-
GAMEPOD.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baliboy1979
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #10690 üzenetére
Nem vagyok hive en sem a keveresnek de £110ert sikerult megvennem uj de doboz bontottan. Elneztek veletlenul a tipusat es rosszul araztak be es meg a hirdetesben is a rossz tipus volt feltuntetve. Csak a kepen lehetett beazonositani. Holnap megprobalom ossze configolni. Ha nem megy max eladom es keresek egy uni poe switchet. Amugy az AP portjanak akkor milyen vlant kell megadni vagy igazabol csak letre kell hozni a vlanokat a dlineken es ha csak az apk mennek egyenlore a dlinkre akkor nem is kell mas beallitas?
-
Baliboy1979
csendes tag
Sziasztok. Segitseget szeretnek kerni. Eddig az UDMPROba volt kozvetlen bedugva 2db U6AP es egy switchen keresztul a 3. Mivel port szukeben voltam igy gondoltam kivaltom a poe adaptereket is igy vettem egy dlink dgs1250-28xmp switchet (ezt tudtam jo aron szerezni). Hasznalok 3 vlant 1 az alap halozat (10) egy az IoT net (20) es egy az IoT nonet (30) A switchen szinte alap konfig van még mert egyenlore nem dugtam bele olyan eszkozt ami ne az alap halozatra csatlakozna. Az normalis, hogy a dlinkbe dugott AP-re nem tud csatlakozni semmi ami vlan 20 vagy 30ra van konfiguralva? Eddig is az egyik ap egy switchen keresztul volt az udmbe dugva ugyan az unmanaged switch. A kerdesem, hogy a vlan halozatokat letre kell hozni es konfiguralni a dlinken is es az megoldja ezt a problemat vagy valami mas konfiguralas szukseges? Bocsi ha nagyon alap a kerdes es elore is koszonok minden otletet, segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest