Új hozzászólás Aktív témák

  • #07746304

    törölt tag

    válasz Floyd80 #85786 üzenetére

    Uhh, eddig ha jól látom, a Fiber Power 500 Nálad a legdrágább.... de TV sem olcsóság. Telefonnal nem lenne kedvezőbb?

    (#85788) tomp : A telefonos "játékot" még mindig űzi, minden szolgáltató. Abból indulnak ki, ha egy alap telefon van akkor is jó, hátha azon telefonálsz. Nálunk az volt a helyzet, hogy Berettyóújfaluban is Telekom Hoppá csomag volt, mind a két lakás között, és nem miattam, hanem családtagjaim miatt is kikötés, hogy itt is olyan csomagnak kell lennie, amelynél korlátlan a mobil és a vezetékes irányba is a hívás, amikor ideköltöztünk Hajdúszoboszlóra - elsőre benéztem, mert azt gondoltam, a Telekom oldala alapján, hogy már van bent optika, kiderült, hogy a Telekom oldala helytelen információkat közölt, és még szabad rézérpár sincs (azóta szerencsére már eljutottak a sarokig) - és fent forgott a lehetősége, hogy az UPC sem tud szolgáltatni, de szerencsére be tudták húzni. No csak a UPC/Vodafone jelenleg az a szolgáltató, amely Nonstop L-el ugyanazt nyújtja telefon fronton mint a Telekom.

    (#85769) gduck A Mediabox ára "horror" Nálad :( Amennyivel olcsóbb az 500-as Net, azt az előnyt le is gyalulják

    (#85800) sacaboy: Hasonló az enyémhez, ha meg lenne dobva egy Nonstop L-lel kb majdnem ugyanott lenne. Egyébként a Fiber Power 500-nak eddig kb 3 féle nevét láttam, van ahol sima Internet 500-ként van a rendszerben.

    (#85768) CoF: A Fiber Power 120-at többeknél láttam. Elég, vagy valamiért nem tudnak gyorsabbat szolgáltatni?

    (#85811) Miska0330 :A Vodafone TV applikáció, csak átstremelésre jó? Tehát nem egy Horizon Go-val párhuzamosan futó, applikáció, ugyanolyan funkcionalitással?

    #85822) ztsoft Egy kérdés, mivel 20+ évig Galyatetőre jártam nyaralni (ennek is már 18 éve), most a környék mennyire van behálózva a Vodafone által?
    Amikor még Újfaluban laktam, ugyanolyan áraim voltak a belvárosban (kertváros) mint Headhunternek
    [link]

    Hajdúszoboszlón jelenleg drágább, de ez változni fog, Újfalu azért érdekes , mert beállt a piac, itt meg most indul be. Kíváncsi leszek majd az új árakra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák