Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz Tcsabi7811 #114287 üzenetére
Szerencsés vagy, grat!
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Vesa
veterán
válasz kabelmania27 #114293 üzenetére
Most éppen jól megy, hozza az 500-at, tehát majd akkor kapom el a rossz jelszinteket, ha ismét szórakozik.
Bár sok értelme nem lesz, mert egyértelműen hálózati hiba. Teljesen random a működés, tegnap volt a mélypont.A tudomány a valóság költészete!
-
MiZo1990
aktív tag
Megérkezett a javított frissítés Vodafone TV-re (61.880.15), így ismét elérhető a csatornák rendezés és elrejtés, illetve a műsorinfo felület is kapott némi frissítést.
-
woodworm
veterán
Hónapok óta porosodott a fiókban a Horizon Box, most bekapcsolva a boot (6007) felirat virít rajta napok óta. Ha a távirányítón megnyomom a bekapcsoló gombot egy pontot tesz a végére, hosszan lenyomva tartva kikapcsol. Akkor ennek annyi? Próbálgatom elérni az üfsz-t, de reménytelen.
A tv nézhetetlen nélküle, lassan lekódolták az összes csatornát.
-
Peti78
őstag
válasz zeon.hu #114288 üzenetére
Nos... két óra várakozás után bontotta a vonalat. Sebaj, nem vagyok a könnyen lerazhato típus. Redial... 5 perc múlva felvették. Azzal kezdtem, hogy gratulálok a cégnek, sikerült az átlag 45 perces várakozási időt alulmúlni. Fél óra beszélgetés, ma jönnek a szakemberek, úgy néz ki, megadta magát az eszköz. Már semmi sem menti meg ezt a gané céget, lépek innen ha berágok. Kötbérezzenek, nem érdekel.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Vesa
veterán
válasz zeon.hu #114290 üzenetére
Teljes gáz. Nálam most annyi változott, hogy ha véletlenül működik, akkor 5Mbit/s-ről felmehet akár még a csodás 20Mbit-ig is. Ez önmagáért beszél...
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Intruder2k5 #114289 üzenetére
Telefont itthon hagytam nappal, mert a gyereknek kell net a tanuláshoz, így a vacak cégessel kínlódtam ma.
Most meg reggelig nézhetek ki a fejemből, mert éjjel dolgozóként úgysem tudok aludni, hiába vagyok itthon már...#?*@&!
-
MODERÁTOR
-
Tcsabi7811
csendes tag
-
akaido
addikt
Új Vodafone TV Boxot kértem az örökölt UPC-s KAON "csoda" helyett.
Egy napig működött hibátlanul. Saját beüzemeléssel bekötöttem. Ez egy második VodaBox lett, egy emeleti szobába, és nem közvetlenül a ConnectBoxhoz kötve, hanem egy 300 MB-es Wifi repeatertől kapta a netet UTP-n keresztül. Volt egy áram szünet, az újraindulás után úgy dobálta a SA005- SA007-es hibákat mint a SICC. Bejelentettem, kijött egy szerelő, Koax-ot cserélt, és megemlítette közben, hogy ez a jelerősítős megoldás nem túl jó, meg a TV Box-ok is lehetnek gyárilag hibásak! így majd meglátom.
Másnap semmi, csak dobálja a SA0015-ös hibákat. Az ügyfélszolit fel tudtam hívni(ez elég jól indult), és azt mondták hiába kap IP-t a TVBox, szerintük "kevés a net".
Elébe mentem a problémának, vettem itt a hardverapron egy ASUS 1200-as "jelerőlködőt". Média híd módban gyönyörűen látja a hálózaton keresztül a CB-t az így összekötött Vodafone TV Box, megy a műsorvisszajátszás, ecetera...
Egyszóval a VodafoneBoxnak azonosítót kell kapnia saját hálózatán, hogy minden "fánksön" rendben fogyasztható legyen.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
tukiwik
csendes tag
válasz Gubek-Einste #114284 üzenetére
Jogos, így érthető.
De akkor sem kéne hetekig húzni a dolgot.
Pláne, hogy volt már több időpont is megbeszélve, de a szerelő valahogy minding máskor akart jönni. -
Topikgazda
-
tukiwik
csendes tag
Üdv!
Budapesten, belvárosban több mint 2 hete várok az internet bekötésre.
Az előző lakó is Vodás volt, a kábel is kilóg a falból, csak a Box kellene.
Tud esetleg valaki technikust aki hajlandós este is dolgozni vagy esetleg hétvégén?
Számomra felfoghatatlan, hogy miért tart eddig a dolog és miért nem adnak az üzletben egy modemet amit bedugok és kész. -
Peti78
őstag
válasz zeon.hu #114275 üzenetére
Most értem haza (debrecen) se net, se kbltv. Ezelőtt két hónapig leveleztem, telefonáltam, személyesen tettem panaszt, ugyanis az augusztusban kártyával befizetett számlát képtelenek voltak megtalalni. Végül üzletvezető, fenyegetés, 10 perc alatt megtalálták. Ez az egész ugy, szar ahogy van. Jelenleg 54 perce várok a soromra.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Vodafone központi hiba Hajdúszoboszló teljes területén, a hiba elhárítása várhatóan 19 óra...
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Vesa
veterán
válasz zeon.hu #114275 üzenetére
Isoznyat a voda netes szolgáltatása. Mobilosként elégedett voltam, de mióta átvették a UPC-től a hálózatot, azóta minőségi mélyrepülésben van az egész. Míg a UPC üfsz.-t elértem 5 percen belül bármikor, ezt a lúzer bandát 40 perc zenélést követően sem lehet felhívni.
-
zeon.hu
nagyúr
Hajdúszoboszló, se tv, se net.
Megint...#?*@&!
-
Sir Pocok
őstag
Köszi mindenkinek, akkor meg kell várnom a technikust sajnos.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Sir Pocok
őstag
Srácok! A mobil előfizetésem mellé kötöttem otthoni internetes előfizetést online.
Felhívom az ügyfélszolgálatot, hogy mikor kapom meg a belépés szükséges adatokat, erre azt mondja, hogy akkor amikor kihozzák a modemet. Mondom nekem nem kell mert van otthon és minden ki van már építve. Akkor is meg kell várnom szervizest, hogy kihozza.
Tényleg így van? Nem lehet addig használni a szolgáltatást? Köszi a választ!
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
válasz kabelmania27 #114266 üzenetére
De nem a modem jel/zaj viszonyára, feladási, letöltési értékeire szerződött, hanem szolgáltatásra. Engem mint előfizetőt pont nem érdekelnek a modem paraméterei. Miért nem küldenek ki egy szerelőt?! (Aztán mint a Digisek, fenyegessen meg , hogy ha nem náluk van a hiba ki kell fizetni a kiszállási díjat)
Ügyfél lerázásban nagyon jók. Bár a szolgáltatásaikról lehetne ezt elmondani.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
pjen
félisten
válasz kabelmania27 #114266 üzenetére
Az rendben van, de mikor 20x telefonálok, hogy a Tv interaktív funkciói használhatatlanok nem azzal kéne lerázni, hogy ránézésre minden jó.
-
pjen
félisten
Üdv Urak. Csak úgy. Mult hét pénteken kötöttem szerzőbést 1 igás netre és Hd max Tv csomagra a Pesti úti vodánál, többek között azért mert azt mondta az ügyintéző, hogy már optikát kötnek.Ma jött a szerelő, mondta már több ügyféltől hallotta ezt, de nem igaz kertes övezetben. Be se kötötte, mert azt mondta sz@r a net az egész utcában. Eddig ahányszor hívtam az ÜFSz t mindíg azt mondták nincs semmi gond.
-
Vesa
veterán
Pár napja megint katasztrófa a net Szentendre környékén. Letöltési sebesség ilyen 10Mbit/sec, még az upload is gyorsabb. Ezen kívül szakadozik, néha percekig, akár 1 óráig nincs net, aztán visszajön, de csak az előbb említett gyalázatos sebességen.
Modem ON/OFF már megvolt, de ez amúgy soha nem oldja meg a problémát.Természetesen, mióta a tré Vodafonehoz került a szolgáltatás, azóta képtelenség felhívni őket, 30-40perc idegtépő zenélést követően fel szoktam adni. így bejelenteni se tudom.
Nincs valakinek infója arról, hogy Szentendre és környéke miért köhög már megint?
[ Szerkesztve ]
-
tudos4
tag
Sziasztok, vodafonra tervezünk váltani, ennek a wifi modemnek milyen a jelerősége, mennyire viszi át a falakat? Arris Touchstone TG3442DE
-
golyós
addikt
Vodafone tv-vel azt tapasztalom, hogy Pc-n, Samsung Smart tv-n megy, LG Web OS tv-n nem hajlandó , 1809 hibát ír.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Euroman #114256 üzenetére
Üdv!
Azért kötötte be a technikus a csillapítót, hogy a modem értékek ne legyenek 10 felett. Amennyiben van kedved kísérletezni kiveheted a csillapítót hátha kicsit javul a sebesség, elvileg a modem elviseli a 20 körüli letöltési értéket ha problémát tapasztalsz tedd vissza. Az átkötés idejére áramtalanítsd a modemet.[ Szerkesztve ]
-
Euroman
csendes tag
válasz kabelmania27 #114250 üzenetére
Üdv! A koax kábel és a CB között egy Cabelcon 4.9 típusú 6dB-es attenuator van beépítve, amit természetesen még a UPC-s szerelő tett oda. Ha tudsz erről valamit mondani, annak örülök.
-
lcsaszar
csendes tag
Sziasztok! A KAON KCF900-as doboz tényleg nem tudja a műsorvisszajátszást? A régi Pace doboz meddig fog működni, ha nem küldöm vissza?
-
Euroman
csendes tag
válasz kabelmania27 #114250 üzenetére
Elosztóm nincs, mert csak net/telefon van a vodától. Attenuatort este megnézem, mert épp nem vagyok otthon. Köszönöm a segítséget.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Euroman #114237 üzenetére
Üdv!
Nem mindenhol érhető el 24 letöltési csatorna, analóg adások megszüntetése után lesz hely új csatornáknak ezért javulni fog a letöltési sebesség.
Amennyiben megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
-
pajibá
tag
válasz unicumnext #114246 üzenetére
A számtechnika ördöge, vagy a vodáé kifürkészhetetlen.
-
válasz unravel #114239 üzenetére
Akkor meleg volt a hangulat gondolom
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Euroman
csendes tag
-
válasz patrikcoc #114235 üzenetére
Köszi, hogy ránéztél!
Közben megnéztem az online felületen (tv.vodafone.hu) és ott is ez a helyzet, szóval sanszos hogy központi hiba, vagy így kapják.MInden sz@rt kitesznek a fb-ra, de érdemi infót szinte soha. Nem érdemlek meg annyit hogy pl. Elnézést! Központi hiba van, dolgozunk rajta.
-
Toth_Jani
őstag
-
makkmarce
őstag
válasz Toth_Jani #114219 üzenetére
nem lustaság, hanem az idő, hogy karácsonyi csúcsban 3 órát sorbaálljak. (és volt mikor előadták, hogy ezt vagy azt online intézhetem csak, holott online intézés közben küldtek az irodába, hogy ők ezt nem tudják elintézni).
Még mindig teljes káosz van náluk, a régi helyeket beszántották, és simán csak beterelték a népet a vodafone irodába, ahol ott azt se tudják, hogy mit hogy.okoskodom, tehát vagyok
-
Mi történt a Sony csatornákkal? AXN HD:
Majd most a Viasat3HD is kezd blokkosodni, akadozó hanggal. Jelerősség/minőség 100-on áll semmi baja. Régebben is feltűnt, hogy a Sony movie/max vagy hogy hívják most őket időnként bekockásodik, de ennyire nem volt gáz. Ezt már így kapja a Vodafone, vagy Ők tesznek róla, hogy feldolgozás közben (transzkódolás?), hogy ennyire problémás legyen.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz makkmarce #114218 üzenetére
Nem jogászkodom, te vered a nyálad és várod mástól a megoldást. De leginkább az fáj neked is, hogy volt valami, ami kiskapus megoldással működött, most meg bezárult a kiskapu.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
MiZo1990
aktív tag
válasz zoli62 #114223 üzenetére
"Az ARENA4 sporttartalmaihoz (pl. NFL, Bundesliga, Moto GP, Bellator, WWE) biztosít online visszanézhetőséget. Ráadásul a NET4 felületén számos podcast és interjú, valamint cikk is elérhető. A NET4 internetes böngészőből érhető el."
Díjmentesen elérhető extra tartalmak TV csomagjaink mellé (oldal alján)
Ez nem ugyanaz, mint az Arena4+ előfizetés. -
zoli62
addikt
Mire jó a Vodafone- Arena 4+ regisztráció? A '0 Ft-os havidíjért mi van benne?
-
-
makkmarce
őstag
válasz LouiS22 #114179 üzenetére
jó vicc, ha majd lesz időm, akkor 1 helyre fogok beballagni, a vodafonehoz, és lemondom az egészet, nem ér ennyit az egész macera. (telefonon hiába akartam, nem engedték, csak okoskodtak (nem, már évek óta nincs hűségem)).
Mivel a szerződésben benne volt a csomag, hogy nézhetem appról, ezért felőlem jogászkodhatsz, attól még ott áll benne feketén fehéren, hogy mi volt az akkori GOLD csomagban, és működött is, míg át nem vette a vodafone nevű gittegylet.
Több órát töltöttem azzal, rájöjjek a varázslatos bugjaira, mert annyi gerinc nincs bennük, hogy kiírják mi hiba, csak egy szánalmas hibakódot(és van pofájuk kiírni, hogy próbáljam meg később, mintha nem tudnák, hogy úgy se fog működni). Számomra leszerepeltek és mindenkit eltanácsolok, hogy velük szerződjön.okoskodom, tehát vagyok
-
unravel
őstag
A Holtodiglant akartuk nézni a Paramounton, de az Élősködők megy helyette.
Nem baj, a kölcsönzőből is elérhető. Ez vásárlás után nem indul el. Így is szamlazzák az árát?
Nem baj. YouTubeon fent van ...... angolul.Szerintem már nem is akarok filmezni.
¯\_(ツ)_/¯
-
Jhnny86
csendes tag
-
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz komyka #114208 üzenetére
Amennyiben a modem oldalán nem találod a modem üzemmódot ügyfélszolgálattal kapcsoltasd ki az ipv6-ot és próbáld meg modem üzemmódban hátha javulni fog. 192.168.100.1 címen éred el a modem oldalát modem (és router) üzemmódban. Lehetséges, de az is, hogy nem nálad van a hiba.
Gépen töröld ki a böngészőből a sütiket és az előzményeket, indítsál el karbantartó programot pl ccleaner, wiseregistry, spyboot.[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Sziasztok!
A Vodafone TV kiírta, hogy elérte a maximálisan használható eszköz számot és nem enged belépni. A Vodafone TV alkalmazáson belül nincs opció ezek törlésére (Horizont Go-nál volt…). Hogyan lehet eszközöket törölni?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
komyka
tag
válasz kabelmania27 #114207 üzenetére
Egyébként most az előbb a ma lefuttatott kb 41. tesztnél már 400-ról indult meg majd 100-on fejezte be, rá 5 percre megint csak ilyen 60-30 között ugrált. Lehet Router probléma? Csak azért furcsa mert éveken keresztül semmi baj nem volt vele és nem hiszem, hogy pont így kezdene megdögleni...
-
komyka
tag
válasz kabelmania27 #114204 üzenetére
SNR : 38, egy-két csatornán eltérő, 27 az utolsón.
cigam: Igen a laposom az közvetlenül a modemen van kábelen, router nincs. Lóg még rajta wifin két telefon, meg egy tv és pont. Egyébként a TV-nél ami még nagyon idegesítő, hogy ha az 5 GHz sáv be van kapcsolva, akkor pl netfilx pár percenként megszakad. Bár ez lehet inkább a tv hibája, de csak a 2,4 esen tudjuk rendesen használni.
-
válasz komyka #114191 üzenetére
Mindenképpen jelentsd be hibára, mert a 10Mbps alatti feltöltés tuti a garantált alatt van.
Közvetlenül a modem-re dugva méred? Van plusz aktív eszköz (router switch,...) a mérési pont éa az eszköz között?
[ Szerkesztve ]
-
komyka
tag
válasz kabelmania27 #114202 üzenetére
letöltésnél 1-16-ig 12 dB, 18-24-ig 6-7 dB
feltöltésnél: 41 dB -
komyka
tag
válasz kabelmania27 #114200 üzenetére
Átmenetileg akkor már van egy ideje problémájuk...
Ugyanaz kb. Most épp 15 le 22 fel. A feltöltéssel nem nagyon volt gond asszem egyszer sem.
Köszi szépen a segítséget! Lehet várok még pár napot aztán ha nagyon nem változik akkor szólok nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest