Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Kedden kihoztak nekem egy Horizon boxot. Már eleve nem csatlakozott hálózatra a modem nem is látta, de ez nem érdekel, mert "vendégszobában" van, nem is hagytam bent az utp-t.
Többnyire kikapcsolva tartjuk, de minden reggel bekapcsolva vár és nem reagál a távirányítóra. Gombnyomásra felvillan a led a készüléken, de nem vált csatornát, nem módosít hangerőt, semmit nem csinál. Csak áramtalanítás hozza helyre. F@sza kis cucc... pedig zsír új. -
v.attis
őstag
válasz #72445440 #85604 üzenetére
1. Nem kell semmi funkció, menjen rajta a tévé és kész. Novemberben újítottuk fel a lakást, koax elvezetve padló alatt, falban, nem lesz utp mostanában az hétszentség! Egész biztos, hogy hibás, mert mint mondtam a szerelő sem tudta hálózatra tenni. Próbáltuk a saját routerembe, a CB-be kötve de semmi, nem is látta egyik hálózati eszköz sem. De mint mondtam, nem is kell ilyen extra.
2. Pont eco módban csinálta! Most kikapcsoltam, meglátjuk erre mit lép...[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz gyulazsolti #85579 üzenetére
Mennyivel menőbb lett volna ha egy Cisco 3212 modemmel villantott volna. Így sajnos inkább ciki lett.
-
veterán
válasz gyulazsolti #85579 üzenetére
Milyen izlesesen van kivagva a kabeleknek a hely...
Ja, bocs ezt nem ide akartam...Udv. core2
-
tomp
félisten
válasz lszlogal #85611 üzenetére
Leteszteltem mobilnetről a box sebességét!
Mobilnetről ugyan olyan mint pár nappal ez előttig koax netről. Visszakötve UPC netre újra gyorsabb lett. Nincs esetleg korlátlan mobilneted? Akkor le tudnád tesztelni, hogy a net miatt lassú e. De ha folyamatosan cserélgetik a boxot akkor ott nem box hiba van!
pingeld meg: "ping -t server-52-84-109-10.bud50.r.cloudfront.net"
illetve: "tracert server-52-84-109-10.bud50.r.cloudfront.net" -
AndrewTdi
addikt
üdv!
Az összefoglalóban nem találtam ilyet.
lakossági előfizetésem van, fehér színű connect boxszal.
Az érdekesség, hogy próbálnék portokat kinyitni a connectboxon, de egytől egyig zártnak látja. talán 2 vagy 3 port van nyitva összesen, ami viszont nincs bent a port forwarding menüben engedélyezve.
én rontok el valamit? -
AndrewTdi
addikt
-
mert_csokis
senior tag
Napot!
Az mitől lehet, hogy minden letöltés szinte hajszálpontosan beáll 10MB/s-re?
500Mbit-es netem van, és ha jól kapom el a dolgokat, 53-54MB/s-nél akad ki a torrent kliens.
Sőt, Steam-es letöltés esetén láttam már 60MB/s felett is, ami azért szép teljesítmény tőle.
Nem tudom elképzelni, mi ez a 10MB/s korlátozás.Update:
Semmi nem változott. Most indítottam egy letöltést, és még a 9MB/s-et sem éri el.
Szolgáltatói korlát lenne a kialakult helyzet miatt?Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
dobolan
senior tag
válasz mert_csokis #85619 üzenetére
Nekem az esti órákban esik vissza az 500 kb. 150-200 közé, és a ping is 20-as körüli értékre. szerintem terheléstől függ az adott szakaszon.
Tavaly nem volt ilyen problémám. -
vg
addikt
Mindenki otthon ücsörög és nettezik.
-
Ddgg
csendes újonc
Üdvözlök mindenkit!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Az ügyfélszolgálat felhívott ma hogy lejárt a hűségidő és ajánlatot tettek szolgáltatás bővítésre amit el is fogadtam.Kértem a box cseréjét is új tipusura amit azzal utasított el az ügyfélszolgálatos hogy a régi box jó tudja a HD adások vételét. Van egy meglévő Pace tv boxom azt szeretném lecseréltetni Horizon boxra. Egy Lg Uh7700 tv van rákötve a jelenlegi boxra. Érdemes váltani új boxra szerintetek vagy nem?Mert ha mégis akkor intézném. -
cof
veterán
Gondolom nincs szükséged a műsor visszanézőre meg ilyesmi, mert tudtommal a PaceHD-n az már nem megy. Legalábbis nálam nem működik az interaktiv rész jó régóta. Elég lenne neked egy CI kártya is, ha jól látom a TV-d tud DVB-C-t és van rajta CI+ foglalat.
Másik meg, ha ők hivnak csak rosszabb ajánlatot fogsz kapni mint ha te hivnád őket, lemondás opcióval, akkor te vagy előnyben, igy most az ügyintéző járt jól veled, megkapja utánad is a kis bónuszát.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
mikung
aktív tag
-
viktorhu
veterán
válasz lszlogal #85611 üzenetére
De a Telekomnál is OTT a Voda tévé? 150/5-ös nethez is árulják, a T-nél megvan az igmp-hez a hálózati infrastruktúra, és árulják is nagyker szolgáltatásként az iptv-t (jó drágán, ami tükröződik is a voda tévé árában telekom területen). Szóval én arra tippelnék, hogy a Telekomnál IGMP, és egyszer majd az lesz talán UPC területen is.
Szerk: külföldi fórumokra rákerestem, több helyen is a vodafone stb-hez a multicast beállításokért nyüstölik egymást a felhasználók, szóval szinte biztos vagyok benne, hogy ez az OTT a UPC hálózaton a kényszer szüleménye, és átmeneti állapot csak.
[ Szerkesztve ]
-
Ddgg
csendes újonc
Teljesen műszaki analfabéta vagyok.Mi a box és a kártya közötti előny vagy hátrány?
Visszanézési opció soha nem is kellett.Küldtek egy szerződést pdf-be de attól elállhatok tizennégy napon belül.Közben felhívtam őket egy számlainformáció miatt és az ügyintézőnek mondtam hogy nem igazán értek egyet az ajánlatukkal és azt ígérte hogy visszahívnak egy kedvezőbb ajánlat miatt. Az ajánlatuk/Tv premium /500mbit net /telefon M csomag/11399ft. Jelenlegi /Tv premium /240 net/telefon M csomag/11219ft .Most nézem hogy Vodafone Home Extra 500 Premium
Internet 500 + TV Premium 6499ft/hó. Upc ügyfél vagyok de ez az ár köszönő viszonyban sincs az új ügyfelekhez képest. Köszi! -
LouiS22
veterán
Ha nem használsz visszanézést és nincs extra igényed, valamint a tévéd tudja kezelni a kártyát, akkor tökéletes a kártya. Ebben az esetben a tévébe épített dekóder végzi el a dekódolást a kártya segítségével.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
MadMancs
veterán
Ha nem érdekel a visszanéző és a tv ben van CAM modul foglalat akkor kártya jobb megoldás. Ez az ár viszon nagyon nem volt jó ajánlat. Nonstop M re szükség van? S is korlátlan hálózaton belül, annyi hogy nem 35 hanem 64 a mobil. De ez is az is drága. Mobilt célszerű mobilról hívni. Jó ajánlatot ők nem fognak adni ha ők hívnak csak akkor ha Te hívod 1221 és lemondás menüpontban jelzed hogy le szeretnéd mondani az egészet de meggondolod ha adnak egy ajánlatot. Édesanyámnak így lett 12ezer ből 5490Ft ( 500as net, TV Premium, Nonstop S, 2db MediaCard. ) jobban jársz ha elállsz és kiharcolsz valami elfogadható ajánlatot. Vagy hagyod az előző előfizetést.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
cof
veterán
Nagyjából leirták a többiek a lényeget, ez nagyon rossz ár, ezért a csomagért én max 7000 Ft-ot fizetnék, Premium TV/500 Net/Telefon. Telefon is csak azért kell, mert csomagban olcsóbb, és statisztikailag is jól mutat, hogy rengeteg az előfizető, nekünk is van vonal, de soha nem volt készülék.
1221 és lemondás gomb, ha új előfizetőnek 6500 Ft ez a csomag, akkor biztos van ott konkurencia.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
MadMancs
veterán
Akkor pláne nem értem. Csomagkedvezményt Nonstop S el is megkapod és nem 3000, hanem 200Ft
Ez így pláne megér még egy kört vodaupc vel.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Ddgg
csendes újonc
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
Lemondtam ezt az előnytelen szerződést a régit újra aktiválják de el kell telnie pár napnak mire feldogozás alá kerül. Elmondásuk szerint jövőhét közepén ha hívom őket akkor tudok egy kedvezőbb ajánlatot kicsikarni tőlük. -
tomp
félisten
Érdekes az az 1001ms! Többször teszteld le, hogy előjön e újra.
Amikor belassul a box akkor kellene!
Nálam jelenleg HD visszajátszás közben:
Minimum = 7ms, Maximum = 16ms, Average = 8ms
Az a 16ms is a mérés elején volt csak. 100-ből 99 mérés 7-11ms között volt.
Jitter nálam zaj alatt 4,8ms volt a max. Zaj nélkül az esti csúcsidőben max 4,1.
Jelenleg 2,5ms.
Modem értékeinél a T3 időtúllépés is érdekes. Nálam ez 0-1 között van. -
Gubu0101
veterán
Itt is bekötve,mától voda van Rámértem netre 440 Mbit/s hasít,ping ugyan úgy 10 ms,nekem megfelel csak maradjon így,kipróbáltam a vissza nézést találomra,az is ment akadás nélkül,akár mennyi tekergettem vele,menü kicsit lassú de nem zavaró Jó hogy mondtam a srácnak,hogy majd idővel kell még egy beltéri másik tv-re,be vezetékelt oda,utána mondta,hogy akár rá is köthet most,mert van 20 digitális csatorna ingyen így rá is hangolta a tv-t + valami akció van vagy passz de 200 csatorna lett amit szabadon lehet nézni,valószínű a járvány miatt
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
MadMancs
veterán
Meg tudja valaki nézni hogy UPC hálón RTL Most+ hogy viselkedik ChromeCast en kiküldve Tv-re? A Tanár c sorozat 2/10 részét szeretném megnézni de 20mp puffer 5mp film. Ha mobilnetet megosztom Wifin TV-nek akkor oké. De nem túl gazdaságos anyagilag. CB kábelen csatlakozik TV hez.
Gubu0101: Igen, április 30 -ig kódolatlan a prémium csomag és a filmbox prémium csomag.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kabelmania27
Topikgazda
Üdv!
Lépj be a modem oldalára, majd haladó beállítások/hálózat állapota menüpont után letöltés és feltöltés fülekről másold ide az értékeket.
Ha nem találod a modem üzemmódod, my vodafone oldalon vagy 1221/1270-en kapcsoltasd ki az ipv6-ot. -
AndrewTdi
addikt
válasz woodworm #85618 üzenetére
igen, be van. a nas által megigényelt portok be is lettek importálva a nas által upnp-n. mégsem jelzi nyitva őket a port checker.
a nason a csatlakozás ellenőrző minden OK-nak ír és engedélyezettnek
teljesen tanácstalan vagyok.a gépemen lévő utorrent portot viszont úgy jelzi, hogy nyitva (ha fut a kliens)
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Abbol kiindulva hogy második tv hez is koax-al állt ki , szerintem sima upc szerelés volt, azt eddig is egy ember csinálta.
-
FraFer82
tag
-
Csabi1984
addikt
Megnéztem a Vodafone Tv csatornakiosztást és a Vodafone Premium között a különbség annyiban rejlik, hogy a VodafoneTV HD csatornákat ad míg a régi Boxosok továbbra is kapják az RTL-Klub HD mellett az SD-t is.
Akinek LED TV-je van eleve előnyösebb a HD persze ez akkor lehet pech ha az SD és a HD csatorna eltér tartalmilag.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest