Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz peter303 #101993 üzenetére
Jogos felületesen olvastam.
De ennek így egyre kevesebb értelme van. AX tökéletesen kiszolgáló már mindent, 6Ghz meg még tovább csökkenti a hatótávot, már 5 se az igazi.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
-
peter303
tag
válasz peter303 #98253 üzenetére
Es a harmadik nagy gyarto is eloallt (itt a CES)
Sony’s 2021 TV lineup runs Google TV and fully embraces HDMI 2.1
All of its premium “Bravia XR” OLED 4K (and yes, 8K) TVs support 4K at 120Hz.
Master Series OLED also has brighter output than Sony’s past OLEDs thanks to a new aluminum heat shield attached to the panel.
-
Livius
őstag
válasz peter303 #101861 üzenetére
És a T fórumban már rettegnek hogy talán a nagy sikerű 2 csillagos hulladék Android app lesz az alapja az egésznek, ami a használhatatlan kategória már évek óta. Valószínű a T sem fogja magasra tenni a lécet, gondolom a Voda box éppen konkurenciája a cél nekik, és nem egy patent hibátlan sláger termék.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
gduck
addikt
-
bon
őstag
-
peter303
tag
válasz peter303 #98253 üzenetére
Meg egy Google TV ujdonsag a "minden szentnek magafele hajlik a keze" menten.
Ha a keresojukben egy filmre vagy sorozatra keresunk akkor az elso okos kartyan levo Watchlist/Figyelolista gomb megnyomasaval a musor egybol bekerul a Google TV hasonlo listajaba is.
[ Szerkesztve ]
-
Livius
őstag
válasz peter303 #98323 üzenetére
A kernel részt is ebben a packban kell közzétenni, nem pedig az érintetlen eredeti github vagy akármilyen BSP "SoC gyártói" forrást kell elküldeni a usernek ilyenkor. Tehát ez ebben full hiányzik, akár patechelhették is azt a kernelt sok helyen saját maguknak, így azok a módosítások teljesen zártak maradtak, amit nem lehetne megtenniük.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Livius
őstag
válasz peter303 #98319 üzenetére
Ez amit linkelsz pontosan milyen Voda boxhoz van? Van benne valami ősrégi 2010-ben készült CE tanúsítvány is a hardverhez. Jó elvavult 2010-es cucc lehet ez már.
Amúgy letöltöttem a forrást, nekünk dettó ugyan így néz ki, ilyen tömörített formában kellett minden packaget összegyűjteni. Csak hogy ebben amit linkelsz hiányzik a komplett Linux kernel forrás, és a board specifikus részek is meg a u-boot is. Ez így instant egy sok milliós bünti lenne nekik, ha most egy open-source szabadságharcos erre az igen nagy hiányosságra rászállna.
[ Szerkesztve ]
-
Livius
őstag
válasz peter303 #98319 üzenetére
Ha jól csinálták akkor egyetlen egy kicsi proginak a forráskódját nem kell publikálniuk, ami futtatja a user-space VTV felületet. De mivel az ilyenek tele vannak open-source grafikus libekkel, nagy a valószínűség hogy nem tudták ezt olyan jól megcsinálni hogy ne kelljen azt is GPL féle licenszel kiadni, és innentől kezdve már azt is nyílt forrásúvá kéne tenni. Amúgy attól hogy egy progi a boxban nem open-source licensz alatt van, még minden más, ami maga a Linux rendszerük módosításokkal együtt, kötelesek lennének nekem mint user kiadni, és akár úgy is, hogy újra is tudjam fordítani magamnál azt.
-
Livius
őstag
válasz peter303 #98308 üzenetére
A github link alapján a buildroot fordító-rendszerrel rakják össze és fordítják a Linuxot. Nah már most, ez így amúgy akkor egy open-source platform, és ebben az esetben akkor viszont én mint user az open-source buildjüket elvileg jogilag elkérhetném, hogy tegyék közre számomra. Nekünk a cégnél egy teljesen más célra egy ilyen féle Linux-ot kellett csinálnunk egy kis ARM SoC-és boardunkhoz, és jogilag végig kellett vinnünk az egész szoftveres terméket egy open-source ellenőrzésen és ezen ellenőrzés dokumentációját automatikusan a userhez el kell jutattnunk amikor megkapja kis dobozt, és még szolgáltatni is kellett ebben egy kontakt címet, ahol elkérheti tőlünk a buildelhető open-source forrást a boardhoz.
Kíváncsi lennék, hogy az ÜFSZ mit válaszolna egy ilyen igényre, hogy légyszi akkor az open-source oprendszer forrásállományát kérném szépen a VTV boxhoz mert érdekelne. Amúgy ha ezek a dolgok el vannak mismásolva, akkor perelhető az ilyen, nem kevés nagy pénzbüntetéssel végződő per volt már ilyen nagy cégeknél.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz peter303 #98308 üzenetére
Igen, ez valószínűleg speciális/módosított Linux kernel, rajta Cobalt user space, ami nagyrészt HTML5, CSS, Javascript. Egyszer látszódott a formázatlan HTML oldal (görgetősávval a kép szélén), amikor nem töltötte be jól a CSS-t. A felirat, EPG és valószínűleg a Nagra kulcsok is kizárólag IP-n jönnek ennél a mediaboxnál.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz peter303 #98283 üzenetére
A Sagemcom oldalán fent van ennek a boxnak a Wifis verziója. Ott eleve úgy szerepel, hogy Linux és Android. Azaz mind2 elérhető rá support szinten.
AndroidTV oldalán pedig ugyan ez a box ami nekünk van fent van mint német box. Csak az szögletes és AndroidTV van rajta. De a típus szám azonos. Csatlakozók is.
Szóval ha felraknák a magyar boxra az AndroidTV-t, rögtön működne is mivel eleve elérhető. Az egy dolog, hogy nem véletlenül nem terjedt el a vodánál mint box op rendszer... -
anglergab
addikt
válasz peter303 #98269 üzenetére
Azonos a modell szám, de eltérő a hardver.
Ez a kisebb, de kevesebb csatlakozós, nem androidos újabb modell. Egyszerűbb, de modernebb.
Egy analóg kimenet jó lett volna, ha van rajta, ugyanis akkor CRT-hez is lehetne csatlakoztatni, egységes lehetne a box és a kodekek, nem kellene MPEG-2.
De nincs benne DAC, HDMI-s TV kell hozzá.
Viszont már az EPG-hez is kell internetkapcsolat/UTP kábel.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz peter303 #98141 üzenetére
És ez biztos, hogy egy hálózaton kell lennie a telefonnak és a VTV-nek amikor beolvasod a QR kódot? Mi van ha lefényképezem és elküldöm?
Mert ha úgy vesszük ez hátrányos megkülönböztetés. IP alapon működő boxot meg bárhova elvihetsz.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz peter303 #98139 üzenetére
A HorizonGO sem volt korlátlan, 3 eszközön mehetett egyszerre. Ha nem léptet már ki az jó, akkor sikerült javítani nagyjából.
Kis nehezítés, mert akinek odaadod addig elmegy hozzád aztán csókolom. Max. idegeneknek nem lehet most már, de azoknak eddig sem adták oda szerintem.
Tessék? Kötelező hozzá a GPS? Hülyék ezek teljesen...
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz peter303 #98135 üzenetére
Én olvastam olyat is, hogy néha random kidob az app, mondjuk ha épp a vonaton vagy akkor cseszheted is...
Milyen lopósokra gondolsz? Az miért lenne lopás ha megosztod valakivel a hozzáférésedet, ezt ugyanúgy meg lehet csinálni minden stream szolgáltatónál.
Sőt, ha IP-n megy a VTV boxod akkor akárhova viheted csak internet kell alá.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz peter303 #98095 üzenetére
A Vodafone TV app lényegében azonos az érinttett országokban. A Horizon Go app is azonos volt. Szóval ezeket nem a magyar UPC/Vodafone csinálta. Pl. van olyan ország, ahol megy a Chromecast natívan, nálunk nem.
Úgy tűnik, itt nincs multi device támogatás - azaz hogy settopboxként/settopbox helyett (pontosabban második, harmadik settopboxként) is használhatod az appot és a settopbox user appokat is támogat. Pedig ez a "jövő" (konvergencia).[ Szerkesztve ]
-
válasz peter303 #98028 üzenetére
kutatócég, 2025,.... persze... Csak tippelnek hogy mire lehet jó az 5G, mert igazából olyan mint a 3D-s TV. Nem valós igényre ad választ.
Már most is N+1 helyen alkalmazható ez a technika, de ez inkább a közművektől távoli kiépítetlen területeken terjed(het).(1-2 előfizetőért pedig minek 5G tornyot beüzemelni?!) Amikor a szolgáltatók már eleve optikát húznak be a háztartásokba végpontként, vajon 2025-re mekkora sebességet fognak nyújtani? Plusz jelenleg a torrentbubusokon kívül nem jellemző a Gbites sávszélesség igény otthonra.
Aztán ott van még a lefedettség és az előfizetés árának kérdése. A kábeles mindég olcsóbb, jobb paraméterekkel.
5 490 Ft/hó az 500Mbites csomag
5 330 Ft/hó most 50+150GB úgy hogy papíron 150/37Mbit, de ez erősen függ attól hol használod (garantált sebessége: 0 Mbit)Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
-
Mulholland
tag
válasz peter303 #97432 üzenetére
Hát nekem a lényeges dolog az, hogy jobb legyen a képe mint a Cisco-nak, igazából így mindegy hogy hogyan jönnek technikailag az adások. Ahogy olvasom ezt nagyjából teljesíti az új box. Így teszek majd vele egy próbát.
ARCAM AVR20, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10+polk LSIM703 szett, Monolith 12THX sub
-
LouiS22
veterán
-
peter303
tag
válasz peter303 #96818 üzenetére
Csak siman cloud kapacitast akartam irni. A keves info kozt tavasszal annyi kiderult hogy:
"A Vodafone TV platform tartalmai egy központi hazai szerverről érhetőek el, így bármilyen eszközön megtekinthetőek jogosultság alapon"
Gondolom igy mondjak naluk hogy sajat TV felho.
-
törölt tag
válasz peter303 #96621 üzenetére
Dobozt nem hagynak ott, de nálam is otthagyták a kábelét meg a távirányítót.
Viszont ezt a kört már lefutottuk párszor itt.
Sajnos nem cserélnek új Ciscóra már nagyon régóta. Akinek cseréltek is tavaly még, az nagyon szerencsés volt valamiért.
A névváltás előtt is már csak a Horiborzalmat adták nekem is. -
kezo0
addikt
válasz peter303 #96570 üzenetére
Akkor tanuld meg szépen, hogy ne köss belém csak azért, mert nem tetszik, amit írok. És nézz utána a troll fogalmának, mielőtt bárkit annak nevezel. Én sok éve vagyok itt, de még soha senki nem hívott így. Ugyanis mindig a témához szólok hozzá, és nem akarom eltéríteni a beszélgetést nem idevágó megnyilvánulásokkal.
Még egyszer megkérlek, hogy görgess tovább, ha az én hozzászólásaimat olvasod, és ne reagálj.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
válasz peter303 #96527 üzenetére
Honnan tudod, hogy évekig nem kell váltani? Azt nyilatkozta az idézett cikkben az ember, hogy folyamatosan le fogják cserélni mindenkinél a régebbi eszközöket. Nem hiszem, hogy több éves folyamatra gondolt, de te biztosan jobban tudod EZT IS. A „mások problémái” előbb-utóbb az én problémáim is lesznek, ezért szeretném, ha addigra ezek a problémák megoldódnának, fogd már fel ezt.
Az órát ki hiányolta a boxon? Gondolom, ezt valami béna tréfának szántad.Figyelj, látom, hogy még nem vagy itt két hónapja sem, de már felhatalmazva érzed magad, hogy beszólogass olyanoknak, akiknek a véleménye nem tetszik neked. Én nem szócsatázni járok ide, hanem informálódni, ill. esetenként másoknak segíteni, de ne legyenek kétségeid, ha valaki indokolatlanul betámad, akkor megvédem magam. Szóval a békesség kedvéért azt javaslom, pattanj le rólam villámgyorsan, és szépen görgess tovább valamennyi hozzászólásomnál, ahelyett, hogy osztod itt nekem az észt.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
gduck
addikt
válasz peter303 #96524 üzenetére
Na nem mondod
1. Műsorújságból az elölről kezdés nem működött, mindig átkapcsolt az élő adásra!
2. Élő adásnál az Újra kezdés 2 órát ugrott vissza, visszafelé tekerni nem tudtam!Amúgy ez volt az első ilyen eset, általánosságban működik az újrakezdés! Viszont a PHILIPS sose csinált ilyet!
De összességében végre kaptunk egy használható boxot. Szerintem a kedvencek funkció fejlesztés alatt lehet, egyedül a felvétel limitációk miatt lehetnek problémák, ha valaki olyan csatiról rögzítene, amiről nem engedélyezett a felvétel.
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz peter303 #96511 üzenetére
Te valamit nagyon félreértesz. Én lennék a legboldogabb, ha végre lenne egy jól működő és hibátlan box, sok szolgáltatással. Pont azért, mert tudom, hogy a jelenleg nálam levő, sok éves Cisco boxok nem fognak a végtelenségig működni, és előbb-utóbb át kell majd állnom a Vodaboxra, ami jelenleg még számos kihívással küzd a Cisco szolgáltatásaihoz képest. És tudod, ezek pont olyan szolgáltatások, amelyek nekem fontosak, a saját felhasználói szokásaim miatt!
Úgyhogy kérlek, ne szabd itt meg nekem, hogy mit és miért kritizálok, csak azért, mert te elégedett vagy azzal, amivel én nem.
Rohadtul frusztráló, hogy a Vodafone birtokon belülre kerülése óta jóformán egyetlen fejlesztés sem történt, aminek ne lenne valami olyan árnyoldala, ami sokaknak inkább visszalépést jelent, mint haladást. A Vodabox ordító hiányosságai mellett internetes fronton említhetném azt a gigabites netet, amihez egy olyan HGW-t adnak, ami nem kapcsolható modem módba. Vagy beszéljünk az elérhetetlen, totálisan homály ügyfélszolgálatról, amiről itt szintén sokan beszámolnak.
De örülök, ha szerinted minden rendben, és neked megy a felirat is a Vodaboxon!Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
vmarci21
tag
válasz peter303 #96425 üzenetére
Google fejlesztői dokumentációja ha jól rémlik akkor az "app-megnyitós, Androidos Cast menüjével kompatibilis" cast-ot Google Cast-nak hívja..
Amúgy 99.9%-ban ugyan az a Chromecast és az alkalmazás-megnyitós verzió:
küldő oldalon teljesen ugyan az, fogadó oldalon meg Android TV esetén annyi a különbség, hogy a dedikált app "kapja el" a küldött adatokat, és nem az általános cast alkalmazás.De mivel a küldött adat pont ugyan az, ezért ha a fogadó eszköz nem Android TV, hanem valami más rendszer, akkor is csak ennyi lehet fogadó oldalon a különbség. Az az Vodafone TV Box esetén is mehetne a teljes Chromecast, ha a Vodafone "általános" fogadó-alkalmazást is fejlesztene a dobozra, és nem specifikálná, hogy milyen alkalmazásoktól fogad castokat.
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
anglergab
addikt
válasz peter303 #96425 üzenetére
"Ez a cast ahogy a Voda appnal is irtam csak egy wifis kep projekcio, a mobil streamel mindent (chromecast eseteben a kutyu streamel)"
Ez nem igaz. Hasonlóan működik, mint a Chromecast, azaz egy URL-t küld le a box-nak a telefon LAN-on. A box tölti le közvetlenül a streamet.
De már a DLNA is így működött.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz peter303 #96398 üzenetére
A Vodafone TV box-ban nincsen semmilyen Chromecast technológia. YouTube, Netflix, Amazon Video TV-s appok vannak benne, amikre helyi hálózaton lehet cast-olni, de ez nem Chromecast (csak a telefonon az ikonja azonos).
Ezek a TV-s appok Linux platformon futnak, Cobalt-on (HTML5, CSS, JS).[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz peter303 #96019 üzenetére
Pedig de. OTT indulása után sokáig nem volt felirat. Többször többen szóvá is tették. Talán 1 hónapja jelezték itt először hogy egy frissítéssel ezt (is) orvosolták.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kezo0
addikt
válasz peter303 #96019 üzenetére
Nem egy ilyen nap volt, csak keress rá a topikban a felirat szóra. Nem fogok több screenshotot betenni, hogy elhidd, de már májusban is említették, aztán júniusban is, nem is egyszer. Ez egy többek által, többször is említett bug volt.
Az ellenkezőjéről pedig – vagyis arról, hogy OTT-n működik már a felirat pl. az HBO2-3 és a Cinemax csatornákon is – azóta sem írt itt senki. Ezért kérdeztem rá. De szerintem azt már az előző hsz-omban is igazoltam, hogy nem az ujjamból szoptam ezt.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
válasz peter303 #96015 üzenetére
Nyugalom, akkor is felelek, ha nem kérdezed meg kétszer is, három kérdőjellel a mondat végén...
Nos, határozottan úgy emlékszem, hogy akik először kaptak ilyen boxot még hetekkel ezelőtt, többen is ezt írták. Mármint, hogy OTT-n nem jelenik meg a felirat pl. a Cinemaxon. És azóta sem írta senki sem az ellenkezőjét. Szóval azt hiszem, nem volt teljesen alaptalan a kérdésem.
Ha pedig igaz, amit anglergab írt az imént, vagyis, hogy tekerés után „nem volt” (mikor? régebben? most?) teljesen szinkronban a felirat a képpel, akkor ez lehet, hogy még most sem problémamentes.[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
anglergab
addikt
válasz peter303 #95661 üzenetére
Ez jó kérdés, nem tudni. Vannak olyan szolgáltatók, akik engedélyezik a ugyanezeknek a TV csatornáknak a Chromecast-olását Magyarországon.
Igaz, többnyire azok, akiknél nincs kötelező szolgáltatói mediabox a szolgáltatáshoz / az app az elsődleges platform.
Ez alapján nem a csatornák tiltják, hanem inkább a szolgáltató.Máshonnan megközelítve, ez plusz piacot is jelenthet a szolgáltatónak, mert ha engedélyezik, elég lenne egy TV, Chromecast, elméletileg tetszőleges internetkapcsolat az előfizetéshez, akár mobilnet, nem kellene szolgáltatói infrastruktúra/koax. De egyelőre ez helyhez kötött szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz peter303 #95654 üzenetére
Amúgy hasonlóan a Horizon Go-hoz, más országokban van a Vodafone TV app-ban Chromecast támogatás. Azaz nem csak VTV mediabox-ra küldés, hanem Chromecast-ra is lehet küldeni.
De a további nagyképernyős eszközökhöz (pl. Chromecast) kell egy "multi device" opció, amihez kell egy Vodafone mediabox.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz peter303 #95656 üzenetére
A cast-nak nem így kellene működnie. Igaz, ez nem is Chromecast. De vannak Chromecast végpont appok a mediaboxban, így azt várná az ember, ha nem is Chromecast-ként, de ahhoz hasonlóan működik a TV-s "cast"-olás.
Az is furcsa, hogy miért kell előkészíteni/engedélyezni a mediaboxban Chromecast végpont appokkal az adott appokból való cast-olást.
A Chromecast-nak épp ez a lényege, hogy nem kell rá, azaz az eszközre külön app (hanem univerzális), elég csak a telefonra.[ Szerkesztve ]
-
base-soft
lelkes újonc
válasz peter303 #95647 üzenetére
4 eszközt lehet párosítanni a voda app-ban. QR kód beolvasással. Eztán a mobil eszközön nézet műsor át lehet küldeni a boxra. A műsorvisszajátszóból is lehet elindítani a box-ra a lejátszást. Itt megjelenik a egy választandó tv menű, gondolom más eszközre is ki lehet küldeni, de ezt nem tudom kipróbálni. De ezt erősíti az is, hogy a mobilos youtube alkalmazásból is tudok a box-ra "castolni".
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz peter303 #92859 üzenetére
Nem lehetett korábban olvasni olyanról, hogy Telekom szolgáltatásra Vodafone területen elő lehet fizetni, ettől független elhiszem, hogy a házban két szolgáltató van.
Budafok egyes részein régen fejlesztett az egybetűst, ebben az időben még Fibernet volt a koaxos szolgáltató, később amikor a Fibernetet megvette az Invitel a Fibernet hálózat 1/3-át továbbértékesítette így, ezen a területeken lévő előfizetők átkerültek a UPC-hez, így több kerületben lett elérhető a UPC.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz peter303 #92853 üzenetére
Nem tudom
Mondom ezt úgy, hogy a társasházban a kábelek egy olyan céghez tartoznak, amit a Telekom vásárolt fel, viszont a UPC volt a felvásárlás idején a szolgáltató és most fizetnek a Telekomnak a használatért.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
cof
veterán
válasz peter303 #92850 üzenetére
Igen, ezert irtam hogy ebben teruleti arkent siman megallapodtak. Es a terulet a szomszed is lehet..
Hát ha a szomszéd címre 6800 ez a Telekom csomag aki nem UPC-s, neked meg 11 ezer ugyanaz UPC ügyfélként, az tényleg probléma.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz peter303 #92845 üzenetére
A megegyeezés ténye a kartell.
"A kartell konkurens vállalatok írásbeli vagy szóbeli megállapodása az egymás közti verseny korlátozására. Célja, hogy a részt vevő cégek magasabb árakat és profitot érhessenek el, miközben nem jár társadalmi előnyökkel. Jellemzően az árak meghatározásán, a piac felosztásán (ki melyik vevőt szolgálja ki, ki melyik tendert nyeri), az egyes cégek által értékesített mennyiségek meghatározásán keresztül korlátozza a versenyt." (wikipédiáról idéztem )
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
cof
veterán
válasz peter303 #92848 üzenetére
Csak masik kozeli cim beirasa utan tudtam meg hogy ujjonnan a fele lenne.
Szóval ugyanazt csinálják veled mint a Telekom oldala, borzasztó. Bedobja a legolcsóbb körzet árát, de ha pontosítasz már változnak az árak. Egyébként írja az oldalon, hogy ADD MEG A CÍMED
Így pontos árakat kaphatsz!.Már nem ír árakat valóban, de amíg UPC volt a leglacsonyabb árak szerepeltek alapból.
Nekem is azt írja az oldaluk ha belépek, hogy hosszabbíthatnék 8299 Ft-ért, most is ugyanennyit fizetek, csak ez a fullos csomag lenne. De a szomszéd lakásra mint új előfizető ugyanezt hozza 6299 Ft-ért, hát meg a jó k....
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz peter303 #92842 üzenetére
Az ilyen csalogató promóciós ár. Ugyanez van UPC oldalon is, ha nem írod be a pontos címed akkor a legolcsóbb csomagot adja ami csak létezik.
Nekem is ír a T oldala árakat, de itt nem is szolgáltatnak vezetékesen, ha beírom a címet.
Szóval nem felosztásról, meg ilyesmiről van szó a 2 cég között. A T drágább volt mindig is, mint az UPC. teljesen más csomagokkal dolgoznak, internet sebesség, TV csatorna kínálat, technológia.
-
cof
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz peter303 #92824 üzenetére
Ezt egy hivatalos irattal alá tudod támasztani? Addig csak urban legend, egyébként pedig masszívan kartellgyanús lenne, amiért a GVH milliárdos büntiket szórna ki mindkét résztvevőre.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz peter303 #92490 üzenetére
Az üzemanyagnál, élelmiszernél műszaki cikkeknél és a többi általunk is vásárolt terméknél miért vagyunk képesek ezt elfogadni, itt meg nem? Mert pl. élelmiszerek esetében még olcsóbb is odakünn, mint itt. Ha körülnézel szinte csak és kizárólag a telkók ellen van ez a nagy felháborodás. Ezért nem értem!
Mi alá kell írás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest