Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcdennis
tag
Jelent valami különbséget ha interneten rendelem meg a szolgáltatást, vagy az a biztosabb ha bemegyek egy UPC irodába? (Otthoni csomagot szeretnék)
-
v.attis
őstag
Valamit varázsoltak a nettel, 2 órája hallgatok online rádiót egyszer sem röccent meg. Ilyen még nem volt, illetve talán utoljára akkor amikor még 2 megabites csomagom volt, soksok évvel ezelőtt. Lassan olyan jó lesz, mint a mobilnetem.. Mármint stabilitásban.
-
aktív tag
válasz speederiii #85292 üzenetére
Szia. Forma 1 et nyomtam nagyon sokáig. Nem tapasztaltam semmi problémát. 500 as net.
-
speederiii
tag
Van akinek connect boxa van és mondjuk gyakran online szimulátor versenyez? Szokott tapasztalni (a connect box puma chipsetének hibájából eredő) problémát?
-
veterán
válasz #75501312 #85290 üzenetére
Reménykedjünk hogy nem. De arra készülj hogy a választ nem kapkodják el. Auto levél pár percén belül megjön hogy fogadták, 30nap bla bla. De 2 hét volt mire érdemben válaszoltak ( mobil ügyben). Nekem csatolmányok miatt nem volt jó a webes form.
Azthiszem nem sikerült teljesen ez a my
upcvodafone. IPv6 beállítás.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
Beniii06
addikt
Mit tudnának csinálni ezzel 72óra alatt?
Mondjuk később felhívnak, hogy mérj mégegyet, amikor már nem terhelt a rendszer, akkor meg lesz a garantált és gyanítom le is zártnák a hibajegyet, de ha szépen dokumentálod, akkor biztos újra lehet nyittatni a hibajegyet minden este.
"Got any other secret weapons?"
-
törölt tag
válasz #75501312 #85274 üzenetére
Találtam egy email címet. A 16. próbálkozás után tudtam emailt küldeni, ugyanis az online felület nem működik, amikor egy filet akar csatolni az ember. Szóval csak üzenet működik 1000 karakterben, a mellékelt másik 8 fájlformátum csatolása egyáltalán nem működik, 2 böngésző alatt is próbálkoztam 15 alkalommal megszámozva ezt a szolgáltatónak is ha kétsége lenne és mégis átment volna az üzenet. Email cím nem elérhető csak google keresés után, ami még mindig kétséges az automata üzenet ellenére is.
Viszont itt szeretnék majd segítséget kérni. Jelenleg leírtam a Vodának, hogy mi az, amit a UPC-s ügyintézők elcsesztek, mi történt az elmúlt 12 évben, mikor és mivel vertek át, mi az, amit helytelenül követett el a jogelőd.
Ennek elvileg a UPC oldaláról rögzítve kellene lennie (szép magyarosan), mert egy része telefonhívás volt, a másik része pedig írásban elektronikus kommunikáció, aminek egy része az én oldalamon elvileg mentve / rögzítve van ha a UPC webmail továbbra is megbízható.Milyen hivatalos jogi és egyéb lehetőségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy bizonyítsam a szolgáltató megvezetett, sőt hazudott (erről kell lennie rögzített hangfelvételnek, nálam pedig van email) ezzel anyagi kárt okozva? Milyen módon érvényesíthetem azt az egyszerű tényt, hogy a szolgáltató ügyfélszolgáltatósai nem a megfelelő szabályok szerint jártak el. Jelenleg hajlandó vagyok ezt békés módon megoldani, amint megpróbálnak lenyomni ezt vinném jogi útra.
Tényleg elegem van már az önkényes hatalomgyakorlásból, amit az ügyfélszolgálatosok alkalmaznak, hazudnak, megvezetnek, csak fizess többet csak mert más szolgáltató nem elérhető.
Azt is leírtam nekik milyen módon lehet más szolgáltatókat igénybe venni, még akkor is, ha a magyar oldalak szerint ők (UPC / Voda) az egyedüli szolgáltatók az adott címen (vezetékesen).
Értem én, hogy ez így fura, épp hogy csak váltás történt, miért is támadnám a Vodát, de erről szó sincs. De jelenleg ha jól értem az üfsz nagy része még mindig a megtartott UPC-s, akik szándékosan félrevezetnek és hazudnak. És hogy március 31. vagy április 1. a dátum sztem az már itt jelentéktelen részlet.
Mi itt a kulcsszó: a leírt több oldalas igaz történet a részemről vagy a fogyasztóvédelem?
-
tomp
félisten
válasz Beniii06 #85277 üzenetére
Vodafone szerverrel
SzerverPlex
szelessav.net-en el sem indul a mérés
CB-m van és 24 csatornával megy már.Mit tudnának csinálni ezzel 72óra alatt?
Na meg ez eléggé Vis maior eset.
Engem nem az alacsony sebesség zavar hanem, hogy ne menjen a VTV kárára. -
Beniii06
addikt
Azért másik szerverre is mérni kellene + szelessav.net-en és ha ott sincs meg, akkor bejelenteni hibára. Ha CB-d van akkor valószínűleg nem tudnak vele mit csinálni és 72 óra után jár kötbér. Ha másik HGW-d van akkor csere CB-re(már ha adott területen 8 csatornánál többet használnak, de biztosan úgy van).
"Got any other secret weapons?"
-
törölt tag
Van jelenleg elérhető e-mail cím, ahová lehet írni nekik? A webes felület csak 1000 karaktert enged.
-
tomp
félisten
válasz speederiii #85271 üzenetére
A HD csatorna 3,3-14,4Mbps-et vesz el az internetből. De ezen értékek között mp-ként változik az aktuális sávszél igény.
Ha stabil a net akkor már 4G mobilnetről is megy. Tudom, teszteltem.
Felvétel: korlátlan számú csatornáról korlátlan számú műsort tudsz rögzíteni mivel a box nem rögzít hanem a felvételt megjelölöd a kiszolgáló szerver részére, hogy kerüljön az előfizetésedhez. A lényeg, hogy összesen 90órányi felvételt tudsz tárolni a szerveren max 90napig. -
speederiii
tag
A vtv boxhoz elég a 120as net? Mennyire szűkíti a sávszélességet a tv adás streamelése, vagy független tőle, nincs hatással rá (mondjuk miközben online versenyzek)?
A vtv boxszal egyszerre hány különböző csatornát lehet felvenni a nézett csatorna mellett? -
tomp
félisten
válasz AtaWrc #85265 üzenetére
Miért ne foglalkoznának vele? Új szolgáltatás teljesen új technika. Amúgy nálam az egész napos szerver gond előtt volt bélyegkép. A szerver hibával tűnt el. Most visszajött.
Amúgy nálam az RTL Klub HD olykor megáll. A box szerint a sávszél átlaga 4000Kbps de nincs kockásodás. -
petakpa1
őstag
válasz kabelmania27 #84693 üzenetére
Kb. 1 hete kérdeztem itt és gondoltam megírom mire jutottam Voda/UPC-vel.
Előbb a Vodás mobilflotta előfizetésünkhöz dedikált kapcsolattartót hívtam, de ahogy meghallotta, hogy vezetékes szolgáltatással is akarom bővíteni az előfizetésünket átadott ez online értékesítési csoportnak. Utóbbiak megnézték a rendszerben a címet, ahova a vezetékes szolgáltatás lenne, de mivel azon a címen már van egy előfizetés (keresztapáméké) egyből hárítottak, hogy ők ezt nem tudják és átirányítottak a 1221-re. Hiába próbálkoztam, hogy dehát összeolvadtak, nincs már külön UPC, meg amúgy is kiemelt ügyfél vagyok ... stb. Elhajtottak a 1221-re.
1221 sokkal segítőkészebb volt. Elmagyarázta, hogy valóban van már a címen előfizetés, de ez nem gond, mert elindít egy igényt a rendszerükben aminek hivatalosan 30 nap az átfutási ideje, de nyugodjak meg 2-3 napon belül lesz válasz, és annak eredményeként ugyanezen címen /2 végződéssel tudnak majd szerződni, számlázni ... stb. Ha ez megvan visszahívnak és beszélünk csomagokról, árakról.
Utóbbival kapcsolatban kérdés, hogy vajon fognak-e jobb árat mondani, mint amit a weblapjuk kidob erre címre új előfizetőnek?
Azt már a Vodás 1270-es ügyintéző elmondta, hogy mobilflottánk már most olcsóra van árazva, tehát csak a miatt, hogy közös ügyfél vagyok nem fognak további kedvezményt adni.
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
kezo0
addikt
válasz FraFer82 #85241 üzenetére
Nem tudok neked a Connect Box problémájáról beszámolni, mert én magam sosem találkoztam semmilyen problémával – de én pl. nem játszom online játékokat, ahol esetleg gondot okozhat az a Puma mittudoménhányas chipset, ami a Connect Box lelke. De látom, közben már kaptál linket mástól ahhoz a kimerítő irományhoz, ahol részletesen taglalják ezt a problémát.
Azért azt tudnod kell, hogy ez egy évek óta ismert probléma, ennek ellenére a mai napig a világ sok szolgáltatója ad ilyen chipsettel szerelt HGW-ket az előfizetőinek. Ez a hiba az Intel gyártmányú chipset hardveres felépítéséből ered, ezért nagyon úgy tűnik, hogy szoftveres úton nem lehetséges teljesen meggyógyítani. Viszont olyan nagy számban vannak ilyen eszközök az ügyfeleknel, hogy a lecserélésük meg horribilis összegekbe fájna a szolgáltatóknak.
De ismétlem: ez valami olyan probléma, amivel egy átlagos felhasználó lehet, hogy évekig nem is találkozik – ahogy én sem találkoztam még vele, csak itt olvastam róla.
Az azért nem árt, ha az ember csak modemként, tehát bridge módban működteti a Connect Boxot, és mögé tesz egy saját, jobb fajta routert, arra bízva a feladatok döntő részét. (De mondjuk ez általában véve is igaz minden szolgáltatói eszközre.)[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
AtaWrc
aktív tag
Úgy látszik tényleg foglalkoznak a vtv boxal, most már van bélyegkép gyors tekerésnél, pl. reklámot szépen átlehet tekerni, és tudod mikor van vége.
Valami más is változott?[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
válasz mcdennis #85263 üzenetére
Nekem mindig felkínált az ügyintéző néhány időpontot és választhattam. Napon belül is meg tudta mondani hogy mondjuk 12 és 16 óra között.
Egy hétnél többet sosem vártam semmire. Legutóbb egy keddi napon kértem költözést, csütörtökön ott volt a szerelő, de csak hétvégén költöztünk. Így 2 napot még lehúztunk a régi lakásban tv és net nélkül. -
mcdennis
tag
válasz Gubek-Einste #85262 üzenetére
Köszi! Szerinted ezt szerződéskötéskor megtudják mondani vagy az lesz mint a diginél hogy “majd egyszer”?
-
Topikgazda
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
UPC-nél mennyi idő alatt jönnek ki egy panelba bekötni a TV-t, internetet a szerződéskötéstől számítva?
-
speederiii
tag
-
tomp
félisten
válasz #75501312 #85253 üzenetére
A box most is teljesen IP alapú de nem IPTV mert az más. Nem csak annyit jelent, hogy IP stream megy.
Jelenleg a VTV egy OTT szolgáltatás.
Wiki:
Az over-the-top tartalom vagy OTT tartalom a műsorszórás során, széles sávú internetkapcsolat segítségével közzétett olyan mozgóképes és audiótartalmak összességét jelenti, amelyek egy műsorszolgáltatótól érkeznek a felhasználóhoz, és amelyekre az internetszolgáltató nincs befolyással. Az internetszolgáltató csak az adatcsomagok továbbításáért felel, de nem felel a tartalomért és nincs is befolyással arra. -
FraFer82
tag
válasz speederiii #85249 üzenetére
Connect Box, de hogy gyárilag hadverhibás-e, azt nem tudom. Mire gondolsz? Megnézem szívesen.
-
gduck
addikt
válasz speederiii #85249 üzenetére
Szerintem amíg van készleten, addig azt adják.
-
tomp
félisten
válasz FraFer82 #85245 üzenetére
A VTV box IP alapon megy de nem IPTV! Ahhoz a hálózatot is fel kell készíteni hozzá!
Most ha egy ház összes VTV ügyfele ugyan azt a csatornát nézi akkor annyiszor megy külön-külön a stream. Ha IPTV lenne akkor a Node-ig(utcai szekrényig) 1 stream menne és a ház összes ügyfele azt az 1 streamhez kapcsolódna. Így minimális terhelés lenne.
Amíg lenne ez a hibrid kettős megoldás addig szépen megoldják hálózatilag is az IPTV? -
törölt tag
válasz FraFer82 #85248 üzenetére
Velem másfél éve kezdtek el szórakozni, volt hogy az ügyintéző konkrétan hazudott és átvert, de szerencsére észen voltam és 14 napon belül.
Mostanában viszont borzasztó a hozzáállás és nem segítőkészek.
Reménykedem én is, hogy a Voda jobb, de sztem nagyrészt ugyanazok ülnek a telefon másik felén, mint akik eddig is. -
speederiii
tag
Az 500-as nethez még mindig a gyárilag hardverhibás connectboxot adják, nem cserélte le a voda?
-
FraFer82
tag
válasz #75501312 #85244 üzenetére
Eddig nekem is volt Filmbox csomagom és felvevős boxom hozzá, de úgyis megállt bőven 8 ezer forint alatt. Régebbi ügyfél vagyok, sosem csúsztam, de mindig azt mondják, hogy a belváros eleve kiemelten fontos nekik, ahol én lakom, az meg pláne. Lehet, hogy ez hülyeség, de mindig korrektek voltak velem, és remélem, hogy a Vodafone is így tesz majd.
-
v.attis
őstag
válasz #75501312 #85244 üzenetére
Nekem 500-as net, premium tv csomag, Filmbox csomag, európa + világ csomag vagy mi a franc mindez 3 tévén 8500. Ja meg telefon is van, de soha nem használtam. Nincs készülék sem.
De augusztusban a világ és a Filmbox ugrani fog ez már tuti.Remélem ezt az alkudozós stílust nem nyírja ki a voda, jókat lehetett Upc-vel üzletelni.
-
FraFer82
tag
Egyelőre szerintem simán IPTV-ként működik, de a későbbiekben arra készülnek, hogy akkora mennyiségű felhasználójuk lesz, amit nem tudnak csak neten kiszolgálni, és hibridrendszer lesz (ezért sem lehet a koax kiépítést eltávolítani, nem felesleges), mondta is a nevét, hogy mi. Azt mondta a srác, hogy higgyem el, hogy sokkal jobb lesz, mint a konkurens megoldása. Elhittem.
-
FraFer82
tag
válasz v.attis #85238 üzenetére
Én imádom az HBO Max Pakot és a GO-t persze. Nem szeretek letöltögetni, az a hülye vagyok, aki fizet a szolgáltatásért. Elég sok európai film is van a Cinemaxokon, ráadásul felirattal a legtöbb. A nyelv miatt se rossz, meg néha tök jó olyan filmeket is látni, aminek a híre nem érne el amúgy hozzám valószínűleg. És tényleg az egész nincs 2 mozijegy ára se (nekem 2000 forint amúgy, mint régi előfizetőnek).
A Filmbox csomagot én eddig kaptam bónuszként, de minden gond nélkül mondtam most le róla, mert annyira nem néztem. Amikor mondták, hogy ez amúgy fizetős, kicsit meglepődtem, annyira semmi szerintem.
A GO-t nézem legtöbbet, nekem pont elég, Netflixre nincs mellette igényem, de nem vagyunk egyformák. -
tomp
félisten
válasz FraFer82 #85241 üzenetére
Azaz amíg a boxos időszakot nem zárják le addig a VTV box is koax+IP hibridként fog menni? Ezt max új kérőknél tudom elképzelni.
Ma reggel mikor sikerült visszaaktiválni a boxot megkérdeztem, hogy probléma e koax nélkül üzemeltetni a boxot. Hölgy elmondása szerint nem. Akinél már aktív a box ők maradnak IP-n. Majd egy idő után az új VTV boxot kérőknél lesz csak koax+IP. Gondolom amikor kijön az új szoftver.
Nos, hogy végül melyik lesz igaz azt majd meglátjuk. -
FraFer82
tag
Köszi, hogy ilyen részletesen válaszoltál.
Végül belementem a cserébe, mert 5 éves volt a Cisco, és mintha belassult volna, ráadásul a új Vodafone box+500-as net+TV Premium+HBO Max Pak+vezetékes telefon 7 ezer forintért nagyon jó ajánlatnak tűnt, így elfogadtam.
Igazad van, a Cisco médiabox nagyon kiforrott, de kicsit elvitt az újdonság varázsa is. A Ubee router 5 év alatt egyszer volt resetelve... Akkor se kellett volna. A Connect Box problémája pedig érdekel, rákeresek, de ha röviden elmondod, hogy mi az, megköszönöm.Annyi infóm van, ha valakit érdekel, hogy a koax is be van dugva a VTV-boxba, és a későbbiek során szerepe lesz. Kifejtette a fazon részletesen, hogy miért és miért nem így fog véglegesen működni az új box, de a következő 1-2 évben biztos így fog, amíg többségében a régi boxok vannak az embereknél. Szerinte érdemes váltani, mert komoly munkát tettek bele az új boxba, és egyre jobb lesz, várhatóak rá folyamatosan fejlesztések. A VTV-box képe talán az eddigi legjobb, amit láttam tévénél, de csak laikusként mondom. A hangja viszont nem nagy szám, halkabb, mint az előzőé volt, de tisztább talán. Ezek nagyon szubjektív dolgok persze.
-
v.attis
őstag
Véleményeket várok HBO MAX PAK-ról.
Napok óta nézem a műsorújságot, de nem tűnik nagy durranásnak, egy csomó sorozat amikről nem hallottam még sosem. Van HBO Go előfizunk, de nem is használjuk, csak kaptunk rokontól hozzáférést.
Szemezek egy ideje vele, mert igazából nem nagy összeg az a 2700 forint, de komolyan, nem csábít a felhozatal. Az viszont kétes, hogy neten fogunk videózni, mi a szokásos "kapcsolgatunk és ha valami tetszik megállunk" tévézők vagyunk.
A Filmbox csomag is egy oltári nagy csalódás, még talán 2 filmet ha néztünk rajta.
Az meg külön fura, hogy az 5 "mozicsatornából" csak 1 van ami HD.
Szóval van itt aki elégedetten használja?[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
3 hete hívtak, hogy lejárt a hűségem, mivel éppen költözünk ezért a csomagot átadtam a következő tulajnak, kértem ajánlatot a következő címre mint új előfizető,
500 as net "120" tv csatorna + telefon bruttó 5600.Aztóta átváltottak vodára, ugyanaz a csomag 6500 ért van, és jól látom, hogy a feltöltési sávszél csökkent? O.o Még az előző tulaj éppen lejáró UPC-s előfizetését használjuk az új lakásban, de szerintem nem fogom átiratni mert ez a VODA-s dolog nekem gyengébbnek tűnik mint a UPC-s volt, mármint ár/érték arányban. Vagy van valami módja, hogy új előfizetőként ne ilyen gyenge ár/érték csomagot kapjak. Más, TV csatornák száma
Nálam nem számít 2 csatornának, ha van mondjuk Duna SD és Duna HD, az nálam egy tartalomnak szóval egy csatornának számít, szerintem ez simán megtévesztő. Ha youtube-n van 5 választható felbontás egy videó alatt az 5 videó? Szóval eléggé csalódott vagyok na.... "ja és a robotcsaj hangja is bénább lett"[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
cof
veterán
Ubee negativ élmények...
Sikerült regisztrálnom végre, hogy tudtam mit kell beirni a reg. oldalon.
Jól indult, gyorsan megvolt a regisztráció, újrainditás ilyesmi. Nekem a webadmin nem annyira pörgős a TC7200-hoz képest lassú a mentés, sokat gondolkodik...
Minden alapbeállitáson, átirom az alapértelmezett wifi jelszót, elmentem, minden szép, telefonról csatlakozom, azonositási hiba, wtf...
Próbálkozom még párszor, másik jelszó, újrainditás, egyszer csak beugrott, felcsatlakozott a telefon.
Beállitásokban még kutakodtam, nézem, hogy nem dhcp az ip kiosztás, állitsuk arra, wifi megint elszáll, aztán már a PC is, többet nem tudtam a webadmin-t elérni, reset.
Kezdem elölről, alap wifi jelszó módosit, 'azonositási hiba'.
Elgem lett, Ubee kuka.
Annyit ért ez az egész, hogy legalább majd 1 év után kaptam új publikus ipv4 cimet végre.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
tomp
félisten
válasz Ghostman78 #85233 üzenetére
Horizon boxot szerintem nem kérdés. A Voda box jobb.
Ha régebbi boxod van és még nem fontos az új box akkor maradhat.
Nekem nagyon tetszik a Vodafone TV box filmajánlója.
Rámegyek egy HBO-s filmre és lefelé haladva a menüben különféle hasonló filmeket dob fel. Sok filmet így néztem meg a boxon. -
senior tag
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz D.Dani #85231 üzenetére
Üdv!
Érdemes megvárni a hűség végét.
1221 vagy 1270-es számon lemondás gomb után tudsz kérni ügyfélmegtartót.
Csomagváltásnál már cserélik a modemet.
Annyit tudsz csinálni, hogy saját beüzemeléssel kéred a modemet, ettől független lehetséges, hogy csak az új modem regisztrálása után fog változni a sebesség, de attól még a régit elvileg vissza lehet regisztrálni.
Ghostman78: CB modemet nem fogják cserélni, médiaboxot cserélik új tipusra.[ Szerkesztve ]
-
D.Dani
tag
sziasztok, nemsokára lejár a hűségidőm. érdemes váltani 150-ről 300-as netre, nem sokkal kerülne többe. most ubee modem-el megy, 300 esetén mindenképp CB-re kell cserélni? ha csak modem (bridge) módra van szükségem, akkor megbízható a CB is? saját beüzemelésre van lehetőség, ill. a régi ubee-t megtarthatom? csak telefonon lehet újabb 1 évre előfizetni vagy megvárom a mostani hűség lejáratát és aznap online meg tudom rendelni új előfizetői árakon?
-
kezo0
addikt
válasz FraFer82 #85227 üzenetére
A Connect Box cseppet sem megbízhatatlanabb. Valami olyan gond van vele, amit a felhasználók legnagyobb hányada soha nem érzékelt és feltehetően nem is fog érzékelni. Keress rá, ha érdekel, mert előfordulhat, hogy érintene ez a hiba, de ne vedd alapból készpénznek, hogy ez egy „rossz” HGW.
Cisco boxról viszont egyelőre én sem váltanék, túlzottan kiforratlannak tűnik még a Voda box tudása.Ghostman78: kicsit kevered a dolgokat, a Connect Box az egy HGW (home gateway, azaz modem + router kombó), a Vodafone box pedig egy tévéadások vételére szolgáló eszköz.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
senior tag
Érdemes Connect Boxról áttérni , Vodafone mediaboxra ? Erősebb a wifimodul stb ?
Egyáltalán lehet ?
Májusba jár le az előfizetésem.
500as netem van, Premium tv + hbo csomaggal.
Köszi -
-
-
cof
veterán
válasz #72445440 #85223 üzenetére
És tényleg.
@upcmail.hu-val beenged. Köszi, nekem @upc.hu-t ir a myupc-ben, kicsit megtévesztő, amikor az rtlmost.hu kód jött a gmail-os cimre, ott is néztem, hogy a @upc.hu-ra is elküldték.
Nem használom soha, csak most kipróbálom az Ubee modemet, eddig nem tudtam, mert fogalmam nem volt, hogy a webmail felhasználó/jelszó kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz MadMancs #85221 üzenetére
Köszi. Pedig látom van egy direktlink is jelszócsere modemregisztrációhoz. Persze nem működik. Webmail-t is hiába irom át, az sem enged be Jól sikerült ez a frissités.
Hiba - 404
Sajnos, az általad keresett oldal nem elérhető
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ugyanaz. Jelszóváltás előtt se engedett be, gondoltam teló kavarodott meg ( mentett jelszó). Megváltoztattam, továbbra se enged be. 🤷♂️🤷♂️
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
FraFer82
tag
Egy gyors kérdésem lenne:
Régi Cisco (nem Horizon), felvevős médiabox és Ubee router VAGY új Vodafone médiabox és Connect Box?
-
törölt tag
Nálam megy, viszont maga a net borzasztóan akadozik.
Ami fura, hogy Spotify megy minden gond nélkül, de a weboldalak vagy nem töltődnek be vagy nagyon lassan, Discord 10-15mp késésben van kattintás után.Kaptam ilyen hibaüzenetet is: upstream connect error or disconnect/reset before headers. reset reason: connection termination
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Webmail megy nálatok?
@upc.hu cimem van, most váltottam jelszót 10 perce, de nem enged be. Ha jól olvasom ezekkel az adatokkal lehet új modemet felregisztrálni, @upc.hu nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
Ez a Vodafone nagyon tud, végre nem kell minden alkalommal bejelentkezni a számla vagy az adatok megtekintéséhez, mert "emlékszik rám" és belépve tart.
A UPC oldalán ez soha nem működött, pedig nagyon úgy néz ki mintha csak átszínezték volna. -
gduck
addikt
válasz sziszi-fuszi #85203 üzenetére
Én is pontosan ezt írtam! Csak szemléltettem, hogy ez a sebesség azért elég jó! Azért mert nem bírsz várni, nem fog a szolgáltató mindent átépíteni :)
Vagy de :) Én is reménykedek.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Intruder2k5 #85206 üzenetére
köszi mindkettőtöknek
itt pontosan milyen felhasználónevet és jelszót kell megadni, ez nekem még nem egyértelmű?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MODERÁTOR
-
bandus
veterán
előfizettünk újabb internet csomagra, és a régi fekete modem helyett már kaptunk új fehéret. de ez nem akar sehogysem működni, broadband connection problémára hivatkozva nincs internet :/ visszadugva a régi feketét minden működik flottul. az új connect box menüjében garázdálkodva is azt írja, hogy online és van internet is.
akad esetleg tippetek, hogy mi lehet a probléma?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
sziszi-fuszi
senior tag
Ez egy marhaság! Nem azért szükséges le és fel irányban a minél nagyobb sebesség, mert állandóan azzal akarna valaki töltögetni. Hanem azért, mert nem mindegy, hogy egy adott feladatot 2 óra vagy néhány perc alatt végez el valaki. Autóból sem azért vesz valaki jobbat, mert feltétlenül 300-zal akar közlekedni a pesti belvárosban. Hanem azért, mert ha utazik valahova, akkor gyorsabban tud odaérni, és sokkal nagyobb biztonsággal képes egy erős autóval előzni. Persze a Trabi is célhoz visz, meg a busz is, de valami Ferrarival csak gyorsabb, még akkor is, ha nem feltétlenül kényelmesebb
Mi alá kell írás?
-
cof
veterán
Majd kinövi, most még elég lehet ekkora feltöltési sebesség, az ADSL is jó volt valamikor.
Főleg, hogy egyre többen kapnak VTV box-ot, majd előbb utóbb lesznek bajok bizonyos területeken.
Nyilván nem lehet egyszerre fejleszteni mindenhol, hanem szakaszosan. Csak akkor már nem kéne szivni ezzel a docsis-al, hanem optika, évtizedekre tervezni, ott mehet több 10 Gbit/s is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest