-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz BÁ Nutrition #192398 üzenetére
Ugye nem mondod komolyan ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
e-newsee
addikt
Tudom, hogy ez is lerágott csont, de ezzel kellene valamit kezdeni, mert így nem csoda, hogy a kezdőknek már az elején elveszik a kedvüket.
Ez itt az ellenfél Luchs szakasza. Full 4-es csata, hárman kilőttek 9 tankot (5+3+1)."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ooloo
őstag
válasz Dr.Én #192394 üzenetére
Nekem is van pár artym , de 65% fölé egyikkel sem tudtam menni . Az Angol x-es artyt nyüstölöm , de nagyon nem adja ... folyamatosan a célzókör szélére megy a gránát . A kezeim alatt el van átkozva .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz Dr.Én #192389 üzenetére
Az E75 nekem egy álom volt ... úgy rácsavartam a 2. kiválósági jelet mint a sicc . A mai napig nem tudom hogyan sikerült . Ill. tudom . Ha az wg (RNG) is úgy akarja , akkor a 3. is felmenne pikk-pakk. Ennyit a játékról .
-
-
jano_77
nagyúr
válasz jimmy74 #192335 üzenetére
Ha berak TOP tanknak úgy, hogy szinte a teljes mezőny BOT, akkor lehet még vele aratni és alkotni! Csak hát ez nem túl nagy trúváj és nem az én érdemem kizárólag.
KV-3 Tank ÁSZ
Nem volt semmi extra teljesítmény, mert mint írtam TOP tank voltam és az enemy KV-3 volt az egyetlen, aki ellenállást tanúsított - és közben az artyk odavertek párat (itt el is rontottam a helyezkedésemet ), de sajnos nem tudtam kompenzálni, hogy nem volt csapatom.
És itt sajnos nem túloztam, mert ezt nem nevezném, annak:
Szomorú az egészben azon kívül, hogy egyedül voltam, hogy így veszítettünk is.Ha most abba hagynám, akkor ez tolna a statomon vagy a 2 csata miatt nem is vennék észre változást?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ooloo
őstag
válasz Dr.Én #192372 üzenetére
Az "Elafant" picit lassabb a Jagdpanther II-nél , de többet pattint és a gyakorlatban pontosabb a lövege . Pattintós küldetésekhez a német ág nehezei alkalmasak . A tankvadász ág nem .
-
Dobi 562
addikt
válasz Eugene Roe #192384 üzenetére
En minden pattintost (2. kampany) a VK 100 01P-vel csinaltam, imadom azt a tankot.
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz Dobi 562 #192369 üzenetére
Emilia sokszor ott van a nézők között és csetel. Most ráér, mert kiégett a játéktól és már nem nagyon játszik. Előző 1 hónapban kb 4x játszott és akkor is tiszta ideg volt és azt írta már emlékszik miért nem játszott mostanában ezzel a szarral.
Dezgamez, Marty_Vole és Yzne is gyakran ott van aktívan a nézők között. Utóbbi időben meg ClausKellerman-t karolta fel nagyon Skill. -
KisApám
addikt
Dakillzor a Badger-be CSAK HE-t rakott... 27 lövés, 24 találat, 4600 sebzés... HE mechanics
Most a 60TP-vel folytatja (25 HE berakva), kíváncsi leszek.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Dobi 562
addikt
Camp for win... Nem ertettem az egesz csatat de probaltam alkalmazkodni. Mit keresett kozepen a 257, a Conqeror, miert nem tudott sebezni senkit az ST-I? Miert nem rusholtak be a bazisunkra?
-
Eugene Roe
őstag
válasz ooloo #192350 üzenetére
Van ilyen :D csak én reagáltan túl, mert tegnap egy kolléga meg azt akarta megmagyarázni, hogy a profi futballistáknak a legnehezebb a világon, mert nekik évi 100 milliárdért 50 millió néző előtt kell teljesítenie szabadrúgásnál és ezért kijár nekik a maximális tisztelet (szerintem az is csak egy munka)
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
kchryss
veterán
Skill véleménye az Anonimizálóról: My 2 bananacent on Anonymizer aka Reaper of XVM
Azt mondja ez az egyik legjobb dolog amit az utóbbi időben a wg csinált. Ő egyébként nem fogja használni eu szerveren, ru szerveren viszont fogja.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Massmurderer #192364 üzenetére
Wtf?
Evek ota nem hasznalok semmilyen modot... A gunmark mod volt fent par hetig miutan visszatertem de mar az sincs fent. Fogalmam sincs honnan veszed, hogy hasznalom Jaktor moddpakjat...
Amikor evekkel ezeleott hasznaltam modokat akkor az OM (Odem Mortis) modpack-jat hasznaltam, nem Jaktoret...
-
Dobi 562
addikt
válasz Massmurderer #192361 üzenetére
-
jano_77
nagyúr
Hellcat mint tier7!? Biztosan vmi vicc lehet. szerintem már tier6-ban is gatya, mióta halálra nerfelték. Lehet, hogy a lövege elegendő lenne, de az a torony forgás és sebesség szerintem kiherélte a jószágot. Vagy a különleges csajos festés ennyit dob rajta, hogy mindjárt tiert is ugrik tőle?!?
-
őstag
Semper fi!
-
nanus
senior tag
válasz Eugene Roe #192349 üzenetére
Szerintem kár azon vitatkozni kinek a munkája fontosabb,nehezebb és értelmetlen rangsoron vitatkozni,fárasztónak meg mindenki éppenséggel a saját maga által végzett munkát érzi,érezheti.
Inkább azt mondjátok meg mikor jön olyan patch ,ami ezt lehetetlenné teszi
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
Mennyi xp-t kell a KV3-ra rakni a kétcsövű tankhoz?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
ooloo
őstag
válasz Eugene Roe #192349 üzenetére
Azért ne juss el egy játékból kiindulva az űrhajózásig .....
Nem Neked szól ...... Csúsztatások és a szavak kiforgatása ... ezzel nem nagyon lehet érvelni . Szerintem .
-
Eugene Roe
őstag
válasz wwenigma #192348 üzenetére
Tőled még megtiszteltetésnek is veszem
Gondolom te vagy az, aki szerint a műtétet végzi orvos munkája is smafu egy twitch.tv/wwenigma bebaszós lájvhoz képest. Vagy a feliratkozók száma az emberi életet is felülmúlja?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Eugene Roe #192347 üzenetére
Hülye példák tömkelege.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz ollie #192307 üzenetére
casual, de qb eseteben ezt nem mondanam, o ott ugy ertette h megprobal megjobban odafigyelni es koncentralni ha lehet. ezt felesleges nyelvtanilag kiforgatni szerintem
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
h1mpi
félisten
Skillel mi van 3 napja nem stremaelt Twitch-en?
Fully electric lifestyle!
-
-
popey37
addikt
válasz vJokka #192340 üzenetére
két napja van meg a tank, még csak ismerkedünk, nem rohangálok előre mert nem ismerem még a paramétereket.
az IS-M meg azért kapott reportot, mert a csata kezdetétől ott állt egy helyben , a végén amikor elindultam, ha jön velem, talán kiszedjük az ojbj 140-et, de meg sem mozdult.
amugy arra lettem volna kiváncsi, hogy miért nem mennek be a lövéseim, nem kioktatást kértem.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
vJokka
aktív tag
válasz popey37 #192334 üzenetére
Lövéseid nagy része ~500 méterről volt, ráadásul nem is a legtisztább célpontokra. Isu-nál meg sem nézted, hogy kb. mennyi lóg ki belőle a szikla mögül. Hiába látszódik a tank egész körvonala, ilyen esetekben le szoktam ellenőrizni a célkereszttel, hogy kb. mennyi az annyi, itt még talán időd is lett volna rá. Amúgy meg egy ilyen jó kis tornyozós nehéz tankkal mehettél volna a hegyre is, ott jobban érvényesülhettél volna. A végén kitolatsz a fedezék mögül úgy, hogy megkönnyítsd az arta dolgát, és azok után, hogy szinte az egész csatát végig kempelted a bázison, még reportolod az IS-M-et, mert nem követett téged a halálba, hát mi a szösz?
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
zozyk
addikt
Nem ász, semmi kiemelkedő, de egy izgalmas arty csata.
Akit érdekel, nézze meg.
[link] -
jimmy74
őstag
válasz popey37 #192334 üzenetére
ez csak a replay miatt van hogy ilyen magas a ping(120) a videón meg a lagjelző folyton piros volt?
mert akkor ne csodálkozz
jano:én is visszavettem azota kissé változott a játék mikor én is huztam ezt,azért irtam ne várj sokat tőle én is köpködtem elején mikor visszavettem nemrég...[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
jano_77
nagyúr
válasz jimmy74 #192335 üzenetére
bízom benne, hogy nem akarod bemutatni a KV-3, mert ha figyelmesen olvastad az írásomat, akkor vissza vett tankról van szó, mert anno a hőskórban húztam még ki, amikor sokkal jobb volt. Most minden fos belövi gold lőszer nélkül is! Szal köszi az ÁSZ mentésedet, de nem volt rá szükségem, hisz ismerem a tankot.
-
popey37
addikt
nézzétek már meg ezt a replayt. én vagyok béna vagy mi a szösz? minden lövésem mellé megy hiába szükülök teljesen rá a célpontra.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
emre
veterán
válasz ollie #192327 üzenetére
Eddig nem sűrűn értettem egyet wwenigmával, de ezt most engedd el.
Szóval elég sok mindenben. Írtam is jó pár sort pár órája, de elment a levesbe mert.....a lényeg hogy nem fogod megérteni miben rejlik a különbség átlagos illetve unicum közeli játékstílus között.
Nem szeretem az unicum kifejezést használni, szóval a jobb játékosok az a 8-10% tisztában van azzal a nem elhanyagolható ténnyel hogy az átlag player a saját hp-ját sem fogja lesebezni. Ehhez nem kell xvm sem doktorátus. Az hogy valaki odateszi magát jelentheti azt is hogy kiáll a sarokra és szétlöveti magát, meg azt is hogy egyedül lehozza a csatát. Mindössze szemlélet kérdése. A lényeg hogy az igazán eredményes játék komoly koncentrációt fegyelmet igényel, és a komoly streamereknek is szükségük van lazulásra amikor hagyják érvényesülni a csapatot. El tudod képzelni hogy milyen megterhelő folyamatos teljesítménykényszerben az esetek többségében élő adásban játszani? Gondolom el. Néha velem is előfordult hogy csak szórakozni akartam, és szartam arra nyerünk-e vagy sem. De amíg nálam ez tudatos döntés eredménye a nagy átlagnál a teljesítményük csúcsa. És még ezzel a visszafogottabb teljesítménnyel is simán kimagaslanának az átlagból. Kicsit olyan az érvelésed mint amikor a rendőr magyarázza mi a logika.....ja, neked van akváriumod?"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
jano_77
nagyúr
Jó kis fost csináltak ebből a KV-3-ból is, pedig emlékeimben az volt régről, hogy egy nagyon jól használható kis heavy volt a saját szintjén. Most viszont minden belövi, sima lőszerrel, még csak gold sem kell hozzá! Semmit nem pattint. Az eszem megáll.
-
jano_77
nagyúr
Az mennyire hihető, hogy az első helyezett Mönchengladbach kikap a 11-ik helyezett Union Berlintől?!?!? Naná, hogy most ezt hozta az élet, mert az első helyezettre fogadtam.
Most ebben a tippelős játékban, tényleg van EGY - azaz EGYETLEN EGY - lehetőségünk és osszuk be!? Azt hittem, hogy naponta lesz egy lehetőség, de itt az egy szavazatot követően most nem enged újabbat leadni. Ez komoly?!? Rohadjon meg a WG"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
válasz peterson79 #192320 üzenetére
Mármint miben tévedek? QB mondta, hogy ő nem mindig a legjobbat adja.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ooloo
őstag
válasz Dr.Én #192318 üzenetére
Ha lenne eszük , akkor lehetne nyitni a ládákból a Waffenträger auf E 100-at . Persze limitált darabszámban . Szerinted vennék az emberek a ládákat ? Ez a tankvadász bőven elfér a jelenlegi csatamezőn az agyonpáncélozott , egy lövéssel 2000 fölött sebző csodatankok között .
-
peterson79
őstag
Tévedésben élsz, de ezen nem fogunk összeveszni.
Mindig mindenki a legjobbat hozza ki magából és ebben tényleg hiszek, csak valakinek 10-es IQ-ja van valakinek meg 200-as, mindenhez és főleg ehhez a játékhoz.
Elmesélem a 2 perccel ezelőtti Frontline élményemet. Ennyire szar, ocsmány, ótvar kört még nem dobott ez a fostos játék és most még kultúrált is voltam
Direkt megnéztem Neked, mert rendkívül gyenge kört sikerült abszolválni és ennek most a játék az oka, nem Én...mármint a játék és a csapattársak.
36 lövésemből 18-at adott be, 18 volt átütő...Ezt úgy képzeld el, hogy egy szaros EBR-nek, Progetto-val 3 lövésből 1 kritikus vagy mi a tököm, azaz eltaláltam a kerekét, a másik kettő pedig lepattant...Ugyanez BC12 oldaláról..oldaláról!! ...szerinted szopatnak? szerintem igen, pedig Én mindent beleadok, eskü, még vért is izzadok lassan...
Az elején még furcsálltam, aztán már agyvérzést akartam kapni..lehet ma már nem kellene folytatni, de a boosterek meg mennek..szóval megyek vissza erőlködni. -
Bobyjack
senior tag
válasz jimmy74 #192316 üzenetére
Köszönöm!
Igen, ha van három parancsod, akkor egyetlen küldetést sem kell megcsinálni az adott sorból. Tehát tök feleslegesen csináltam meg azt a 7-8-at a koalíciós és blokkos sorból. Nagyon ajánlom mindenkinek éppen ezért, hogy a Chimérás soron ne használjon el egyetlen parancsot sem. Még ha lehetetlennek tűnik egy küldetés, akkor se hagyjon ott parancsot, mert a kitüntetéses teljesítés feltétele miatt sosem fogja tudni visszaszerezni, de a végén nagyon jól jönne pár tényleg lehetetlen küldetésnél.
-
zodo
nagyúr
válasz Dr.Én #192314 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni mert emiatt van odaát 17.04 hó óta fiókom de idén nagyon nem (ritkán és nagyon semmilyen akcióik voltak) így volt, ez a mostani akció tényleg a 18-as év akcióit tükrözi.
Nincs nagy keretem talán 5 milla, gold is csak 4k na meg nem is várok szenzációs nagy lehetőségeket csak úgy magát a lehetőséget várom.
Karácsonykor talán jobb akciók lesznek vagy majd örülhetek a "hűség díj" low tier tankjának ha egyáltalán adnak a 4+ éves fiókra valamit. -
Eugene Roe
őstag
válasz ooloo #192251 üzenetére
Nekem volt ilyen, mindenki hülyének nézett, hogy felhasználói hiba, pedig ritka de ismert jelenség.
Két dolgot tehetsz, ami kevésbé invazív, a wargaming appban grafikai beállítások visszaállítása alapra, utána pedig a config ~registry-t át kell tenni másolásvédetté (miután beállítottál mindent). A lényeg az, hogy random valamiért átíródik a config fájl, és jön a 10 fps gameplay...
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Tudom már elmúlt de nekünk tényleg nem volt fekete péntek vagy átsiklottam felette?
-
wwenigma
Jómunkásember
Olyan aki felhasznalja a jobb csapatokat és a konnyebb meccseket arra hogy poziciokat probaljon ki vagy hasonló...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
válasz peterson79 #192305 üzenetére
Milyen játékos az, aki nem mindig próbálja meg a legjobbat adni?
-
peterson79
őstag
-
Bobyjack
senior tag
válasz kchryss #192302 üzenetére
Köszönöm! És köszönöm a küldetés megoldó próbálkozást!
Egyébként atyagatya mi ez az OP szar?! Első csata, full frontban tolva 6.7k + 4 kill és 2. osztály.
Ha valaki elakad valahol a küldetéseknél, akkor dobja be a kérdését, hátha valaki tud itt segíteni. Én elég sok oldalról kanalaztam össze az infót és tényleg jó pár olyan volt, ami nem volt triviális.
[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
Hogy az utókorra is hagyjak hasznosat, hátha valaki keres konkrét küldetésre megoldást, a jövőben. A 279e Alliance-9 /Szövetség-9/ küldetésre az M53/M55 vagy az FV3805-öt kell használni. Stock ágyúval (!), prém lőszer, kaja, direktíva, ventilátor, töltésgyorsító, célzásgyorsító és jó legénységgel elsőre 1460-at gyűjtöttem, akkor 40 hiányzott, hogy sikerüljön, de éreztem hogy így összejöhet. Második próbálkozásra 1786-ot gyűjtöttem a stun időből. 14 kellett volna a kitüntetéshez, de amikor meglett onnan már semmi sem érdekelt.
Ja és a 15. küldik nevetségesek a 279e-s sorban. WZ111-el 8 csata alatt megvolt a három első osztály ami kellett, A szövetség sorban kicsit több kellett, de ott se kellett elmenni 20-ig. Kb a sor legkönnyebb küldetései vannak a végére rakva. Érthetetlen.
Berakom a képeket, hogy hogy használtam fel a parancsokat, hátha valakinek segít. A szövetség 20 assist kill-es és az uniós 2 top gun 12 csata alatt küldetéseket ugortam. Kegyetlen, hogy mennyi időt leragadtam ezeknél. Pedig az elsőre egyszer összejött 19 pár hete, de hiába ha 20 kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest