Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pogi1
tag
válasz unicumnext #96194 üzenetére
A TP -Linkből-De Ha egyenesbe vagyok a modemmel akkor se jobb
-
pogi1
tag
válasz kabelmania27 #96191 üzenetére
-
LouiS22
veterán
Azért ez erősen szubjektív kijelentés
Az általad vizionált "döglődésnek" amúgy egyszerű oka volt/van: miután pontosan tudható volt, hogy a TV2-n (tudod, két nagy csatorna, őket nézi együtt a tévét néző lakosság 35 százaléka) indul a Sztárban sztár, senki nem pakolt hatalmas tartalmat estére - mert csak feleslegesen égne el. Mondjuk a Film+ azért adott alternatívát A Dunkirkkel... De ez is szubjektív.
Egyébként meg olyannyira nem döglődik, hogy még nő is a tévézéssel töltött idő: [link] (második negyedéves adatot hirtelen nem találtam és nem is rémlik, de egészen biztos vagyok benne, hogy a covid miatt kiugrás lesz a képernyő előtt töltött időben).
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
pogi1
tag
válasz kabelmania27 #96191 üzenetére
-
cof
veterán
Az biztos, hogy a lineáris TV szolgáltatás döglődik. Tegnap vasárnap este egyetlen egy normális tartalom nem volt a TV-ben. Régen volt olyan is, hogy nem tudtam dönteni, hogy melyiket nézzem.
Hát ilyenkor tényleg nem rossz a videótár.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
pogi1
tag
-
gduck
addikt
Ezek szerint eljött a jövőbox 2.0
-
vargalex
félisten
válasz viktorhu #96179 üzenetére
Szerintem a CB nem logol ilyet.
Viszont a kapcsolat felépítés gyakoriságát akár láthatják is (ezt nem tudom, hogy logolja-e), én a jelszintek logolásáról beszéltem. Szinte biztos, hogy a jelszint mászik el és azért indul újra. Ezért, ha lehetőség van rá, ezt egyénileg célszerű logolni. Én évek óta 10 percenként logolom...Alex
-
viktorhu
veterán
válasz inf3rno #96162 üzenetére
Valószínűleg nálatok is új csatornákat nyitottak tavasszal a túlterhelés miatt, és az évek óta elhanyagolt hálózat nem bírja az új frekvenciákat. Nem lehet mást csinálni, mint folyamatosan jelenteni és nyitva tartani a hibajegyet. Nekik is látniuk kell, ha szakadozik a kapcsolat.
-
inf3rno
nagyúr
válasz vargalex #96172 üzenetére
A jelszintekkel nincs gond. Hát keresek valamit a CB helyett, hogy kipróbáljam, hogy ez központi hiba vagy a modem rossz, de a szakadás szerintem központi. Voda előtt inkább csak a laggolás volt jellemző, azért akartam leváltani a CB-t. De próbáld ki előtte a Ciscot, hátha letiltották azt is. A TC7200-ak úgy tűnik, hogy már nem mennek.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
vargalex
félisten
válasz inf3rno #96168 üzenetére
A jelszintek egyébként rendben vannak nálad?
Nálam 3 CB is járt, mindegyik újraindult naponta legalább 2-szer. Ezek alapján nem volt olyan gáz, mint nálad, de nem ezért fizettem. Mióta kicserélték Hitronra (pedig ugyan az a SoC), soha nem produkálta...Helyileg hol vagy? Most ugyan ismerősnél van (nem használja már), de tudok neked adni Cisco EPC3208-at, vagy EPC3925-öt. Jó régen próbáltam (kb. 1 éve), de akkor még mentek a hálózaton.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
hfrici
aktív tag
Tegnap du. óta se TV se internet, Berettyóújfalu. Tudja valaki mi az oka?
-
-
inf3rno
nagyúr
Jó, de vállalkozóként csinálok weblapokat. Szükségem lenne a normális internetre munkához is. Vagy pályázzak meg inkább egy lidlis eladói állást? Lehet, hogy nyugodtabban telnének a napjaim. Körülnézek mobil internetre milyen lehetőségek vannak, annál legalább nincsen szakadás állítólag. A játék a legkevesebb, azt tudom nélkülözni, de hogy visszamenjek a másik szolgáltatóhoz a 10 évvel ezelőtti sávszélességre (15 Mbps) az kizárt.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
mackosajt
addikt
válasz kabelmania27 #96102 üzenetére
5,5 éve ugyanez a setup.
Gyanítom a túl stabil elektromos hálózat miatt elmarado ujraindulas hiánya is lehet a problémám oka.
Majd restartolom.
Aztán meglatom mit tesz.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
cof
veterán
válasz inf3rno #96162 üzenetére
Törvényes persze, megvették ügyfelekkel és az előfizetésükkel együtt.
Nagyon nem tudsz mit csinálni. Zaklatod őket állandóan és harcolsz a kötbérért meg a hiba javításért, vagy lemondod. Persze egyiktől sem fog egyik napról a másikra megoldódni a net szakadás probléma.
-
válasz Miska0330 #96163 üzenetére
Vazze, tiszta DIGI Dejá vu
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Miska0330
tag
Látszik, hogy nagyon nem működik még a UPC integráció illetve nagyon kevés a technikus. Augusztus 21. -e pénteken a Vodafone üzletben kértem a szolgáltatás áthelyezését új lakcímre. Leghamarabb Augusztus 29 .-ei dátumot kaptam a bekötésre. Ma egész nap otthonról dolgoztam, így tudtam várni a technikust. Végül 17:00 kor felhívtam a Vodafone -t, hogy meddig dolgoznak a technikusok, mert ma még nem volt senki bekötni. Végül az ügyintéző mondta, hogy sajnos adminisztrációs hiba miatt nem ment át a munkalap a technikusoknak és az a baj, hogy új időpontot is csak Szeptember 9. -re tud adni. Mondtam, hogy oké de akkor kérem a kötbért a kiesett két hét miatt. Illetve jelezni fogom nekik, hogy a költözés miatti díjat is szépen engedjék el. Na most valószínűleg nem én vagyok az első akivel ilyen történhetett.
Múltkor a Facebook oldalukon büszkén reklámozták, hogy a pályakezdők között első helyen vannak a bölcsészek akik szeretnek a Vodafone -hoz jönni. Valaki kommentelte, hogy mindent elmond a szolgáltatás színvonaláról, hogy Mérnökökre és Technikusokra lenne inkább szükség. Egyetértek vele!
-
inf3rno
nagyúr
Nem igazán tudom hova tovább. Valszeg nem csak a CB hibája, ami nálam van, mert most mióta Voda van, azóta fél óránként megszakad a net, és 1-2 perc, mire újra kapcsolódik. Nem csak nekem, hanem mások is panaszkodnak rá. Ezzel lehet valamit kezdeni? Eleve a UPC-s ügyfeleket, amikor átvették, akkor nem is írtunk szerződést. Ez így törvényes? Ha nincs szerződés, akkor mire hivatkozhatok egyáltalán, hogy milyen vállalásukat nem teljesítik? Elvileg lesz majd másik szolgáltató, de az még évek kérdése lehet. Addig meg beleőrülök.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
válasz zoltanz #96160 üzenetére
CH7465LG-NCIP-6.12.18.25-2p6-NOSH
Még nálam is ez van. Mondjuk esetemben Bridge módban.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
cof
veterán
válasz MadMancs #96157 üzenetére
Hát ha folyamatosan újraindulgat az probléma igen. Nem tud felcsatlakozni. Akkor lehet, hogy inf3rno TC7200-a is működne csak a hálózat blokkolja a felcsatlakozást.
Én csak TC7200 cserét próbáltam eddig Ubee-re, minden probléma nélkül fel tudtam regisztrálni és vissza, de ugye a TC az a sajátom volt.
Nálad egyébként v1 infnél meg v2 van. Előfordulhat igen, hogy ezeket már nem lehet felregisztrálni. Bár az az érdekes, hogy a Cisco még régebbi és páran még olyat használnak, és az sem saját UPC eszköz hanem vették/kapták.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na tuti hogy Voda X szériás TC-ket tiltott. Megoldottam hogy koax + pc egyszerre legyen.
Eddig oké. Majd ennél vár kb 10mp et és restart. 30percet vártam, 15ig számoltam restartokat.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Na meglesem. Várok így egy darabig.
Koax nélkül 43perce üzemelt adapter majdnemhogycsak hideg úgyhogy bírja az. TC már tüzesebb menyecske.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Igen?
2 újraindulást vártam. De koax nélkül 1sincs.
Én koax is meg pc nem tudom egyszerre mert PC és koax két külön szobában vannak. Abban a pillanatban hogy kapcsolati allapotnál eltunik a nincs szonkronizálva felirat restart.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz MadMancs #96152 üzenetére
Hogy érted, hogy restart? Újraindul egyébként 2-3x. Én amikor másik modemet regisztráltam fel úgy csináltam, hogy összedugtam koax, LAN-LAN PC-be, ott hagytam 5 percre aztán utána mikor megnyitottam a böngészőt egyből jött a pcreg oldal.
-
veterán
Sziasztok.
Felajánlottam nemrég egy TC. Van egy kis bibi. Gyári adapter elkeveredett, de CB jó hozzá. Koax nélkül tökéletes. Viszont koaxxal feláll, csatlakozik CMTS majd restart. CMTS előtt van annyi idő hogy wifire is tudok csatlakozni. Ez nekem nem adapterhibának tűnik (1,5A VS 2,5A), olyan mintha Voda kezdené offolni régi UPC "nem aktív" HGW-ket. Jól sejtem?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
viktorhu
veterán
válasz vargalex #96147 üzenetére
Igen, ez teljesen más.
A Telekom oldala megmutatja, hogy milyen technológia elérhető az adott területen. Régen keverte a technológiát, de akkor a kisebbet mutatta, pl. 100/10-et mutatott akkor is, ha optikád volt, és 100/50-et adtak valójában.
Most pedig azt a csomagot mutatják, ami elérhető a nálad lévő technológiával.
És ez így volt mostanáig a Vodafone oldalán is, nálam koaxos csomagot mutatott (Telekom terület), és nem tudom, hogy elrontottak valamit, vagy ez egy marketing trükk.
Pár évvel ezelőtt még fogalmam sem volt arról, hogy itt a Telekomnak milyen technológiája van, mert digis voltam, és nem ismertem még a koax korlátait sem, szóval simán elhittem volna egy ilyen vodás hirdetést, és nagyon csalódott lettem volna, ha kapok egy koaxos feltöltési sávszélességet, a szolgáltató meg mutogatná a garantált értéket.
-
vargalex
félisten
válasz Livius #96148 üzenetére
Az én címemet megadva csak a legkisebb csomagot mutatja a T oldala.
De eddig azt írtad, hogy a technológiát is keverte, írta a gigás csomagot, holott az nem is volt elérhető.
Most pedig azt mondod, hogy a technológiát nem keveri. ADSL-nél azért más a helyzet. Ott a távolság sokat számít, ezért csak helyi mérés esetén derül ki, hogy valójában az adott címen mi lesz elérhető.Alex
-
Livius
őstag
válasz vargalex #96147 üzenetére
A T-nél is konkrét címre belépve ugyan ez a megvezetés volt vagy van még mindig. Annyival jobb volt ott, hogy legalább a 100+ Mbites csomagokat már az xDSL-es usernek nem mutatta, de a Net S plusz csomagban ott volt a kisbetűs rész, hogy kb örülj, ha a garantált minimum megvan, és a többi téren kuss van a usernek hiába van ott az akár 100 Mb/s-es sebesség is a bonding képes xDSL esetére, amit persze sose kap meg a user, mert pazarolja és elviszi a szabad portot egy másik lehetséges user bekötésétől és új előfizetésétől.
Tehát itt sem meglepő, hogy még belépve is sok a fél infó vagy hamis infó az oldalon.[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
anglergab
addikt
válasz #72445440 #96135 üzenetére
Semmilyen koaxon nincs 1000-es/duplex feltöltés jelenleg.
Aszimmetrikus a sávszélesség és a használt protokollok.
A max. ED3.0 esetén 50 Mbps, D3.1-as feltöltés pedig jelenleg még nincs.
Majd persze lehet 1000 Mbps a feltöltés (D3.1 esetén), de ahhoz nem 1000 Mbps letöltés fog tartozni, hanem sokkal több (pl. 5000-10 000 Mbps).[ Szerkesztve ]
-
Livius
őstag
válasz Stanley-B. #96140 üzenetére
Ez egy nagyon ócska marketing átverés lesz a Voda részéről, hogy a T optikás területen alkalmazható nagy feltöltési sebességgel hirdeti a fő szövegben a csomagokat. Kisbetűkben leírja, hogy jah ha sajna nincs optikai (T vonal) akkor csak az ED3-on használható töredék feltöltés jár. A Telekom ezt a user átverést a weboldalán évek óta alkalmazza, ott a kisbetűs részben mindig az xDSL technológia korlátait írják le, ami a userek 70-80%-át teszi ki, de persze a Gigás csomagokkal villognak a weboldalon, hogy jól mutasson, hogy olyat is tudnak, az ország kb 20%-ában, nevetséges arányban.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
kabelmania27
Topikgazda
Amennyiben felhívod a 1270-et vagy bemész ügyfélszolgálati irodába hamarabb kiderül, hogy pontosan milyen csomagot tudnak adni. Olyan címre is kihozta az oldal az ezres csomagot ahol jelenleg 500-as a max amit tudnak adni.
[ Szerkesztve ]
-
Stanley-B.
őstag
persze lehet, hogy a "A szolgáltatás elérhetősége területenként változhat." szövegre hivatkozva megmondják majd, hogy bocsi, a kiírt 1000/1000 helyett 1000/25 amit tudunk adni (mint a Telekom)
-
-
viktorhu
veterán
Nálunk is 1000/1000 csomagot ajánl fel a vodafone oldala (Telekom terület), pedig a Telekomnak itt koaxa van, 1000/25 max sávszéllel. Csak a garantáltat írja alacsonyabbnak HFC területre az oldal.
Szóval ha nem optikája van ott a telekomnak, akkor nem lesz 1000/1000, mert technikailag nem lehetséges, csak 1000/25 vagy 1000/200.
-
gregory91
senior tag
válasz Stanley-B. #96128 üzenetére
Csatornabővítéssel a sávszélesség is bővíthető,de mint írtam ehhez a DVB-C-t újra kellene szervezni...
[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
gyebi00
csendes tag
Sziasztok!
Kicserélték (sajnos) a régi UPC modemet az új Vodásra és azóta pl barátnőm telóját sűrűn ledobálja a wifi egy pillanatra. Megnéztem a modem logjában és Black Address List Detected ír. Tapasztalt valaki ilyet? Amúgy ez egy Xiaomi telefon, de nekem is az van és azza nincs baja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
cof
veterán
válasz Stanley-B. #96132 üzenetére
Hát akkor hajrá. Majd várjuk a beszámolót.
-
hypno skate
senior tag
válasz LouiS22 #96024 üzenetére
Mondjuk nekem a Vodafone-nal van szerződésem ezért aztán nem igazán érdekel, hogy a háttérben ki mit csinál és nem is tartozik rám.
Viszont tény, hogy az UPC idejében ilyen nem volt...vagy legalábbis nem vettem észre.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
cof
veterán
válasz Stanley-B. #96128 üzenetére
Elképzelhető is lehet akár. Mi az ára? Ha jó ár megrendelheted, semmit nem veszítesz ha netán az oldal lenne bugos. Nem te voltál az első aki írta az 1000/1000-et mostanában itt, hogy nála is elérhető.
Viszont volt nemrég egy olyan esetünk is itt, hogy 1000/40-es internetet igényeltek, azt hiszem 500-ról történt felfele a váltás. Be is kötötték ezzel az új Arris modemmel, csak, hogy kiderült, hogy az ottani hálózat még nem tudja a Docsis 3.1-es csatornákat.
Szóval olyan csomagot értékesítettek amit akkor ott, technikailag nem is tudtak biztosítani.
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz szabogabor10 #96093 üzenetére
Köszönöm.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
-
cof
veterán
válasz Stanley-B. #96126 üzenetére
1000/25 koax lesz, optika 1000/1000 most a Vodafone is értékesíthet a T hálózatán. Szóval lehet, hogy az a terület át van adva nekik optikai oldalról. Koaxon senki nem fogja bevállalni az 1000/1000-t, az öngyilkosság, rengeteg fejlesztés kellene ahhoz felfele irányban.
-
Stanley-B.
őstag
válasz szabogabor10 #96119 üzenetére
de a Telekomtól jelenleg is csak 1000/25 a max itt.
lehet tényleg csak szar az oldaluk[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Az ex-UPC hálózat nagyjából homogén DOCSIS HFC. A koax vs. optikai szakasz aránya eltérő. Ezen CB (van kétféle) vagy Arris modem van és CMTS. Meg a régi eszközök: Cisco, Technicolor, Ubee stb.
A telekomos területen telekomos eszközök és technológiák vannak. Ott nincs CB és Arris, helyettük vannak Sagemcom eszközök, egy HFC-s és egy GPON-os (FTTH). A HFC hálózaton CMTS, a GPON-on OLT van.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz anglergab #96121 üzenetére
Oda ONT-ok mennek tudtommal, van a Vodánál is egy típus. Ez Sagemcom F@ST5655ACv2.
Bár lehet, hogy T optikai területre adják, és a 29-ben is koax a végpont. Régen olvastam már a körzetről, optika fejlesztést utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
A telefonos ügyfélszolgálat Romániában van, a FB support meg Magyarországról történik. Plusz a FB-on nem látnak se ügyfélszámot ,se semmit, nem véletlenül van, ,hogy onnan terelnek a telefonos felé, mert érdemben az az ügyfélszolgálati csatorna. A FB pont azért van, amiért minden más cégnek: mert "kell". De ettől még ügyintézésre alkalmatlan.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
veterán
válasz Stanley-B. #96116 üzenetére
A Telekom fejlesztett.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
petne
őstag
A Magyar Telekom, mint társszolgáltató optikai hálózatáján is szolgáltathat most már internetet.
[ Szerkesztve ]
-
e90lci
senior tag
Szerintem csak szar a honlap nálunk is azt mutatja,pedig hozzánk a legközelebb optika 20 km re van.
-
Stanley-B.
őstag
fejlesztett mostanában a Vodafone a 23. kerületben? Eddig koax csomagok voltak, 1000/25 a legnagyobb, de a címet megadva feldob mostmár 1000/1000 optikát is, 2-3 hónapja ez nem így volt mikor néztem.
-
anglergab
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Van olyan, aki nem Budapesten van és OTT-n kapja még az élő TV adást Vodafone box-on? -
woodworm
veterán
Begyűrűzött hozzám is a hálózat lassulása. Napok óta 260-320 Mbitet mérek csak.
-
tomp
félisten
Igen! Azért is írtam oda, hogy az idő pengeélen táncol. Fb-on adják itt a sajnálkozó segíteni akaró szolgáltató stílust. Keressem meg őket, segíteni akarnak. Visszaírtam nekik, hogy múlthét hétfőn jeleztem hetedjére a hibát de a 48órán belüli reagálást bőven túllépték. Se megkeresés, se segítség. Szóval itt már nekik kellene automatikusan engem megkeresni.
-
Norex1
csendes tag
válasz szabogabor10 #96105 üzenetére
Bp. XIV. Kerület
-
tomp
félisten
Tegnap óta nem esik szét a DVB-C!
Igaz nincs is olyan hőség mint eddig... -
veterán
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Akinek még OTT-on azaz IP-n jön az élő TV adás Vodafone box-on, meg tudná írni, hol van (város/kerület szinten)?
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz mackosajt #96101 üzenetére
Ha több osztó van a modem előtt és megoldható az első osztó kisebb csillapítású kimenetébe kellene kötni a modemet, cb szereti a pozitív letöltési értéket és a feltöltés is messzebb lenne az 50-től. Volt már itt a topikba olyan esetén, hogy két osztó után nem volt tökéletes a net, egy osztó után megjavult.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz kabelmania27 #96100 üzenetére
Kb 3 éve semmi sem változott a kábelezés terén, mióta vodkafon, kicsit sűrű a szakadozas, előtte semmi. Lehet semmi köze hozzá, csak érdekes.
De megnezem majd, illetve visszajelzek az értékeket illetoen.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest