Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
válasz kabelmania27 #40298 üzenetére
Akkor passz. Most bejelentettem nekik a hibát, kíváncsi leszek tudnak-e javítani rajta.
Neked pedig nagyon szépen köszönöm a segítséged!Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Regiee
aktív tag
válasz kabelmania27 #40296 üzenetére
Ami a falból kijön és amire dugta a kábelt arra Cabelcon 4.9 van írva.
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Regiee
aktív tag
válasz kabelmania27 #40294 üzenetére
Azt én laikus szemmel megtudom állapítani hogy milyen árnyékolású a kábel?
Egy laptop van még, de abban nem gigabites a csatlakozó.Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Regiee #40293 üzenetére
Ha nem 3x árnyékolású a kábel akkor lehet gond, de nem hinném hogy rosszabb lenne 20éve 3x-at használnak ktv-re, ha probléma lenne akkor nem lenne meg a négy us freki vagy az értékek nem ezek lennének.
Nézd meg egy másik géppel ha úgy sem jó akkor jelentsd be.[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
válasz kabelmania27 #40292 üzenetére
Router reset után betudtam lépni. Van Bridge opció de routerre van beállítva. a letöltési gond nem javult
Létezhet hogy ez a gond?
Amikor jöttek bekötni először említett egy olyat az ember hogy nem jó kábel van bekötve a házba, de először ráköti erre és megnézi jó-e. Arra a döntésre jutott hogy jó, de azért odaírta a végén a rendszerbe, hogy nem egyezünk bele a kábelcserébe. Holott meg se kérdezte akarjuk-e.[ Szerkesztve ]
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Topikgazda
-
Regiee
aktív tag
válasz kabelmania27 #40289 üzenetére
Semmi javulás. Wifi is belassult közben. Próbálok a routerba belépni de ezt a hibát dobja:
Weboldal nem elérhető. ERR_connection_refusedIphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Regiee
aktív tag
válasz kabelmania27 #40287 üzenetére
Szia!
Lekorlátoztam a feltöltést a kimenő protokolltitkosítás erôltetve és bejövő titkosítatlan kapcsolatnál pipa.Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos visszatértem, ugyanis hiába raktam fel windows 7-et a gépre, hosszabb távon megint nem jó a letöltésem.
Most már felpörög 29MB/s-re viszont vissza is esik 10-14MB/s-re. Ha leállítom a torrenteket és újra elindítom szintén felpörög de vissza is esik. Mitévő legyek? Torrentben a hálózat zöld pipa, minden ok.Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz baloghzoli92 #40282 üzenetére
Az a lányeg hogy -8 felett legyenek a ds értékek SNR 30felett adási érték pedig 50 alatt.
drmotto: Okés nincsmit.[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz kabelmania27 #40278 üzenetére
OK, köszi
Holnap még teszek egy próbát, hátha a router reset segít, de ha nem, így teszek. -
Topikgazda
válasz baloghzoli92 #40282 üzenetére
A TIR-ben le vannak írva a határértékek.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
baloghzoli92
csendes tag
válasz kabelmania27 #40276 üzenetére
Szia
Köszönöm szépen a válaszod!
Egy kérdésem lenne még.Hogy kell ezt a jelerősséget figyelni tehát mikor jó vagy mikor rossz egy jelerősség? -
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #40280 üzenetére
oké, felteszem ott is de hátha van valaki aki éppen vett ilyet, mert ha átmegyek 2 szobát, behal a laptopon a net, nagyon gyenge a jel, de köszi
-
pimmi
senior tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valamilyen wifi erősítőt ami nektek bevált? upc hez lehet konnektoros de lehet gépbe dugható is, de csak olyan amit teszteltetek, mert már megjártam egy antennával ami wifivevő de semmit nem ér, és ha lehet ne aranyárban legyen, kb 15 -20 m kéne átvinni, 2 falon köszi
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz drmotto #40274 üzenetére
Lemaradtam a szerkesztésről a net miatt...
Szóval bridge módban pl nem érem el a router admin felületét sem, pedig ugye kellene. Illetve csinál olyat hogy van net 2 percig, majd elmegy, megint van 2 percig és utána megy el végleg.
Ha a UPC modem a router is, akkor egy pillanatra sem szakad meg a net.
Nem lehet kérni olyan modemet a cégtől, ami semmi francot nem tud azon kívül, hogy egyik csatin bejön a net, az utp-n meg tovább? A PR ostoba cuccával tök jól működött minden. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz baloghzoli92 #40275 üzenetére
Igen, javultak az értékek.
-
drmotto
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz kabelmania27 #40268 üzenetére
Költözéshez nem kell feljönni a lakásba, de mivel lett ez a probléma kár volt bejelölni, hogy nem kerek technikust. Most egy 15 perces 1221-vel kértem, hogy írják fel, hogy jöjjön fel a lakásba
Meglátjuk mi leszEyesis
-
drmotto
őstag
válasz kabelmania27 #40264 üzenetére
Akkor viszont ha átteszem bridge módba, akkor jónak kellene lennie úgy, hogy a router a 192.168.0.x tartományból osztja az ip-t, míg a bejövője ahogy eddig is automatikusra van állítva. Tehát nincs ütközés, így viszont megint ott tartok ahol eddig. Nincs a routeren keresztül net.
-
Eyesis
őstag
válasz kabelmania27 #40248 üzenetére
Azt hiszem inkább majd veszek én, mert a költözésemmel is szívóznak, már több, mint 1 hete nincs se net se tv
tegnapra kaptam időpontot költözésre, nem történt meg, felhívom az ügyfélszolgálatot. 15 perc várakozás után a kedves ügyintéző mondta, hogy látja, hogy nem tudtak kijönni, új időpontot tud csak ajánlani, jövő péntek...
szerintem ez így nem fair...Eyesis
-
törölt tag
Na utánnajártam én ennek a upc tv apps youtube alkalmazásnak, hogy miért sd aztán egyszer csak HD. Egy szóval kifejezhető: EZ ilyen
Megnézte olyan eszközön mint amilyn az enyém és mondta hogy nála is ilyen bent a központban. Majd idővel talán fejlesztik, viszont jött egy box frissítés is. -
drmotto
őstag
válasz kabelmania27 #40256 üzenetére
A modemnél nem az, megnéztem már. A másik meg a padláson van valahol, így sztem azt nem tudom megnézni. De a sávszél az megvan, 60-as netet rendeltem. 45-55 között mért a speedtest pc-n és mobilon is.
Eddig azt írtad, 192.168.100.x tartományban oszt, ezért nem értettem hogy miért nem jó.
-
Vangelis
félisten
válasz kabelmania27 #40260 üzenetére
Én hűség nélkülit akartam. De hagytam magam megvezetni....
Köszi a felhívást
Elég xar a helyzet most sajnos.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Vangelis #40259 üzenetére
Ha leírtad volna hogy albérletről van szó max egy évest javasoltam volna, de már mindegy.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Vangelis
félisten
válasz kabelmania27 #40258 üzenetére
Onnan néztem ki.
CSak nem értem akkor nekem miért a hűség nélküli árat vették kedvezmény nélküli árnak.
Erre meg azt látom, hogy havi 12ezer a kedvezményem. A havi díjam meg 6000ft durván.Mondjuk megértem, mert ha akkor ezt elmondják nekem akkor meg sem kötöm a szerződést, de így, hogy említették, hogy csak kb 3000ft a kedvezményem havonta... belementem.
Eleve hűség nélkülit akartam.. de jól benyeltem. Így bízzál meg az ügyfélszolgálatosban
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Vangelis #40257 üzenetére
Ugye a havidíj úgy jön ki hogy listaár-kedvezmény, ha belépsz a my upc-be akkor láthatod hogy mennyi az igénybevett kedvezmény, hogy ez az összeg pontosan miből áll azt az ügyfélszolgálaton kérdezd meg vagy írj a upconline@upc.hu címre.
Az a lényeg, hogy ne hagyd ott a boxot/kártyát/modemet, és akkor lemondáskor kifizeted, amúgy van lehetőséged megbontani a szolgáltatást, tehát ha van ismerős akinek csak tévé kellene áthelyeztetheted akinek csak net/tel azt is.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz kabelmania27 #40254 üzenetére
De tényleg a havidíj többszöröse a kedvezmény?
Nekem úgy mondták, hogy a lista ár és a kedvezmény közötti összeg amikor megkötöttem.. nem a soksok szorosa?!
9990ft lett volna talán a trio akármi csomag hűség nélkül. Nekem meg 6xxxft
Akkor jól átbaxtak... mondom havi 3500ft kedvezmény... erre meg majd 170 ezret írnak.ű
Akkor érdemes még 10 hónapig fizetni... nem semmi rablás
[ Szerkesztve ]
-
-
drmotto
őstag
válasz kabelmania27 #40240 üzenetére
Nincs más a UPC-től, csak a most bekötött net. Ezt meg a padláson a eddigi PR helyére kötötte, akiktől szintén csak net volt. Tévé az tányéros, és máshol jön be a házba.
Ha a router a 192.168.100.1, akkor miért is nem jó a 192.168.0.1? -
Vangelis
félisten
válasz kabelmania27 #40252 üzenetére
Akitől béreljük az ingatlant sajnos nem eladja hanem elárverezik....
-
Vangelis
félisten
Sajnos úgy fest, hogy jövő hónapban költözünk.
Ilyenkor mennyit húznak le még rólam, mert ahová megyünk ott nincs UPC.
Közben megtaláltam
165980Ft kedvezményt kaptam eddig, 2016.07.01 a hűség vége...
havi 6000ft ot fizetek. 13x6000= 78.000ft Tehát havi 12-13ezer forint a kedvezményem?
13 hónap alatt ennyi kedvezményt kaptam...
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #40244 üzenetére
Teljesen mindegy ennek már reszeltek, csatlakozót is cserélni kellet volna és még lehet a kábelt is ahogy ki néz. Vicces hogy erősítőtől 5m re ennyit döl a jel hogy a lakónál már rossz az adás.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Eyesis #40247 üzenetére
Pár ezer Ft, viszont ha modem előtt egy kettes és egy hármas osztóval lehet akadni fog a net tehát kell neked a hármas helyett két kettes bejövőre egyik kettes egyik kimenet modemes szoba, másik kimenet összekötő utána még egy kettes és két tévé, modemes szobába is egy kettes, UPC is megcsinálja kb hasonló árban van, 1221-en megtudod rendelni, technikustól olyan hármast kérj aminek 3,5kimenete van.
-
Eyesis
őstag
válasz kabelmania27 #40212 üzenetére
Szia,
Hát új albérlet, nem igazán láttam, hogy volt megoldva pontosan, de amennyire a kábelekelrendezéséből tudtam következtetni, egy UPC be kábel van, amit egy falon átszút hosszabbítóba kell dugni eddig pipa, nem kell semmi eloszto,
aztán az továbbmegy es ahol a tv1 tv2 tovább lenne ott kene egy olyan amibe egy bemegy, és 3 megy ki, és egy olyan, amibe egy megy be és kettő jön ki...Ez amugy mekkora koltseg kb?
Köszi
Eyesis
-
HD
csendes tag
válasz kabelmania27 #40242 üzenetére
hello, Az tiszta sor, hogy ugyanaz mindenhol a digitális kínálat (kivéve a helyi tv mux-ok, azt mindig helyben ültetik rá), meg is vannak az érintet csatornák, csak kép nincsen, mert kódoltak. Arra reflektáltam, hogy írtad, hogy a DIGITAL mini csomag csatornai mind kódolatlanok, nos ez szerintem nem így van, elöző postomban felsoroltam a csatornákat is, csak a pontosság kedvéért, távol álljon tőlem, hogy vitatkozzam, főleg veled
-
wmati
addikt
Optikai hálózatot szerelek egyik panelben Pesten T megbízásból. Erre egyik lakó ott vergődik hogy csináljam meg neki UPC előfizetését mert rossz a tv mindig kockás stb. Mondom neki okés de x ezer Ft lenne az ára rögtön nem kellet neki a segítségem. Üszf-et meg gondolom nem szereti felhívni. Ja itt van a bűnös...
-
kabelmania27
Topikgazda
A szolgáltatási területen a digitális csatonák mindehol ugyanazok, mert egy helyről jönnek, ezt más szolgáltatónál is így van, max a freki máshol van mert vannak 850,750,650,600-as hálózatok.
Frissítsd a tévét, úgy tudom hogy a hitron modemnél van bridge mód.[ Szerkesztve ]
-
HD
csendes tag
válasz kabelmania27 #40196 üzenetére
Ebben te biztos vagy? Ugyan ma még nem néztem, de pár napja Apósoméknál, ahol nincs semmilyen UPC média eszköz, és lehangoltam a TV-jüket (dvb-c tuneres, amivel addig az analógot nézték) ott az alábbi csatornák kódoltak voltak, tehát nézni nem lehetett, ellenben részét képezik a digital mini csomagnak:
viasat6
cbs reality
m3
spektrum
disney ch
cartoon networkAkkor ezek szerint most már ezek is kódolatlanok lettek? mert akkor frissítem a TV-t majd náluk.
köszi[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz drmotto #40238 üzenetére
Ha csak tévé előfizetésed van akkor elvileg a padláson csak egy F toldó van osztó nincs, csillapítót modem F csatlakozójára szokták feltekerni, rendben vannak az értékek nem kell szakadástól tartanod.
Bridge módban a modem 192.168.100.1 érhető el, ha router módban használod a modemet akkor javaslom hogy a saját router címét változtasd meg hogy 192.168.1.x vagy 2.x legyen az a lényeg ne ütközzön a modem tartományával. -
HD
csendes tag
válasz Zitronensaft #40227 üzenetére
Köszi a választ, akkor nem lesz nagyobb csomag, nekem az asus n18u marad a routerem, más nem kell Jelenleg 120/10 net + telefon alapcsomag van, már jó ideje hűség nélkül fizetek ezert 8000 forintot (plusz a telo percdíj), aztán látom ezt a Trio Net Max csomagot, hogy 2000-rel tobbért lenne az 500-as net, meg még TV-is bár az igazából nem is kéne, de ha nem is használom a tv szolgáltatásukat továbbra sem, akkor is megérné ezt a csomagot fizetnem. 240/20-as net is elég lenne, mert igazából a feltöltés sebességét szeretném növelni, abban meg nem sok a különbség a 240/500 csomag között, csak a 240-es net drágább lenne nekem, mint az 500-as (ismétlem, a TV szolgáltatást nem használnám úgy se (trio xl), így nekem az nem ad plusz értéket, mind1, hogy digi mini vagy gold csomag, nekem 1 kutya).
Amit az 500-as csomaghoz adnának azt az eszközt lehet bridge módba tenni, ha igen mi a tapasztalat vele, a jelenlegi cisco modememhez képest stabilitásban?
köszi
-
drmotto
őstag
válasz kabelmania27 #40233 üzenetére
Fel:
Adó száma # Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Csatornatípus Teljesítmény
1 6 Locked 40000000 64QAM 5120000 ATDMA 39.50 dBmV
2 5 Locked 33200000 64QAM 5120000 ATDMA 40.50 dBmV
3 7 Locked 46600000 64QAM 5120000 ATDMA 39.75 dBmV
4 8 Locked 53200000 64QAM 5120000 ATDMA 39.25 dBmVLe:
Vevő száma # Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség SNR Teljesítmény
1 3 Locked 370000000 256 QAM 6952000 37.936 dB 6.63 dBmV
2 2 Locked 362000000 256 QAM 6952000 37.093 dB 6.69 dBmV
3 1 Locked 354000000 256 QAM 6952000 36.844 dB 6.85 dBmV
4 4 Locked 378000000 256 QAM 6952000 37.093 dB 6.29 dBmV
5 5 Locked 386000000 256 QAM 6952000 37.093 dB 6.69 dBmV
6 6 Locked 394000000 256 QAM 6952000 37.936 dB 6.71 dBmV
7 7 Locked 402000000 256 QAM 6952000 38.258 dB 6.89 dBmV
8 8 Locked 410000000 256 QAM 6952000 38.258 dB 7.07 dBmVHol kellene lennie elosztónak, illetve a csillapítónak? Családi házról van szó, az utcai póznáról jón a padlásra be, ott csinált vele valamit a szerelő, utána a falban jön a nappaliba a kábel és egy be a modembe.
Szerk:
A modem is a router is 192.168.0.1 címet kap alapértelmezetten. Ez a bridge módban is így marad, és összeakadnak?[ Szerkesztve ]
-
Dufresne
addikt
válasz kabelmania27 #40235 üzenetére
Köszi, de közben megoldódott, szar volt az UTP kábel....
Kicseréltem és azóta működik rendesen -
kabelmania27
Topikgazda
válasz Dufresne #40234 üzenetére
Üdv!
Routereden automatikus dhcp kiosztást kell wan kapcsolatnál beállatani, 192.168.100.1 admin párossal lépj be a modembe és a rendszernél állítsd át bridge-re, vagy ha a modemet router módban szeretnél használni akkor a routered címe ne 192.168.0.1 legyen.
Ha nem használod a wi-free(közösségi) akkor kapcsoltasd ki.[ Szerkesztve ]
-
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Most kötötték be nálunk a UPC-t és most van egy Wifi-s routerünk, amit ők adtak. Ez működik is, de én szeretném, ha netet az eddigi Asus RT-N18U routerem össza az itthoni eszközök között...
Bedugtam az Asus routerem wan portjába a UCP-s eszközt, de az automatikus internet észlelés nem akar műdöni...
Milyen beállítást kellene használnom?Köszönöm előre is a válaszokat.
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Most kötötték be a netet hozzánk, és egyből akadt egy kis gondom.
A UPC wifijén a net megy, minden jó. De én nem ezt használnám, hanem a meglévő TP-Link WDR4300-at, ami az eddigi PR-Telekom nettel tökéletesen működött is.
Az admin felületen átállítottam router módból bridge módba a UPC dobozát, és összekötöttem a saját routeremmel. Ekkor maximum 2 percig van net, utána megjelenik a sárga felkiáltójel, és se kép, se hang.
Ha kihúzom, majd bedugom a kábelt, akkor megint jó 2 percig. Ha rebootolom a routert, akkor is.
Mi lehet a baj? -
nikilauda
senior tag
válasz kabelmania27 #40229 üzenetére
Megpróbálom, köszönöm.
-
nikilauda
senior tag
Sziasztok.
UPC Technicolor modemem van és szeretnék használni egy TP-Link wifi routert, mert a jelenlegi hatótávolság kicsi. Bridge mód nincs a Technicoloron (volt tavaly) . Van valamilyen leírás ami alapján meg tudom csinálni? (angol is jöhet)
-
HD
csendes tag
Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg egy modemem van Cisco EPC3212 modemem van 120/10-es csomaggal, megy is szépen jól minden, ha váltanék a legnagyobb 500/22 internetre azt is bírná? Esetleg ha bármit módosítanék a UPC hagynák, hogy megtartsam, vagy mindenképpen rám akarná tukmálni ezeket kombi csodákat? köszi
-
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #40222 üzenetére
De csak ha ki tudsz mutatni emiatt például netszakadást, amikor reboot-ol a modem, vagy egyéb problémát, mert önmagában a hibaüzenetre hivatkozva nem jelentheted be.
-
Topikgazda
válasz rayoliviero #40222 üzenetére
A szolgáltató mit tud tenni?
Megkeresi az okát.
Jelentsd be ha akarod.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
rayoliviero
veterán
válasz Intruder2k5 #40221 üzenetére
A szolgáltató mit tud tenni? Modem csere vagy mást csinál? Mert akkor bejelentem a hibát, ha sokat csinálja.
-
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #40220 üzenetére
Te sajnos semmit sem tudsz tenni, legfeljebb a szolgáltató. Ezt nem a saját hálózatodban lévő hiba okozza.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
-
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #40218 üzenetére
Az üzenet azt jelenti, hogy a modem a küldött RNG-REQ üzenetekre nem kapott választ a CMTS-től. Nem szerencsés, ha sok ilyen üzenet van a log-ban, mert amennyire tudom, 16 ilyen után a modem újrakezdi a regisztrációs folyamatot a hálózaton, ami nyilvánvalóan a kapcsolat megszakadásával jár.
T3 Timeout (Ranging Request Retries Exhausted)
Explanation: The cable modem has sent 16 Ranging Request (RNG-REQ) messages without receiving a Ranging Response (RNG-RSP) message in reply from the CMTS. The cable modem is therefore resetting its cable interface and restarting the registration process. This typically is caused by noise on the upstream that causes the loss of MAC-layer messages. Noise could also raise the signal-to-noise ratio (SNR) on the upstream to a point where the cable modem’s power level is insufficient to transmit any messages. If the cable modem cannot raise its upstream transmit power level to a level that allows successful communication within the maximum timeout period, it resets its cable interface and restarts the registration process. This error message is DOCSIS event message is R03.0, Ranging Request.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
[CRITICAL] No Ranging Response received - T3 time-out
Ubee csinált ma egy ilyet, de már tegnap is. Csak modem újraindítás hozta helyre. Mitől lehet?
-
kezo0
addikt
válasz #99546112 #40214 üzenetére
Ez a szöveg egy elég jól látható, bekeretezett ablakban minden számlán szerepel:
"AZ EDDIG MEGSZOKOTTÓL ELTÉRŐ ÖSSZEGET TALÁLT A SZÁMLÁJÁN?
Valószínűleg a hónap közben új szolgáltatást rendelt vagy változtatott. Ha az új szolgáltatás bekötése vagy változtatása a számla kiállítása után történt, számlája legfeljebb két és félhavi díjat tartalmazhat: tört havidíj + eltelt hónap havidíja + következő havi előfizetési díj."Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
busman
veterán
Mikor lesz Horizon Go Wp-s telefonra?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
törölt tag
Mondom az ősöknek hogy mire szamítsanak mert én 5k-t gondoltam első hónapban, hogy ne lepődjenek meg mert én eléggé meglepődtem, erre mondja mother-om hogy jaaa igen tudja mert mondta telefonban az ügyintéző amikor igényeltük a szolgáltatást, hogy törthónap plusz a következő, mert előre fizetünk, tehát hogy nem 5000 lesz ami oda van írva. Sose értettem én ezt...
De jó hogy csak én nem tudtam erről... 😅😅😅 -
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Nem tudjátok, hogy lehet valahol venni ilyen elosztókat?
Az történt, hogy a festő jól szétszedte a kábeleket, hogy tudjon festeni, aztán persze az elosztók elkeveredtek
Vagy ehhez hívjam ki a UPC és 2 hét múlva meg is csinálják?Eyesis
-
gygalilei
tag
-
törölt tag
Kérdeztem is a csávót telefonon hogy akkor mennyi is lesz az első 2 hónap? Kiszámolta és mondta hogy akkor 6k körül mert ugye van a felvevő opció is.
Frankó...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
törölt tag
Tehát megint átkúrták az agyam mint évekkel ezelőtt, ez baromi jó... Oké hogy tört havi, de könyörgöm, akkor hol 5K az első 2 hónapban? Ez így nekem nem tetszik...megy a parasztvakítás ezerrel...
Ha az első 2 hónapban 5k akkor most ha tört is, hogy a fenébe 11k?!?!?! Vesszek meg ha értem...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na azt mondjátok meg nekem, hogy ez miért ennyi:
Számla egyenlege: 11.333 Ft
Az első 2 hónap 5000Ft elvileg a havidíj, sőt a teljes havidíj se lesz ennyi, csupán 10.890Ft. Akkor most WTF?!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A szomszédhivosgatja őket folyton szerintem náluk volt valami...nála már kábelt is cseréltek meg mindent, aztán nekik pont a ház előtt van az aknájuk és ott bűvöltek valamit. De nála konkrétan már az elmúlt 1,5 hónapban vagy 4-5 alkalommal voltak már még akkor is néztem hogy mi ez a nagy upc hibaelhárító forgalom nála, lehet nagyobb hiba bolt és állítottak itt központilag is valamit meg az aknában az erősítőn, így én ezzel csak jól jártam, márha ilyenek maradnak az értékek tartósan is. Viszont a yt app nem lett még megoldva, ugyanúgy sd-ben tölti be a tartalmakat. Jeleztem már nekik, utánna néznek..kívncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest