-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz Nagynozi #25949 üzenetére
Szóval effektíve FullHD (2009-2015 éra) felbontásban játszol erősen ingadozó ~60 fps-el egy ~7 éves játékot egy alig 2 éves felsőkategóriás VGA-val, és még boldog is vagy.
Sajnálom, hogy a DX11 módhoz nem adták hozzá a HDR10 támogatást. Bár a DX12 móddal sincs nálam durva teljesítménygond az első hotfix-ek óta RT nélkül.Egyébként szerintem valami el van rontva a HDR-el, mert a menüben, ahol kirakja a szürke-skálát (feketétől fehérig az egyre világosabb szürke négyzetek), ott erősen el van színeződve pár árnyalat (nem, nem a kijelzőm a rossz, az le van tesztelve hasonló, de megbízható tesztábrákkal). Szerintem ez a kis színhiba rajta van az egész játékon, nem csak a menün.
Jó, egyébként én most épp a Mass Effect 1 Legendary verzióját játszom, ahol nincs is RT (de HDR10 van DX11-el), mégis képes a Mako-s pályákon beesni az fps 60 alá, miközben durván "dadog" is. És ez a Legendary cucc nem is ingyenes update volt, illetve az eredeti verzió még 2009-es, tehát ~2x öregebb, mint a TW3.
Szóval nagyon "élvezem" ezeket a "remaster"-eket a régi kedvenceimből.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest