-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
"Mi a túrónak mesterségesen manipulálni, mi a valódi cél, amikor a végeredmény kiegyenlített marad?"
Például a friss játékosok (illetve gyenge képességű) millóinak nem akarják elvenni a kedvét a játéktól. Akik között szép számmal vannak prémium fiókot fenntartók. Nem a zsebük ellenségei. Az autónepper is a szemedbe mondja hogy ennek a kocsinak nincsen visszatekerve a kilóméterórája." A folyamatos kifogáskeresés közben, másokra mutogatás során nem ugrik be sose a gondolatmenetbe, hogy ha valakit állítólagosan szívat a rendszer, akkor valakit "támogatnia" is kell (hogy engem tudjun szívatni - erején, képességein felül)?
Miután úgy gondolom, és tapasztalom, hogy mindenkinek vannak szar meccsei - ez valószínűleg nem személyreszabottan működik"
Igen. Ide a fórumra 1-2 kivétellel minimum átlag feletti játékosok járnak. Ha nem fogna vissza az MM vagy az RNG,sokkal nagyobb különbségek lennének a játékosok között. El nem tudom képzelni,hogy nem látható be az, hogy így vagy úgy a gyengébb játékosoknak jobban kedvezhet az RNG néha. Vannak átlag alatti kollégáim akik többször lőttek ki 8-9 tankot. A kedvező RNG nélkül lenne rá esélyük szerinted 6-700 WN8-al?Egyébként linkeld már be,hogy mikor mondtam olyat hogy csak engem szívat az MM és az RNG??? Mert az jön le a hsz-edből,hogy én állandóan sírok.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Windows 11
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest