Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
modi
tag
Ezek milyen eredmények?
-
Gubu0101
veterán
válasz kabelmania27 #85892 üzenetére
Írtam emailt,kértem a kikapcsolást.Majd reagálnak
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz kabelmania27 #85886 üzenetére
404 hibára fut,már próbáltam minap.Majd telefonálni kell.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
gduck
addikt
válasz #07746304 #85824 üzenetére
VTV box egyenlőre teszt üzemmódban megy. Ára sajnos ennyi, már írtam ha visszakeresel hogy miért. Jövő hónapban azért bepróbálkozok, mert én speciel a "UPC-Vodafone" ÁSZF-ben sehol se látom, viszont a keddtől érvényes sima Vodafone ÁSZF azt írja, hogy 790 Ft. Ha esetleg valaki lát ÁSZF-ben más infót, az légyszi szóljon
-
tomp
félisten
Amíg nem volt teljes mértékben hibamentes a netem addig nekem is előfordult. Sajnos a Vodafone TV box rendkívül érzékeny az internetre. Szerintem ezt inkább optikai netre tervezték vagy 100% hibamentes DOCSIS hálózatra.
Nálam dél után kiesett az egyik feltöltési csatorna a neten és belassult a box. Na ezt furcsáltam. Modem restart után visszajött a kiesett csatorna és újra gyors lett a box.
Mérj pinget: server-52-84-109-10.bud50.r.cloudfront.net -
gduck
addikt
válasz graffin #85821 üzenetére
"illetve egy érdekes bugra [vagy feature?]: ha menetközben elinditod a felvételt, majd a felvett műsort kezded nézni mondjuk 10 perc múlva, akkor nem tudod beérni az élő műsort."
Sajnos ez 30 perc hiányzik, amint véget ér az élő adás, viszomnt azonnal megjelenik Szóval vagy 30 perc múlva kezdjed el nézni a felvételt vagy csináljad azt amit én: élő műsor lejátszása az elejéről és ebben az esetben be tudod érni az élő műsort
Ha ez nem zavar és az, hogy nem tudsz minden adóról felvételt csinálni, akkor már csak a megszokott videótár hiánya (új boxon egyenlőre nem érhető el minden) szegheti kedvedet.
UI: amúgy én nem adtam vissza a PHILIPS-et, lehet neked se kellene
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek.
Egyébként nem nem 2,4 en lógtam. CB dhcp listánál azt írta 5G egyedül a nyomtatómra írta hogy 2,4G ( az nem is tud mást). Úgy hogy akkor marad azt hogy átnevezem valamelyiket.Iphone. Köszönöm infót legközelebb arra járok meglesem ( ma is csak a tegnapi bevásárlást vittem át) nem járok ezekben az időkben nagyon arra pedig 2 utcára lakik. Egyébként abban nyilvánult meg hogy 5G ledobálta, akadozott a net, lassu volt stb. 2,4G rendben van.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
cocka
veterán
-
legenda
válasz MadMancs #85879 üzenetére
Bírja az, de sok ellenoldali eszköz jobban ragaszkodik a 2.4 GHz sávhoz, pláne akkor, ha korábban is az volt használva, manuálisan kell átkapcsolni az 5 GHz-re.
Ezért sem javasolt például azonos SSID a két sávnak.
Az iPhone is szereti az 5 GHz sávot is, de sok telefonnál - és nem csak azoknál - javasolt a megfelelő csatorna manuális beállítása, ideális esetben a 36 - 48 tartományban, felette már nem csak indoor, hanem DFS és pláne TCP, amik már kérdésesek lehetnek, különös tekintettel az utóbbira.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Nem megállapítható. Ügyfélmegtartó csomagot csak 500as netre enged a renszer. Anyumnál is azt akartam ( még azt se használná ki) de hiába próbálgatta csajszi ( tényleg korrekt volt, tudta nem akarom lemondani) de 150es netes csomagokra sorra dragább ajánlatot adott mint 500as al.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz woodworm #85878 üzenetére
Megpróbálom. De sok vizet nem zavarhat. AC1200 on is aktív mind2 ( húgom iPhone 6S e nem szereti 5G tulsagosan így ő 2,4Ghz én van).
Basszus és tényleg. Ezek szerint CB nem bírja a kettőt együtt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszönöm a magyarázatot.
Kliens az adott mert mindkettőt ugyanazon a telón mértem. AC1200 fix 80Mhz auto csatornával. CB pedig passz. Gyári default. CB-n vajon hogy lehetne növelni a wifi sebességét? Itt alapúbb beállításokra gondolok. Mert telón bőven elég ez a 40mbit, de TV-n ( 5Ghz AC képes) már sokszor pufferel Netflix 4K, ezért is van most kábeles kapcsolat, de wifi jobb lenne ( -1 kanóc).Ghostman78: Nincs mit.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
legenda
válasz MadMancs #85874 üzenetére
A lényeg:
Connect Box: 5 GHz ac 1300 Mbps 3*3:3 MIMO
C1200: 5 GHz ac 867 Mbps 2*2:2 MIMO
A hasznos (mérhető) sebesség is nagyjából annyival több arányában a CB esetén, mint a kapcsolati.
A többi már a beállításokon (csatorna szélessége és értéke...stb.), ellenoldali eszközökön és a környezeten múlik.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Nem tudom mi a megfelelő feltétel de egy db 5Ghz és hálózat nincs egyik helyen se Illetve Anyumnál 5, nálunk 3 2,4Ghz es hálózat érhető el sajáton kívül. 🤷♂️
-
anglergab
addikt
Ez így igaz. A wifi sebesség szórása nagy.
Azaz pontosan ugyanolyan körülmények között kell mérni és sokat, és azokat átlagolni és összehasonlítani. Könnyű kiragadni adatokat, amik egy vélt dolgot alátámasztanak. De ugyanilyen könnyű kiragadni olyan adatokat is, amik ennek az ellenkezőjét támasztják alá. -
veterán
Csak érdekességképp. Wifi. CB vs TP-Link Archer C1200. Mindkettő 5Ghz. 🤔
-
cof
veterán
válasz Gubu0101 #85866 üzenetére
Ha te is megosztod akkor te is fel tudsz csatlakozni erre a wi-free hálózatra, bárhol ahol elérhető. Az otthoni wi-free-re hülyeség is csatlakozni mert az csak 10 Mbit. De teljesen független a privát hálózattól.
Ez akkor hasznos ha utazol valahova, és így nem kell mobilnetet használnod.
Ki lehet kapcsolni myupc-n is, sőt ha bekapcsolod, kell neki jelszót és f. nevet is megadni, ez alapértelmezetten a myupc email címed, de lehet létrehozni alprofilokat.
Nálam pl. a családban használják többen is, jó dolog.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
modi
tag
Másnál is előfordúl,esetleg találtatók megoldást arra hogy miért lassúl be a VTV egy idő után.
Bekapcsoljuk,nézzük nincs semmi gondja. Eltelik egy idő és előfordúl,hogy be lassúl pl. a csatorna váltások jóval lassaban történik meg,mint előtte.
Saját Routeremen keresztül üzemel. -
veterán
válasz Ghostman78 #85858 üzenetére
Azért mert akkor decemberben megkaptad a rtlmost+ kódot emailben. Upcmailes címre mindenképpen elküldték, illetve ha adtál meg kapcsolattartási mail címet akkor arra is. Én mindkettőn spam mappába találtam meg 1 hete kb. Dec 16 küldték
-
Gubu0101
veterán
válasz kabelmania27 #85865 üzenetére
Még nem tudom kapcsolgatni,ipv6 még működik.Van egy "régi" routerem de azt nem akarom beiktatni az 5 GHz miatt se,mert azon nincs.A WI-Free-re voltam kíváncsi,de egyenlőre nem osztok,mivel már másnak megy itt a ház tömb-ben.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Gubu0101
veterán
válasz kabelmania27 #85863 üzenetére
Jaja,ezt vágom,csak hihetetlen,hogy nem fogja a netet,néha elé gané így is,hogy csak 2en vagyunk rajta+gép+tv,hátha még 7 készülék lenne
-
Gubu0101
veterán
válasz kabelmania27 #85860 üzenetére
Fordítva,az én modemem fogja megosztani másokkal a hálózatom/netem és úgy fog megjelenni.
De most néztem,már van itt valaki aki már osztja,úgy hogy nem fogok még egy Wi-Free pontot elindítani.(#85861) Gubek-Einste: Nem arról szól
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Gubu0101
veterán
Ez a Wi-Free szolgáltatás mire jó,amit belehet kapcsolni?Nagyából sejtem,de megerősítés kellene
Már megvan,rányomtam a bekapcsolásra és ki is írta miről van szó Tényleg nem fogja a saját hálózatom vissza?Megosztanám,csak a végén ne én szívjak[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
cof
veterán
Erre nem tudok konkrét választ adni, nem vagyok IT szakember.
De arra gondolok, hogy UPC-s seeder is akad bőven, és így olyan mint ha belső hálózaton töltenél.
Régen ha jól emlékszem UPC-UPC adatcsere nem számított bele az adatforgalomba sem.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Esetleg a környékeden voltak mostanában új bekötések, előfizetők, és leterhelődött ott a hálózat, vagy valaki olyan tevékenységet végez amit 1 hónapja nem, sajnos a garantált csak 100 Mbit, szóval még reklamálni sem tudsz ha ez megvan.
-
törölt tag
válasz Floyd80 #85848 üzenetére
A gáz, hogy nekem karantén előtt sem. Összevissza... van, amikor megvan, de általában nincs. Ezért kértem mérődobozt is. Az alapján, hogy van, amikor stabilan megvan, kizárnám a belsőhálózati problémát, főleg, hogy eladtam a C5 routeremet is, és CB-vel van összekötve közvetlenül a PC. Régebben mondták, hogy CPU terén is kell erő a kihajtáshoz (mondjuk ez leginkább gbps-nál lehet kérdés, de az i7-7700K nem gyenge). De szerintem az i5 6600K-m is elég volt hozzá, sőt még muterom i3-7100U-ja is megugraná (talán).
Nyilván nem 12 éves CPU-val kell az ilyet kihajtani, meg minimum i3 az legyen...
Itt az lehet a helyzet, hogy egyszerűen túl sokan vagyunk Hajdúszoboszlón UPC-sek. Sokan át fognak/fogunk menni a DIGI-hez, így az is lehet, hogy javulni fog a sebesség UPC téren is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Ghostman78 #85849 üzenetére
Mióta vagy UPC előfizető?
-
FraFer82
tag
válasz Floyd80 #85838 üzenetére
Floyd, szerintem ott követsz el hibát, hogy vezetékes telefont nem kérsz. Persze, kell a francnak, ha van gyors net és korlátlan a mobil, de árban lényegesen jobb, ha mindhárom szolgáltatást igénybe veszed tőlük. A Nonstop S 100 forint, amit már a 600 forintos ePacken visszanyersz, nem beszélve arról, hogy a többi szolgáltatás ára is csökken ilyenkor. Nem logikus, de ez van (sosem volt bedugva a vezetékes telefonom).
Forintbaszónak nem kell lenni, de hülyének sem, szerintem jó a hozzáállásod. -
senior tag
Van arra mód, valamilyen online felületen, hogy a Vodafone/UPC -tól lekérjem a RTL most+ felülethez a regisztrációs kódot ?
Telefonos ügyfélszolgálat húsvéti szüneten van -
törölt tag
válasz Floyd80 #85838 üzenetére
Nálunk szerencsére ilyen gond nincs, mert társasház, de nincs közös költség, közös képviselő, és gond sincs... viszont tudom, hogy sok helyen megy ez a szavazzuk meg játék, aztán a sok laikus, akik még a saját kapcsolatuk sebességét sem tudja értelmezni és mérni, szépen leszavazza
-
cof
veterán
Akkor valami nincs rendben, ipv6? Torrent meg azért lehet maxon, mert hálózaton belül vannak a partnerek. Lehet ipv6-ra tettek. [https://test-ipv6.com/]
-
-
Floyd80
addikt
Nincs sok alkupozícióm, mert a házban nem szavazták meg, hogy pl. a Telekom is behúzza a kábelét. Belőttek erre az árra régen és most is ilyen ajánlatokkal jönnek, de kedden elállok a mostani 10 ezres ajánlattól, nézve a fórumtársak díjait, ez tényleg pofátlanság. (Nem kötelező előfizetni, meg mások kedvezményét valakinek meg kell fizetnie , de legalább azt megkapnám, amit új előfizetőknek kidob a gép, 8500-re már azt mondanám, hogy ok. Az ajánlatból kivéve a Cine meg Filmboxot ki is jön, de annyit nem mondtak, hogy ez plusz csomag, hanem konkrétan úgy, hogy ez kb. ajándék a havi díjba.
Maga a szolgáltatás viszont rendben volt eddig, az 500-es net az tényleg 500.
Amikor lejár a hűség, akkor mindig elkezdenek kicsit emelgetni.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
törölt tag
válasz MadMancs #85829 üzenetére
Az kár, mert Vodabox nincs, meg nem is lesz. A TV-ben Media Card van, a szobámban elvileg lehet Box, és monitoron keresztül tévézhetnék, de egyfelől ritkán tévézek, másfelől ha igen akkor iPad van rákötve a Genius SP-HF1250B hangfalra. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy a monitoron közben tudok dolgozni, miközben az iPad-en fut a Horizon GO, TV GO, de legsűrűbben az HBO GO, Youtube, vagy Facebook Live Stream. Szóval nekem ezért nem pálya a Vodafone Box, de annak örülnék, ha idővel feloldanák ezt a korlátozást. Valahogy szeretem ha vannak tartalék Stream szolgáltatások TV téren, ezért van fent pl a Telenor MyTV applikáció is androidon. Pedig azt aztán pláne nem kellett még elindítanom.
(#85830) CoF : Uhh még mindig nincs Discovery? Igazából DIGInél itt Hajdúszoboszlón, ha csak magában rendelném 3100 Ft lenne az 1000/300, de ugye minden egyben csomagban (jelenleg) 5099 Ft a Vodafone UPC 500/22 is...
Most néztem meg a címemen:
Vodafone ajánlata:
A kérdés persze az, hogy amennyiben csak a TV és Telefon maradna a Vodafone-nál mennyi lenne a havidíj, meg ugye a telefonhoz kell egy kábelmodem is. Ilyenkor kint hagyják e a Connect Boxot, vagy cserélik egy egyszerűbb típusra? Megjegyzem felőlem egy bármilyen kábelmodem is megfelelő, ha csak a Telefon lóg rajta...
-
cof
veterán
Van itt max csomag is az UPC-től, 500 net...
De tavaly óta elérhető a Digi is FTTB-n, 500/300 net 3300 Ft TV 3100 Ft hűség nélkül. Lehet, hogy az idén Digire váltás lesz, ezért nincs az UPC-n hűség.
Sajnos a Diginél a Discovery család hiánya egy gyenge pont, ami érdekelne azaz ID Extra és a Discovery Science, most egyelőre élvezem ezeket az UPC-n kódolatlanul.
Ja... és a Wi-free is hasznos nekem, Diginél ugye ilyen nincs.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #07746304 #85827 üzenetére
Nem kell hozzá voda mobil. Csak vodabox. Az lehet ex UPC területen is illetve telekom optika területen is. Hogy összeolvasztják e azt nem tudni. De amíg VTV app nem előfizetéshez van párosítva hanem konkrétan 1 adott boxhoz addig tuti marad horizon app. Hisz úgy nem tudják sima mediacard/Horiborzalom efik használni.
-
ztsoft
őstag
Itt ahol lakom két torony is van (egymástól ~ 5km), de a Mátra is jónak mondható. Az utóbbi időben sokat fejlesztettek, gondolom a turizmus miatt (ahogy Garáb is jó lett, előtte nem volt térerő). Tavaly ősszel voltam Mátraszentimrén, nem volt gond a térerővel.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
tomp
félisten
Én még soha nem használtam a telefont. Tudom, hogy van "vonal" de ennyi.
Vodafone TV app nem csak átstreamlésre jó! Gyakorlatilag olyan mint a Horizon Go csak extrákkal. pl a felvételeket az alkalmazásban is meg tudod nézni, tudod törölni. Gyakorlatilag ugyan azt látod mint a box menüben. Felvételek, EPG, élő adás, visszanéző, ajánló.
-
törölt tag
válasz Floyd80 #85786 üzenetére
Uhh, eddig ha jól látom, a Fiber Power 500 Nálad a legdrágább.... de TV sem olcsóság. Telefonnal nem lenne kedvezőbb?
(#85788) tomp : A telefonos "játékot" még mindig űzi, minden szolgáltató. Abból indulnak ki, ha egy alap telefon van akkor is jó, hátha azon telefonálsz. Nálunk az volt a helyzet, hogy Berettyóújfaluban is Telekom Hoppá csomag volt, mind a két lakás között, és nem miattam, hanem családtagjaim miatt is kikötés, hogy itt is olyan csomagnak kell lennie, amelynél korlátlan a mobil és a vezetékes irányba is a hívás, amikor ideköltöztünk Hajdúszoboszlóra - elsőre benéztem, mert azt gondoltam, a Telekom oldala alapján, hogy már van bent optika, kiderült, hogy a Telekom oldala helytelen információkat közölt, és még szabad rézérpár sincs (azóta szerencsére már eljutottak a sarokig) - és fent forgott a lehetősége, hogy az UPC sem tud szolgáltatni, de szerencsére be tudták húzni. No csak a UPC/Vodafone jelenleg az a szolgáltató, amely Nonstop L-el ugyanazt nyújtja telefon fronton mint a Telekom.
(#85769) gduck A Mediabox ára "horror" Nálad Amennyivel olcsóbb az 500-as Net, azt az előnyt le is gyalulják
(#85800) sacaboy: Hasonló az enyémhez, ha meg lenne dobva egy Nonstop L-lel kb majdnem ugyanott lenne. Egyébként a Fiber Power 500-nak eddig kb 3 féle nevét láttam, van ahol sima Internet 500-ként van a rendszerben.
(#85768) CoF: A Fiber Power 120-at többeknél láttam. Elég, vagy valamiért nem tudnak gyorsabbat szolgáltatni?
(#85811) Miska0330 :A Vodafone TV applikáció, csak átstremelésre jó? Tehát nem egy Horizon Go-val párhuzamosan futó, applikáció, ugyanolyan funkcionalitással?
#85822) ztsoft Egy kérdés, mivel 20+ évig Galyatetőre jártam nyaralni (ennek is már 18 éve), most a környék mennyire van behálózva a Vodafone által?
Amikor még Újfaluban laktam, ugyanolyan áraim voltak a belvárosban (kertváros) mint Headhunternek
[link]
Hajdúszoboszlón jelenleg drágább, de ez változni fog, Újfalu azért érdekes , mert beállt a piac, itt meg most indul be. Kíváncsi leszek majd az új árakra.[ Szerkesztve ]
-
kalif
csendes tag
Sziasztok !
UPC 500-as netem van több éve, soha semmi probléma nem volt, max. sebességgel ment minden.Pár hete azt tapasztalom, hogy a sebességmérő oldalak mindegyike nagyon alacsony sebességet mér , 80-160 Mbit/s között a 480-490 helyett. Viszont a torrenteknél viszi a 400-450-t. Hogy lehet ez ? Nyilván a sebességmérő oldalak mindegyike nem hibázik.Lehet, hogy csak a http kapcsolatok sebességét csökkentették le, a p2p maradt maxon ? Valaki tapasztalt már ilyet ? Vagy csak nálam jelentkezik ? Mondom ez már több hete, talán hónapja ilyen, talán mióta a Vodafone megvásárolta a UPC-t. Az ügyfélszolgálaton ránéztek a modemre, újraindították, de maradt ugyanaz a helyzet.Köszönöm. -
graffin
csendes tag
sziasztok!
Lejárt a hűségem, ezért kaptam új ajánlatot, lecserélhetem a régi philips HD DVR boxot vodára, ugyanazért az árért [12000 HBOval...].
Ennek megörültem, mert tetszik a box, de kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Egy másik fórumon azért panaszkodtak hibákra, fagyásokra.
Illetve egy érdekes bugra [vagy feature?]: ha menetközben elinditod a felvételt, majd a felvett műsort kezded nézni mondjuk 10 perc múlva, akkor nem tudod beérni az élő műsort.
Összeségében mennyire ajánlatos most átállni?
A mostani box nagyon jó, max havonta 1x fagy, nagyjából minden müködik rajta. Csak vonzó a "korlátlan" felvétel és gondolom azért gyorsabb is az új box.[az, hogy nincsenek "kedvencek" lehetőség, nem érdekel.]
köszönöm
g -
veterán
válasz sztommer #85817 üzenetére
Ilyesmi menüpont nincs nálad? Itt szerelő jött rá hogy csak ki módban hajlandó horizon hangot kiadni magából. Szabványos és optimális módban kép van de néma.
-
sztommer
friss újonc
Üdv! A héten kötötték be nálam a tv-t, UPC Horizon mediabox és LG 32LF592U készülékeim vannak. Kb 3 bekapcsolásból 1x lesz hang egyből a TV-n... Míg a szerelő itt volt, természetesen minden működött. Ha a mediaboxot a TV után kapcsolom be akkor általában jó de az imént a boxot áramtalanítanom kellett, csak boot után lett hang.
HDMI kábeles az összeköttetés, portokat is cseréltem már de alapvetően a hiba megmaradt. Nincs valami tippetek mi lehet a gond? Ebben az esetben kérhetek esetleg smartcardot? Mondjuk a támogatott készülékeknél sajna nem szerepel a TV-m :( -
kabelmania27
Topikgazda
válasz huliganboy #85782 üzenetére
Üdv!
Ha jól látom éppen benne van a jelerősség a közép tartományát, jobb jelminőséggel stabilabb lesz a vétel.
Modem oldalán a letöltés és feltöltési füleket kellene megnézni.[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
Köszönöm mindenkinek aki az HBO Go-val kpcsolatban válaszolt. Konkrétan 1 filmmel van a gond, a Venom nem megy gépen. Edge el sem indítja, Chrome meg folyton megakad és tölt. Azt nem értem, hogy telefonon miért megy simán ugyanaz a film?
Megnéztem két másik filmet az elmúlt 2 napban, azok most is elindulnak. -
veterán
Gondolom ugyanúgy működik hbo go mint pl face, google meg kb minden hogy sok sok szerverre vannak elosztva userek, és ahol ő van valamiért nem/nem teljesen működik.
Face nél szokott előfordulni hogy valami gebasz van és rengeteg embernek csak app, működik, csak a webes. Itt is ilyesmi lehet.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest