-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Érdekes, hogy még senki sem linkelte. A repesz lőszer átdolgozása miatt az egész arty osztályt újra kell gondolni. ennek a tesztje megy most a Sandbox szerveren: [Sandbox] Rebalancing SPGs and Their Shells
Rövidebben, magyarul: [Sandbox] SPG-k és lőszereik újraegyensúlyozása - wotinfo
A jelenlegi stun-t okozó lőszerek sebzésének arányát csökkenteni akarják, cserébe kapnának másik lőszert is ami nem stun-ol, de nagyobbat sebez.
Mivel az egész újraegyensúlyozás ami a Sandbox szerveren volt az utóbbi időben jó nagy baromság volt és sokkal rosszabbnak nézett ki mint a jelenlegi rendszer így sok reményt ehhez sem fűzök.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz kchryss #192492 üzenetére
Érdemes összehasonlítani a TS-5 maratonnal. Az is 10 napos volt, de az kb 2x könnyebb volt.
Wanted: The M54, Dead or Alive!
The American Challenge: Hunt Down the TS-5Ha jól számolom 251 ezer xp kéne 10 nap alatt.
-
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #192487 üzenetére
Szerintem is túltolták. 14 napos maratonoknál szoktak ilyenek lenni. Ez meg 10 napos, ezeknél eddig sokkal kevesebb szokott lenni a követelmény.
Ráadásul úgy érzem nem jól lőtték most be a másodlagos útvonalat. Ezeknél a küldetéseknél erősen azt érzem, hogy ha a "skillesebb" úton mennék majdnem mindenhol előbb jönne össze az xp, mint ezek a top1 feltételek.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz egyedülülő #192489 üzenetére
Ára még nincs, de gondolom olyan 12K körül lesz. Kicsit túltolták. Ennyit kevesen fognak játszani egy tier 8-as tankért... az unicumok behúzzák sebzéses résszel, de másnak ez nem nagyon fog menni...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
galervin93
addikt
válasz h1mpi #192487 üzenetére
Inkább a top sebző a vicces, top3 ugyan miért nem elég? Azért a top1 elég necces, háromban lenni jóval egyszerűbbnek tűnik, pláne pl. vesztes csatában valami tárassal... Pedig már megörültem, mert pont otthon leszek majd' egy hetet, mondom hátha behúzom. Akkor marad a farmolás, mert alig van kreditem, jó lenne az akcejókra gyűjteni.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Massmurderer
őstag
Én a régi mappokat hiányolom Még mielőtt a Párizs,meg egyebek bejött,jó kis mappok voltak.
-
kchryss
veterán
válasz galervin93 #192483 üzenetére
Nekik azért megy, mert csókosok és a rendszer segíti őket !!44!!négy!!
-
-
kchryss
veterán
válasz notika77 #192463 üzenetére
Ruszki szerveres acc-omhoz tök jó lenne ez is és a twitch prime-os is. Sajnos ez csak eu és na szerverhez jó, a prime-hoz meg már ellőttem az ingyenes próbát korábban.
Pár hete skill4ltu-nál a stream végén lehetett valahogy twitch prime-ot kapni a nézőknek. Ez nem tudjátok hogyan működik? Milyen gyakran van ilyen prime osztás? A streamer osztja vagy a twitch automatikusan?
-
e-newsee
addikt
Ha valakinek van egy fölös alienware kódja, nem segítene ki? Egyik accra már előttem az enyémet, de nagy duzzogva bevállalom a másikra is. :)
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Ebit
addikt
"Renegát kihívás"
Mini maraton XI.29 09.00 tol, amerikai M54-VIII.premium[ Szerkesztve ]
-
Zolee11
senior tag
válasz Dobi 562 #192464 üzenetére
Nem 15 éves vagyok és nem is 25, játszottam már pár játékkal, tehát van összehasonlítási alapom. Játszottam elég sok FPS-el, stratégiával, stb. Ilyen rossz MM-el életemben nem találkoztam. Bármilyen játékban fényévekkel jobb a MM, nincs ilyen unbalance. Ezt mindenhol meg tudták oldani 10 évvel ezelőtt is.
Az, hogy ebben a játékban olyan mértékben büntetve van a vesztes fél, hogy folyamatosan vesztes oldalon nem lehet haladni, sőt veszteséges köröket is lehet futni, ez TÉNY.
Játszhatsz akárhogy, ha full noob csapatba kerülsz, már az elején el van vesztve a csata.
Nálam, hetek, hónapok telnek el eme csoda nélkül, olykor előveszem, de tegnap is kivágta a biztosítékot, hogy hogy lehet ilyet ótvar egy MM-et írni. Egyszerűen adott napokon folyamatosan (órákon keresztül) olyan csapatba pakol, ahol esélytelen lehozni egy mecset is. Ez véletlen?
Mond csak jól fizetnek neked ezért, hogy ekkora szemellenzőt viselj, és ennek ellenkezőjét állítsd?
Természetesen nekem is van olyan, hogy folyamatosan azért kell küzdeni, hogy lőjek is valamit, mert szaladni kell a damage után, úgy megyünk előre, de ez sem jó. Az élvezetes, küzdelmes, taktikás csaták száma elenyésző, a kritikán aluli MM miatt. Ezt érdekes más játékokban full jól tudják kezelni, itt nem, biztos puszta véletlen minden, az égvilágon semmi nincs manipulálva és én képzelgek... ezek puszta véletlenek. OK.no brain, no problem
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Zolee11 #192460 üzenetére
Rémeket látsz. Teljesen rendben van, h O-I nem üti át a KV 1-2 tankokat 175-ös átütéssel, engem viszont sajttá lyuggatnak VI-os gumikerekesek, KV-k és a troll Sherman is kiszed repesszel szemből. Ezek után legyen kedvem előremenni a nehéz tankokkal. Visszamentem I-II. tierbe, kisebb a csalódás, többet tudok tenni a győzelemért valamivel.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
ooloo
őstag
A ballisztika kérdéskört én nem bolygatnám .... a legtöbb játékosnak így is megterhelő agyilag felfogni az adott harctéri szituációt és arra megfelelő lépéseket tenni . Nemhogy még a lövedék röppályájának a kiszámításával is foglalkozzon . Enyhe túlzással így jó a játék , ahogyan van . Apróbb finomításokra azért szükség lenne ... szerintem .
Az , hogy vannak olyanok , akik elhisznek majdnem mindent , amit a wg az orruk elé tol , az teljesen természetes . Mint ahogy az is , hogy vannak akik kételkednek a wg szavában . Ilyen az emberi természet ... és pont.
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Chris0321
addikt
válasz dokee78 #192469 üzenetére
Ha minden nap belépsz akkor is kapsz pontot, plusz most jár valamiért. A mai napra 10 pontot kaptam. Plusz néha a bónusz pont szerzési lehetőségek között van olyan, hogy meg kell nézni bizonyos számú hírt és akkor is ad. Ezekkel jutottam el én a jelenlegi 26-os szintemre. Nem kellene már gyűjtenem a pontokat de érdekel meddig jutok el.
-
notika77
senior tag
válasz dokee78 #192469 üzenetére
Ami nálam működött:
1. Új hozzászólás írása a [Welcome board] fórumba, itt a reakciók/upolások adnak pontokat (a következő lépéssel összefügg)
2. 25 fórumtémánál Up-oltam a témaindító hozzászólást (elvileg 5 up ad 1 pontot, de napi 5 pont a max)
3. Avatart/képet töltöttem fel a profilomba (ennek jóváhagyása órákig tart) 10 pontot ad
Az első lépés nem biztos, hogy kell, mert elvileg a 2-3 lépés megadja a szintlépéshez szükséges 15 pontotui.:még ~2500 kód van. Ezt is használhatja a leggyorsabb: BZAA6-4CXR3-CHXDF-F47NY
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz ooloo #192453 üzenetére
Tök lapos lenne ez a topik is, ha nem jönnénk le néha a hegyekből.
Szerk.: bár akadtak hajmeresztő jelenetek, a tegnap este egész jól sikerült. Azt kell mondjam jót tett a pár hónapnyi pihi, néha megint tudom élvezni a gémet. Lehet pár dobozra befizetek majd. Tavalyról is maradt még goldom, de na, az a fránya szerencsejáték...
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
-
vbbb
addikt
Invite code!
EXCY-YB9EE-BS3NK
7 Days of Premium time - to help you progress faster
250,000 Credits - in-game currency allowing you to buy tanks, consumables, ammunitions, etc.
5,000 Free XP5 Crew Skins:General Patton (USA)De Gaulle (FRANCE)1 UK + 1 Polish + 1 German HeroesPremium
Vehicle: Excelsior with optimized crew (100%) + 1 Garage SlotEgy ninjanak.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Kifogaskeres... Aki jobban jatszik az tobbet nyer. Ezzel nem lehet vitatkozni, lehet csurni-csavarni, konteozni, mutogatni a WG-re, jatekosokra, ertelmetlen.
Te csak siman kiegtel a jatektol mert nem adja neked, szerintem tarts par het szunetet utana folytasd kititsztult fejjel vagy ha sikerult lejonnod a szerrol akkor keress mas elfoglaltsagot amit (szerinted) nem manipulalnak.
-
notika77
senior tag
Alienware kód igényelhető legalább level 2-es fiókkal: [link]
tartalma:
x1 Valentine II
x1 Garage Slot
x3 Days of Premium Account
Personal Reserve: x5 +50% Experience for 1 hour
Personal Reserve: x5 +200% Crew experience for 1 hour[ Szerkesztve ]
-
őstag
Elég ratyi ez a black friday akció.
Twitch Prime kilo csomag claimelhető.
T54 mod 1 és IS-2 Berlin a mostani bérlet + a szokásos prémium, 3 skilles parancsnok, stb.Semper fi!
-
notika77
senior tag
Van egy csomag és vannak a bónuszok. Megveszed a csomagot és kapsz még hozzá bónuszokat/ajándékokat. Ezt jelenti, ami le van írva.
Különben nem bónusz, hanem egy nagy csomag és még több apró, amiket ugyanúgy ki kell fizetni. Talán tiltott árukapcsolás is, ha te csak a nagy csomagot szeretnéd megvenni, de fizetned kell a többiért is.ui.: részemről itt a vége, mert nem érdekel az ajánlat egy kis része sem és már sokkal többet foglalkoztam vele, mint amennyit kellett volna
[ Szerkesztve ]
-
Zolee11
senior tag
válasz ooloo #192453 üzenetére
Nyilván ezekkel mind tisztában vagyok, ezért is fogadom el, annak ellenére, hogy ez egy játék, de mégsem rajtam múlik a saját teljesítményem. Véletlen a programozásban nem létezik, ennek ellenére bármilyen programban generálsz számokat mégis teljesen véletlenszerű a szórás. A játékban ez egyértelműen nem így van.
Én speciel sokkal jobban szeretném, ha még a lövedék esésével is kellene számolni, távolság, stb., hogy egy picit több érzék szükségeltessen hozzá... és akkor ki lehetne venni talán a szórás kérdéskörét is.
Emberi szempontból meg nem értem egyesek hozzáállását, úgy csinálnak mintha ezzel semmi probléma nem lenne, bármit le lehet tolni a torkukon, jó az, sőt csodás, ha valaki meg kimondja, hogy kaka van a palacsintában, akkor lehurrogják, és eszik mosolyogva tovább a *os palacsintát.no brain, no problem
-
zodo
nagyúr
válasz notika77 #192456 üzenetére
Kp-ra veszel csomagot ami most -30% elérhető.
Ritka az olyan ajánlat ahol van kompenzáció ha már meg van az adott tank.
Miért kellene ajándékként tekinteni a tankokra, miért lennének ingyen vagy pl. miért nem a 360 napos fiók az ajándék?T34 B = 12.000 gold
Schwarzpanzer 58 = 8.700 gold
IS-6 B = 11.800 -
notika77
senior tag
válasz ollie #192454 üzenetére
Nincs arany jóváírás, ha a csomagban olyan tank is van, ami már a garázsodban áll (62 ezer Ft-os csomag). Csak így tovább WG!
ui.: Mondjuk itt eleve nem értem, hogy jött ki a matek.
360 nap prém (24k arany)
+ 12500 arany
+ 12500000 kredit (400 kredit = 1 arany -> 31250 arany)
összesen 67750 arany -> 69392Ft - ezt a csomagot árazták fel 103600Ft-ra (ezt a részt nem értem ) és engedtek el belőle 30%-ot az ajándék tankoknak nincs áruk, ezért ajándékok)[ Szerkesztve ]
-
Black Friday deals:
[link] https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/black-friday-offers-november-2019/Plusz az új Twitch Prime pack is megjött, a szokásos 1 új commander, + 1 nap prémium, 2 tank rental (T-54 mod1 és IS-2), és a szokásos apró.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ooloo
őstag
válasz Zolee11 #192448 üzenetére
Van szóráskép ... ok. Nem állandó értéken van , hogy mekkora páncélvastagságot üt át a lövedék .. ok. Nincs egyensúlyban a két szemben álló ellenfél ... ok. Csak az nem ok , hogy ez a Random Number Generator mint olyan nem létezik . Tudatos tervezés - nem véletlenszerű - eredménye a lepattanó , a sebzés , a csapat-összeállítás . Hidd el ... vannak jó páran akik így látják , de ezt a témát feszegetni nem trendi . Lehetne erről kulturáltan is vitázni , de a nagyközönség erre alkalmatlan . Hamar előkerülnek a "bicskák" , aminek az a vége , hogy jön a modi aztán megmoderálja azokat , akik erre rá vannak szorulva .
Ja ... és ez a téma vonzza a hegyi trollokat . Azonnal aktiválják magukat .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz galervin93 #192451 üzenetére
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jano_77
nagyúr
Találtam a garázsban egy Pz.IV Schmaltrum-ot 10 csatára. Ezt miért kaphattam?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Zolee11
senior tag
válasz galervin93 #192447 üzenetére
Nem arról van szó, hogy adja, vagy nem adja, hanem arról, hogy az MM egy csalás. Ezáltal nagyot rontva a játszhatóságon, és az élvezhetőségen.
Egyik sem jó, vagy rajtunk mennek keresztül, vagy mi rajtuk úgy, hogy 3 perc alatt vége mindennek. Ha nem lenne (kötelező) artys küldi eszembe nem jutott volna azzal játszani. Azt egyedül rettentő szívás, hát játssz szakaszban, jah, hogy ha szakaszban játszol, akkor sokkal gyakrabban +2 tier? Mivan? Nem az lenne a támogatandó, hogy alakítsunk klánokat, csapatokat, játszunk csapatban? Nem, büntessük, szívassuk.
Nem adja? Mi lenne ha ez a game normálisan lenne programozva??? Ha játszható lenne?
Lőhetek akármennyit, tehetek bármit, ha agyhalott a csapat, ad 25 XP-t me kikaptál *meg. Ez milyen hozzáállás?
Még azt csak-csak le tudom nyelni, hogy szórás, de az is random, hát persze, és vannak olyan körök, ahol 10 lövésből egy találja el egyáltalán a tankot, nemhogy ott találjam el, ahol szeretném... Ergo szerencsejáték. Ne sebeztél semmit, me béna vagy, nem jár semmi.
Akkor ott van a legénység, haladj előre, képességek, egyik tankba 2 lövész, a következőbe már elég 1 is de kell 1 rádiós is (miért az előzőbe nem kellett volna, akkor minek bele rádió?), bukod a bajtársakat, stb.
Nem adja? Ez a játék egy totál szívatás, és premium nélkül meg semmi értelme ma már.
Más ezeket nem veszi észre? Nem érzékeli? Jó reggelt kívánok!no brain, no problem
-
ughhh
senior tag
válasz bbchris #192443 üzenetére
Ezt imádja a wotban a körülbelül 100 magyar játékos aki játszik vele. 15 itt pörög a PH-n a maradék a wotinfon.
Dühöngenek aztán bejön egy jobb időszak és költenek a drágaságukra - "megveszem mert ha eladom az accot akkor jobb árat kapok érte", persze ha oda kerülne a sor, hogy eladják akkor jön az érvágás mert egy zacskó gumicukrot kapnának egy F2P ingyenes játékért.
Szakzsargon használnak: "META tank", értelmezhetetlen egy casual játékostól.
Másként hangzik egy pro youtubertől aki abból él, hogy az említettek őt nézik.
ui: akinek nem inge ne vegye magára -
jano_77
nagyúr
Tudom, hogy egy nagyon jó tank, de vmiért nagyon nehezen tudok vele jó kört menni, nem tudtam még igazán ráérezni. Most viszont sikerült gurulni egy eredményes kört, amire meg is kaptam az ÁSZT. (nem tudom volt-e már ezzel a tankkal korábban). Igazából nem gondoltam, hogy ennyire jól sikerült a csata, azt meg pláne nem, hogy a csapatból ennyire keveset fognak sebezni a többiek. (mondjuk ez nem KV-3 kör volt azért )
Skoda T50 Tank ÁSZ"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
bbchris
senior tag
válasz Zolee11 #192442 üzenetére
Igen ezért hanyagoltam én is a játékot vagyis csak néha lépek fel mert látszik hogy pénzre megy meg már nem vagyok 20 éves hogy megszállott legyek . Amit tapasztaltam hogy amikor frissítik a játékot akkor minden ok kb 2 hétig utána jönnek újra elő az ilyen totál vereséges csaták .
Persze van akinek szerencsésebb a helyzete de legtöbbször vereségbe tett 14:1 stb . Mostanában hogy ritkábban lépek be inkább nyerő csaták vannak . Fura . -
Zolee11
senior tag
Véleményem a játékról így bő 2 év után. Remélem az ilyen programok lesznek a következők, amiket az EU kiszúr magának és agyon bünteti a fejlesztő céget. Hogy miért?
Mert egy orbitális csalás a MM. Fejlesztik évek óta, ígérgetnek fűt-fát, de valahogy 2019-ben olyan egy hulladék, hogy az leírhatatlan.
Ennyire rossz MM-et képtelenség csinálni, hacsak nem szándékos... Hát az, figyeli a rendszer az épp elérni kívánt célokat, és csak épp azt nem engedi, hogy az teljesülhessen. Pl. éld túl a csatát, órákon keresztül, ismétlem, órákon keresztül olyan csapatba tesz, ahol maximum 2 nyert csata születik, az enemy úgy megy át rajtunk mint kés a vajon, a balance, az kritikán aluli, nincsenek rá szavak.
Gondolom mindenki tanult programozni, alapok megvannak... véletlen generétor is megvan, hány generálás szükséges, hogy minta alakuljon ki? Kb. irdatlan sok?
Na ez a játék úgy szívatja a felhasználót ahogy azt illik, mindennel arra késztetnek, hogy minél több pénzt költs rá, és minél több órát kelljen elvesztegetned, hogy előrébb juthass...
Kedves EU, ez bőven kimeríti a tisztességtelen magatartás fogalmát, lehet ezeket a pénzéhes, piaci helyzetükkel visszaélő kapzsi keleti bandákat is agyonbüntetni, hadd jöjjön a bevétel ebből is, mert megérdemlik!no brain, no problem
-
bbchris
senior tag
Na többheti probléma után csak megoldódott a Wot elindulási hiba . Nem a konfiggal volt a gond hanem a Kaspersky Total Security 2019 csinálta a problémát . Valamit annyira átvizsgált hogy állandóan kifagyott a game tőle . Többször egymás után a kasperskyt kikapcsolva próbáltam indítani és így elindul .
-
Moleman
addikt
Mi történik ma? Eddig 0/6 win, 3 hónapja kezdtem újra, de már ott tartok, hogy 255 meccset kéne nyernem egyhuzamban, hogy visszakapjam a régi winratem...
-
Massmurderer
őstag
válasz xAttilax #192413 üzenetére
Nyerés nem attól függ.Játszhatsz jól,ha a maradék 14 luzer balf*sz melleted.Nagyon ritka az ha 1 ember hozza le a csatát,max ha a végén 1v1 marad.90% nem érti,és nem tudja mi az a csapatjáték.Vagy sunnyog hátul,matyizik egyhelybe,vagy vizbedöglik,vagy kilöveti magát.Kár hogy kivették a saját csapattag sebzését.
-
Chris0321
addikt
válasz peterson79 #192435 üzenetére
Én a Panther/M10-ben húztam az E-50-hez és az M-hez is a legénységet így azzal nem voltam hátrányban. Az elején én sem szerettem és elég sok freexp-t ráköltöttem a toronyra és a 105 mm-es ágyúra és gyakoroltam vele kicsit és néztem videókat is és utána már jobban élveztem a játékot, hogy fullos lett.
-
peterson79
őstag
válasz Chris0321 #192432 üzenetére
Ez mondjuk igaz, meg kell hagyni Nem fullos még és a legények sem a legjobbak. pl javítás csak kettőn ha van. Nem voltak megfelelőek, frontline-ban húztam egy kicsit őket, hogy valamit tudjanak, de még mindig nem az igazi.
Nem akarok acélfalat, tudom, hogy a med-ek nem erre valóak - kivéve az oroszok
Nem vagyok jó játékos közepes tankokkal, bár a T-44 az nagy kedvencem mai napig (Frontline-ban azt is leporoltam és hát még mindig adja ) ,még a T-55A is tud jókat menni a kezem alatt. -
Moleman
addikt
válasz Massmurderer #192433 üzenetére
Gondolom az LB-1, az alfa kivételével mindenben magasan a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz peterson79 #192425 üzenetére
Alapszabály, hogy nem szabad olyan tankról véleményt nyílvánítani ami nem fullos. Ez egy elég nagy med, így könnyen be lehet lőni de acélfalat ne meddel akarjon szerezni az ember. Vagy orosz meddel, arra nem vonatkoznak a szabályok. Én a csaták elején kicsit hátul maradtam és védtem a hp-m majd mikor kezdtünk előre törni akkor kihasználtam a tank gyorsaságát és a pontos ágyút plusz amikor csak lehetett a rammolást is kihasználtam.
oolioo: Mintha én is emlékeznék valami buffra de csak halványan rémlik. Én elég régen használtam a tankot, miután kifejlesztettem a 10est már nem igazán maradt időm azzal is játszani.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz Melorin #192421 üzenetére
Én mazochista vagyok, mindkét ágat szerettem végig. A Párduccal konkrétan ugyanannyi lett az átlagsebzésem, mint később a kettes tesóval (csak előbbi hupilila, utóbbi csak kék statot eredményezett ), beteg az a szívószál, hiába a minimális alfa.
A ruszkikat mondjuk már rég hajtottam, de pl. a T-44 már a buff előtt is egy jó gép volt, végére egészen megszerettem azt is.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
ooloo
őstag
válasz e-newsee #192396 üzenetére
Jársz ingyen !!! Kell a szétosztható HP mint a falat kenyér . Amiből egyre kevesebb van ahhoz , hogy mindenkit szinten tudjon tartani a wg. A végén 30 páncélosból min 20 a gép által vezérelt android lesz .
-
e-newsee
addikt
A T-43-at én szerettem. A T-44 viszont nem lett a kedvencem. És akkor még finoman fogalmaztam. De minden szenvedésért kárpótol az Obj. 430. Beteg egy jószág, és teljesen más stílust igényel, mint az előző kettő. Ha a T-10-ről azt mondják, hogy egy heavybe oltott med, akkor a 430 kb egy medbe oltott heavy.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Moleman
addikt
válasz peterson79 #192425 üzenetére
Engem nagyon meglepett, a nagy toronnyal irgalmatlan mennyiséget pattint az E50, tegnap még egy Pz.VII is pattant rólam kétszer. A jobb meccseken 1500-3000 dmg megbízhatóan pattan 10-esek ellen is, pedig nem vagyok ügyes.
Komoly grindot már én se tervezek, eddig is csak a napi 5x-ért mentem (fullos Pantherrel kezdtem a hónapot), de jó lenne, ha sikerülne még a nagy löveg. 5 nap alatt 60k xp nem túl nagy kihívás.
(#192427) e-newsee
Az Obj. 430-ra én is nagyon vágyom, legfőképpen azért, mert semmi grind nincs vele, helyből rajta van minden. Ezért is kéne megerőszakolnom magam és tolni a T-43-at. Papíron a T-44 nekem szimpatikus volt, de most már akkor attól is félek.[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz Chris0321 #192419 üzenetére
Közelharc? Nekem minden belőtte a testét, akárhogy forgattam, még az alaptorony pattintott néhányat, az tetszett is, de alapvetően elfáradtam a sok grindelésben és tudom, hogy még most kellene erölködni, ebben a hónapban, de egyelőre nincs újra erőt venni magamon.
Panther 1 és 2 is csak azért maradt a garázsban, mert most akciós és nem kapnék értük annyit. -
Moleman
addikt
Én szerettem azokat is, már a VK3002M is nagy kedvencem volt. A T-34-et is bírtam, a kínaival 1925 wn8 átlagom volt 100 csatával, régen valahogy nem volt ekkora hátrány, hogy kicsi az alfája, vagy 5-ös szinten még nem számított.
(#192422) ooloo
Az E50-ről olvastam egy régi cikket, amiből azt szűrtem le, hogy régen csak azon volt a 88 L/100, a Panther 2-n nem, ebből azt gondolom, hogy már megtörtént a buff.(#192423) ollie
Köszi, akkor megpróbálkozok majd vele, hátha egyszer top of the tree is lesz, mert a t8 fölötti angolok nagyon vonzanak.Tényleg, a jövő havi tott-ről van már valami hír?
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz Moleman #192420 üzenetére
Nekem is nagyon bejön az E50 és az M. A Panther I-II viszont förtelem volt, majdnem feladtam az ágat.
A T34-43-44 tankokkal én sem tudtam mit kezdeni, volt 1-2 jobb csatám velük, de közel sem ment velük a játék annyira jól, mint pl. Pershinggel vagy az olasz medekkel. -
Moleman
addikt
válasz peterson79 #192418 üzenetére
Nekem nagyon bejött, inkább ezekben érzem otthon magam, mert jó snipernek is, de ha top tier vagy, mehetsz a nehéz tankokkal a városba is.
Én a T-43 féle mediummal nem tudok mihez kezdeni, 144 pen ma már egy 6-os tanknak is kevés, nemhogy 7-esnek. Hasonló okokból a Comettel se mentem még egy métert se, hiába áll évek óta a garázsban.
-
Chris0321
addikt
válasz peterson79 #192418 üzenetére
Pedig pont az E-50 az első tank azon az ágon amivel lehet közleharcba is menni, sőt ajánlott is mert nagyon lehet vele rammolni a tömege és a sebessége miatt. Nem egy rossz érzés amikor megindulsz vele egy ellenfél felé és ő kétségbeesetten próbál láncon lőni, hogy túlélje a találkozást.
-
peterson79
őstag
-
Moleman
addikt
válasz xAttilax #192416 üzenetére
Nem tudom, hogy stock tankkal hogy tudsz jókat menni, én képtelen vagyok. Most mentem 108 csatát a Panther 2-vel, mastery badge, 52% MoE, magamhoz képest tök jó volt, de úgy kezdtem, hogy lánc-torony free xp, és 88 L/71 a Tigrisről.
Ezek után tegnap kipróbáltam a barátnőmét, épp hogy meglett neki, de nem volt Tigrise, ezért 75 L/100-zal próbál farmolni. A legtöbb szituációban semmire nem jó, nem lehet vele tradelni, te lősz 120-at, beléd lőnek 500-at...
Az E50 is hulladék volt, amíg az alap toronnyal használtam, pedig a láncot arra is lefreeztem, hogy elbírja a 88 L/100-at. -
kdr730
tag
válasz xAttilax #192413 üzenetére
Igen, szoktam olvasgatni itt a fórumon ezen összecsapásokat, egy pár éve már megy a fight a 2 tábor között. Én valahol középre tenném magam és a véleményem. Egyrészt le van írva, hogy ha túl jól megy a játék, akkor nagyobb kihívások elé állít a játék. Ezt én (a havi átlag 100-150 játékkal) úgy élem meg, hogy szivatnak, mivel nincs meg a kellő tudásom és tapasztalatom, hogy ilyenkor is kompenzáljak. Egy jobb játékost ezt kevésbe érint.
Hogy visszatérjek az eredeti gondolathoz, egy 45k játékostól elvárt, hogy jobb legyen az átlagnál (a 2000 wn8 fölötti játékosok száma nem tudom hány % a játékban), de bőven vannak kivételek, ezt magam is tapasztalom.
De itt az elején rólad volt szó, hogy 2000 wn8-al és 45k csatával, stock tankkal és arty-val is jól tudsz menni. Nálam ezek messze vannak, úgyhogy én már annak is örülök, ha 50% fölötti az adott napi WR-em!
-
ooloo
őstag
válasz Dr.Én #192394 üzenetére
Egy kis segédlet az arty-hoz , hogy jól tudd magad pozicionálni . [Doctor_Nix az Arty Király]
-
xAttilax
őstag
válasz kdr730 #192412 üzenetére
Valamit számít igazad van, de ha az állításod igazd lenne akkor minden 45k csatás játékos 2000wn8 felett járkálna. Kezd el nézegetni csaták után és biztosra mondom hogy nem így lesz és ez azért van mert ez a játék csal!!!! Van akit enged nyerni és van akit nem
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz BÁ Nutrition #192400 üzenetére
Ne is mond! A faszom tele: artyzok, küldiket csinálok, stock tankokkal nyomom és ez a kurva játék nem enged 2000 wn8 alá...
Ezt komolyan nem hiszem el, mit kell csinálni mondjuk 1500 wn8 ért? Lépjek ki a csatákból az elején???"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Eugene Roe
őstag
-
Massmurderer
őstag
T28HTC küldinél vagyok én még csak.Light ami nem jön össze,többi mind megvan
-
Dr.Én
veterán
válasz peterson79 #192397 üzenetére
Excalibur unios küldije lenne...Ami pattints HP-d dupláját.
A T55A esetében van egy olyan ahol sebezz 2000-et és legyen pattintás a HP-d 3Xse..ezzel meg se próbálkoztam még
(#192395) ooloo
Tessék többet gyakorolniWOT: kissio
-
ooloo
őstag
válasz BÁ Nutrition #192400 üzenetére
Költői kérdés volt ... amúgy igazad van .
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest