-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
Ezért is pakolják tele a csapatokat BOT-okkal. Tegnapi nap folyamán is szinte minden 2. csatám olyan volt, hogy rajtam kívül mindenki piros/fekete stattal rendelkezett. Volt egy olyan meccsem is amit 2-11-ről nyerünk meg, hála a sok tomatonak.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Djuree
félisten
foch. ott a nagy gerenda a tetején, azt lődd. máshol nem nagyon lehet belőni.
jozefgucci1: ja, ne haragudj, kicsit felbaxta az agyam az arty. azért sok kellett hozzá. mikor harmadjára repültem 2000hp-ról betelt a pohár.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
magyargyerek
tag
oké vannak napok hogy más tankkal is szopóág van. De egy másik nap meg nincs szívás hanem egész jó nyerési széria van. Az egész játék alatt megfigyeltem amikor stock a tank mintha direkt azon tart a játék hogy vedd elő a bakkártyát és told fel a free xp-vel és vegyél aranyat. Ez taktika nem pedig más. A játék készítőinek ez az alattomos húzása. És a másik amit megfigyeltem hogy stock állapotban direkt sokszor vagyok felül. Na ja berak felsőnek és velem szembe meg berak egy Tigert amivel azért nem vagyok "partyba" a Challengerrel.
-
MCGaiwer
addikt
kell kérni egy másik supportost, akinek van esze. az, hogy leírja, mit szeretne tök mindegy. Ők vannak érted, és nem fordítva. Ezt általában érdemes tudatosítani velük kb a 2. használhatatlan válaszuk után. Tőlem is kérték, hogy mutassam az X.edik számlát. Miután felfogták, hogy
A: 4 év után rohadtul nem tudom, melyik volt az X-edik számla.
B: ha tudnám se lenne meg.megegyeztünk az utolsó 3ban. És elfogadták.
neked és nekik is a megoldást kell keresni. Nekik az az érdekük, hogy visszaadják az accountod, mert belőled van bevételük, zárolt accountból meg nincs. A megoldás nem mindig az, hogy vakon csináljuk, amit mondanak.[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
szallasi007
őstag
Az artikkal nekem nem az a bajom hogy vannak hanem az hogy átlagban nem azt lövik akit kell. Ha megnézed nagy átlagban nem a saját csapatukat segítik hanem lőnek össze vissza. Ritkán látom hogy olyan tankot lőnek amit kéne tiertol függetlenül, beáll az artis helyre és csókolom. Az hogy helyet váltson és mondjuk máshová löjjön az a 90%-uknak elképzelhetetlen.
Ha olyan csata van ahol 3+ arti van és kicsapnak az elején akkor direkt bent maradok és nézem a sajátjainkat. Komolyan néha nem értem mit néznek, jön rájuk nyíl egyenesen 3-4 tank és néznek a túloldalra mert ott csikicsukizik mondjuk 1v1-be valaki, nem hogy oda potyogtatnának ahová kéne. Ha én artizok ne adj isten szakaszba két másik artival akkor oda próbálok segíteni ahol csőelőnybe van a másik fél.
A másik amit fel nem foghatok hogy nekem 3 skilles legényekkel és pótellátmánnyal lő mellé teljes szűküléssel hogy rossz nézni, a vérpisti meg szűkülés nélkül úgy szed ki hogy rongyolok 50-el cikázva és max megállok 2 secre lőni.
Tegnap is egy "pro" aki is-3ba ülve ecsetelte hogy ő több ezer arty csatával nem szokott várni míg az arty becéloz csak rahuzza és lő. Csata után megnéztem hogy 8-as artival az átlag sebzese 450! A többi artiját már meg sem néztem ennek a szakértőnek... -
wwenigma
Jómunkásember
Ha feltételezzük hogy a random nem kedvez jobban nekik
a jatekelmeny miatt hogy fuggoseg alakuljon ki es kesobb fizetővendég legyen, akkor ja, inkabb 10%. Plussz a valódi szerencse.Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
Meg lehet csinalni olyan artyval ami nem egy szűk sávban lő és nem ugrik szét nagyon a célzókör ha lassan mozgatod, altalaban egyenesen rohannak. Távolság adott, 200m ~1mp, elé kell célozni... aztán meg várni az ömlengést chaten ha véletlenül eltaláltad.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
KisApám
addikt
Az OMC (Odem Mortis) ModPack-ban régóta van olyan, amit írtál.
Benne van az, hogy mutatja a felbukkanó ellenséges tankok irányát, távolságát.
Más színnel jelzi azoknak a felbukkanó ellenséges tankok irányát, távolságát, amelyekre lőni is tudsz.
Van benne olyan, ami mutatja az ellenséges tankok lövegének irányát, valamint a lövés utáni töltési idejét, azaz visszaszámláló van, látod mikorra tölt be....stb., stb meg egyéb rengeteg miegyéb.
Egyik sem tiltott az EU szerveren.Lézer mód nincs benne, de az mindenhol tiltott, úgy tudom.
Kicsit több dolog van benne, mint az ASLAIN ModPack-ban, csak győzd kiválasztani a telepítendők listáját...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Szasinka
tag
No igen. Nem akarok én kitolni velük jobban mint, hogy sportszerűtlen viselkedés riportot nyomtam rájuk (annyit azért megérdemeltek szvsz) de azért ez az én tűrőképsségemnek is sok volt.
Freeből Tier átugrás téma: Nem egy ágon ugrottam el T6-ig vagy T8-ig is akár. Nem stat miatt. Egész egyszerűen azért mert nem szeretek T8 alatt játszani. Néha ha megyek a Chi-Nu-Kai-val legénység képzés címén a hajam kihullik. Teljesen más a metagame, és ezen szinteken azért érezhetően gyengébb a játékos állomány. Nem ég és föld a külömbség de T10-ben ritkán fordul elő, hogy nincs mondjuk összesen 4 játékos aki nem zöld legalább. T5-ben nem egyszer van/volt, hogy rajtam kívűl a legjobb is egy narancssárga értékelésű játékos volt. Nem akarok bántani én senkit, mindenki ott játszik ahol akar, ez nekem T8+. Limitált időm van játszani és mivel megtehetem, hogy átugrom így át is ugrom (a kettő összefügg ugye azzal, hogy munkás ember vagyok) . Nem akarom a szabadidőmet arra fordítani, hogy olyan tankkal menjek amivel nem akarok és ehhez a statnak semmi közé.
-
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem ha nem akarsz továbbmenni azon az ágon akkor KV13 . Olyan gyorsan fullos lett és belement az a 25K XP a T43 ra , hogy észere sem vettem . Ellenben a T43 egy borzalom eddig. Kicsit lomha mednek , baromi lassan gyorsul fel . A legnagyobb gondom az ágyú . Az a 144 pen T7-ben az valami vicc. Hátulról csipkedni nehéz vele esetleg arra lehet játszani , hogy az ellent oldalba hátba lődd ha nem rád figyel . Naiv módon a kezdéskor beleraktam 5 arany lőszert ,de rá kellett jönnöm , hogy az kevés . Most van benne 15 és ha mindet el is lövöm egy nyerő csatában sem vagyok minuszban.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
ktg3
őstag
Nekem a T43 jobban bejött. Kv-13 sem rossz, de az az armor is max akkor ér valamit ha top tier vagy.
Cserébe T43 összességében mozgékonyabb és elég sok lövést random be tud nyelni.
A fő ok amiért a t43 jobb sztem az a jobb depression. Kv-13 sok helyen elég nagy szenvedés. A dpm is a t43 oldalán van. -
Quan-Chi
őstag
A Hetzer igényli a BIA+Vent kombót és akkor nagyon kezes lesz a 10.5-ös! 10 frag a rekordom vele 742 csatám van vele 2167-es WN8-al Az az igazság, hogy csak AP és KUM. lőszert használok. Top tierbe az AP bevisz mindent, magasabb szinten, erősen páncélozott egységekre meg ott a prem.ammo! Ami viszont kicsit felháborító, hogy a Hetzer 105mm ágyúja 350et sebez, a Tigris II 105-öse meg csak 320at. Tehát egy olyan tankot aminek 340HP-ja van a Hetzer 1ből kiszedi míg a Tiger II-nek 2 lövés ( elég abszurd ... )
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Chris0321
addikt
Írtam pár sort, megszerkesztettem az utolsó hozzászólásom csak közben ettem is és letelt az idő így már nem tudtam módosítani. Röviden annyit, hogy én csak ajánlani tudom, főleg ha szeretsz medezni. Páncélzata nem sok van, de nagyon tetszett az ágyúja. Ha lehetett a medekkel mentem és igyekeztem nem elsődleges célpont lenni. Nézz meg róla pár replayt, esetleg próbáld majd ki tesztszerveren a gyakorlóba. Az IS-4-et is tudom ajánlani, bár lassabb mert jóval páncélozottabb de ugyanaz az ágyú mindkettőn ami nekem nagyon tetszett.
-
jozefgucci1
addikt
-
fsb1000
nagyúr
Sajnos igazad van. Ezért magam is támogatnám, hogy random csatákból vegyék ki a gold lőszert. Ismét lehetne heavyzni úgy ahogy rég.
Valószínűleg ez sosem fog megvalósulni, ha a WG-nek bevétele van belőle. (márpedig biztos van, hiszen a gyengébb játékosok nem tudják az árát kitermelni kreditben)
Épp ezen logika mentén nem fog megszűnni az artyzás sem, sőt jelenlétük, hatékonyságuk növekedni fog (ahogy ez már egy ideje megfigyelhető), mert sokan ezzel a tanktípussal találnak megfelelő játékélményre és válnak WG sarc fiezetőkké. -
-
iwu
addikt
3 skilles legények. gyorsítóval.
hát, ha benne vagyok, papírnak tűnik...és nem a hasa. feltettem a paintball modot, hogy lássam, hová lőnek...
a front közepénél szinte bki belő, aki arra jár.
Ágyúja meg nagyon szór, nem szeret vele az rng...pedig a találati arányom globálban 70 felett van.
A másik ággal meg mindegyik tdvel megvan az ace.
jah, a fullos ágyú még 2K xp.[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
PR0JECTNR56
addikt
A löveg nagyon jó (bár néha akadnak teljesen érthetetlen melléhúzásai), az alsó lemezt rejteni kell, a front páncélzat némi előrelátással jól használható. A probléma az, hogy itt némi előrelátás nem elég, mivel nincs mobilitása a JT-nek (ha kap lejtőt, akkor van némi végsebesség és ha a Ferdit húztad előtte, akkor ez könnyebben megszokható) és nagyon jól meg kell gondolni, hogy hova mész és kivel. Egyedüli rambózást nem ajánlom, mivel könnyen beflankelhető és akkor vége a dalnak. Alsó lemezt rejtve, kis domb mögül kitekintve (ezzel bedöntve a komplett felépítmény elejét kicsit) egy egyenes utcában vagy szakaszon nagyon remek kis akadályt tud képezni és a tűzgyorsasága miatt sokan nem merik bevállalni a direkt lerohanást még létszámfölény esetén sem.
Nem rossz TD, csak türelmesnek kell vele lenni és kicsit rászánni az időt a stílusára. -
Diarmand
senior tag
Hányszor szólt rám admin? Ahányszor hozzájuk futottál, hogy összekapard magad a sértett önérzeted maradékából. Talán egy cserkészlány tábor megfelel a viráglelkednek
Másrészt az okosabbja nem fogja erőltetni a vereséget. Ezek szerint te igen. Mesélj milyen opni a WG kukit? mert én - és megsúgom még jópáran - leteszem a gammát ha elkezdenek jönni a bukó meccsek. Minek erőltessem ha egyszer nem megy. Csak magam idegesítem fel rajta és annál inkább nem fog menni. Vagy talán kötelező leszorzózni a tankokat?
-
scyllarus
veterán
És az 5. bukó után ugye nyugodt vagy és koncentrált? Nem vagy síkideg, hogy "már megint nem tudom leszorzózni ezt a sz*rt?" Nem ront a teljesítményeden a görcsös akarás?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
rlazol
veterán
én se hiszek benne.
mert nincs mögötte ész, értelem, se bizonyíték.
A WG szerverein naponta százezres nagyságrendű csata fut. Egyszerűen egy 50 csatából álló sorozat statisztikailag nem releváns.ahogy már mondta valaki: nem látunk bele a szerver oldali számításokba. Nem is fogunk, a 95%-át nem is értenénk. Én spec nem is vagyok rá kiváncsi.
Tomato vagyok, mégse érzem, h az RNG engem támogatna vagy ellenem játszana. És nem érzem ezt a lila ellenfél vagy szakasztárs esetében sem.
Ha belefutok egy vereségsorozatba, kiszállok. Idegesen, feszülten, görcsösen nem lehet játszani. Akkor tényleg nem jön össze semmi.
Én sniper-t játszom többnyire (Panther 1,2, M10...) az RNG-t soxor egy percen belül látom. Egy helyben álldigáló tank 300 méterre, csak a kupola lóg ki - lövöm. Sorban 3 sebez. Utána 2 mellé. Egy pattan. Megint sebez egy... Naés?
A nagy számok törvénye számít nem 5 meg 10 lövésé.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
dfsz34
őstag
21? Nekem volt már olyan, hogy 35-nél hagytam abba a számolást, de akció volt meg prémem is volt, muszáj volt menni, de nem idegesítettem magam tovább vele, hogy számolom, talán 40 körül volt a vége. 3 napig nem tudtam megcsinálni rá a szorzót.
Valahol olvastam 53 vereségről sorozatban. Szóval vannak ilyenek és igen, nagyon bűzlenek. Lősz párat a csata elején gyenge pontra és nagyjából pontosan meg lehet állapítani azt, hogy az erő és az RNG veled van-e. Ezt a részét sem értem, hogy ha rossz RNG van, akkor nem egypár lövésig tart, hanem az egész csatában elkísér, mert pontosan így működik a véletlen. Máskor meg elég ránézni az ellenfélre és sebzem. Értem, hogy ezek kiegyenlítik egymást, de hogy az egész csata alatt hasonlóan vagy nagyon rossz vagy nagyon jó az RNG? Az meg hogyan hogyan, vagy ilyen a WG féle véletlen generátor?
Na igen, Így működik a véletlen generátor a nagyon okosok helyett, mert belegondolni, hogy mi más lehet az bonyolult. Mondjuk úgysem értenék meg a távoli összefüggéseket, szóval jobb békésen kérődzeni és bégetni, jóóóó van az úgy...
-
törölt tag
Én voltam a szerencsés.
Volt olyan is, amikor 19 csata után jött az első vereségem.
Szerintem ez is belefér.
A véletlen mellé még bejön a játékos fáradtsága vagy figyelmetlensége, a többi játékos szinvonala, és még kábé féltucat egyéb körülmény, ami simán összehozhat egy ilyen vagy hasonló nyerő vagy vesztő sorozatot. -
h1mpi
félisten
Szerintem is a 9.4-el valamit nagyon el***tak... Én is sokszor észreveszem, hogy az RNG miatt vicces helyekről pattanok... KV1-ről pattan a Jpanther, amikor a full weak spoton lövöm... Azt hogy számolja ki az RNG?
(#74257) fradi81: ja ott meg van 3 db TD a hegy tetején...
Végül is megvettem a Pershinget, mert akciós volt. Hagyom a KV4 vonalat, nem jön be az Orosz tankok pontatlansága. GER és USA ágakra állok rá.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
krisz74
tag
Lehet, hogy kezdő csak 2-3/nap, de a nem kezdő nem egyenlő az átlag felettivel szerintem, bár én nem ellenörzöm az ide írkálókat, szóval igazad is lehet.
Ha elfogadjuk, hogy manipulálják a játékmenetet a rosszabb/kezdő játékosok érdekében, akkor nem értem, hogy az MM miért nem ennek van alárendelve.
Van aki ezért sír van aki azért - akkor valakinek nincs igaza. De vajon kinek?
Vagy ez is az is csak a véletlen műve?Mielőtt WOT-ozni kezdtem COD-oztam. Ott is volt jobb nap és rosszabb nap. Van mikor nekem nem ment, volt, hogy értelmes csapatot nem kaptam, volt, hogy nehezebben adta be a találatot... stb, pedig ott nem is volt az a bizonyos 25 % RNG.
Ez előfordul minden játékban szerintem.[ Szerkesztve ]
-
krisz74
tag
"Például a friss játékosok (illetve gyenge képességű) millóinak nem akarják elvenni a kedvét a játéktól."
A legtöbb sírás: az én csapatomban csak paradicsomok, a másikban hupililák, kékek.. stb, így nem lehet nyerni - szar az MM
Ez akkor, hogy passzol a gyenge és kezdő játékosok miatti manipuláláshoz?
Nem értem.
Az itteni fórumozók átlagát is vitatnám. -
vhw
addikt
Nem személy szerint rád vonatkozott a E/2-ben írt mondatok - általánosságban, az eméletgyártókra.
Például a friss játékosok (illetve gyenge képességű) millóinak nem akarják elvenni a kedvét a játéktól.
A friss játékost, a gyengejátékost is - ha feltételezzük, hogy a rendszer létezik és működik valamint kiegyenlített a hatása (ha nem kiegyenlített mi alapján válogat?) - ugyanolyan mértékben fogja támogatni, mint elkaszálni. Akkor miért foglalkozni ezzel?
Az általános tapasztalat még mindig az, hogy a jó, jobb játékos többször nyer mint veszít - illetve a rossz és gyenge többször bukik - úgy néz ki ez a feltételezett rendszer nem igazán látja el a feladatát.
A friss és gyenge játékosok kedvét önmagában biztosítja az, hogy:
- random az MM - jókhoz/rosszakhoz egyaránt beteszi őket
- +/- 25% random faktor - ami szintén mindenkire vonatkozik
(mellékesen az újak nem azon görcsölnek, hogy megvan-e minden nap a kitűzött win rate, meg WN érték - én így emlékszem vissza kezdő időszakomra)Ezek önmagukban is elég nagy "szerencsejátékot" biztosítsanak, hogy a gyengék ne érezzék úgy, hogy mindig elkalapálják őket (na és mellékesen a jobbakis megkapják, hogy nem mindig tudnak mindent lehozni
- funfact: mindig nyerni sem jó - hosszú távon az ember megunja, ott hagyja; nincs kihívás)Hogy ennyi változón felül miért van szükség még tovább keverni a háttérben a sz*rt... azt nem látom be.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Angel1981
veterán
Szívesen segítek, de ezen esetek nagy részét tényleg csak akkor tudnánk precízen megmagyarázni, ha a szerverszámításokba is belelátnánk.
(Pl. hogy egészen pontosan hol talált a lövés, ott mennyi milliméter az effektív páncél, az RNG mennyit dobott átütésre, mekkora a lag, stb.)A Matchmaking potenciális "anomáliáit" Ph3lan nagyon jól megmagyarázza.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
Észlelsz kellemetlen dolgokat, erre egyesek gyártanak egy olyan elméletet, ami számukra "kényelmes", megnyugtató. A kellemetlen dolgokért mások, kívülállók, rosszhiszeműen cselekszenek - ellenem!
Valahogy az a helyzet, hogy ha ilyen elméletgyártásra kerül a sor minden egyes alkalommal csak és kizárólag a szerző számára kényelmetlen, hátrányos incidensek kerülnek kifejtésre.
- 15:0 veszít a csapat
- akármit csinálok kinyírnak, sorra bukta
- folyton pattognak a lövéseim
- láthatatlan tankok nyírnak ki
...Ismeri már mindenki az összeset.
Arról sose kerül fel elmélet, hogy jobban megy a játék, mint a képességeim indokolnák. Indokolatlanul találok be többször necces helyzetben is... stb. Mert ez mind alap, ez skill, ezt én hozom le!A folyamatos kifogáskeresés közben, másokra mutogatás során nem ugrik be sose a gondolatmenetbe, hogy ha valakit állítólagosan szívat a rendszer, akkor valakit "támogatnia" is kell (hogy engem tudjun szívatni - erején, képességein felül)?
Miután úgy gondolom, és tapasztalom, hogy mindenkinek vannak szar meccsei - ez valószínűleg nem személyreszabottan működik:Valamikor szívat, valamikor támogat.
Ne jöjjön olyannal senki, hogy őt mindig kizárólag szívatja, mert akkor várom a linkeket a 20-30-40% win rates és ehhez mérten jó WN-es statok linkelését.
Ha fenti félkövérrel szedett sorral egyetértünk, akkor az állítólagosan háttérben működő mechanizmus "pozitív" és "negatív" hatása kiegyenlíti egymást, nem igaz?
Amennyiben igen, mégis mi a fenének lenne szükség egy ilyen rendszerre, ami egyébként csak bonyolítja az egész helyzetet, de végeredményben a hatása hosszú távon kiegyenlített? És nem befolyásolja lényegesen senki eredményét?
Mi a túrónak mesterségesen manipulálni, mi a valódi cél, amikor a végeredmény kiegyenlített marad?jozefgucci1: a kutya nem állítja, hogy bárki is elfelejt játszani egy nap alatt (bár az illetők aznap épp aktuális lelkiállapota, hogy mennyire tud koncentrálni stb. mind-mind változik)
De ismét előjön a fenti dolog; ha nekem jó (60% win rate) ez az alap, ezt hozom, ez a szintem. Ha másnap lemegy 50-re, vagy ez alá, akkor manipuláció!!!
Miért nem úgy fogjuk fel, hogy ma éppen adta, 60%-ot értem el, volt kis szerencsém, jól jött ki a lépés. Másnap az 50-nél nem voltam szerencsés, nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy akartam.DE ettől még én nem 60%-ot tudok teljesíteni önerőből, hanem mondjuk 55%-ot! (-> lásd másnapi botrányos 50%-os eredmény)
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Ezt a sületlenséget elég volt egyszer olvasni, ne linkeljétek már pls
Én úgy gondolom hogy valóban szivat néha a játék, de legtöbbször van rá értelmes magyarázat, hogy mi miért történt.
Tegnap 7/19 wr-em lett csak közte egy 0-15ös fail..
Mindez 3000 napi effi és 2000 wn8 mellett
(Nem tudom hogy lett akkora az eff, nálam kisebb szám szokott lenni a wn-nél)[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
vhw
addikt
Mert azok érvek amik felhoz ebben a végeláthatatlan ömlengésben?
Csúsztatások, képzelgések, alaptalan "meggyőződések", állítólagos statisztikák (amik elemzéséhez bizonyára igen ért az illető - ha a valószínűségszámítás alapelvei sem tiszták).Ráadás; tudtommal, a lenti posztok alapján a kis cikk hamar lekerült az oldalról ahol megjelent.
Miért kell mindenféle elméletet gyártani, arra hogy miért nem megy a játék?
-
jano_77
nagyúr
GRAT a TOG-hoz! Nekem 7végére lehet meg.
(#71964) dfsz34: Én nem osztom a véleményed a legénységet illetően! Én mikor játszom, igyekszem a legtöbb vasat megmozgatni, de persze van olyan tank, amit nem vittem ki már több hete vagy akár hónapja a garázsból, de az utóbbiakban nincs legénység (még) vagy nem érdekel, de egy biztos, új, következő tankba mindig tovább viszem a legénységet és ha esetleg megtartós az előző, akkor oda újakat teszek. De persze kinek mi jön be.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Én az akciókat nem nagyon szoktam nézni - főképp a 7végieket -, hanem játszom, és ha közben meg lesz vmi, akkor az üzenetből, amit kapok értesülök, hogy megcsináltam. Ezt a TOGtóbert kivételesen nézem és igyexem a napi 5 győztes csatát megcsinálni, de ez azért egyszerűbb, mert a párom mire haza ér a melóból, addigra legtöbbször letudom. Mert ha haza ér, tovább nincs játék.
(#71866) h1mpi: felteheted normál random csatában a kedvenc tankokra vagy eladhatod.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
scyllarus
veterán
Én is többnyire T67-tel megyek. OP kis dög, tudom, de a cél szentesíti az eszközt. T5-ben gyorsabbak a csaták, kreditet is kell farmolnom most, szóval ideális választás.
Érdekes, ma 6 T67-es csatából meglett az 5 TOG-os győzelem... (Egyet mentem elsőre az S35CA-val, azt is nyertük, de azzal a lomha döggel futni kellett a sebzés után, arra meg nemigen alkalmas). Szóval tegnap 20 kellett, ma meg 7. Biztos megtanultam játszani tegnap óta"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Kean_Sorbo
őstag
Igen. Nagyon is komoly. Aki nem vállalja fel magát, milyen alapon ír ide bármit is, amivel a másikat kritizálja vagy tanácsokat osztogat. Ez olyan mintha én interneten keresztül edzenék egy kézilabda csapatot. Aztán imádom a féloldalas csataelemzéseket, de replay az nincs. Pedig az többet mond ezer szónál.
Engem például egyáltalán nem zavar, ha valaki a noobmeter-en kielemez. Tegye, még szakaszozni bemegyek vele, hogy lássa tényleg én vagyok az.
Egyébként felőlem indíthatsz egy közvélemény kutatást, és meglátjuk kinek mi a véleménye a névtelen szájkaratésokról.
Én is írtam már ide baromságokat (amikre utólag rájöttem, vagy rávezettek), meg összekaptam emberekkel, de tudták kivel állnak szemben. Azoktól akik semmit sem felmutatva írogatnak, meg 3-4. szintű tankokban ücsörögve nézik hogy milyen lilák, meg így OP aztán nem OP, de mégis OP már az a pár mm-es hajam is égnek áll.
Nem az 1000 WN8-cal van a baj, hanem a nem bizonyított 2555-tel, meg a 7k+ sebzésekkel.Te elhitted volna nekem a 11565 dmg-t, ha nem teszem fel? Ugye.
Még egy megjegyzés:
Nem akarok megint veszekedni senkivel, csak leírtam a véleményemet.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Diarmand
senior tag
Szeretem mikor arra hivatkoznak emberek, hogy sok példa volt erre az elmúlt időben, mintegy asszociálva arra, hogy az emberek fejében bizony összemosódnak az emlékek és nem emlékszik mindenki mindenre. Úgyhogy kérlek meséld el, hol az a sok példa, ahol xyz leszarozott bárkit is csak azért, mert túl gyenge ez meg az a statisztikája, WNZ mutatója. Vagy netán a legutóbbi dologra gondolsz, ahol páran egymásnak ugrottunk a foglalni/nem foglalni témában? Csak mert ott nem egészen az zajlott, amit írtál. Ha meg nem arra gondoltál, akkor újfent szeretném tudni, hogy merre találom ezt a sok példát ahol elemezgetünk/bénának titulálunk másokat? Ahogy én látom sokkal inkább jellemző az, hogy segítünk egymásnak, lásd h1mpi példáját.
Az meg, hogy valaki nem írja be a nickjét, hidd el nekem, nem azért van, mert attól fél, hogy leszarozzuk. Mégsem olvasom soha, hogy te csak ne tégy be replayeket azzal az accal, hanem inkább megnézzük ezeket, mert sokszor érdemes. Esetleg néha írunk róla valamit, de ez inkább jellemző akkor, ha kéri az illető. Na de az, hogy bemásolok egy csatajelentést, hogy mekkora király vagyok és mikor kérnénk rá valami bizonyítékot, akkor nem ad az illető és elmegy a dolog egy olyan irányba, hogy ő nem csinál erről képet vagy valamit, mert kinek kellene bizonyítania bármit is, well, az nem a mi hibánk. Egy ilyen kör type-pal (7k+) kőkemény kör. Nem is tudom ki írta, hogy messziről jött ember... ez a helyzet itt is.
Szóval LK szerintem nem kéne aggódnod amiatt, hogy megszól valaki a statod miatt, nálam pl nincs is xvm. Én max akkor küldenélek el melegebb éghajlatra, ha csata közben valahol A1-ben füvet nyírnál.
-
jozefgucci1
addikt
Nem azt írtam , hogy " kuss a neved " hanem , hogy azon emberek tanácsát fogadom meg aki betett ide valamit ( képet, replay stb ) tehát látom , hogy nem a levegőbe beszél . Hol írtam én WN8 és WR számokról ? Nekem topik nyitás óta publikus a nevem és sok emberrel játszottam is ,de még senki nem szarozott le és kussoltatott el . Viszont tudom azt , hogy mi az amiben érdemben tudok szólni és esetlegesen tanácsot adni .Veled is szívesen játszom mert csak" 1100 a wn8-ad
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Ha figyelemmel kísérted az utóbbi napok eseményeit itt akkor tudod , hogy miért írta. A lényeg szerintem , hogy aki ötletel és észt oszt( nagy sebzésekről beszél ) attól elvárható , hogy nyilvános legyen az adatlapja , mert azon kívül , hogy hogyan játszol milyen a statod nem árul el semmi mást nem lehet vele visszaélni . Ez nem egy személyi szám . Én részemről jobban elfogadom olyan emberek véleményét , tanácsát itt akitől már láttam replay-t PrtScn-t esetlegesen játszottam vele .Mert ugye messziről jött ember.....
-
Angel1981
veterán
Bocs, lejárt a modidő!
Hát, akárhogy is, én gyorsan beraktam az aláírásomba, nehogy szégyenben maradjak!
(Egyébként az archívum első oldalán már rég ott vagyok, de azt szinte senki sem nézi már meg.)emre: arra, hogy van-e különbség a 9.3-as, és az eddigi MM között?
Tudtommal a közelmúlt (9.2 vagy 9.1, most hirtelen nem tudom) komoly változása, hogy a scout lightok MM-jét kicsit könnyítették; levágták a legmagasabb potenciális Battle Tiert.
Más változásról nem tudok, a 9.3-at illetően sem, de lehet, én vagyok tájékozatlan.[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
Megyek mindegyikkel előre (amikor lehet), támadó jellegű a játékom. Nem tudom leírni, inkább megmutatom:
ISU-152
Foch 155
JagdPz E100
E-25Az ISU-nál van egy jó városi trükk. A jobb elejét kell kitolni ha lehet, általában reflexből ellövik a lövegpajzsot (nem merik kivárni a teljes célzásidőt), aztán lehet adni a választ. Szerintem ebben a replay-ban is van egy-két ilyen lövés.
A másik a töltés- célzásgyorsító használata.[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Diarmand
senior tag
Az bosszantott fel egy kicsit, hogy fentebb már leírtam a választ a kérdésedre, hogy min mennyit dob, ott a kis százalékérték, mégis megkérdezted megint. Azt meg nem kérheted, hogy minden egyes tankra számoljam ki a változásokat Arra ott a honlap Érdemes böngészni, hogy mire mit érdemes felrakni. Szívesen!
-
Diarmand
senior tag
A Superpershing töltése skilles legényekkel, Rammerrel 7,07. Ha kapnak BiA-t, ez lemegy 6,92-re. A százalékváltozás 2,2-2,3%.
A Centurion 1 töltése ugyanúgy, 6,904. BiA-val lemegy 6,752-re. Különbség? ~2,2%.Van egy oldal, ahol ezeket lehet látni is, nézd meg hasznos. Mikor teszteltünk, akkor még nem ismertük az oldalt. Nemzetnél kiválaszt a gép, majd bal oldalt a számológép és lehet nézni az értékeket.
-
Diarmand
senior tag
Nézd, nem tudom mit pörögsz ennyire a témán. Most van tesztszerver, lehet keresni embereket és lehet menni tesztelni a felesleges szájtépés helyett. Mi megcsináltuk, tudom, hogy miről beszélek, kétlem, hogy lenne itt a fórumon más ember aki ugyanígy megnézte volna, hogy pontosan milyen szinten húzza meg a tankot a BiA.
De ha van egy kis időd, akkor menj és nézz körül a google-ben , rengeteg fórumon írják, hogy ~2,3% bónuszt ad. Kb harmadjára írom le, hogy mennyi bónuszt ad.
Ezt meg ugye nem gondolod komolyan "Az sem mindegy 15 vagy 5 seces töltésidőt rövidíti le 0.2 seccel."
Változó értékből adott százalékot levonva, ugyanazt a mínuszt kapod? Matematika ötödik osztály[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest