Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    Még reggel beállítottam az egyik Vodafone boxon egy késő esti műsor rögzítését. Azon a boxon most látszik is a 23h-kor rögzített műsor, és látszik a Vodafone TV appban is, mind a droidos mobilomon, mind az iPademen a rögzített műsorok között.
    Nem látszik viszont a másik Vodafone boxon, ami van nálam a lakásban, holott elvileg bármelyik eszközön ill. platformon van beállítva egy műsor rögzítése, annak az összes VTV-s eszközön látszódnia kéne, nem? (Vannak itt ugye olyanok, akiknek épp az a problémájuk, hogy nem szeparálhatók egymástól az azonos előfizetéshez tartozó boxok ill. nem állíthatók be külön profilok a család tagjainak, így amit felveszel az egyik boxszal, az megjelenik a másik boxon is.)
    Nem először van ez nálam, és legutóbb, amikor ugyanez történt, másnapra már megjelent az adott műsor felvétele a másik boxon is. Ebből arra következtetek, hogy egy teljes nap kell hozzá, hogy a két Vodafone box között létrejöjjön a műsorrögzítések szinkronizációja – ami azért elég fura, főleg annak fényében, hogy a mobil platformokon futó appok rögtön képesek voltak szinkronizálódni azzal a boxszal, amelyiken be lett állítva a rögzítés.
    Ez másoknál is ilyen? – kérdezem ezt nyilván azoktól, akiknél legalább 2 db Vodabox van, és szoktak műsorokat rögzíteni velük.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák