-
GAMEPOD.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Szereztem egy Ap AC Lite access pointot, és nagyon elégedett vagyok vele, azonban van egy problémám.
Van pár wifis nyitásérzékelőm, amit nem tudok csatlakoztatni az AP wifijéhez. Erre megtaláltam a választ, hogy be kell kapcsolni hozzá a "Legacy support" opciót, azonban ez ki van szürkítve és nem tudom bekapcsolni:Tudnátok esetleg segíteni miképp tudom ezt bekapcsolni?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
rekop
Topikgazda
-
Gyurka6
őstag
Szevasztok!
Egy nano5 ap gondom van, a webes felületét nem lehet elérni, ssh kapcsolat van. Alap helyzetbe milyen parancs(ok)al lehetne visszaállítani?
A reset és restart (?), ha jól emlékezem kipróbálva. Nem volna jó most felmászni érte... Köszi és ha van jobb helye a kérdésemnek kérek egy átirányítást.[ Szerkesztve ]
Gyurka
-
Bubukain
senior tag
azt nem tudom sajnos, kiírni ne írt ki semmit
amúgy a UPC direct one app-ról van szó de ezzel kapcsolatban nem találtam semmilyen fórumbejegyzést
ugyanez az app fut itthon még egy LG tv-n is illetve egy iPad-en de úgy néz ki csak a Panasonicon hasal el a történetde biztos nem az app a ludas, mert ha pl elindítom az apple-tv+ appot a tv-n és amint elkezd streamelni rögtön felugrik a tx frames
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
A központi rack szekrényben van egy UDM Base, erről ágazik le néhány AP power injectorral működtetve.
A kérdésem az lenne, hogy az egyik nagy helyiségben viszonylag közel fog kerülni egymáshoz egy Wifi 5-ös Long Range és egy Wifi 6-os Long Range AP, az ezek közötti roaming nem lesz problémás? Ugyanúgy kompatibilisek mintha két wifi 5-ös lenne? Köszönöm a választ!
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
rekop
Topikgazda
Köszönöm az észrevételt, ahogy lesz egy kis időm frissítem.
IDS/IPS-el kapcsolatban én eddig nem találtam olyan információt ami megerősítené, hogy lesz benne ilyen feature. Én azt mondanám, hogy nem fogja tudni. De "béta" állapotú termékről lévén szó, ez természetesen csak találgatás.
-
libit
tag
bo 1 evet vartam hiaba az edgerouter 10x-re, vegul talaltam mast.
teljesitmenye hasonlo, kevesebb port, de van poekerdesem: UISP Router (SKU: UISP-R-EU-EA)-ben van hasonlo funkcio, mint az unifi-s IDS/IPS ?
vagy mivel ezt "inkabb ceges"(?) kornyezetbe szanjak, itt manualisan kell allitgatni?
UISP Product Line - frissitesre szorul https://prohardver.hu/tema/ubiquiti_edgerouter_family_tema_osszefoglalo/hsz_12-12.html -
BossBoss
őstag
Dream Machine SE is megrendelve U6 Pro mellé. Kamerák, egyebek meg majd ha a ház elkészült.
Beléptetővel, ajtócsngővel van itt tapasztalata valakinek? -
-
Bubukain
senior tag
az egészben az a furcsa, hogy 4 hónapja rendesen megy az egész rendszer, és egyik napról a másikra tegnap reggel óta szórakozik, úgy hogy semmi változtatás nem történt, vagyis most jut eszembe hogy a kontrollert lefrissítettem 6.5.51-ről 6.5.55-re vasárnap.
de az szerintem nem okozhat ilyet, vagy mégis? -
Bubukain
senior tag
válasz krealon #8879 üzenetére
ez jó információ köszönöm, ahogy olvasgattam a külföldi fórumokat, én is mindenhol a multicast és az IGMP szavakba botlottam.
ami biztos, hogy jelenleg egy hap-ac2 routert használok amiből 1 port a wan port, a maradék 4 port bridge-ben van és be is van kapcsolva az IGMP snooping. ennek az egyik partjára megy rá egy flex mini switch ami (ahogy most utána néztem) nem támogatja az IGMP snooping-ot.
a flex minibe van beledugva az U6-LR. akkor gondolom ez így nem jó.Ha átrakom az AP-t közvetlenül a hap-ac2 be amiben van IGMP snooping, az jó megoldás lehet a problémámra?
-
Bubukain
senior tag
érdekes dolgot figyeltem meg, ha bekapcsolom a hálóban a TV-t amin internet alapú tv műsor fut egy applikáción keresztül, akkor 20-30mp múlva felugrik a TX frames kb 90%-ra.
Ha kikapcsolom a TV-t akkor szintén 20-30mp múlva visszamegy a TX frames 1-2%-ra.
az AP-n amúgy 12-13 kliens van egyszerre, ebből 5 Ghz-en 10-11 kliens van. -
Bubukain
senior tag
válasz Cirbolya_sen #8872 üzenetére
5.60.23
de ez van fent amióta kijött, eddig nem volt gondom vele -
Bubukain
senior tag
elszabadult nálam a pokol, U6-LR egyik napról a másikra hirtelen megugrott a TX frames 5Ghz-en, és gondolom ebből adódóan elkezdte eldobálni az internetet a hozzá csatlakoztatott kliensek többsége. újraindítás megvolt de nem oldódott meg a dolog. semmi állítgatás nem történt a configban, úgyhogy nem tudom mi okozhatja ezt. Van valami ötletetek?
-
Bubukain
senior tag
van egy U6-LR AP-m ami néha magától újraindul, de nem tudom hogy az AP-val vagy esetleg a POE adapterrel van probléma.
Hogy lehet ezen az eszközön valami logolást bekapcsolni? -
BossBoss
őstag
Egyetértek. Talán már nem lesz készlet hiányos a jövőben. SE mellett döntöttem én is. A ház csak ősszel készül el, szóval ráérek megvenni. Bár nagyon ég a tenyerem.
U6 PRO viszont bevetésre került. Nagyon jó! Egyelőre Syno dockerben fut a kontroller. Hozzáteszem hibátlanul. Már a kamerákat lesem, miből milyet kellene és hova.
Belső kamerát be ehet úgy állítani, ha locálba otthon tartózkodok akkor kapcsoljon ki?
Jelenleg egy egy kis Eufy van, ami ügyesen elbújik amikor hazaér valaki, ha az ultsó elment akkor meg bekapcsol. Jó lenne a Unifi kamerák is tudnák ezt. -
Egon
nagyúr
Túlzás a "többek" felháborodása, én szomorú szmájlit raktam ki (számomra szubjektíve egy lélektani határ fölé került ezzel az árral - ennek ellenére meg fogom venni,, sőt már meg is vettem volna, ha a bankom nem szarakodna a nagyértékű kártyás vásárlás miatt... ), a másik "felháborodónál" én iróniaszagot érzékeltem (de lehet hogy tévedtem).
Egyébként ennyit bőven megér a plusz 2 PoE+ port.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
rekop
Topikgazda
A nemrég GA-be átkerült UDM-Pro SE, a névmódosításon kívül (Dream Machine SE) változott hardveresen is, kapott két PoE+ (802.3at) portot a hat PoE (802.3af) mellé. Az ára is változott, az EU store-ban nettó 17EUR-val kell többet fizetnünk érte az EA árhoz képest, az US ár változatlan maradt. (nem is igazán értem többek felháborodását az árat illetően, EA termékek végleges megjelenésig árban és hardverben is változhatnak, ez mindig is így volt)
[ Szerkesztve ]
-
cspguy
csendes tag
-
beneboy
tag
Sziasztok!
Poe-val szeretném táplálni a következő eszközöket 50-60m kábelen keresztül:
-Nano switch (1,5w)
-Unifi AC LR (6,5w)
-Unifi AC Mesh (8,5w)
eddig:16,5w
Később, ha lesz rá igény, lehet rákerül még egy AC Lite (6,5w) ezzel együtt ugyebár 23w
Szerintetek ez a 24v 24w adapter elég lehet, vagy ha nem bővítek, ekkor is vegyek egy 24v-30w poe injectort, a kábelhossz miatt? Árban 110 Ft a különbség. -
JoceeHunt
őstag
Szombat reggel nekiugrottam, az alábbi módon sikerült megoldanom a problémát:
- Telekom eszközében az IP címet átírtam 0.1. végűre.
- Átállítottam a Telekom eszközében az internet PPOE felhasználónevet, így az eszköz nem kap internetet, nem is világít rajta a LED.
- Mivel be tudtam lépni az UDM felületre, így onnan indítottam egy Factory Resetet mert sehol nem tudtam az IP-t átállítani, és hiába nem volt csatlakoztatva a Telekom eszközre meg újraindítva, nem változott meg.
- Factory Reset után másodszorra sikerült PPOE-n keresztül internetet kapnia 1.1 IP véggel
- Felhőből visszaállítottam egy december végi mentés
- 1-2 eszköz kivételével minden szépen helyreállt, egy kamerarendszer NVR-t, egy 8-60-as switcht és 2 AP-t kellett újraindítanom, hogy új ip-t kapjanak ezután már szépen beálltak a sorba.HA legközelebb újra elérhetetlen lesz az UDM akkor egyből a Telekom eszközzel fogom kezdeni, mert a távoli frissítéssel szerintem resetelik is akkor a beállításokat.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
ArthurShelby
addikt
-
gyuszos
tag
válasz MasterMark #8847 üzenetére
Erről kérnék szépen bővebb infót...amolyan szájbarágóst.... köszi
vagy hogy mit - hová kéne állítaniszpeti40: na de én átdugtam a pc-t a régi asusra, sőt a teljes hálózatot és ment minden. Ezért kezdtem el az udm-et piszkálni, mert kizártam a szolgáltatói hibát.
Minden esetre jó tudni hogy más is tapasztalta. Neked is kb. ugyan az amit leírtam?[ Szerkesztve ]
-
gyuszos
tag
Jó reggelt!
Segítséget, javaslatot kérnék az alábbi problémára.
Röviden egyenlőre, hátha (biztos ) én vagyok a béna....UDM pro kb. egy hetes stabil üzemelés után nem hajlandó a google-hoz tartozó weboldalak kezelésére.
Tehát nem, vagy alig megy a yt, play áruház, térkép, és a kereső. A chat és a gmail sem küld -fogad.Minden más, legyen az fb, viber, index, mobilarena, vagy akármi, tökéletes mint előtte.
Sebesség (speedtest) 250/25, ennyinek is kell lenni.IP publikus
Manuálisan beállított dns-ek: 1.1.1.1 és 9.9.9.9
(cseréltem 8.8.8.8 és 9.9.9.9 -re, ugyan az...)
IPS bekapcsolva, na de eddig is be volt.....
Factory reset után nem hajlandó betölteni a 13.-ai esti mentést. Sem a saját felhőből (elindul de leáll), sem a pc-re mentettből. Ez utóbbi el sem fogadja....
Reset után alap konfiggal van minden normálisan, de persze az összes ap-t resetelni, vlanokat beállítani, kb. 60 klienst elnevezni, portfordításokat megcsinálni....és mindezt úgy, hogy nem tudom mi történt, miért csinálta?Az udm helyett visszadugva a lecserélt asus routert minden működik.
Mondjátok mi van ilyenkor?
-
itg
tag
újra kapható az SE:
https://eu.store.ui.com/collections/all/products/dream-machine-se -
beneboy
tag
válasz szpeti40 #8839 üzenetére
Ebay-en van, úgy 300 euro körül mozognak . A használt UDM-ből meg egyet vettem 150 euró-ért (anyáméknak) magamnak meg nem tudok, mert van aki hasznaáltért 270-et ad mostanság.
Én vettem tp link x60 - at, hogy legyen valami itthon, ha lesz udr, hivatalos forrásból veszek én is. -
BossBoss
őstag
Kapható ismét a Access Point WiFi 6 Pro. Kosárba dobtam egyet. Úgy látszik Dream Routerre hiába várok. Lehet elengedem és lesz helyette Dream Machine Pro(SE). Mondjuk ott meg SE nincs...
-
supercow
őstag
Nagyon nem akarja, a canyouseeme.org sem mutat sikert. Lehet hogy dupla NAT mögött vagyok mert a PPPOE szolgáltatói eszközön keresztül megy, egy Mikrotik hEX-et hoztak és ragaszkodtak hozzá hogy ezt muszáj beszerelni mert "ez olyan mint egy szűrő" (wtf). Hiába mondtam hogy nem kérem mert van routerem.
Azért köszönöm, jövök 1 sörrel.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
rekop
Topikgazda
válasz supercow #8832 üzenetére
Nem, oda nem kell. Dual WAN esetén mindkét interfészre kell lennie egy ruleset-nek. Mondjuk WAN_PPPOE_IN és WAN_DHCP_IN. Ahhoz kell felvenni a tűzfal szabályokat, ahonnan szeretnéd a port forward-ot(ha mindkettőről, akkor mindegyikhez). Ugyanígy DNAT-nál az inbound interface-hez vagy a pppoe vagy azt az ethernet interfészt adod meg, amin a dhcp client van. (ha mindkettőn akarod használni, akkor minkét interfészre meg kell csinálni a DNAT ruleset-et is)
Ha ezekután kívülről működik már, akkor még a hairpin nat-ot is be kell majd állítani.[ Szerkesztve ]
-
rekop
Topikgazda
válasz devil-k #8828 üzenetére
Persze hogy nem, mert ahogy írtam is egyel feljebb, az IPTV nem PPPoE-n keresztül megy, hanem teljesen függetlenül, egy külön vlan-ban.
Összegezve:
1. ONT(nincs pppoe) -> saját router (pppoe) : settop box csak az ONT-ról működik
2. ONT(pppoe) -> saját router (pppoe): settop box csak az ONT-ról működik
3. ONT(pppoe) -> saját router (dhcp client): settop box mindkét eszközről működhet, de a saját routereden csak akkor fog, ha tud igmp porxy-t
1-es és 2-es esetben az ONT-ban engedélyezni kell a pppoe passthrough-t. -
supercow
őstag
Sziasztok, ERX port forward segítséget szeretnék kérni.
Alapállapot: Dual WAN (Failover only), eth0-n egy pppoe0 kapcsolat és eth1-en egy DHCP.
Az alap LAN-on kívül van egy VLAN az "okos" eszközöknek, ezek egyike egy Helium hotspot, ahova kéne a port forward (TCP 44158).
Korábban WAN+2LAN volt, és a port forwardot meg tudtam adni a Firewall/NAT - Port Forwarding fülön, és ment is gond nélkül, de a fórumok szerint a dual wan-t nem támogatja az a wizard és manuálisan kell.Az alábbi linkek alapján próbáltam beállítani a NAT és Firewall szabályokat, de nem sikerült és feladtam, mert nekem már magas a Destination NAT meg a többi varázslat.
https://community.ui.com/questions/Port-Forwarding-in-Dual-Wan-Load-Balance/52ee0833-99d1-4270-ae2d-4d112d26fb67
https://help.ui.com/hc/en-us/articles/217367937-EdgeMAX-PortForward
https://help.ui.com/hc/en-us/articles/205231700
https://help.ui.com/hc/en-us/articles/204952134-EdgeRouter-Hairpin-NATLAN: 192.168.20.0/24
IOT: 192.168.40.0/24
A hotspot DHCP-vel fixen a 192.168.40.40 címet kapja.Hálás köszönet ha valaki iránymutatást tud adni
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
-
-
user12
őstag
válasz JoceeHunt #8822 üzenetére
Hivatalosan egy pppoe felhasználó-jelszó egy időben egy eszközről jelentkezhet be.
Ezért kell előbb lebontani a kapcsolatot, hogy az UDM fel tudjon csatlakozni.
Majd ne lepődj meg, idővel újra vissza fogja írni a helyes adatokat az HGW (és még a mögüle csatlakozó eszköz IP címét is kiírja).Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
user12
őstag
válasz JoceeHunt #8820 üzenetére
A Connection Type maradjon PPP, és a Log-in-nál a @t-online.hu-s részt töröljem?
Igen vagy átírhatod a felhasználónév@t-online.hu -t valami felhasználóóóóóóóóó@t-online.hu kamu címre is. Üres vagy hiányos e-mail cím felhasználónévvel nem biztos, hogy engedni fogja az Apply gombot, Próbáld meg.
De akkor a cucc megkapja a netet a Telekom vonalon?
A HGW nem, a routered igen.Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
JoceeHunt
őstag
A Connection Type maradjon PPP, és a Log-in-nál a @t-online.hu-s részt töröljem?
De akkor a cucc megkapja a netet a Telekom vonalon?
Eszköz IP címét ne állítsam el az 1.1 végről?A wifik pirosak nem mennek elvileg, nem is látok ilyen hálózatokat telefonon.
[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
rekop
Topikgazda
-
JoceeHunt
őstag
Bocsi a képminőségért, laptopom kijelzőjét fotóztam be, kábelen csatlakoztam a telekom eszközre.
Első körben akkor ha valamit módosítanom kéne a Telekom eszközön azt tenném meg, nem bánnám ha nem kellene megint Factory resetet csinálni az UDM Pro-njoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
JoceeHunt
őstag
Húú szuper, na ez jó kiindulási alap. Egész hétvégén nem mertem hozzányúlni, mert a fűtés, lámpák, minden a wifi hálózaton keresztül megy és ha nem tudom megoldani lesz gebasz.
Jelenleg a 0.1 véggel megy az UDM pro dhcp-n fogadta csak el a netvonalat az újratelepítéskor. A Backup felment, viszont még mindig nem adoptál semmit, de érdekes módon van wifi és net, meg az unifi kamerák képe is látszik, érdekes az egész.
Lehet este lefotózgatom a T-Kom eszközének menüjét, hogy az jól van-e beállítva. Hétköznap úgysem fogok nekiállni, mert 19 körül érek haza és ha beszívok valamivel nem tudok éjjel mókáznijoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
rekop
Topikgazda
válasz JoceeHunt #8805 üzenetére
Igen jól gondolod, nálam is előfordult már. Az UDR-nek a konfiguráláskor valamiért nem sikerült létrehoznia a pppoe kapcsolatot, ezért dhcp-vel kért IP-t.
Első körben ellenőrizd le a WAN IP címet a dashboardon. Ha ez 192.168.x.x akkor még mindig dhcp-vel kapcsolódsz az ONT-hoz. Ez esetben húzd ki a kábel az UDM WAN portjából, majd a Settings/Internet résznél a Connection-t PPPoE-re tedd, és írt be az user/pass-t. Elmented, kábel mehet vissza. Dashboard-on ellenőrizd, hogy publikus IP-t kaptál-e. Ezután Settings/Networks-ben a "default network"-nél (vagy amire elnevezted) az IP/Subnet-et módosítod 192.168.1.0/24-re. Előfordulhat, hogy egy újraindítás kell az eszközöknek.
Ha már eddig is pppoe-vel kapcsolódtál, akkor csak a Networks részben kell átállítanod a hálózatot a 192.168.1.0/24-re.[ Szerkesztve ]
-
JoceeHunt
őstag
Arra gyanakszom hogy a telekom időközönként frissíthet a beàllításokon és olyankor visszaugrik az eszközük az általánosan használt DHCP módba? Tuti pppoe volt nekem mert a backup után látom is hogy az van a Network beállításokban az udm-ben. Viszont telepítéskor csak DHCP-vel adott netet a telecom masinája, illetve laptopnak is ha simán bedugtam lehet holnap felhívom ügyfélszolgálatot és megint egy factory reset. Nincs más ötletem ha automatán adja a 0.1 végű ip-t az udm. Nem szeretném az eszközöket újra ip-zni. És érdekes hogy áramtalanítás után működik a wi-fi és van net is pedig minden újraindult.
-
fo_di
őstag
én telekomos modemnek (bár nem optikás, hanem rezes, talán a technicolor?) adtam egy másik tartományt, hogy ne a 192.168.0, hanem másik range-ben jelentkezzen be, az udm-nek pedig wan címként azt adtam meg kézzel, amit a telekomoson állítottam neki
biztos ami biztos, az iptv-t a telekomos modemen hagytam, azóta megy, annyi, hogy ha portot engedek ki, akkor ki kell engednem az udm-en és a telekomos modemen is, de ennyi baj legyen -
Borisz76
veterán
válasz JoceeHunt #8808 üzenetére
Telekomos és IPTV is van ?
Mert akkor nem lehet Bridge módba rakatni....
Amit amúgy az ügyfélszolgálat szokott végezni.Optikán a DIGI eszközét LEHET Bridge módba rakni.
Az NEM IPTV-s hanem mezei koax-on adja ki a TV jelet.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Ear001
addikt
válasz JoceeHunt #8808 üzenetére
Optikán nem tudsz modem módot. Olyat tudsz, hogy PPPoe Passthrough. Ilyenkor a Telekomos Ont, meg a te modemed is be tud tárcsázni. Ehhez annyi kell, hogy az UDM Pro-ban is be legyen állítva ehhez a felhasználó név meg a jelszó, Ha ez be volt, akkor az ONT-ban ki kell kapcsolni a DHCP osztást és ha szerencséd van, akkor az UDM pro ad neki egyet.
-
-
JoceeHunt
őstag
Van egy ötletem mi lehet a baj, jó lehet a gondolatom?
Telekomos netem van, eddig mindig PPPOE bejelentkezéssel csatlakoztam a modemhoz\ruterhoz emlékeim szerint.
Az UDM Pro-n csináltam ma Factroy resetet, mert minden elérhetetlen volt, mégis működött a hálózat a házban, net volt, wifi volt, csak ahálózat nem volt elérhető sem neten sem localba.
A reset után csak DHCP módban fogadta el az UDM a netkapcsolatot és sikerült firmware-t tölteni rá, feltölteni az utolsó backup-ot.
Viszont mivel minden 192.168.1.-es tartomány ip-n volt beállítva nem adoptál semmit.A hálózat érdekes módon újraindítás óta megy, net van, hálózat van, de semmi sem elérhető felületen.
Feltételezem, hogy a 0.1 udm ip cím vége miatt.
Lehetséges, hogy az udm pro a telepítésalkalmával a dhcp net miatt kapja és állítja be magát erre a 192.168.0.1-re?
Ha igen hogy tudom ezt módosítani? Ma már nem vacakolok vele, mivel megy minden és van neten, működik a ház, holnap megint elé ülök hátha valaki tud egy jó ötletet adni.Közben átdugtam a telekom eszközbe a laptopom, ott 192.168.1.1 ip-n érhető el a telekom cucca, és ilyen tartományú ip-t kapott DHCP-n a laptopom.
Szerintem az áramingadozás a telekom eszközét cseszi el, lehetséges ez?[ Szerkesztve ]
-
JoceeHunt
őstag
Tudna nekem valaki segíteni?
2 órája szívok az udm pro-val, egy áram ingadozásmiatt elszállt a rendszer, újra kellett telepítenem, sikerült minden, viszont az udm pro hálózati elérése 192.168.0.1 ip-n van, a backupokba meg minden 192.168.1.1-re van állítva. sajnos sok a fix ipis, így nem adoptál be semmit. Hogy tudom átállítani a masina ip-jét? Sehol nem találom.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
daninet
veterán
válasz MasterMark #8802 üzenetére
Igen, ezt lehet de nem egy egyszerű mutatvány mert ugye uni app-devices-maintenance-port-letilt, kb 1,5 perc provisioning, minden eszközömön elmegy a net stb.
Nekem még mindig a smart switch a szimpi, mert ki tudok tenni egy gomb widgetet a telefonomra (ahol már egyébként vannak ilyen gombjaim) és egyszerűen csak lekapcsolni a modemet.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Szerintetek Unifi USG-vel van valami mód, hogy manuálisan átlökjem a WAN2 kapcsolatra failover nélkül a kapcsolatot? Néha rettentő szar a mikrós net WAN1-en, de van net.
Semmit nem találtam erről, jelenleg a legjobb ötletem hogy veszek egy smart switch-et és lekapcsolom az áramról a mikrós routert.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest