Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz kraftxld #38429 üzenetére

    túl hosszú lenne a lista, amiben hátrányosan érint.
    csal pár ízelitő.
    egyes régebbi játékok jobban futnak rajta. pl azt összes simbin autós szim. egyes leadtek tv kártyákat nem kezel. esata hotswap alatt komoly gondok vannak. nem egyedi eset, alaplapi driver bug-ra vezethető vissza. belassul, kifagy, win restart. amíg erre nem jöttem rá, volt hajtépés, mert túlhúzási instabilitásra, kábelhibára, mindenre gondoltam. de amikor több haver esata-ja kezdte ugyanezt win7 alatt, giga és asus lapokon, elgonolkoztam... most már ezért csak belső dokkolót használok, külső eszközökhöz is alaplapról sata-ból kivezetett, hátlapi stat használok. (már minden gépemen, win7-re is felkészítve...)
    érdekes, hogy ugyan azon konfignál xp alatt nincs gond.

    csak a játékgépen tervezek win7-t újra.
    abból vaalmi 3 gépes, családi licenseset. (ezt a részt nem vágom, hogy most miket kapni ilyeneket.) de perpill inkább egy dobozos xp kéne. a többi baromira ráér.

    dx11 és ramkezelés miatt.
    még egy előny: a total media 3, és 5 minden win7-en fut. sajnos egyes xp-ken nem, így az én htpc-men sem.

    úgyhoy akarok még egy xp-t venni, de nem oemet. (nem fgok a legapróbb bizbasz cseréje után udvarolni a tört magyarsággal beszélő néninek éjjel 2-kor aktiválási kódért...)

    de microsoft-tal is nagyon ki volt régen a tököm. egyszer nagyon ráfaragtam. ok, hogy én voltam a hülye, de akkor is.
    vettem valami 63k-ért egy office xp, oem, basic-et. vagy small business-t (asszem ez volt, nem keresem most elő). én azt hittem, hogy csak a felhasználhatóságában különbözik a dobozops verziótól. hát nem. az oemen nem volt power point..... eszembe nem jutott ezt előre megnézni....
    csúnyán megszívtam.

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák