Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #96557 üzenetére
Tegnap remélhetőleg pont került az ügy végére.
Jött a technikus, aki látta is a logban, hogy 40+ alkalommal történt restart az elmúlt pár napban, így az öreg Hitron helyett egy CB-t hagyott itt.
Még szoknom kell.
Eddig jó.Mondjuk azt ő furcsallotta a leginkább, hogy miért úgy adta meg a Vodafone, hogy reggel 8 és 12 között jön, mikor 11.30 neki a kezdés. Ennek megfelelően 11.30-kor ért is ide.
Illetve sajnos ő is azt látja, hallja, hogy sok a panasz az ugyfelszolgalatot illetően.Egyébként kifejezetten rendes volt, mert mint kiderult, valaha néhai édesapám tanította (a név és cím már gyanús volt neki).
Ők valahogy úgy tudják, a voda elsősorban a német piacot akarta megszerezni, de kapcsolt értékesítés mellett kapta meg a magyart is. Amolyan púpként. És bentről kicsit úgy látják, hogy ahhoz merten is áll a voda az egészhez. Fejlesztés kellene, de még a működtetés is a spórolásrol szól.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz mackosajt #96101 üzenetére
Ha több osztó van a modem előtt és megoldható az első osztó kisebb csillapítású kimenetébe kellene kötni a modemet, cb szereti a pozitív letöltési értéket és a feltöltés is messzebb lenne az 50-től. Volt már itt a topikba olyan esetén, hogy két osztó után nem volt tökéletes a net, egy osztó után megjavult.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Watercolour
aktív tag
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz mackosajt #58321 üzenetére
Igazából az a gond, hogy megint csak az autóban ért a hívás, így nem tudtam igazán időt szánni rájuk, pedig kíváncsi lettem volna az ajánlatukra, amiből nyilván azt is ki lehetne következtetni, hogy tudnak-e már a konkurenciáról, és mennyire veszik figyelembe azt az árazásnál.
Na meg ugye ott van még az is, hogy be van adva a törvényjavaslat, miszerint a szolgáltatók a jövőben legfeljebb 1 évre köthetnék majd le az ügyfeleket, így nem tudom megérné-e most bárkinek aláírni a két évet.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
FireShadow
senior tag
válasz mackosajt #58103 üzenetére
Nekem is nagyon bevált, sose szóltak még a forgalom miatt
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
blakey
titán
válasz mackosajt #56122 üzenetére
Azért ezek durva árak, ilyen áron nem lehet sokáig fenntartani a jó minőséget, szerintem egyszer bele fognak bukni ebbe az olcsóságba. 3e Ft irreálisan alacsony akár csak az 1000-es netért is, nemhogy egy teljes csomagért.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #56117 üzenetére
Uhh,megtalaltam a szorolapot, amit a digi bedobott.
Kicsit esélytelennek érzem, hogy 3000 Ft-os havidíjat kapjak upc-nel.
Amoda ennyivel kecsegtet az 1000-es nettel, HD tv-t és telefont adva...http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Vangelis
félisten
válasz mackosajt #56113 üzenetére
Én is hűség nélkül vagyok még mindig... most 7e ft havonta.
Nekem is kellene valamit csökkentenem, de nem szívesen írok alá hűséget.
Mivel nem tudom, hogy mikor és hová kell költöznünk.
..... Azt mondták, hogy ha olyan helyre ahol nincs szolgáltatás akkor méltányossági alapon eltekintenek a kötbértől... de valahogy nem bízom bennük.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Topikgazda
válasz mackosajt #51035 üzenetére
Szóval a csoda ki tudná terjeszteni esetleg a teljes házra a wifit, hibátlanul?
Vagy ne is gondolkozzak rajta, jó a Hitron?
Garancia nincsen, hogy jobb lesz a helyzet, ameddig nincsen semmilyen baja a jelenleginek addig nyugodtan maradhat.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz mackosajt #40797 üzenetére
Lehet hibás a vonali erősítő, az opikai nod, ilyenkor az érintett területen nincs jel, míg egy másik városrészen van.
HFC hálózat fa struktúrával rendelkezik, tehát nagyon leegyszerűsítve a felépítés:
Fejállomás-optikai hálózat-optikai node-erősítő-előfizető.
Ha megszűnik a node és az erősítő táplálása vagy valamelyik eszközzel gond van akkor az érintett szakaszon nincs jel.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz mackosajt #39544 üzenetére
Sok 120/240/pár 500-as előfizető van a környéken így az adott terheléshez csúcsidőben kevés 15ds freki, most már analóg tv adók jönnek kódolatlanul digitálisba, így majd az analóg adások csökkentésével több ds frekit lehet felkapcsolni, ettől független 400körüli sebesség belefér az elfogadható kategóriába.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz mackosajt #39540 üzenetére
kb 7dB csillapítás után 94%-os erősség tökéletes.
Normális jelenség, hogy az alja erősebben jön, magasabb frekvencián jobban csökken a jel.
Okés, azért kérdeztem mert érdekelt nálad az alja gyengébben jön-e mint a teteje.
Ahogy nézem itt, előfordul hogy a 100-as frekiket kézzel kell megkeresni, ha a listában nincs bent a tipus beleírhatod+UPC-nek is leírhatod a tipust.[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz mackosajt #39519 üzenetére
A 626 MHz-re keress rá, az összes csatorna ott van, amit nem talál a tévéd (legalábbis nálam, Bp.-en, a XIII. ker.-ben). Ezek soha nem is voltak az alsó frekiken, ahogy korábban írta valaki.
(Megjegyzés: a History HD nem ugyanaz, mint a Viasat Nature/History HD. Az előbbi a 618 MHz-en van, az utóbbi a 626 MHz-en.)Amúgy a településednek megfelelő frekvenciatáblázatot itt találod:
[link][ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz mackosajt #39516 üzenetére
Okés, köszi az infót, hármas osztó 3,5kimenetében kell lennie a kártyás HDTV-nek, analóg adások +5dB-vel jönnek így azok mehetnek a -7,5be.
Digitális kiosztásban 112Mhz-nél írja a helyi tévét.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Uthenger
aktív tag
válasz mackosajt #33138 üzenetére
de ez volt az,
de elvileg nem az epic része okozta a problémát, az csak forgalmat generált.
A normál torrent kliens (valami beta verzió volt elvileg) generált valami olyat,
amivel kiakasztotta a modemeket, és a gépeken a cpu-t 100% környékén használtaFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Tadi02
csendes tag
válasz mackosajt #33042 üzenetére
Barátnőmnél Gödöllőn délután 4 óta hasonlót produkál egy Technicolor modem mint nálad. Amikor 6 körül sikerült az ügyfélszolgálattal beszélni a műszakis ember azt mondta, hogy rengeteg ilyen bejelentést kapnak ma és ők se tudják még mi a probléma. Érdekes, hogy ha lehúzom a gépet a modemről majd újraindítom a modemet akkor telefonokról teljesen rendben van az elérés csak a gép visszadugása után romlik el 2-3 perc után. Ahogy nézem egyre többen számolnak be facebookon is ugyanerről... (torrentklienst stb. első körben kilőttem, de semmit nem használt) A facebook nála is bejön rendben, de semmi más nem vagy csak irtó lassan...
-
vargalex
félisten
válasz mackosajt #33042 üzenetére
Most én is telefonáltam egyet, mert a gyerekek nézték a Nickelodeon-t, de folyamatosan kockásodik (vagy teljesen szétesik a kép) és folyamatos hanghiba van (tegnap este vettem észre először). Megnéztem a modem értékeket is, hát az sem rózsás (legalábbis az upstream):
Ügyfélszolgálatos Mediabox gyári visszaállítást javasolt, hátha az a gond. Persze nem segített. Mondjuk azt ő is mondta, hogy látja, hogy a jelszintek nagyon határértéken mozognak.
Úgyhogy holnap várhatom a technikust.
Ja, egyébként Zugló, családi ház (Róna köz).
[ Szerkesztve ]
Alex
-
HofiZoli
senior tag
válasz mackosajt #33037 üzenetére
Pinging 192.168.0.1 with 32 bytes of data:
Reply from 192.168.0.1: bytes=32 time=2ms TTL=64
Reply from 192.168.0.1: bytes=32 time=3ms TTL=64
Reply from 192.168.0.1: bytes=32 time=4ms TTL=64
Reply from 192.168.0.1: bytes=32 time=3ms TTL=64Ping statistics for 192.168.0.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 2ms, Maximum = 4ms, Average = 3msBejövő RF csatorna állapota
Bejövő irányuló RF frekvencia (MHz)
Alkalmaz
Port Frekvencia (Hz) Moduláció Jelerősség (dBmV) SNR (dB) Csatorna
1 466000000 256QAM 8.400 38.605 15
2 354000000 256QAM 8.100 38.605 1
3 362000000 256QAM 8.300 38.605 2
4 370000000 256QAM 7.900 38.605 3
5 378000000 256QAM 8.000 38.983 4
6 386000000 256QAM 8.000 38.605 5
7 394000000 256QAM 8.200 38.605 6
8 402000000 256QAM 7.600 38.605 7
9 410000000 256QAM 7.900 38.605 8
10 418000000 256QAM 8.100 38.983 9
11 426000000 256QAM 8.200 38.983 10
12 434000000 256QAM 8.000 38.605 11
13 442000000 256QAM 8.300 38.605 12
14 450000000 256QAM 8.400 38.605 13
15 458000000 256QAM 8.300 38.605 14
Kimenő RF csatorna állapotaPort Frekvencia (Hz) Sávszélesség Moduláció Jelerősség (dBmV) Csatorna
1 53200097 6400000 ATDMA 43.000 28
2 26600271 6400000 ATDMA 44.750 30
3 59800115 6400000 ATDMA 44.000 29
4 46600048 6400000 ATDMA 43.250 27
5 39999959 6400000 ATDMA 45.000 26
6 33200087 6400000 ATDMA 44.750 25A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
MODERÁTOR
-
mlinus
őstag
válasz mackosajt #32009 üzenetére
Ilyen sebességhez minek cfos? Egyébként meg, speedtestnél normális. Ha hiszed, ha nem. Nálam is, másnál is. Így mér feltöltést. Ha a feltöltés be lenne dugulva akkor biztos nem lenne 400 fölött a letöltés se, mivel az magával viszi az egész internet minőségét. Nézni kel legy valós tesztet, pl ftp feltöltés vagy torrent.
-
HofiZoli
senior tag
válasz mackosajt #31995 üzenetére
Ugyanilyen "magasak" voltak a feltöltési frekijeim, mielőtt meg nem növelték a csatornák számát. Mióta 6 db van felfelé, 41-42-es értékek vannak újra.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
HofiZoli
senior tag
válasz mackosajt #31582 üzenetére
Nem mértem, de sokkal hosszabb időbe telik mint a Cisconak. Kb reális amit írtál. Wi-free nem megy rajta
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
rayoliviero
veterán
válasz mackosajt #31110 üzenetére
Felhivtam oket:
Ket lehetoseg volt:
Futar hozza a kartyat, en beviszem a boxot a Forumba: Ingyenes, de nem lehet tudni melyik nap jon a futar.
Masik lehetoseg: szerelo jon kedden: 1500 Ft, de ezt valasztottam.
Szerk: most kuldenek egy e-mailt, hogy mediaeszkoz csere dija 2540 Ft. Ezt nem is mondta az ugyintezo, csak az 1500 Ft-os kiszallasi dijat. A ketto mar 4000 Ft, kicsit sokallom.
[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
válasz mackosajt #30899 üzenetére
Jah ez a része megvolt szabadságot vettem ki egésznapra várva a szerelőt, persze nem jött.
Ekkor telefon UPC-nek hogy miért nem jött, nem ért ide adnak új időpontot, hát köszönöm.
1 nap szabi a levesbe és persze otthon ülve semmi mást sem indulhattam elintézni.
Azóta ha ilyen van kérem érkezése előtt 15 perccel hívjon fel és hazaérek mire jön!
De hogy legyen pozitív is egy jó ideje nem lépte át a küszöböt szerelő!!! -
félisten
-
-
-
félisten
válasz mackosajt #30825 üzenetére
Szia
Nem akartam beleszólni a dologba mivel csak read only vagyok legtöbbször, de nagyon nincs igazad.
1. Felajánlotta a vasárnapot? Igen. Te elfogadtad, hogy vasárnap mehet? Igen-->> Tehát otthon kellett volna lenned vagy neked vagy valaki olyannak aki be is engedheti. És ez itt a lényeg az, hogy a gyerek mit mondott teljesen lényegtelen, mivel feleséged sem lehetett elérni, innentől kezdve honnan tudja a szerelő, hogy melyik boltba ment, vagy közben mit csinált stb (és gondolom volt nem egy rossz tapasztalata a szerelőnek az ilyen "Anya elment boltba, jön mindjárt" dumával. Feleséged is kibírta volna, hogy nem megy el csak 4 után a boltba. Nem kötelessége ott várni egy szerelőnek sem, és nem szoktak, nem csak internet de úgy semmilyen szerelő sem, nem kötelessége, ezt csak te gondolod, hogy neki 5 percet is várnia kell. A példád meg nagyon rossz példa hiszen ha ezt mondja a gyerek, hogy anya mindjárt jön akkor megvárja, de ha azt mondja, hogy elment boltba akkor az nem jelenti, hogy 5 perc múlva ott is lesz.
2. Az, hogy végül megoldódott a dolog anélkül, hogy bement másik lapra tartozik, de ha bement volna és nem csinált volna semmit akkor ezen lennél felháborodva, hogy ott ültetek egész nap és végül a semmitől javult meg.
-
axton
tag
válasz mackosajt #30822 üzenetére
figyelj, nagyon egyszeru. Baj volt, idopont volt. Szerelo ott volt, ti nem. 11 eves gyerek? Ugyanmar. Sok szerelo be se megy ha nincs legalabb 1 felnott. Hivott mindkettotoket, nem vettetek fel. Azt hiszem neked van ertelmezesi problrmad ha ezek utan neked all feljebb.
Az meg bazzeg hogy helyi vagy node hiba nem azonnal vilagos. A 240 jol ment, ugye? Ugye.
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #30818 üzenetére
Így legyen ötösöm a lottón.
Hívott a technikus.
Most tettem le a telefont, mert ugye rá tudott nézni anélkül, hogy ide eljött volna.
Mondta, hogy látja, hogy most már teljesen jók az értékek nálam, és a NODE-nál is megnézte, most már ott is minden rendben, feleslegesnek tartja a helyszíni kiszállást, mert a hiba a jelek szerint már nincs jelen.Nem gyanús?
Ismerem az ilyen technikust. Nagyon jók, nagyon profik, de ha olyan hibát találnak, ami rájuk nézve lenne blama, azt titkolják. Mindegy. A lényeg, hogy megjavította, és nem itt volt a hiba.
De ezt a vasárnapi is megtehette volna.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
balage25
senior tag
válasz mackosajt #30763 üzenetére
Gondolom nem haza sietett, hanem a következő címre, ahol még az is előfordulhat, hogy otthon várták a szerelőt.
Csak pörgessük le azt az esetet, hogy 10 helyre kell kimennie egy nap alatt, de ebből ketten is úgy gondolják, hogy leugranak a boltba, ezért csúszik kétszer negyed órát a telefonálások és várakozások miatt. Ez pont elég arra, hogy ne érjen oda az utolsó címére, aki otthon várta. Szerinted, az utolsó címre ne érjen oda, vagy azt hagyja esetleg ki, aki leugrott a boltba? Mikor a rugalmasabb?
[ Szerkesztve ]
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz mackosajt #30761 üzenetére
Lehet személyeskedni.. anya miért nem várta a szerelőt 12-16 óráig?
A te részedről jogos,hogy miért nem vár. Az ő részéről jogos ,hogy miért nem várják a megadott időpontban..Felhívta anyát,hogy akkor igaz-e az öt perc.. ha nem pont akkor fizet,ha nem megy sehova,máshogy alakul. Ha vár a szerelő,akkor is...
Ő egy kicsit feszesebben,ti egy kicsit lazábban fogtátok fel..[ Szerkesztve ]
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz mackosajt #30758 üzenetére
Továbbra is az a kérdés,mekkora gyerekek voltak..
Jelzem,ha anya nem szalad el a boltba,most nem erről szólna a fáma..Néhány szerelő nem nagyon szereti az ilyen 5 perceket.. Én is vártam már több mint negyed órát ügyfélre,aki személyesen közölte telefonon,hogy még 5 perc sem lesz..
Belefért,megvártam..
Aztán van akit 3 különböző számról hívtam,számkijelzéssel,a két megadott mobilszámon,plusz a upc-s otthoni számán ,többször is... egyiket sem vette fel.
2 óra múlva visszahívott,még majdnem meg volt sértődve hogy nem rohantam vissza hozzá.. -
balage25
senior tag
válasz mackosajt #30745 üzenetére
Azért azt nem vágom, hogy miért vagy kiakadva. Vasárnap kijöttek, de a megbeszélt időpontban nem voltatok otthon, ezért még telefonálnia is kellett, és még kedden is vissza kell mennie.
Ha meg csak gyerekek vannak a lakásban, teljesen jogos, hogy nem fog bemenni. Illetve ha megadná a számát egy csomó embernek, annyi hívást kapna egy nap, hogy a munkáját már nem tudná elvégezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest