick76496
őstag
válasz Tomi0703 #13866 üzenetére
Lehet azért jött be annyira, mert amikor játszottam vele, pont akkor jött be az extra zoom és úgy azzal már hirtelen nagyon pontosnak hatott az eddigiekhez képest. Plusz anno melty-s célkeresztet használtam, ami a vékony vonalaival megint csak a pontosság érzetet növeli. Nekem nem volt sérülékeny az ammo rack. Valahogy csak össze kellett hozni vele azt az 1750-es átlagsebzést.
A Tigerrel is próbálok barátkozni, mióta ismét felraktam a melty-s célkeresztet, mintha jobban menne. Bár azért még mindig tartom az álláspontomat, hogy nem teljesen jó sidescraperre. Általában nálam úgy van, hogy vagy egyből megy egy tankkal vagy nem. Lehet erre rá kell érezni, majd erőltetem. Mondjuk az is javított rajta valamit, hogy az optikát ventire cseréltem, előbbinek nem sok hasznát vettem.
(#13867) Atlantis: Ha lenne fölös német legénységem, én ezeket venném vissza: E-75, JgPanther, VK3001D, Panther. Meg amúgy is nemsoká jön a historical battle mód, oda meg a német tankok jó része megfelelő lesz.
(#13877) Bingisz: Fentebb jobbra van még egy, abból hirtelen kétfélét is ki tudnék nézni.
- - - - - - - - - - - - - - - -
- Magyarok, magyarok mindenhol
- Más:[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Dobi 562
addikt
-
Magany
tag
-
emre
veterán
válasz Gaz 78 #13914 üzenetére
Én simán tudtam menni pár kört és nem volt semmi gondom, épp most hagytam abba.
Ez volt mára az utolsó, itt már majdnem ledobta az agyam az ékszíjat, egyrészt a csapaton, másrészt meg mert olyan melléket lőttem.
Ma csak WZ120 és Borsig volt a terítéken. A múltkor jól elbasztam a win arányomat hogy mindenképpen duplázni akartam a battal meg az E100-al.
[ Szerkesztve ]
-
Gaz 78
aktív tag
délután nem tankoztam,gondoltam este nyomok pár csatát ..ó hát mindkét szerver csúcson van,lagolt is 130-cal ..2 csata után kiléptem ..maj hónap jáccok
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Dobi 562 #13904 üzenetére
Tegnap délután én is összefutottam veletek Swampon. Ha jól emlékszem Patton és AC 48 tankokkal voltatok.
Én Leo PTA-val gurultam. Már eleve nem volt túl acélos a csapatunk és amikor megláttam, hogy ti vagytok az ellen oldalon, lélekben már keresztet vetettem
Viszont mikor elhúztunk 6-0-ra, már éreztem, hogy nem lesz baj. Végül be is húztuk a meccsetRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz KisApám #13908 üzenetére
Ennyire gyengék vele a játékosok? Szép eredmény, de egy T7 TD esetében általában jóval több kell az ászhoz.
Mondjuk a kis csővel egyelőre én is pihentetem a garázban, Sajnos az utolsó centig be van osztva a fee xp-mRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
bullseye
addikt
Gratula Rigó Mátyás, ha ezt olvasod: híres lettél!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM