-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Sok baromság van benne az tény ,de az is érdekes , hogy tegnap összesen kilencen voltunk TS-en a klánból abból +1 vendég két szakasz és senkinek nem sikerült 50%- felé vinni a WR-t mert csak szopó csatákba dobott. Azért erre igen csak kicsi az esély , hogy ilyen legyen . Előtte nap nagyobb volt a szórás ! Volt aki 60 % felett teljesített míg egy kettő alatta ,de nem 50% alatt . Egy nap alatt nem felejtünk el játszani .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
LK
addikt
Ezek háromnegyedét én is észleltem. Lehet hogy ez mind bug,én nem akarok összeesküvéselméleteket gyártani. Ha direkt vannak az szemét dolog,de ami valószínűbb hogy bugok,akkor meg ki kéne javítani őket,nem SerB féle módon hazugnak nevezni azt aki észrevesz egy hibát.
jr1994: legtöbbször van rá magyarázat,ez igaz "ronggyá" olvastam már az álca és átütési rendszer leírásait, de így is vannak érdekes dolgok
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Napelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest