Új hozzászólás Aktív témák

  • bbchris

    senior tag

    Biztos kitárgyaltátok már de én csak külföldi oldalakon találtam panaszokat .

    Nálatok is van az hogy sikerül egy új tank és kb a 10. játék után elbutul a tank ? Itt azt értem hogy pl sikerült a KV-1 és az első 10 játszma tökéletes volt és utána csak azt veszem észre hogy hatástalanok a találatok . Én 100%-al nem tudok egy 10%-os KV-1-et kilőni ? Számoltam hogy kb vagy 10-et belelőttem . Hiába lövöm az ellent legtöbbszőr penetration van . Már lőttem a tornyát a láncát az oldalát ahol a gyenge pontok vannak max 5%-ot esik . Ők persze 2 találat és KV-1 history . Ugyanígy jártam a Churchill III-nál is . Kb az első 10 játszma ok utána egyszerűen elbutul a tank . Mi az hogy egy PZ IV 2 lövés és szétlövi a churchill III-mat ( és persze a tankom 100%-on fullon van ) ? Nekem is van PZ IV-em és sosem tudtam vele 2 lövésből egy Churchill-t kilőni . Én is használtam prémium lövedéket de az sem tudott kb 20%-nál többet sebezni egy churchill-en . Pedig már mint írtam lőttem a gyenge pontjait az ellennek és nagyon gyengén sebzett .
    Persze amikor prémium-ot előfizetek akkor megy minden mint a karikacsapás aztán mikor kezd lejárni a prémium kb 1 órám volt még akkor ugyanezt veszem észre hogy újra mindenhol csak veszt a csapat .
    Mert az addig ok hogy nem vagyok egy tank Einstein de azért 1-3 -ig azért mindig tudtam lőni KV-1-el . Találtam erre példákat külföldi fórumokon is de mivel angol tudásom csak alap így nem sok mindent bogóztam ki belőle . Jó tudom hogy játék de az ilyen elég lehangoló tud lenni . Na a legnagyobb amin röhögtem hogy a szikla mögül előjön egy tank és eltűnik és a semmiből lő aztán egyszer csak megjelenik újra :)) .
    A másik az AT2 tudom hogy jó tank láttam is többször hogy azokat is kiszedik de mi az hogy egy KV-1 hatástalan rá , kb 8-at lőttem arra is és semmi eredmény .

Új hozzászólás Aktív témák