Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miska0330
tag
Én is most frissítettem a boxot. Kikapcsolás utám sem akart, végül a teljes áramtalanítással lefrissült. Én most adok nekik egy csillagos ötöst. Asszonynak is tetszik, mennyire gyorsabb és jobb lett. A főmenü tényleg ilyen 3-4 másodperc alatt tölt be. Bent van végre az új ONE logó is. Kezd alakulni.
-
Miska0330
tag
Csodálkozom, hogy még nem osztották meg 10 -en a One TV hírt. Úgyhogy még várok.
-
Miska0330
tag
Csodálkozom, hogy senki sem osztotta meg:
''Újabb területeken válik elérhetővé a gigabites internet a Vodafone-nál''
-
Miska0330
tag
Hogyhogy nem linkelte még senki?
''22%-os áremelés jöhet a Vodafone-nál az év elejénNyilvánosságra hozta a Központi Statisztikai Hivatal az augusztusi pénzromlás mértékét, ami az egyik magyarországi távközlési szolgáltató ügyfélbázisát vastagon érintheti.''
[ Szerkesztve ]
-
Miska0330
tag
válasz nicu71 #110565 üzenetére
Helló!
Nekem mikor bekötés volt ötödjére jöttek ki. Az előző 4 időpontban mindig otthon voltam. És mindig előtte fél órával szóltak, hogy nem jönnek. Anyaghiány, munkaerő hiány, egészségügyi gondok miatt. Negyedjére már ordítottam a telefonba. Nem voltam sajnos rá büszke de kijött belőlem.
-
Miska0330
tag
Analóg lekapcsolást tapasztalta valaki? Vagy még mindig nem oldották meg.
[ Szerkesztve ]
-
Miska0330
tag
Elméletileg ma lesz az analóg TV adások lekapcsolása. Szerintem számítani lehet majd sebesség javulásra. De ez sem biztos.
-
Miska0330
tag
válasz LemonHorse #105116 üzenetére
Szia!
Tegnap este 8 órakor csináltam egy Speedtest -et és nekem is 100-120 Mbit volt a letöltés. A felöltés az stabil 22 Mbit. Valószínű, hogy központi terhelés van.
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Nem tudom láttátok -e, de ha csináltok Speedtest -et akkor az ISP névnél már nem UPC -t ír ki, hanem Vodafone -t.
-
Miska0330
tag
válasz Alice90 #99973 üzenetére
Szia!
Nekem a költöztetés az új címemre majdnem 2 hónap volt. 4 időpontra nem jöttek ki. Az ötödikre jött ki a technikus. Kötbért is kaptam. Kollégámnak Budakeszin 1 hónapos bekötést ígértek. Sajnos készülni kell rá, hogy eltarthat 1 hónapig is. Sajnos nincs ember aki dolgozzon.
-
Miska0330
tag
válasz DonThomasino #99722 üzenetére
Szia!
Az újabb Vodafone Box semmivel nem jobb mint a márciusi szériák. Annyi, hogy a távirányítón ott van a plusz 3 gomb. (Netflix, Amazon, HBO). De az HBO gomb jelenleg nem is működik.A fehér Connect Box helyett kaptam egy fekete színűt. Kinézetere más mint a Connect Box, meg folyamatosan világít a 3 zöld LED az elején. De típusra ugyanaz mint a fehér Connect Box, csak az már a Vodafone -nak lett gyártva. Sebessége meg a Wi-Fi is ugyanolyan jó mint a fehér Connect Box -nak volt.
Néha Home Office illetve online oktatások is vannak neten. Youtube, HBO GO -t nézünk rajta. Xbox -on játszok online játékokkal. Hálózatüzemeltetéssel foglalkozunk. Ezt csak amiatt írtam le, hogy nem feltétlen kell azonnal lecserélni saját eszközre. Először próbáld ki és utána ha nem megfelelő akkor érdemes modem módban használni saját eszközzel.
-
Miska0330
tag
Szia!
Nekem 2016 Október óta volt a fehér Connect Box. Most lassan egy hónapja cserélték le a fekete Vodafone Box -ra. Nagyon stabil és erős a Wi-Fi jele. Nem szakadozik. Én ajánlom a használatát. Hálózati munkakörben dolgozom. VPN -t használok vele. Online Meetingek. Tökéletesen megfelelő. Xbox -al is játszok online. -
Miska0330
tag
válasz kabelmania27 #99180 üzenetére
Üdv,
Mind a 15 letöltési csatorna megvan.
Mindegyiknél 38 SNR(dB) a Power dBmV pedig mindegyiknél 4.Közben pedig elkiabáltam, mert újra 330-340 Mbit között van a letöltés. Biztos, hogy a terhelés miatt van mert a jelszintek tökéletesek. Ennyi lehet a város között a sávszélsségük elosztva.
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Isaszeg -en valamit finomhangolhattak, vagy sávszélességet bővítettek, mivel eddig nappal 330 és 350 Mbit között ment a letöltés. Most pedig stabil 450 Mbit felett van. A jelszintek azok rendben vannak. A feltöltés az stabil 22 Mbit.
-
Miska0330
tag
válasz kabelmania27 #98849 üzenetére
Köszönöm erre figyelni fogok.
Annak örülök, hogy közvetlenül az oszlopról bejövő kábelre került a csillapító és utána már az osztó, vagyis nincs közte semmilyen csatlakozás. Bízom benne, hogy így mindig is jó lesz a jelszint. Előtte a 8. kerületben a körúton voltam UPC előfizető. Ott is rendben volt minden. Nem voltak toldások. Így mindig jött az 500-510 Mbit stabilan.
-
Miska0330
tag
válasz kabelmania27 #98847 üzenetére
Köszönöm az információkat!
Az osztó bemenetére került a csillapító.
Többet is próbált, de végül a 6dB -s maradt. -
Miska0330
tag
válasz kabelmania27 #98802 üzenetére
-
Miska0330
tag
válasz aradebil2 #98805 üzenetére
Igen azt nem írtam, hogy az ügyfélszolgálatossal akkor beszéltem mikor harmadjára nem jöttek ki vagyis Szeptember 23. -án. Csak most tudott szabad helyet találni hétfőn. De így is rendes volt hogy keresett nekem. Közbe mondta is, hogy látja a profilomba hogy sok galiba volt.
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Tegnapi nap véget ért a közel 2 hónapos átköltöztetés eseményei. Ötödik időpontra kijött Isaszeg -re a technikus bekötni a netet és a TV -t. Nagyon rendes volt és szépen igényesen bekötötte.
Előzmények:
Még Augusztus 21 .-én kértem a szolgáltatás átköltöztetését az új címemre.Augusztus 29 .-én délután nem jöttek ki, mert nem ment át a munkalap.
Szeptember 9. -én nem jöttek ki, mert anyaghiány volt.
Szeptember 23 .-án nem jöttek ki valami egészségügyi gond miatt
Október 5. -én pedig munkaerő hiány miatt.Ami rossz volt, hogy mind a 4 időpontra szabadságot vettem ki. És otthon vártam őket.
Kötbérigény az már Augusztus 29 .-én el lett indítva.
Végül volt egy rendes ügyintéző aki hétfőn felhívott, hogy keresett nekem időpontot, hogy ne November 4 .-én jöjjenek ki ami a következő időpont lett volna, hanem Október 14 .-e szerda délutánra kaptam időpontot.
Utólag köszönöm az ügyintézőnek is hogy, segítőkész volt. Illetve a technikusnak is, hogy igényes munkát csinált. A régi Vodafone Boxom is ki lett cserélve. Annyival másabb, hogy a távirányítón már dedikált Netflix, HBO, Amazon Prime gomb van rajta. A fehér Connect Box -om is ki lett cserélve az új fekete Vodafone Compal -ra. Mivel a Vodafone Box és a HGW is az ablak mellett van, így az oszlopról bejövő fekete kábelre lett rakva a kettes elosztó. Egyik a Vodafone TV -be a másik a Compal HGW -be megy. Végül rakott egy csillapítót is és minden rendben volt. 100% a jelminőség.
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Ma negyedjére maradtam otthon. Negyedjére sem jöttek ki bekötni.
Most az az indok, hogy erőforrás hiány. Mondom ilyen nincs.Mit tegyek?
-
Miska0330
tag
Isaszegen meg délután óta nincs TV szolgáltatás. Mint kiderült, optikai vágás volt Gödöllő és Mogyoród között. Jelenleg még hibaelhárítás van.
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Na a helyzet a következő. Jó hogy hívtam őket. Úgy néz ki harmadjára sem jönnek ki bekötni. Október 14 .-re kaptam volna időpontot. Most 3 hét múlva. Ez úgy néz ki folyamatosan növekszik. Elkérte az ügyintéző a számomat. Holnap fog hívni. Mondtam, hogy oké addig nem küldöm el az NMHH -nak. De ő sem akarta elhinni, hogy harmadjára sem jönnek ki. Tegnap direkt felhívtam őket hogy ma biztos, hogy kijönnek? Ügyintéző hölgy még kérdezte is, hogy miért kérdezem mert ki szoktak menni. Elmondtam neki szépen hogy eddig kétszer nem jöttek ki. Ma kettő órakor is hívtam őket, hogy kijönnek e. Ügyintéző mondta, hogy a munakalpon az van hogy minden rendben érkezni fognak.
Most fél 6 -kor hívtam megint az ügyfélszolgálatot. 42 perc várakozás után kapcsoltak és akkor mondta, hogy mi a helyzet. Látta hogy az van a munkalapra írva, hogy 15 perce írták bele, hogy valami egészségügyi okok miatt nem tudnak kijönni. Ügyintéző sem értette, hogy ez mit jelent.Várom egy felsőbb vezető hívását aki el fogja mondani nekem, hogy mi ez az egész viccbe illő rendszer amit eddig háromszor megcsináltak velem.
-
Miska0330
tag
válasz Livius #97768 üzenetére
Igen kötbér már megy Augusztus 21.-ei bejelentéstől. Igen ám de az hogy harmadjára sem jönnek ki az nincs benne. 90 napjuk van az átköltöztetésre. Most felhívom őket, hogy mi a helyzet. Ha csak csúszás akkor semmi gond. De ha nem jönnek ki megint akkor nem leszek boldog. Eddig 3 nap szabadságomba került. Meg a mobilnet ára.
[ Szerkesztve ]
-
Miska0330
tag
Igen nekem volt ez. Augusztus 29.-re jöttek volna. Akkor felhívtam őket és akkor mondták hogy nem ment át a munkalap. Szeptember 9-.re kaptam időpontot. 9.-én 14:00-kor felhívtak hogy nem tudnak jönni mert nincs anyag a raktárban. Most Szeptember 29. -re kaptam megint időpontot. Eddig még nem jöttek ki. Igaz 14:00-kor én is felhívtam ma őket és az ügyintéző mondta hogy rendben van a munkalap. Felvették a munkát és fognak jönni.
-
Miska0330
tag
válasz kabelmania27 #97759 üzenetére
Köszönöm az információt!
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
A technikusok meddig szoktak dolgozni? A mai nap lenne már a 3. időpont, hogy kijöjjenek végre bekötni. Csakhogy már mindjárt 5 óra és még senki nem volt itt. 12:00 - 16:00 között lett kérve a bekötés. Augusztus 21 óta várom.[ Szerkesztve ]
-
Miska0330
tag
válasz LouiS22 #96731 üzenetére
Igen valószínűleg munkalap hiányában nemt tudnak.
Csak tényleg mi garantálja, hogy Szeptember 23 .-án kijönnek? Ezek nem normálisak. Márciusig van hűségem. Le sem tudom mondani. Csak teljesen elkeseredtem mert távmunka miatt is kellene a net. Eddig mobilnettel csináltam de az sem olcsó. Tényleg nincs aki dolgozzon. Arra bezzeg büszkék, hogy a pályakezdő bölcsészek körében a Vodafone a legnépszerűbb. Hurrá. -
Miska0330
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valakit technikust, aki kijönne Isaszegre bekötni a netemet?
Augusztus 21. -én kértem a költöztetést. Augusztus 29. -re kaptam időpontot a bekötésre.
29 .-én nem jöttek ki mert nem ment át a munkalap a technikusoknak.
Szeptember 9.-re vagyis a mai napra kaptam új időpontot.Eljöttem munkahelyről hamarabb. Erre 14:00 -kor hívnak, hogy nincs anyag a raktárban, és csak 23 .-án tudnának kijönni új időponttal. Ezek után kinek higgyek? Ki fog valaki jönni bekötni a netemet? Kinek szóljak?
-
Miska0330
tag
Látszik, hogy nagyon nem működik még a UPC integráció illetve nagyon kevés a technikus. Augusztus 21. -e pénteken a Vodafone üzletben kértem a szolgáltatás áthelyezését új lakcímre. Leghamarabb Augusztus 29 .-ei dátumot kaptam a bekötésre. Ma egész nap otthonról dolgoztam, így tudtam várni a technikust. Végül 17:00 kor felhívtam a Vodafone -t, hogy meddig dolgoznak a technikusok, mert ma még nem volt senki bekötni. Végül az ügyintéző mondta, hogy sajnos adminisztrációs hiba miatt nem ment át a munkalap a technikusoknak és az a baj, hogy új időpontot is csak Szeptember 9. -re tud adni. Mondtam, hogy oké de akkor kérem a kötbért a kiesett két hét miatt. Illetve jelezni fogom nekik, hogy a költözés miatti díjat is szépen engedjék el. Na most valószínűleg nem én vagyok az első akivel ilyen történhetett.
Múltkor a Facebook oldalukon büszkén reklámozták, hogy a pályakezdők között első helyen vannak a bölcsészek akik szeretnek a Vodafone -hoz jönni. Valaki kommentelte, hogy mindent elmond a szolgáltatás színvonaláról, hogy Mérnökökre és Technikusokra lenne inkább szükség. Egyetértek vele!
-
Miska0330
tag
Sziasztok.
Ma bekapcsoltam a Vodafone Boxot és az LG TV-m jobb felső sarkában megjelent a HDR logó. Vagyis frissítettek és már elméletileg menne szépen a 4k -s tartalom is a boxból.
-
Miska0330
tag
Budapest. 8. Kerület Harminckettesek tere. Nálunk a társasházban teljesen elment egy fél órára a net illetve a TV is. Az automata is bemondta a hibabejelentőn. Nem tudom más tapasztalta -e a 8. Kerületben.
-
Miska0330
tag
Igen a nevét leszámítva nagyon hasznos.
Én még a Downdetectort szoktam nézni. Látom van már magyar lokalizáció is. -
Miska0330
tag
Média is foglalkozik vele.
https://media1.hu/2020/04/27/akadozik-a-vodafone-upc-internethalozatanak-mukodese/https://index.hu/techtud/2020/04/27/akad_a_net_a_vodafone_upc_vezetekes_halozatan/
https://hvg.hu/tudomany/20200427_upc_nincs_internet_vodafone_facebook
Érdekes ez a Fing nevű oldal de egész jó statisztikák vannak.
https://app.fing.com/internet/outage/DROP:HU---UPC@2020-04-27-2025-00000
Svájc (Alul current.)
https://www.upc.ch/en/support/service-status/
Szlovákia:
https://app.fing.com/internet/outage/DROP:SK---UPC@2020-04-27-2025-00000
Így a végére. Most nézem mi ez az új Giga Connect Box a Szlovák UPC -nél.
[ Szerkesztve ]
-
Miska0330
tag
Ezt mi már nem éljük meg.
A Lengyeleknél már lehet Chromecast -ra is stremelni a Horizon GO -t.https://www.broadbandtvnews.com/2020/04/27/upc-polska-expands-horizon-go/
-
Miska0330
tag
-
Miska0330
tag
Szia!
Nálam is ugyanez a hiba szokott előfordulni. Pont tegnap este 11 -kor szerettem volna bekapcsolni a Vodafone TV -t. Gyorsan végignézni, hogy mik mennek a TV -ben, de nem sikerült elindulnia. Teljesen fekete sötét kép volt. A menü sem jött elő. Kikapcsolni sem tudtam. Maradt az áramtalanítás. Most már úgy használom, hogy energiatakarékos üzemmódban legyen, hogy teljesen kikapcsoljon, de ez sem oldotta meg. A lassulások sűrűn előfordulnak. Az megnyugtató, hogy nem csak nálam fordul elő. Kicsit olyan mintha 1-2 nap múlva megtelne valami puffermemóriája neki és belassul. Az a baj, hogy olyankor a menü is lassan jön elő. Néha az áramtalanítás sem segít. Olyankor az alaphelyzetbe állítás. Utána újra gyors szokott lenni.
-
Miska0330
tag
válasz Intruder2k5 #85023 üzenetére
Van egy érzésem, hogy szerintem azért mutatja nekem, mert Telekom coax is elérhető a társasházban és valószínűleg azt mutatja. Érdekes mert az 500 mbit net is benne van a csomagban ami ajánlja.
[ Szerkesztve ]
-
Miska0330
tag
válasz Intruder2k5 #85018 üzenetére
Érdekes. Nekem meg eddig nem ment most meg működik szépen.
-
Miska0330
tag
UPC.hu oldal már nem is megy. A Vodafone oldalán meg már működik a szolgáltatási cím megadása. Illetve megy a csomagajánló is. Úgy néz ki sikeresen átálltak.
-
Miska0330
tag
Készülnek már az átállásra. Jelenleg a Vodafone oldalán nem működnek az Otthoni szolgáltatások oldalak.
-
Miska0330
tag
Köszi!
Tapasztalatból írom, hogy így 1 hét utáni lassulás után nem segített neki az áramtalanítás. A menüből kellet az "Alaphelyzetbe állítás" pontot kiválasztanom. Utána már helyreállt minden. Újra gyors lett a box illetve a csatornaváltások között nincs már 2-3 másodperces elsötétedés. Kicsit olyan mintha valami task beakadhatott rajta fixen. -
Miska0330
tag
Én is köszönöm a videót. Úgy látom nálad rendben volt a box. Minden gyorsan megy. Úgyhogy most én is csináltam egy Connect Box újraindítást, meg a Vodafone Box -on egy gyári visszaállítást. Megérte, mert újra gyors lett a box illetve a visszajátszás is megjavult, mert már 2 napja nem működött.
-
Miska0330
tag
válasz Toth_Jani #84512 üzenetére
Folyamatosan figyelem, de nem tapasztaltam lassulást az interneten illetve a weboldalak betöltésében. Youtube -on is minden elsőre elindul. Ping sem lett magasabb. Érdekes az egész. Persze elsők között igényeltem a Vodafone Box -ot és felfogom ezt egy éles tesztnek. Most figyelem az állapotokat és majd megírom, hogy lett -e javulás.
-
Miska0330
tag
válasz malisonX #84455 üzenetére
Helló. Az utóbbi 2 napban sajnos nekem is gondok vannak az új Vodafone Box -al. Mikor elkezdem léptetni a csatornákat, akkor egy idő után belassulnak a léptetések. Lépnék egyet és kell neki 3 másodperc mire reagál. Van hogy elsötétül teljesen és utána lép egyet. Volt, hogy áramtalanítottam de nem javult meg. Ezek szerintem ilyen kezdeti lassulások lehetnek. Mikor a lefelé gombot nyomom meg, akkor is kell neki 4-5 másodperc mire betölti a TV csatornákat.
-
Miska0330
tag
Most volt itt a héten másodjára a technikus kicserélni a Kaon -t az új Vodafone TV -re. Hétfőn nem sikerült neki a szokásos S005 -ös hibaüzenet miatt. Akkor 4 diszpécser sem tudta távolról megoldani. Most kicserélte egy másikra és megint elsőre a szokásos S005 -ös hibaüzenet volt. De most távolról rutinosabb volt a diszpécser és megoldotta a hozzárendelést az előfizetőhöz.
Eddig jól működik. Nagyon gyors a TV csatornák közötti váltások. A box sebessége is gyors. Nekem is IP -n keresztül megy. A távirányító masszív anyagból van. Maga az egész box minőséginek tűnik. Most jön a tesztidőszak.
-
Miska0330
tag
válasz bbsofficial #83757 üzenetére
Az a feltétele, hogy akkor újraindul a hűség. És akkor cserébe minden 0 Ft. Kiszállási díj is meg a box is.
-
Miska0330
tag
Sziasztok.
Én most rendeltem meg.
Hétfőn hozzák ki. 0 Ft lesz és cserébe a hűség újra 1 év lesz.
Nem gond mivel eddig csak 3 hónap járt le. Marad minden a havidíj.
UPC előfizető vagyok. -
-
Miska0330
tag
Sziasztok.
Nem tudom láttátok -e már:
https://www.vodafone.hu/otthoniszolgaltatasok/internetestvFelhívtam őket, és még csak olyan területen érhető el a Vodafone TV, ahol nem a UPC szolgáltatat. Aki UPC -s az még nem kérheti.
-
Miska0330
tag
válasz unicumnext #80224 üzenetére
Atyaég!
Ez nagyon jó ajánlat.
Nekem most járt le.
Eddig ennyit fizetek:- 500 Mbit
- TV Prémium
- Alap telefonEzért 8500 Ft -ot.
Telekom koax érhető még el nálam. Gigabit is mehet. Olcsóbban is adná egy ezressel a Telekom.
-
Miska0330
tag
válasz BlackDesert #79349 üzenetére
Szia!
8. Kerület József körút. Nálam nem akadozik. Megnéztem HD illetve sima SD csatornákat is.
-
Miska0330
tag
A Horizon Box leírásában már mindkét távirányító benne van.
https://www.upc.hu/pdf/mediabox/Horizon_HD_felhasznaloi_kezikonyv.pdf
15. oldal a régi
18. oldal az új amilyet adnak a cserénél. -
Miska0330
tag
Ausztriában már át is márkázta a Telekom a UPC -t. Magenta Telekom lett. Ott már elérhető lett a gigabites internet is koaxon.
A weboldaluk szerint 1000/50 Mbit a sebesség.
https://www.magenta.at/internettarife/internet-zuhause/
Vodafone lesz a kérdéses, hogy nekik mik a terveik. De én várom az új ajánlatokat.
Tegnap tönkrement a Horizon Box távirányítóm. Ez még a 2016 Augusztusában kapott Horizon Box távirányítója volt. A UPC üzletben nagyon rendesek voltak. Kicserélték nekem.
Ráadásul az új távirányítót kaptam. Mondta az eladó is, hogy ez kicsit jobb. Ugyanaz a típusú távirányító ami a Pace HD Mediabox -hoz volt, csak dedikált visszajátszó gomb is van rajta. Ég és föld a két távirányító sebessége. Sokkal jobb ez az új.
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Lejárt a 2 év hűségem. A következő ajánlatot kaptam 1 év hűséggel:
- Kábelt TV Prémium - 3500 Ft
- Internet 500 MBit - 5499 Ft
- Nonstop S - 100 FtePack Kedvezmény: 600 Ft
Összesen: 8499 Ft
Eddig 8617 Ft -ot fizettem.
A környékemen nincs DIGI, csak Telekom Koax.
Az ajánlatot elfogadtam. Lassan az utolsó 1 év lesz, hogy TV -re is előfizetek. A külföldi TV csatornák miatt hagytam a TV -t.
-
Miska0330
tag
Németországban Arris eszközökkel elindult a EuroDocsis 3.1.
https://www.broadbandtvnews.com/2018/09/13/liberty-global-launches-docsis-3-1-in-germany-with-arris/
-
Miska0330
tag
Helló!
iOS -en is ugyanez a helyzet. A mai frissítésben én is néztem a Chromecast -os leírást. Örülnék, ha lehetne Chromecast -on nézni, mert annak ellenére, hogy Horizon box -om van randomszerűen működik a visszajátszás rajta. Annyiszor bejelentettem már, hogy nem működik mindig. Azt kaptam, hogy központi hiba van. Igaz lassan 1 éve ez megy de már feladtam, elfogadom. Horizon GO -n mindig működik a visszajátszás. Emiatt jó lenne.
-
Miska0330
tag
Szia!
Nálam is ez volt a helyzet. Minden reggel 6 órakor próbálta magát frissíteni. Mivel beragadt mindig, így bekapcsolva maradt. 2 napja csináltam neki gyári visszaállítást illetve áramtalanítottam is. Azóta le tudott frissülni, így nem próbálkozik már mindennap. Ma reggel már nem maradt bekapcsolva. Van egy érzésem az ország nagy részén reggelente bekapcsolva marad. Nesze neked energia hatékonyság meg jegesmacik. :-(
-
Miska0330
tag
Németországi UPC (Unitymedia) 2018 Októberétől DOCSIS 3.1 -en fog szolgáltatni gigabites netet Frankfurtban.
A feltöltés az maradni fog max 50 Mbit /sec.Forrás: https://www.broadbandtvnews.com/2018/06/06/unitymedia-to-roll-out-gigabit-internet-in-frankfurt/
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Utóbbi időben feltűnt, hogy elérhetőek lettek nálam is a MIX csomagok, pedig csak a Telekom koax érhető el. Van egy olyan érzésem, hogy ehhez is köze lehet:
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/otthoni/otthoni-internet-500Igaz hogy még csak korlátozottam érhető el: "Az ajánlat jelenleg csak Budapest II. és XXIII. kerületében, illetve Remeteszőlős, Nagykovácsi, Pomáz, Solymár, Dunakeszi és Gyál, Makó és Gyula településeken, Magyar Telekom szolgáltatási területen, Eurodocsis 3.0 kábelhálózaton, műszaki képesség és helyszíni felmérés függvényben érhető el."
Szerintem ez egy jó kis alku pozíció lesz majd a UPC -vel. Érthető, hogy Gyulán is elérhető az 500 Mbit, mivel éppen nemrég építette ki a UPC Gyulán a vadi új hálózatot, illetve az Invitel is fejlesztett. Gyulán ügyfélszolgálati kirendeltsége is van a UPC -nek. Nagy most a verseny.
-
Miska0330
tag
Köszönöm a segítségeteket az HBO -val kapcsolatban. Szerintem továbbra is maradok a sima HBO GO -nál. Bármikor le tudom mondani. Ami a legfontosabb még, hogy nem vagyok időhöz kötve mikor akarom megnézni a tv-t. Amiatt nem fogok 1 év hűséget kötni, hogy tudjam nézni a sima HBO 1,2,3 -at is pluszban.
-
Miska0330
tag
Engem tegnap hívtak, hogy látják hogy hűséges előfizető vagyok. Itt szerintem arra értették, hogy minden hónapban mint a katonatiszt fizetem időben a számlákat ergó le lehet húzni még valami plussz csomaggal. 1 éves hűséggel akartak nekem ajánlani 2190 Ft -ért HBO Pak + HBO GO -t. Kérdem én, hogy mitől akciós ez a csomag, amikor a neten is 2190 Ft -ért adják. Ezen kívül ha simán a www.hbogo.hu oldalon fizetek elő az HBO GO -ra, az 1990 Ft és bármikor le tudom mondani. Közületek volt olyan, akinek sikerült ennél olcsóbban lealkudni az HBO csomagot?
-
Miska0330
tag
Piaci pletykák szerint a Vodafone vihet több kelet-európai UPC érdekeltséget is, köztük a magyarországi UPC -t is.
https://www.hwsw.hu/hirek/58404/vodafone-liberty-global-upc-felvasarlas-mobil-vezetekes-akvizicio.html
-
Miska0330
tag
Tiszaalpáron is elindultak.
-
Miska0330
tag
Mai nap Lakiteleken keresztül mentem busszal és észrevettem, hogy párhuzamosan kettő koax kábel megy a villanyoszlopokon. Utánanéztem és ez fogadott Lakitelek weboldalán:
http://www.lakitelek.hu/index.php/2996-ujabb-telekommunikacio-szolgaltato-telepul-lakitelekre
http://www.lakitelek.hu/index.php/3072-uj-internet-szolgaltato-lakiteleken
UPC weboldalán már elérhetőek az új csomagok a címre rákeresve. :-)
Terjeszkedjenek is szépen.
-
Miska0330
tag
Rádiók közül elérhető lett a Class FM a Digital Gold csomagban.
-
Miska0330
tag
-
Miska0330
tag
Nagyon komoly lett az új weboldal.
Na de a lényeg: Horizon HD médiabox. És új fajta látható a fotón!
-
Miska0330
tag
Mit szóltok a Telekom új Flip tarifacsomagjához? www.flip.hu Ahol én most lakom csak a UPC meg a Telekom koax érhető el. Ha lejár a hűségem a UPC -nél ezek után simán lehet majd velük alkudni. Azért valljuk be UPC -nél nem kapsz 4000 Ft -ért hűség nélkül ilyen csomagot. Ez most az albérleteseknek nagyon jól jön. Itt az idő hogy a UPC is kidobjon ilyen csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Miska0330
tag
válasz Watercolour #56131 üzenetére
Ennyiért nagyon megéri. Én tavaly Novemberben kötöttem újra 2 évre.
9500 -ért ajánlott: Fiber Power 500 Mbit, Digital Gold, Alap Nonstop telefon, HD Csomag illetve Európa csomag. Plusz az 500 Ft ePack kedvezmény. Én jól is jártam mert az internetes áfacsökkentés miatt most így lett havi 9134 Ft az előfizetésem. Mindezt úgy, hogy itt nálam csak a Telekom Coax -os hálózata a konkurencia.
-
Miska0330
tag
válasz #41133696 #55822 üzenetére
Én is most olvastam el a cikket. Nagyon jó a leírás. Akkor akartam is kérdezni, hogy miért használsz plusz Routert a Connect Box -hoz mert szerintem pont ehhez már nem kellene. Szerintem adj neki egy esélyt. Én azt mondom még mindig biztonságosabb ez mint az emberek 90% nál aki tényleg csak megveszi a boltban a Wi-Fi routert és ennyi. Főleg aki már 5 éve vette és ugyanaz a firmware rajta. A Connect Box ennél csak jobb lehet.
-
Miska0330
tag
Közben fent van már a hír, hogy jönnek Gyulára is. Érdekes mert egész Gyulán elérhető a Telekom coax.
http://www.beol.hu/bekes/kozelet/egy-harmadik-szolgaltato-erositi-a-versenyt-gyulan-705037/
-
Miska0330
tag
Tudom milyen érzés. Szüleimnél a 60/6 Mbit -es net 7080 Ft,
A Tv az 6186 Ft ami a UPC -nél a Gold -nak felel meg.
És ott nincs műsor visszanézés meg HD csomag meg Wi-Free, meg Horizon Go.Helyi kábeltv szolgáltató illetve van még az Invitel rézdrótos internete meg IPTV -je. Na azt hagyjuk. 2 éve dolgozom itt Budapesten. Nekem ez kánaán ami itt van a UPC -nél ennyi pénzért. Én ezért nem panaszkodom soha a UPC -re mert tudom milyen az mikor csak egy kis szolgáltató érhető el a lakóhelyeden. Vidéken drága az élet.
Emlékszem kb 10 éve mikor jártam fel nyáron Budapestre a keresztszüleimhez 1 hétre. Mindig azzal voltam el, hogy itt milyen gyors az internet. A régi szép idők.
[ Szerkesztve ]
-
Miska0330
tag
Szia!
Igen 30 napon belül hozza a futár az új Connect Box -ot. A regisztráció nekem sem ment automatikusan. De megnyugodhatsz könnyen fog menni. Nekem 5 perc alatt megvolt. Azóta nagyon jól működik. Nem bántam meg hogy akkor lecseréltem az Ubee -t a Connect Box-ra. Főleg, hogy lejárt a hűségem 1 hónapja és akkor kértem 500 Mbit -es csomagot. Az ügyintéző azonnal aktiválta a csomagot, így nem kellett a modem cserére sem várni.
-
Miska0330
tag
válasz BlackDesert #55396 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Miska0330
tag
válasz szabogabor10 #55222 üzenetére
Szia! Ha smart tv-d van akkor szerintem az HBO GO-t használd. Akinek van HBO előfizetése az kap hozzáférést a GO -hoz is. Azon meg alapból minden film HD és korlátlanul bármikor nézheted őket. De nézheted akár táblagépen vagy webböngészőből is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest