Új hozzászólás Aktív témák

  • LK

    addikt

    válasz vhw #74229 üzenetére

    "Mi a túrónak mesterségesen manipulálni, mi a valódi cél, amikor a végeredmény kiegyenlített marad?"
    Például a friss játékosok (illetve gyenge képességű) millóinak nem akarják elvenni a kedvét a játéktól. Akik között szép számmal vannak prémium fiókot fenntartók. Nem a zsebük ellenségei. Az autónepper is a szemedbe mondja hogy ennek a kocsinak nincsen visszatekerve a kilóméterórája.

    " A folyamatos kifogáskeresés közben, másokra mutogatás során nem ugrik be sose a gondolatmenetbe, hogy ha valakit állítólagosan szívat a rendszer, akkor valakit "támogatnia" is kell (hogy engem tudjun szívatni - erején, képességein felül)?
    Miután úgy gondolom, és tapasztalom, hogy mindenkinek vannak szar meccsei - ez valószínűleg nem személyreszabottan működik"
    Igen. Ide a fórumra 1-2 kivétellel minimum átlag feletti játékosok járnak. Ha nem fogna vissza az MM vagy az RNG,sokkal nagyobb különbségek lennének a játékosok között. El nem tudom képzelni,hogy nem látható be az, hogy így vagy úgy a gyengébb játékosoknak jobban kedvezhet az RNG néha. Vannak átlag alatti kollégáim akik többször lőttek ki 8-9 tankot. A kedvező RNG nélkül lenne rá esélyük szerinted 6-700 WN8-al?

    Egyébként linkeld már be,hogy mikor mondtam olyat hogy csak engem szívat az MM és az RNG??? Mert az jön le a hsz-edből,hogy én állandóan sírok. :U

    [ Szerkesztve ]

    "óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Új hozzászólás Aktív témák