Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Nagynozi #25949 üzenetére

Szóval effektíve FullHD (2009-2015 éra) felbontásban játszol erősen ingadozó ~60 fps-el egy ~7 éves játékot egy alig 2 éves felsőkategóriás VGA-val, és még boldog is vagy. :DDD
    Sajnálom, hogy a DX11 módhoz nem adták hozzá a HDR10 támogatást. Bár a DX12 móddal sincs nálam durva teljesítménygond az első hotfix-ek óta RT nélkül.

Egyébként szerintem valami el van rontva a HDR-el, mert a menüben, ahol kirakja a szürke-skálát (feketétől fehérig az egyre világosabb szürke négyzetek), ott erősen el van színeződve pár árnyalat (nem, nem a kijelzőm a rossz, az le van tesztelve hasonló, de megbízható tesztábrákkal). Szerintem ez a kis színhiba rajta van az egész játékon, nem csak a menün. :U

Jó, egyébként én most épp a Mass Effect 1 Legendary verzióját játszom, ahol nincs is RT (de HDR10 van DX11-el), mégis képes a Mako-s pályákon beesni az fps 60 alá, miközben durván "dadog" is. És ez a Legendary cucc nem is ingyenes update volt, illetve az eredeti verzió még 2009-es, tehát ~2x öregebb, mint a TW3.
    Szóval nagyon "élvezem" ezeket a "remaster"-eket a régi kedvenceimből. :))

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák