Új hozzászólás Aktív témák

 • Bad Pritt

  félisten

  2008-ban az ukrán Best Way stúdió letette az asztalra az első részt, amit aztán nem „igazi” folytatások, hanem alcímmel jelölt, mindig önállóan futtatható kiegészítők követtek

  Sőt, van két nem igazi előzménye is, a Heroes of World War II és a Faces of War. :D Szerettem régen a sorozatot, nem mondom, hogy ez volt az RTS-RTT játékok Armája, de mindenképp érdekes élmény volt egy ilyen hardcore, komplex játékkal játszani a Panzers, CoH, World in Conflict inkább árkádabb játékmenete után. Az Assault Squad 2 multijába beletettem jó pár órát, remek élmény volt és a mai napig elég aktív az EU közösség.

  A látványhoz kapcsolódóan azt megjegyezném, hogy bár tényleg csúnyácska, főleg egy CoH3-hoz, de még szerintem az AoEIV-hez képest is, viszont ez lecsapódik a gépigényen is, közepesen gyengécske laptopokon is elindul és nem is nagyon recseg a játék.

  Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

 • tasiadam

  veterán

  válasz Bad Pritt #1 üzenetére

  Pont mondani akartam, hogy a Faces of War inkább az elődje, mintsem a men of war.
  Annyira hinyázik régen, amikor a gamespy szervereken toltuk, hogy beállt mindenki a 2 végébe, majd a meccs végéin passzívan védekezett, aztán mindenki lőtte a katyusát, meg amije volt :D Aztán a spawn pontot körbevéve csak mészárlás. Tank irányítás, stb.

  [ Szerkesztve ]

  Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

Új hozzászólás Aktív témák