Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
siminhu
tag
Sziasztok,
Korábban már említett UPC(Vodafone ) issue van nálam..
Napi 2-3 rendszer újra indulás...
Ilyen hiba:
08-09-2020 10:39:31criticalStarted Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out;CM-MAC=54:67:51:33:4d:36;CMTS-MAC=00:01:5c:7e:b4:66;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
Kérném a segítségeteket,
Köszönöm előre is...
Üdv,
SIM
-
peter303
tag
válasz Tommy1982 #96687 üzenetére
"a vezetékes telefonról. Meg fog szűnni? "
Nem dehogy, de a kozos csomagokbol vegre kivettek igy aki nem hasznalja arra mar nincs raeroltetve. Szoval kulon kell kerni. Sot mar huseg idon belul is legalabb lehet M 2000 csomagrol S 500 valtani en is ezzel sproroltam Valasztami mar csak S es L csomagot lehet igy tunik az M megszunt.
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz F-ECT$ #96693 üzenetére
Nem, már évek óta Voda + UPC van, csak megvárom hogy lejárjon minden a Vodánál és megyek vissza a Telekomhoz. Ez a bangladesi szintű eljárás nem nyeri el a tetszésemet. Olyan érzés mint amikor az android kiírja hibakód nélkül hogy nem lehet telepíteni, de megoldás semmi nincs kilátásba helyezve
-
boneyard
tag
válasz MiZo1990 #96694 üzenetére
Köszi a válaszokat. A legkorábbi választható dátum október 6, ha viszont maradok az 500-as netnél, akkor már ma tudják aktiválni az új tv-s csomagot. Ha most az 500-ast választom 12 hónap hűséggel, megvárom míg aktiválják, hogy meglegyen a HD csatorna, aztán meg tudom rendelni az 1000-est október elejei kiszállással? Lehet így felfelé váltani hűség közben vagy azt csak úgy engedné, ha két előfizetést kötnék, amit persze nem fogok?
[ Szerkesztve ]
-
MiZo1990
aktív tag
válasz boneyard #96691 üzenetére
A gigás net mellé új modem jár, Arris márkájú.
-
F-ECT$
titán
válasz HellGreg #96690 üzenetére
Lemondtál mindent és várod a Vodát? Én mindig időbeli átfedéssel kötök, ha már megy az új, akkor mondom le a régit.
Egyébként a T-nél sem minden fenékig tejfel, ha Neked nem volt gondod, akkor örülj Egyébként a számlakép (legalábbis a mobil), ott sem az egyszerűségéről híres.
Dive ever, work never.
-
boneyard
tag
Sziasztok,
Jelenleg digital gold csomagom van 500-as nettel hűség nélkül. Most váltanék Vodafone Home 1000 Premium csomagra, hogy legyen Aréna 4 HD-m. Rendelésnél nem kértem másik boxot a jelenlegi Horizon helyett, mégis választanom kell időpontot, hogy mikor jöjjön a szerelő. Kérdésem, hogy mihez kell így szerelő? Nem elég, ha a rendszerben átállítják a csomagom, cserélni kell a Connect boxot az 1000-es nethez?[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Lassan kezdem megbánni, hogy a Magentából átjöttünk UPC- illetve Vodához. Ez hogy 3 hete semmi nem történik a TV-rendeléssel, meg már korábban is okoztak nekem kellemetlen órákat ügyintézésnél a saját processzük ismeretének hiánya miatt, már tényleg kiveri a biztosítékot. Lehet hogy a Telekom drágább volt valamivel, de ez a szarakodás ott sose volt. Ha rendeltem valami, jött amikor jönnie kellett. Szerintem ha lejár minden, porolunk vissza oda. Ebből a kuplerájból nem kérek inkább.
+ a számlarészletező olyan kacifántos, hogy ember legyen a talpán, aki eligazodik rajta.
Számlarészletezőn végösszeg 15 ezer ft, a honlapon meg 20 ezer ft. Az 5K különbségről meg sehol semmi infó. Elképesztő. -
Tommy1982
tag
Sziasztok,
már jó ideje böngészem az ÁSZF-et, de semmilyen bejegyzést nem találok benne a vezetékes telefonról. Meg fog szűnni? -
veterán
-
veterán
válasz gergobox #96681 üzenetére
Igen talalkoztam.
Valamelyik HDMI képjavitási opció ha be van kapcsolva horizon néma lesz. Igaz philips (nalam technikus kapásból tudta mit keressen, Bár más okból volt). Ha reggelig nem oldódik meg meglesem neked.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gergobox
tag
Sziasztok, adott egy hasonló, vagy ugyanilyen UPC Mediabox HD és egy Samsung UE50MU6102. Sajnos HDMI-n összekötve nincs hangja a médiaboxnak. Szinte mindent kipróbáltam már (Factory reset, áramtalanítás..). Valaki találkozott már hasonlóval?
-
ttamas85
csendes tag
OK, köszi, megpróbálom majd elérni őket. Sajna csak azután jutott eszembe ez hogy ma beszéltem velük.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz ttamas85 #96677 üzenetére
Költöztetésnél vagy saját beüzemelést kérsz vagy ha kell kábelezni akkor technikusi kiszállást, ilyenkor elosztja a kábelt tévékre így már használható a szolgáltatást.
Emeletre kell egy kettes osztó egyik kimenet modem másik tévé.
1270-es számon kérdezd meg, hogy erre van-e lehetőség.
Ha nem lesz az előző szolgáltató légkábele felhasználva Telekomtól kérheted az eltávolítást aminek van díja. Ha megkéred a technikust lehet fel lehet használni.[ Szerkesztve ]
-
ttamas85
csendes tag
válasz kabelmania27 #96676 üzenetére
Köszi a gyors választ! Az utcában csak egy sor oszlop van, jobban megnézve két kábel fut egymás alatt (a villanyvezetéken kívül), lehet hogy akkor ezek lesznek a két cégé. Mondjuk ami a házon kívül van pillanatnyilag kevésbé érdekel, a fontosabb, hogy akkor kell számítani arra, hogy plusz egy koaxot ki kell húzni az emeletről le a nappaliba (csak ott lesz tv).
Azt nem tudod esetleg, hogy az működhet-e, hogy a felújítás elejére megpróbálok technikus kérni hogy csinálja meg amit kell, de még ne kapcsolják át a szolgáltatást, csak a tényleges költözés környékén (kb. 2 héttel később)? -
kabelmania27
Topikgazda
válasz ttamas85 #96675 üzenetére
Üdv!
Elvileg ott is koaxos rendszer van.
Bejövő kábelt kell elosztani modemre és tévékre. Ha médiacardot kérsz koax kábelre lesz szükség, ha boxot akkor koaxkábelre és utpkábelre is.
Előfordulhat, hogy a meglévő légkábel is felhasználható (előtte az előző tulajdonosnak le kell mondania a szolgáltatást vagy át kell helyeztetnie), ha ugyanazon az oszlopon van mindkét szolgáltató vezetéke, előfordulhat hogy az egybetűs a telefonoszlopon a Vodafone hálózat pedig a villanyoszlopon van. 1270-es számon vagy ügyfélszolgálaton kéred az áthelyezést hamarabb lesz időpont.[ Szerkesztve ]
-
ttamas85
csendes tag
Sziasztok!
13. kerületi volt UPC-s előfizetést szeretnék gödi családi házba költöztetni (pontosabban muszáj lesz, mert még tart a határozott idő). Ma annyit infót sikerült kiszednem belőlük, hogy ha kérem a költöztetést, akkor át kell vinnem a routert+tv boxot az új címre, kijön egy technikus és megnézi mit kell szerelni.
Az előző tulajnak Telekom előfizetése van, koax jön be légkábelen a felső szintre, ott a modem és onnan csak UTP kábel van a többi helyiségbe, így a földszinti nappaliba is. A mostani boxba ugye koax kell.
A problémám ezzel az egésszel az, hogy festés előtt jó lenne tudni, kell-e átkábelezni valamit?
Ezt meg lehet tudni valahonnan? Gondolom csak tudja valaki a cégnél hogy egy adott címen milyen technológiát adnak? Ha új vodafone tv boxra cserélnek, akkor annak mindenképp kell koax is, vagy elég lehet a meglévő utp? -
veterán
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #96670 üzenetére
Összezavarodtál te is, ugye?
Európában, mint nálunk is a tizedesvessző a zavaró tényező.
Az amerikai formátum a . = tizedes és , = ezres elválasztó.
De régiótól függetlenül a digitális és pénzügyi világban mindenhol az amerikai formátumot használják.
Nálunk itthon meg marad írásban a tizedesvessző és ezres elválasztónak egy szóköz. -
veterán
-
viktorhu
veterán
-
tomp
félisten
Vodafone logika:
Mivel a hálózattal nincs gond így 34.507Ft kötbér illet meg!
Ha nem lenne hiba, nem ismernék el a kötbért. Elismerik azaz van hiba. Kérik, hogy tegyem lehetővé az ingatlanba való bejutást a hiba kiderítése érdekében. Újra...hetedjére. -
veterán
válasz base-soft #96662 üzenetére
Ez mindig is így volt. Epack alapból lejön havidíjból, ha nem teljesíted következő számlán behajtják mert nem voltál jogosult rá. ePack: Elektronikus számla, elektronikus úton fizetsz, és időben fizetsz. Ha a 3 közül 1 is nem teljesül nem vagy adott hónapban jogosult ePack kedvezményre.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
base-soft
lelkes újonc
Újabb vodkafon őrület, ... nekem legalábbis új.
Az epack kedvezményt késedelmes fizetés esetén díjként kiterhelik.
" az e-Pack feltételek nem teljesítésének díja" -
anglergab
addikt
1. Van aki most is OTT-n kapja az adást.
2. Volt nálad is OTT.Persze lehetséges, hogy teljes szegmensek vannak OTT-n vagy nagyobb területek és amikor nálad OTT volt, akkor a szegmensedben vagy nagyobb szomszédos területen is az volt.
Aki most OTT-n van, annak a Vodafone box-szal rendelkező szomszédai is OTT-sek?
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Vodafone hibaelhárítás 2020:
"A jeltovábbítás technológiájának egyedileg történő változtatására nincs lehetőség. A probléma esetleges megoldására ajánljuk még a Vodafone TV Horizon Médiaboxra vagy Vodafone Medicardra történő díjmentes cseréjét. Amennyiben élni kíván e lehetőséggel, akkor azt jelen levelünk iktatószámára hivatkozva az ügyfélszolgálatunkon szíveskedjen jelezni."
Szóval van egy DVB-C hiba ami miatt cserélhetem a DVB-C-ről üzemelő Voda boxot Horizonra vagy Mediacardra. Azaz a DVB-C hibát nézhetem tovább Horizonon. Mediacard meg eleve van nekem.Miért nincs lehetőség a változtatásra? ÁSZF valamiért ezt nem említi...
-
ztsoft
őstag
Ha valaki gondolkozik azon, hogy a csomag egyes részeit lemondaná (TV, telefon, net) és már nincs hűsége, akkor jó hírem van.
Augusztus elején lemondtam a vezetékes telefont meg az egyik Mediacard-ot, ma meg a Gold TV-t.
Sikerült egy kedves hölgyet kifognom, rákérdezett a Comfort TV-re, hogy esetleg nem-e kérem, de nem kértem. Meg a netnél, hogy már nincs 120-as, csak 150-es, azt hitte, hogy új hűséget kötök, de nem. Így már csak a 120-as net marad.Ráadásul, megkaptam minden ígért dokumentumot. A hívás nem volt 7 perc (az automata rendszerrel együtt)! Ezt miért nem lehet mindig így csinálni?
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz #72445440 #96657 üzenetére
Jól van bekötve az osztó, nézd meg nem lazultak-e ki az F csatlakozók a modemnél és az osztónál. Ha gond van dvb-c csatornákkal az osztót érdemes lenne splitterre cserélni mert annál mindkét kimenet egyforma (kb3,5dB) csillapítású, sajnos ettől nem lesznek jobbak a feltöltési (54-es érték nem jó ezért nem érdemes átkötni amíg nem lesz jobb), ennél az osztónál out kimenet kb 2dB-t csillapít, így modem szempontjából ez az osztó a jobb.
Amikor hűvösebb lesz meg kellene nézni, hogy a padláson milyen osztó van és hogy van bekötve.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
anglergab
addikt
válasz #72445440 #96651 üzenetére
A feltöltés túl magas, az biztosan net kimaradást okozhat. De persze ez nem magyarázza a kisebb letöltési sebességeket (csak a kimaradást és feltöltési problémákat, DVB-C kockásodást). Nálam is kisebb a letöltési sebesség (nappal vs. éjjel), aztán nálam a jelszintek rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
peter303
tag
válasz #75501312 #96625 üzenetére
"Sajnos nem cserélnek új Ciscóra már nagyon régóta"
Mas fajta boxrol nem lehet mar Cisco-ra cserelni az valoszinu, de nem regen irtak hogy az elromlott Cisco helyett siman kerhetett es kapott uj Ciscot. Azt meg az anyu meg egy baratom miatt tudom hogy az ujra szerzodesuk keszulek csere mentes volt maradt a Cisco box (csak sporoltak mert mar nem kell 1000 ft felvetel dijat fizetniuk) Szoval akinek Cisco boxa van az marad meg jo darabig, ha nem ker kulon ujabb fajtat.
Az otthon maradas miatt plusz sok uj ugyfel is megjelenhetett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz inf3rno #96641 üzenetére
És mint ahogy már sokszor leírtuk ezt is: akkor még nem volt korona és nem lógott mindenki otthon a neten.
Ráadásul sokan nem otthonról dolgoznak, így amikor este hazaérnek az még plusz terhelés.
Ha nem Voda lenne, hanem még UPC, ugyanez lenne, főleg, hogy technikailag még semmi nem változott. -
-
Winne
nagyúr
Fórumtársak. Biztos volt már kérdés, de mi változott technikailag az internetben, mióta átvette a UPC-s ügyfeleket a Vodafone? Azt hittem eddigre már megszűnik ez a sokhiba ill. szolgáltatás gyengélkedés, de a régen mindig full sávszélen működő internetem mostanában sokszor a 30%-án teljesít csak.
Kezd elfogyni a türelmem, nagy állományokat mozgatok.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
pjen
félisten
válasz bencegabor18 #96631 üzenetére
Box csak az lehet amit ök adnak.
-
cof
veterán
válasz bencegabor18 #96631 üzenetére
Kártyával nincs videótár, meg műsorvisszanéző. Lényegében ugyanaz mint egy DigiTV csak a lineáris adás nézhető. EPG kártyával csak 1 napos.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
bencegabor18
csendes tag
Ez a CI kártya mennyivel rosszabb egy boxnál?
Ilyet még sose láttam/használtamHa Boxot adnak akkor lehetséges más boxot használni vagy jobb az amit tőlük kapok...flipnél milyen ez a 4G-s hibrid wifi?
Hallottatok róla valamit? -
cof
veterán
válasz bencegabor18 #96628 üzenetére
Itt a Vodánál nem sok szabadon fogható csatorna van kódolatlanul, kb. 25 db. De elég egy CI kártya is ha nem akarsz BOX-ot.
T-nél meg IPTV van, ott mindenképpen kell egy BOX.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
pjen
félisten
válasz bencegabor18 #96628 üzenetére
Ha van a Tv d en CI + kártya fogadó akkor Voda kártyával,vodánál van 26 szabadon fogható DVB C csati+analóg.Egyébként box.
-
bencegabor18
csendes tag
Üdv srácok
Lenne pár kérdésem de sehol nem találok rájuk választ!
TV szolgáltatás választás előtt állok
Lehetőségek Flip - Vodafone tv - T-Home
Az lenne az első számú kérdésem hogy ti melyiket javasolnátok (17.ker)? A második ha kapok hozzájuk tv boxot azt nekem kötelező használnom? Vagy ha rá dugom a tvre direkt a kábelt akkor nem lesz TV adásom? Nem igazán szeretem a boxokat viszont ahová költöztem ott nincs DIGI sajnos...
Köszi a válaszokat! Üdv Gábor -
törölt tag
válasz peter303 #96621 üzenetére
Dobozt nem hagynak ott, de nálam is otthagyták a kábelét meg a távirányítót.
Viszont ezt a kört már lefutottuk párszor itt.
Sajnos nem cserélnek új Ciscóra már nagyon régóta. Akinek cseréltek is tavaly még, az nagyon szerencsés volt valamiért.
A névváltás előtt is már csak a Horiborzalmat adták nekem is. -
őstag
Volt itt korábban róla szó, de akkor nem lett tiszta. Ha csak mediacard-ot kérek, akkor lesz EPG-m? Felvétel, visszatekerés nem lesz, az tiszta.
-
peter303
tag
-
cocka
veterán
Melyik volt a vodaboxot leszámítva a legkisebb és legkönnyebb médiabox eddig? Pace HD-nál volt kisebb?
-
dond
csendes tag
Nálam működik (Bp. XI.ker), viszont wi-free-vel kapcsolatban kérdeznék, egy régi Win7-es allinone pc-t sehogy sem tudunk rácsatlakoztatni, ugyanakkor/ugyanott android telefonnal oké a dolog. Csak több éves leírást/videót találtam a témában, azokat végigpróbáltuk (meg sima csatlakozást is) mint Win10-el de nem megy, van valami "újabb csel" win7-es csatlakoztatásnál? Köszi!
-
rocket
nagyúr
Sziasztok , Wi-Free mukodik valakinel ?
Pentek delutan ota nem tud csatlakozni, eloszor azt hittem megint kikapcsoltak maguktol (~10 alkalommal volt mar ilyen) , megneztem a Vodafone profilban azt irja bekapcsolva, a jelszo valtozatlan, de tovabbra se kapcsolodik egyetlen keszulekrol se amivel mukodott korabban."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
pogi1
tag
Valószínűleg azoknak a hozzászólóknak van igaza akik azt mondják hogy nemsokára már csak a Voda box lesz elérhető.Másfél hete mikor a szerelő cserélte a CB-t és a Ciscó boxot a média box kábelét és a távirányítóját a CB betápját hagyta itt azzal hogy ezek nem kellenek.
-
tomp
félisten
Na most már random módon jönnek a "technikusok"? Hív az egyik, hogy jönne. Minek? 7. technikusként jönne ki. Elmondtam neki a dolgot, hogy ne a lakásba jöjjön be. Háát pedig lakásba kell jönnie. Eleve nem vagyok otthon. Majd keresni fognak...
-
modi
tag
válasz kabelmania27 #96605 üzenetére
Köszönöm
-
-
veterán
Diginél nagyonis van analóg (FTTB-n). Sőt ha nem kérsz box vagy mediacardot akkor a szerződés szerint is analóg az előfizetés. Csak ott ugye van hely bőven mert koaxon csak TV megy.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
modi
tag
Azt azért továbbra sem értem, hogy miért van az hogy a 3 legnagyobb szolgáltató közül 2- nél még mindig nem HD az összes HBO és Cinemax csatornák.
Mível olcsóbb le konvertálni SD-re? Gondolom mível már csak HD-ban tolják az adást nem kér magasabb árat az HBO.
Mind DVB-C mind OTT szolgáltatás keretében SD-k.
a 4 betüs és a Voda hasonló áron elérhetők a csomagok míg a 3. - nál drágább, de ott is csak egy HD elérhető.
A mi pénzünk nem ér annyit?
Nálunk a Digi (még koax de már kiépitve, hamarosan indul az optika is) és a Telekom is optika.
Lejár a hűség, az HBO miatt nincs kizárva, hogy váltás lesz. De akkor a mobil csomagjaink is viszem..Ideje lenne az Analógot kinyirni mind ahogy a Telekom tette, és Digi optikán gondolom nincs analóg.
Tartogatjuk az Analógot mert, hogy nehogy elmenjenek azon előfizetők aki azt használják, így még a digitális előfizető megy el, mert nem kapja a jobb minőséget a pénzéért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok