-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz MCGaiwer #112307 üzenetére
Hát, ez így ebben a formában nem teljesen igaz, lásd IS6 és 112..
De az biztos, hogy az amúgy "kiváló" MM-nek egyszerűbb lesz a dolga, ha kevesebbet kell ezt figyelni..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz MCGaiwer #112293 üzenetére
Miért fizetnének többet egy normál mm-s prém tankért?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
EQMontoya
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz MCGaiwer #109362 üzenetére
Azért ezzel vitába szállnék! Engem konkrétan ha beviszem csatába minden szarrá lő! Ehhez még bitang lomha is, nem lehet oda érni sehova időben! Mire elérnék vmi csatározáshoz, már vége a csatának! Én még ilyen szar tankot nem láttam mint a Béla. Félre is tettem a garázs legmélyebb pontjára.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dvids
aktív tag
-
Diarmand
senior tag
válasz MCGaiwer #102832 üzenetére
Ott van a képlet. Még egyszer nem fogok helyetted számolni. Ha képtelen vagy arra, hogy kiszámold magadnak, hogy mennyivel csökkenti a sebzést a spall liner, az kizárólag a te hibád, nem a miénk. Még azt is leírtam, hogy mire jó a spall liner a sebzésfelfogáson kívül. Minden ott van ami kell neked.
Mit is írt nemrég Stigma.HC? Nem emlékszem rá pontosan, de olyan szavak voltak benne, hogy hiba, meg képtelen, meg elismerni.
Az artyt meg kerüld el ha nem bírod megérteni a spall liner és ezzel együtt a játék ez irányú működését. Ahogy azt írtad. -
Diarmand
senior tag
válasz MCGaiwer #102828 üzenetére
Maus toronypáncél: átlagosan 729-et fogsz kapni
Maus torony oldalt/hátul: átlagosan 779-et fogsz kapni
Maus testfront UFP: átlagosan 795-öt fogsz kapni
Maus test oldalt: átlagosan 820-at fogsz japni
Maus test hátul: átlagosan 861-et fogsz kapniMatematika ötödik osztály. Megvan? Az is megvan, hogy nem mindegy hol talál el? Az is megvan, legalább tizenötször akkora célpont vagy (két)oldalról és hátulról, mint szemből, ahol vastag a páncélod?
Mit mondtál melyik klánban is vagy? -
Diarmand
senior tag
válasz MCGaiwer #102823 üzenetére
Itt a képlet, ha NEM üt át az arty: 0,5 x (dam) - 1,1 x (arm) x 1
Az utolsó 1-est kell lecserélni 1,1 vagy 1,2....1,5-re attól függően, hogy mekkora repeszpáncél van rajtad. A számolást rád bízom, nem olyan nehéz.
Magának a repeszpáncélnak meg annyi értelme van, hogy amire rámegy a szupernehéz, arra onnantól majdnem fölösleges lesz a gyógyító és mehet rá a dupla javító. -
sith7
félisten
válasz MCGaiwer #102573 üzenetére
A wows - ba ez az: /gondolom itt is valami hasonló lesz/
Ranked Battles / Rangsorolt csaták
Azon játékosok, akik egy jó csatába szeretnének kerülni, hozzájuk hasonló játékosokkal (szövetségeseket és riválisokat is tekintve), azok a Ranked Battle-t (mostantól RB) indítva ezt minden erőlködés nélkül megtehetik majd.
A Ranked Battles egy szezonon át tartó esemény, mely elérhető lesz minden minimum 9-es fiók szinttel (account level) rendelkező játékos számára tier 6-7-es hajókkal (szakaszok kizárva). Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a hajót és az RB csatatípust és belépsz a csatába.
Ezek a csaták kissé eltérnek társaiktól: minden csapat max. 7 játékosból állhat illetve a CV-k és BB-k száma limitálva van rendre 1-ben és 2-ben.Az XP és kredit mellett minden RB játékos csillagokat is gyűjthet győzelmeivel. Mikor egy játékos elér egy bizonyos számú csillagot, kap egy új besorolást, szintet, mely eredményeit is tükrözi majd.
A szintek három csoportba sorolhatóak. Az első csoport kezdők csoportja, itt könnyített feltételekkel lehet magasabb szinteket elérni. A másik két csoport már a haladóké, ahol azonban a vesztett csaták a csillagok elvesztését és ezáltal akár a szint elvesztését is jelentik. A 2. és 3. csoport magasabb szintű versengést tesz majd lehetővé a játékosok között. Apropó verseny...A játékosok kizárólag a szintjük csoportjába tartozó játékosokkal kerülhetnek össze. Igen, a játékosok győzelmeik alapján lesznek csoportosítva. Mikor a játékosok elérnek egy bizonyos szintet, in-game tartalékokat kapnak. A jövőben a fejlesztők néhány egyedi nyeremény bevezetését is tervezi a megszerzett csillagok alapján.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz MCGaiwer #102055 üzenetére
Mivel "Collector's Gem of the Week" keretében árulják, nem hiszem hogy rövid időn belül bekerülne az in-game shop-ba. Igazából egy percig sem gondolkodnék, ha nem a Wg-től megszokott "szuper" csomagban, hanem csak magában adnák.
(#102058) rlazol:
Mindkét TD ágat húzom, mindkettőn TVII-nél járok. Türelmes ember vagyok, nem rohanok, ezért a legénységhúzás inkább csak másodlagos. Ezt megelőzi a kredit farmolási képesség. De még csak ezért sem venném meg. Amiért megvenném az (bocs, de nem tudom másként megfogalmazni) a "hűbazzeg!" érzés. Ez nálam azt jelenti, hogy van sebzés, van kill, lehet akciózni a pályán, olyan "fun" dolog... és nem mellesleg ezt még meg is koronázza egy jó kis kredit hozammal...Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jr1994
addikt
-
nyunyu
félisten
válasz MCGaiwer #100935 üzenetére
már olyan régen játszok, teljesen összefolynak az eventek. szokott ilyenkor lenni vmi komolyabb, ami esetleg t8 prem tank leárazást is jelentene?
Eventeknel azt listazza, hogy most szombattol jovo szombat reggelig lesz az "End of WW2"
- Nyert meccsekben a top10 masfelszeres XPt kap
- Minden meccsre 3x free XP
- 40 megnyert koronkent 1 szerszamoslada, 1 optika (napi max 1x csinalhatod meg)Mivel ez egy egesz hetig tarto event, nyilvan lesz melle valami premium shop ajanlat is, de azt meg nem tettek ki.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dvids
aktív tag
válasz MCGaiwer #100873 üzenetére
Aztán olykor mégis eltalál, nemde?
De kinek mi, nekem nem jelent játékélményt hogy bújkáljak az spgk elől és fél perces kitérő manővereket csináljak tankoktól fedezékben is minden egyes spotolódás után, de ízlések és pofonok.
De jó statokkal még a csetben is több szemetet kap az ember, ha esetleg elront valamit, vagy nem azt csinálja amit mások gondolnak máris kipécéznek. Én szívesebben lennék a külvilág számára paradicsom. -
nyunyu
félisten
válasz MCGaiwer #100219 üzenetére
hanem azzal, hogy ezeket az adattáblákat folyamatosan kellene frissíteni, és kell egy kezdő érték (ami nyilván az adatgyűjtés első napja), ami rögzíti az akkori statot, majd kell egy folyamatosan friss tábla, ami pedig az aktuális statot tartalmazza, majd a kettő eltéréséből kiszámolják, mi történt az utolsó 2000-ben. Ezt követően a kezdő adattáblát is frissíteni kell mindig az éppen aktuálissal. Rengeteg meló ez.
Lattam mar ennel cifrabb adathalmaz frissito taszkokat is, nem hinnem, hogy ez 200 sornal tobb SQL kodot igenyelne.
Egyszer kell megirni, aztan beutemezni, hogy minden hetfon hajnali 3-kor fusson le...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Warton
őstag
válasz MCGaiwer #100185 üzenetére
A tabletemre letöltöttem egy WOT tudásbázis nevű appot, abban a tankok statjainál szerepel egy ilyen, hogy modul sebzés. Ez az érték T6 medeket figyelembe véve a T-34-85 és variánsainál a legmagasabb 115 asszem és a Cromwellnél ez kisebb 100 vagy 105. De gondolom ezt is befolyásolja az rng. Valamilyen %-ban.
Én egyébként úgy tudom, hogy moduloknak is megvan a maguk hp-ja függetlenül a tank hp-jától és a löveg modul sebzése erre vonatkozik. A már említett appban ezek az értékek is feltüntetésre kerültek.
Pl.: a KV-1 üzemanyagtartálya 150 hp, azaz min. kétszer el kell találni, hogy történjen vele valami, ráadásul ez egy tierrel lejjebb van, mint a Cromwell vagy a T-34-85.Persze tudom, hogy az üzemeanyagtartályt kell lőni, de az nincs olyan egyértelmű helyen, mint a motor pl. Minden tanknál máshol van, főleg oldalról lehet eltalálni. Pl.: a KV típusú tankoknál a torony alatti részen van, IS típusú tankoknál egy picit hátrébb.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jr1994
addikt
válasz MCGaiwer #100180 üzenetére
Nekem is lassan csak ez a küldetés lesz hátra mediumoknál, csak a 4. sorozatban. Cromwellel tervezem megcsinálni, E25-tel szakaszban mint QB.
Tud valaki linket adni hol tudom az összes tankra megnézni a gyulladó pontokat képeken? Vagy inkább használják ideiglenesen hitzone skint a cél érdekében?WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Viktoár
addikt
válasz MCGaiwer #100177 üzenetére
Azért ennyire ne általánosítsunk mert erősen rng függő az is hogy eltláld a gyenge pontot.Persze az akarat szinte mindenkiben megvan hogy a gyenge pontot célozza (már aki tisztában van vele) de az még kevés.El is kell találni és amikor azt dobja a gép hogy bandzsa a lövész vagy mozgó célponta kell lőni akkor nagyobb esélyed van sebezni a golddal.Mondom ezt úgy hogy egy goldot sem löttem el a 14k csatám alatt.
Ez az én hülyeségem de ebbe most ne menjünk bele.
Ja és még előfordulhat az is hogy lepattan a gyenge pontról vagy olyan dolgok nyelik el a lövedket ami ...hát érdekes.
Üdv:Viktor
-
Chris0321
addikt
válasz MCGaiwer #99909 üzenetére
Lejárt a szerkeszthetőségi idő. Megzavart a piros keret, nem is figyeltem az ikonok alatti csíkot. A stabilizátor vs. célzásgyorsító témához mivel nem igazán jött át így korán reggel ez a lefele felfele menő számok kikerestem ezt a youtube videót amiben tesztelik az IS7-et és a T-54-et és egyértelműen látszik, hogy célzásgyorsítóval ugyan akkora a célkör mozgás közben mintha nem lenne fenn semmi míg a stabilizátorral sokkal kisebb és ez szerintem egyáltalán nem elhanyagolandó szempont.
-
szbalogh
addikt
válasz MCGaiwer #99869 üzenetére
A vstab rengeteget számít!
A távcső témában én a periszkópot preferálom. Sokat kísérletezgettem mindkettővel és arra jutottam, hogy a városi pályákon nem nagyon lehet elbújni, hogy kelljen az a nagy látótáv, a kempelős pályákon meg van idő kivárni a 3 másodpercet.
Mivel meg van mindhárom 10-es orosz med, az egyiken távcső, a másikon periszkóp a harmadikon pedig venti van, hogy a cw feladattól függően lehessen válogatni mondjuk már vagy fél éve nem cw-ztem
Randomban a periszkóp sokkal hasznosabb.Nick: HE_Storm
-
Warton
őstag
válasz MCGaiwer #99850 üzenetére
Nem kicsit manipulatív a kérdés. Persze az azért kérdéses, hogy egy nehéz tanknak minek is fejleszteni a látótávot. Régen játszottam az IS-8-al, de emlékeim szerint nem lézerágyú van rajta, azaz inkább közelharcra termett az a harckocsi.
-
jozefgucci1
addikt
válasz MCGaiwer #99856 üzenetére
Na igen az nem egy hátrány . Az ágyú az nagyon jó ,de a többi . Baromi lassú és szinte bárki belövi . Akkor már inkább a prém"T28HTC ,de még kell bele 50K xp sajna . Mostanában nem is nagyon megyek TD-vel ami igazán az lenne. Az e25 fürge mobilis kis dög nem ugyan az a játékstílus és a T30 is olyan jó tornyozós Havy akar lenni ., nyomulok vele előre ha csak lehet .Az at15-el ha rossz felé indulsz vagy magadra maradsz akkor vége .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jr1994
addikt
válasz MCGaiwer #99776 üzenetére
Most nem a játéktudásról van szó! Diarmand véleményével (99758) értek egyet, szerintem legfeljebb ezekben az esetekben fogadható el a pozíció megadása.
.
.
Ide írtam egy csomót, aztán visszaolvastam tegnaptól, úgyhogy sztornó. De ha az utolsó tankunk játszik, te azt honnan látod, hogy 0% az esély? Az RNG csodákra képes, te is tudod. Haverommal szakaszoztunk a minap, IS3-ban volt, egyedül egy tomato lorr arty ellen. Siegfried line normál csata, nem volt idő megkeresni, beállt foglalni. Felbukkan a lóri, elég közel mert mélyedésben van a foglalókör, száguld úgy 50-nel. Ő belelő (350 körül, persze végülis 390 alfával simán), majd az arty menetből eltalálja! és lerammolja. Mindketten belehaltak az ütközésbe. Igen, csak döntetlenre hozta ki az artista de indokolatlanul (dehogy, persze hogy van oka, hogy a siemkának is legyen sikerélménye néha) nagy ez a rohadt RNG sajnos.Viszont hogy hol vannak az ellenséges tankok, az, főleg nagy pályán, sokszor teljesen kiszámíthatatlan. És ott bizony előfordulhat hogy szerencséje van nem egyszerre esnek rá, ammoracket lő, stb stb. Lehet hogy a tank ász köröd lehetett volna győztes csata, csak ezt sose tudod meg.
De akkor sem örülök! Nem szeretek osztozni a sebzésen, ha nincs sok sárgánál jobb játékos, akkor az igazán jókból legyen minél kevesebb (Értsd: főleg sárgákból álló csatában ne legyen mellettem 3 lila)
Ja és mivel frissítitek, szeretnék benne lenni az első hozzászólásban. Elfér benne mindkét accountom?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
szbalogh
addikt
válasz MCGaiwer #99760 üzenetére
+1 Egy régi tankos ismerősömet is elárultam mikor szakaszban voltunk. 10-es BC arty-val volt és teli tárral, az ellenfélnél mag vagy 3 egylövéses zombi. Egyébként mielőtt beírtam mondta, hogy nyugodtan, hadd jöjjenek. Lehozta
jr1994: egy átlag játékos nem tud mit kezdeni az információval, a jónak meg nem kell mondani
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
xAttilax
őstag
válasz MCGaiwer #99756 üzenetére
persze, csak lehet, hogy mondjuk abba nem lennél benne és már nem is akkora élményt adna a játék, mert nem vagy akkora király....
de igazából nem akarok itt veled vitatkozni, árulj be mindenkit és ne csodálkozz mikor téged is beárulnak a végén a "hülye kis noobok" pedig neked mondjuk esélyed is lenne egy 5vs1-re.
Diarmand:
De itt a tendenciával van baj.
Mikor Vörös Pista XVM nélkül azt látja, hogy nyomják fel egymást az emberek akkor ő is simán elárul mikor lehet, hogy TE vagy MCGaiwer vagy bárki jobb játékos letudná hozni a mecset és gazdagabb lenne egy "élménnyel" (mert szerintem az 5 vagy 6 VS 1 az mindenképp az)[ Szerkesztve ]
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
-
-
ballington
addikt
válasz MCGaiwer #97595 üzenetére
Neked mi a szar bajod van? Kérdezte, hogy történt.
A poén az volt, hogy iszonyat nagy szerencséje volt. 4-en voltak a végén ellene (JPz E100): IS-8, Obj140, két arty. A bázisnál volt, mind4-en "ráestek". Először az IS-8at szedte ki, aki igaz sok vizet nem zavart. Aztán hirtelen a maradák 3 ellen körülötte volt. Az artik folyamatosan csipkedtek le belőle. A meglepetés akkor érte, amikor ráesett az Obj140. Ott próbálta a mozgásban akadályozni, de rá nem lőtt. QB nem értette, egy idő után aztán nem is érdekelte. Ment az artik után. Azt hitte ammo rack volt, de túl sokáig nem lőtt az orosz med. A csatát végül elvesztette, az utsó enemy arti kiszedte, de meglett a 8 vagy 9 kill, 9700dmg.
Később a medes ráírt, hogy azért nem lőtt, mert nem volt pénze lőszert venni. LOL
Szerinted?
Amúgy lehet felteszi majd yt-ra.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
g85j
tag
válasz MCGaiwer #96725 üzenetére
Én a simán kifejezést kicsit erősnek tartom.....inkább úgy, hogy kivételes körökben meg lehet vele lőni.
Kisebb tierben is nagyon pörgős a csata, sokáig száll a lövedék, kis lőtáv.....
Persze vannak előnyei is bőven, de a hátrányai miatt majdnem lehetetlen kategória a 3k sebzés.
Tier 8-ban, hát.....is3-ba lőttem már 0-t, illetve 110-be 8-at, úgy hogy teli találat volt mind2.Azért köszi a tippet.
-
-
g85j
tag
válasz MCGaiwer #96719 üzenetére
Ez igaz, viszont azoknak meg a közelükben kell lenni.....ha túl közel megyek, első spotra levágnak, ha pedig nem megyek, ők mire a lőtávolomba érnek, addig már nincs hp-juk....próbáltam már, de eddig 1000-1500 sebzésnél többet nem nagyon tudtam vele csinálni. Midegy próbálgatom azért ezzel is, a dupla kör erejéig mindenképp
[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
válasz MCGaiwer #96668 üzenetére
Core i7 4790K-hoz biztosan adtak egy ilyen jagd 8.8-as kódot....kellett egy erősebb tervező vas a cégnél és én ennek fejében rábeszéltem a gazdaságist erre a kis aranyos procira... A kódot hála Isten nem lopták ki a nagykerben a cpu csomagolásából....igazán belefér egy 100K-s proci árába egy 9000-et érő kód vgy rosszul gondolom????
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz MCGaiwer #96603 üzenetére
Nem. Ezt egy fejlesztő mondta egyébként.
A sok vérpistike meg csak átnéz hajókázni,aztán visszajön ide,mert sokkal bonyolultabb mint a wot,és még több taktikai érzéket is kíván.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Warton
őstag
válasz MCGaiwer #96499 üzenetére
Tök mindegy a tető, sokszor az oldalát is beveri a tankoknak. Ahogy mondtam tegnap a JT-t oldalról oneshotoltam. De volt már minden.
Más: A KV-5 mennyire használható? Kéne egy prémium 8-as nehéz tank strongholdozni (jelenleg a 110/KV-4/50100-zal játszom, de az első kettőt lassan el akarom adni). A KV-5 ágyúja alaplőszerrel be tudja ütni az Is-3-mat elölről különösebb célozgatások nélkül? Persze nem a toronyra gondolok. Csak mert tudom, hogy alacsony a penje, de nekem a 167 mm nem mond semmit. Viszont a 8-as csaták IS-3-akkal van tele, így ez a referencia. Gondolom a KV-4-et kizárt, hogy belője.
Kicsit borsos az ára ennek a pakknak, de még nem annyira vészes és régóta szemezek a KV-5-tel, meg az a pici arany is jól jönne.
Credittermelés annyira nem lényeges, legénység sem, bár egy kis turbo nem ártana az IS-7-es legényeimnek.szerk.:
Due to the weak armor penetration of the 107mm ZIS-6M, it is advised to know the weak spots of the enemy tanks you are facing (Lower plate and cupola are usually the most reliable and easy to hit weak spots). The high profile of the KV-5 allows you to shoot over low-profile tanks, such as the IS-3. Use this to support allies by firing over them, or to shoot down on the roof armor of your opponents.Ezt a wikiben olvastam, érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz MCGaiwer #96284 üzenetére
Mondjuk úgy hogyha nem mozdulsz (se a tanktest,se a lövegtorony,se a löveg ) akkor az utolsó leadott lövés kordinátái lennének az elsődlegesek. Vagyis spot nélkül is ugyanoda (ugyanolyan távolságra) tudnál lőni.
Természetesen ha az előző célpont mögött felspotolódik egy másik akkor már az lenne az új "távolság".
Vagy egyszerűen megmozdulsz ha máshova szeretnél lőni.Üdv:Viktor
-
Kakumix
senior tag
válasz MCGaiwer #96280 üzenetére
Azért, ha az ágyú és a tank nem mozdul "csak" eltűnik a spotolt tank, akkor nem kellene ugrania, amíg fel nem tűnik a lővonalban egy másik (szuper intelligens megoldás esetén) ellenséges tank. Szóval a számolás ugyanúgy menne mint eddig, de valójában csak akkor ugrik, ha mozdul vagy befogásra kerülhet egy másik tank.
Legyen szép napod!
-
Quan-Chi
őstag
válasz MCGaiwer #96278 üzenetére
Nálam is ezt csinálja full gyári célkereszttel. Ha valaki fel lett spotolva mondjuk 500méterre a hegygerincen és rácélzol de lejön róla a spot akkor nem tudsz odalőni mert a célkereszt elugrik. Hiába próbálod odavinni a server oldali célkeresztet egyszerűen elugrik vagy le vagy fel. Nagyon igénytelen
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest