-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
válasz Zolee11 #192442 üzenetére
Igen ezért hanyagoltam én is a játékot vagyis csak néha lépek fel mert látszik hogy pénzre megy meg már nem vagyok 20 éves hogy megszállott legyek . Amit tapasztaltam hogy amikor frissítik a játékot akkor minden ok kb 2 hétig utána jönnek újra elő az ilyen totál vereséges csaták .
Persze van akinek szerencsésebb a helyzete de legtöbbször vereségbe tett 14:1 stb . Mostanában hogy ritkábban lépek be inkább nyerő csaták vannak . Fura . -
bbchris
senior tag
Na többheti probléma után csak megoldódott a Wot elindulási hiba . Nem a konfiggal volt a gond hanem a Kaspersky Total Security 2019 csinálta a problémát . Valamit annyira átvizsgált hogy állandóan kifagyott a game tőle . Többször egymás után a kasperskyt kikapcsolva próbáltam indítani és így elindul .
-
bbchris
senior tag
válasz szallasi007 #191382 üzenetére
Külföldi oldalakon javasolták hogy rakjam fel a DirectX 9-et is .
Asus ROG Strix B450-F Gaming ; Ryzen 2600X és egy Ati radeon RX590 nitro szóval nem régi cucc és nem is vacak minőségű . A Memóriák is A-Data-k amiket hivatalosan támogat az alaplap . Driverek , bios frissek . Másik játékok , grafikus tesztek futnak gond nélkül tehát nem rossz a 3D mód .
[ Szerkesztve ]
-
bbchris
senior tag
Sajnos megint ugyanazzal a problémával szembesültem a játék telepítésekor hogy nem hajlandó elindulni .
Konfigom Asus ROG B450F Gaming Ryzen 2600X és egyszerűen csak kidob üres képernyőre Win10 X64 alatt .
Volt egy idő működött de most megint nem indul de már a bejelentkező képernyő sem . DirectX 9 feltelepítve , újratelepítéskor egyszer elindul aztán kész nem hajnlandó . Kitettem hátha valaki szembesült vele megköszönném ha megírná a megoldást . -
bbchris
senior tag
válasz ollie #190781 üzenetére
Elvileg nincs kihatással rá , win 7 alatt ha pro ha home volt ilyen gond nem volt most win10 alatt csinálja ezt a hülyeséget . Olvastam külföldi oldalakon is hogy van ilyen mind inteles , nvidiás gépekkel is . Na remek akkor várhatjuk a frissítést rá Most még annyit megpróbálok hogy a c: meghajtóra rakom közvetlen mert idáig nekem külön meghajtó volt a játékokra .
[ Szerkesztve ]
-
bbchris
senior tag
Üdv !
Windows 10 frissítés után volt akinek nem indul a játék ? Kb betölt az intro-ig , egyszer elindult aztán most nem akar és hibaüzenet nélkül kilép
Windows 10 friss , Asus ROG Strix B-450-f az alaplap , Ryzen 2600X 16 giga ram Ati RX590 . Persze a monitorom még vga azaz 1240×1024-ben fut de ez gondolom nem gond . SD-vel még néha elindul de HD-ben nem akar .
Kitöröltem már minden amit olvastam konfig file-okat de csak nem akar megjavulni . Minden más játék fut , tesztek mennek tehát nem a videokártya a ludas .
Akadt valakinek ilyen problémája ? -
bbchris
senior tag
válasz diegho #36623 üzenetére
Az addig rendben van hogy nem vagyok tankász de az a durva példa hogy más accountjával meg minden jól megy ? És ugyanúgy én játszottam vele ugyanazon a gépen és ugyanaz a kliens .
Beléptem az én accountommal és olyan aki jobban ért a game-hez az sem tudott vele játszani csak annyit csinált hogy kilesett a T150-el az épület mögül és szitává lőtték . És nemcsak a kevésbé jó játékosok írják hanem akik jobban tudnak csak elég a google-vel keresni rá és találsz írásokat .[ Szerkesztve ]
-
bbchris
senior tag
válasz #35692544 #36617 üzenetére
Már írtam róla hogy szerver oldalon szerintem manipulálják a game-t hol a láthatósággal , pontatlan lesz a lövés meg mintha levennék a lövés erejét . Hiába célzok ellő a holdba , rajtam az álca meg 100+80%-os a képzés , megvan a csigaszem és mégsem látom meg az ellent hanem ő vesz észre és a semmiből lő . Erre ugye megkapom a választ hogyha lövök akkor észrevesznek . Jó de ha az ellen lő akkor én miért nem veszem észre ? Én bokor mögött állok , egy lövést leadok és kész már látnak is és lőnek mint atom persze rögtön szétszednek és mikor már felrobbantam akkor jelennek meg kb 30 méterre , mondom pfhhh vicces .
Volt hogy M4-el simán besebeztem egy Tigrist meg KV1-et stb utána meg csak azt vettem észre hogy nem tudom eltalálni az ellent ha meg sikerült akkor meg jobb esetben -64 damage volt és csak azt vettem észre hogy hiába lőnek a többiek sorra lepattanókat kaptak és kb 2 perc alatt kiírtottak minket , amikor győzelem volt akkor semmi ilyen probléma nem volt akkor ment minden mint a karikacsapás .
Az érdekes most jön , mikor egy ismerős accountjába léptem azzal érdekes módon nem volt ilyen gond . Az én accountommal sem volt egész karácsonyig semmi gond vegyes csaták voltak , jó persze nem vagyok egy tankász de azért le tudtam szedni pár ellent és stabil 10-20k között voltam de jött a karácsony és mintha elvágták volna a játékot . Látom van akiknek semmi gond így fogalmam sincs mi alapján dönt a szerver hogy hova kerülsz és mi lesz a végeredmény . -
bbchris
senior tag
válasz mefistofeles #36600 üzenetére
Nálam már ez kb 5. napja tartott aztán meguntam az egészet . Szerintem ebbe a játékba nyomatni kell a pénzt hogy jó helyre tegyen . Egy darabig minden ok volt míg néha vettem prémtankot meg napokat de az utóbbi időkben kriminális idegbaj volt már az egész játék mióta nem veszek aranyat . Kb 70 csatából 4× nyertünk a többi mind vesztés volt de az a négy csata is éppenhogy nyerés volt .
-
bbchris
senior tag
válasz #43783936 #36389 üzenetére
Igen elvileg ez így van csak az ellen miért nem látszódik meg ha lő rám ?! Szal itt a bibi , meg áll a zászlót foglalja és eltűnik mikor lövöm mondom na ne már és a semmiből lőtt ki meg látom hogy a csapattársak is szenvednek a lövéssel valahogy mostanában ebben az utóbbi 4 napban elég gatya helyre tesz a szerver .
[ Szerkesztve ]
-
-
bbchris
senior tag
válasz szallasi007 #36375 üzenetére
Nemcsak az IS-ekkel hanem sem az M4-el , sem volverinnel sem Stug III-mal csak a KV1-el tudok ma pontosan lőni .
-
bbchris
senior tag
Ma 30 csatából 2 győzelem az is kínkeservesen , ááá dehogy van szopóág meg szerver manipulálás . Kb 2 perc alatt kiírtanak mindenkit . A 3 nap alatt kb 7 győzelem a többi mind vereség . Tier 5-ben vagyok jelenleg .
-
bbchris
senior tag
válasz mefistofeles #36306 üzenetére
A másik bosszantó dolog hogy te pont célzol majd pont lősz és akkor lök meg a másik , nem tol le csak meglök egy kicsit hogy megbillensz és ellősz a Holdba ekkor és ugye egy csatában többször megcsinálják ezt veled akkor már kiborító az is .
-
bbchris
senior tag
Erről a játékról lerí hogy manipulálják a végeredményt . Figyeljétek meg már látni a játékban hogyha hatástalanok a lövések vagy gyengén sebzel többszöri lövéssel is vagy a semmiből bukkannak elő az ellenek vagy csak azt látod hogy elmennek a holdba a lövések akkor szinte biztosra vehető a vesztés .
Na meg ami kiakaszt az a 15:0-ás vereség , kérdem én hogy válogat a szerver ilyenkor ?
Sok csatában megfigyeltem ezt , amikor lövök és minden jó akkor fogy az ellen damage-ja akkor nyerés a vége de amikor mint előbb írtam hogy ezek a tünetek vannak akkor szinte tuti vesztés lesz . Persze vannak noob emberkék is én sem tartom magam ásznak csak amatőrnek de nem kell ahhoz okosnak lenni hogy ezt észrevegye az ember . Elvagyok vele mert jó játék csak bosszantó az ilyen dolog . -
bbchris
senior tag
válasz Cseri0058 #27654 üzenetére
Megnyugtattál nálam is ugyanez volt a gond . Bár már nálam egy ici-picit javult a dolog de pár napja pont ezért lett majdnem uninstall a game mert vicc volt az egész . Ami a legjobban bosszantott az a szemben eltűnő tankok , hatástalan találatok meg ilyen hogy 15:0 és kb 2 perc alatt kinyírtak minket mert hiába lőttem senki sem sebesült , a játszma végén ott voltak a találatok de teljesen tök fekete volt az összes mező
[ Szerkesztve ]
-
bbchris
senior tag
válasz sebijani1982 #27135 üzenetére
Igen ezt a laggolást tapasztaltam én is már . Na meg a másik bosszantó hogy elkezd ugye visszaszámolni a game a játék elején aztán csak számol számol és kilép hogy megszakadt . És persze mire visszalépek addigra már mindenki elfoglalja a jó helyeket .
Most is próbáltam játszani egyhuzamban vereség komolyan uninstall lesz belőle mert így semmi értelme . -
bbchris
senior tag
Nálatok is szívózik a játék mostanában ? 3 napja egyhuzamban vereség minden csata és olyan mintha a lövések hatástalanok lennének eltűnnek a szemben levő tankok amik már rég kijöttek a sziklák mögül meg jónéhány idegesítő dolog van . Lassan ott tartok hogy játszani sincs kedvem annyira elkeserítő . Idáig semmi gond nem volt a játékkal minden jó volt de mostanában kezdődött ez az egész . Honfitársak káromkodásait látom néha hogy ők is panaszkodnak Na és ahogy látom már fentebb is írták egyre több a team killer , minden indok nélkül belém lő a barma :
[ Szerkesztve ]
-
bbchris
senior tag
válasz Zizifull #7907 üzenetére
Köszi , így már érthető a dolog , tuti van ez a mesterséges nyerő / szopó oldal . Észrevettem én is hogy berak a 2 osztállyal fejlettebb tankok közé ahol ugye max annyit tehet az ember hogy csúzlival lő egy tankra mert kb annyit is ér vagy marad a prémium előfizu és prémium lőszerek . Itt sajna a külföldiek jóval előnyben vannak én nem keresek annyit hogy állandóan előfizetgessek vagy talán majd a 8.6 patch ahol talán változtattak ezen de ebben sem nagyon bízok .
-
bbchris
senior tag
Biztos kitárgyaltátok már de én csak külföldi oldalakon találtam panaszokat .
Nálatok is van az hogy sikerül egy új tank és kb a 10. játék után elbutul a tank ? Itt azt értem hogy pl sikerült a KV-1 és az első 10 játszma tökéletes volt és utána csak azt veszem észre hogy hatástalanok a találatok . Én 100%-al nem tudok egy 10%-os KV-1-et kilőni ? Számoltam hogy kb vagy 10-et belelőttem . Hiába lövöm az ellent legtöbbszőr penetration van . Már lőttem a tornyát a láncát az oldalát ahol a gyenge pontok vannak max 5%-ot esik . Ők persze 2 találat és KV-1 history . Ugyanígy jártam a Churchill III-nál is . Kb az első 10 játszma ok utána egyszerűen elbutul a tank . Mi az hogy egy PZ IV 2 lövés és szétlövi a churchill III-mat ( és persze a tankom 100%-on fullon van ) ? Nekem is van PZ IV-em és sosem tudtam vele 2 lövésből egy Churchill-t kilőni . Én is használtam prémium lövedéket de az sem tudott kb 20%-nál többet sebezni egy churchill-en . Pedig már mint írtam lőttem a gyenge pontjait az ellennek és nagyon gyengén sebzett .
Persze amikor prémium-ot előfizetek akkor megy minden mint a karikacsapás aztán mikor kezd lejárni a prémium kb 1 órám volt még akkor ugyanezt veszem észre hogy újra mindenhol csak veszt a csapat .
Mert az addig ok hogy nem vagyok egy tank Einstein de azért 1-3 -ig azért mindig tudtam lőni KV-1-el . Találtam erre példákat külföldi fórumokon is de mivel angol tudásom csak alap így nem sok mindent bogóztam ki belőle . Jó tudom hogy játék de az ilyen elég lehangoló tud lenni . Na a legnagyobb amin röhögtem hogy a szikla mögül előjön egy tank és eltűnik és a semmiből lő aztán egyszer csak megjelenik újra .
A másik az AT2 tudom hogy jó tank láttam is többször hogy azokat is kiszedik de mi az hogy egy KV-1 hatástalan rá , kb 8-at lőttem arra is és semmi eredmény .
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Linux Mint
- Horgász topik
- VoLTE/VoWiFi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest