-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Patice
Topikgazda
A Médiaszerver felrakásakor jönnek létre ezek a gyári megosztások.
Nem muszáj azokat használni.
A megoldás attól függ hogyan akarod elérhetővé tenni ezeket.kis.zsolt:
Köszi a tapasztalati infókat!
Az nagyon jó, ha nem kell már eljátszani a scriptelést DSM frissítés után.Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Csurga2
csendes tag
Én is épp az előbb kaptam pár ilyen értesítést, be kell lépni a Synology fiókba, onnan az Active Insights fiókba és meg kell újítani a licencet. Ugye nem azért nem tudja feltölteni az adatokat, mert nem volt net, hanem mert lejárt a licence. Egyébként ez a szolgaltatas csak arra való, hogy figyeli a NAS állapotat, de szerintem hasznos.
-
blakey
titán
Hosszú ideje Purple-öket használok, nálam jobbnak bizonyultak a Red-nél. Csendesek, stabilan működnek, részemről mindig is ajánlott volt.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
addikt
Ne kapcsold ki, remekül működik azzal is
Ha kitörlöd nem fogsz tudni MFA-zni, de ha feltelepíted megint és belépsz akkor ott lesz minden eddigi (Google is ugyanilyen) és működni fog (így költözhetsz egyszerűen új telefonra is például."After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
addikt
Google is teljesen jó, nekem 20-nál több kulcsot kezel gond nélkül hosszú évek óta. MS Authenticator is jó, de ott csak 3-4 van.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Protezis
őstag
Offline is működik. Legyen nálad, azért állítasz be 2FA-t. Egy dolgot tudsz (jelszó), egy dolog meg nálad van (mondjuk a telefon).
Tud elvileg mailt is küldeni a DSM, ha elvesztetted az eszközöd. Nem próbáltam.Olyan appot keress, ami tud TOTP-t. Meg persze, amiben megbízol, meg ami tudja mindazt, amire szükséged van (backup, multi-device sync, rózsaszín téma, akármi).
[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
Én az admin fiókomhoz használom a 2FA-t, OTP kóddal oldom meg, amit a telefonomon futó app generál.
Secure Signin az alkalmazás neve.
Az OTP az egy 6 számjegyből álló, random szám, ami rövid ideig használható csak1x.Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Protezis
őstag
DSM-be való belépésnél van 2FA. SMB-nél nincs, se SSH-n.
TOTP, valamint hardveres kulcs működik. Én mindkettőt használom.Vagyis kódot nem kapsz, nincs push notification. Kell egy TOTP app a telefonra (Google Authenticator, Authy, stb.), és belépésnél generál az app egy 6 számjegyű kódot, amit a megadott időn belül be kell gépelni a belépés közben.
-
Gardaai
senior tag
Plusz amit senki nem ír le vagy nem tart fontosnak, de lehet csak én jártam így..
Download Station-ról vagy SSH-n keresztül vagy Hyper Backup mentés legyen, mert különben megy minden a levesbe! Nekem 300+ taskomat kellett újra betallózni.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Patice
Topikgazda
Első kérdés: igen, jól gondolod, azok az utód modellek.
Második:
Átrakod a lemezt és a migrációt választod.
Közben, vagy utána lehet frissíteni aktja a DSM-et, ha a mostani NAS-odban nem a legutóbbi lenne fent.Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Gardaai
senior tag
Láttam a hozzászólásod, írni is szerettem volna, csak elmaradt.
A szobának a jobb sarkában ülök. Asztal alatt a gépem egyből láb mellett, mellette a NAS, majd egyből a fal. /Ügyelve arra, hogy ne érjen semmi össze, a rezonancia miatt./
A NAS maga teljesen néma. A HDD kerregés régen nem zavart amikor csak néha-néha indult be a winchester. Amióta folyamatosan dolgozik, kicsit zavaró, DE. Nem azért mert hangos, hanem belegondolva a tudat bosszant, hogy RAID1 nélkül, ennyit dolgozva, mikor fogja megadni magát és szállnak el az adatok. De ez már csak az én hülyeségem. Download Station dolgoztatja folyamatosan, valószínűleg korlátozni fogom.
Lehet az is segít rajta, hogy nekem a NAS előtt nagyon sok HDD volt a gépemben. Semmivel sem zavaróbb, hogy most a NAS adja ki ezeket a hangokat.
Ha van egy halk zene vagy környezeti zaj, meg se hallom.
Persze ez függ, hogy hány lemezes, az adott HDD-k mennyire zajosak amikor dolgoznak. Ironwolf Pro került be, a régi WD Red sokkal halkabb volt amikor dolgozott. Viszont 5400 RPM helyett ez 7200 RPM-es. Gondolom ez is számít zaj szinten.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
Kerepel vagy kattog. Én is cseréltem már a régiben. Senki nem hallotta rajtam kívül, de engem zavart, főleg hogy a gépem mellett volt / van a NAS.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Boss81
senior tag
Nincs, megnéztem.
Most lehet sikerül de nem akarom elkiabálni. Reset után visszadugtam minden kábelt, és csináltam egy áramtalanítást, és amikor visszakapcsoltam, a Synology assisant már látta a két nas-t, és bejött a a router felülete is.
Amit nem teljesen értek, a router felületén a hálózati központban ezt a képet dobja ki.Ha ezen viszont állítok ismételten nem jön be a router felülete, csak a nas-ok jelennek meg. Ez a beállítás jól van így?
-
Multibit
nagyúr
úgy tudom megoldani, hogy: ONT - UTP kábel - router WAN - router LAN - UTP kábel - NAS
NAS marad a helyén, akkor 2 db ( 1 oda, 1 vissza) UTP vezetéket kellene vezetnem
Eddig is (legalább) két UTP kábel kellett, hogy menjen a routerből. Egy az ONT-hoz, egy a NAS-hoz. Ezután is így marad, legfeljebb hosszabb kábelek kellenek.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Jaaa? Akkor nem a router költözés teszi szükségessé a NAS áthelyezést, hanem a megfelelő szellőzés biztosítása. Így már világos. Teheted az előszobába, spejzba, garázsba, stb. Ne a kényelmes kivitelezés legyen szempont (“jaj a kábelezés oda nem opció” ), hanem az eszköz üzembiztonsága és a füled nyugalma
[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
Igen, zavaró lesz a zaj. De nem a ventilátor, hanem a HDD-k zaja. Attól, hogy a router költözik, miért nem maradhat a helyén a NAS? Nem kell a NAS-nak a router közelében lenni.
szerk:
Amúgy miért kell költöztetni a routert? Bocs a kíváncsiskodásért, ne válaszolj, ha nem akarsz[ Szerkesztve ]
-
poirot
őstag
Nekem 718+ van, igaz a másik szobában, nem a számítógép mellett és nem ott alszok. Most mondhatnám, hogy egyéntől függ, de mivel közelbe helyezett magadhoz, evvel "szintet léptél". Attól is függ, hogy fejmagasságban lesz-e, esetleg abban a szobában fogsz-e aludni, szóval mind, mind egyéni, specifikus helyzet. Szóval a puding próbája...
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Először is....biztosan nem 4 GB hanem 4 Tb !
Mindegy is....A lényeg :
1 db lemez SHR kötetként megy jelenleg.
1 db új lemez megy mellé.Lehet az új lemezt a meglévő kötet bővítésére használni.
Ekkor 2 db lemez lesz de 1 db kötet !
A lemezek tükrözve lesznek !
Nem lesz több tárhelyed....
de lemezmeghibásodás ellen védve lesz a kötet !Vagy a másik lehetőség :
Ha több tárhelyet szeretnél , akkor az új lemezen kell lértehozni egy ÚJ kötetet !
Az új kötet lehet ALAP/BASIC kötet vagy akár SHR is !
Ekkor 2 db lemezed lesz és 2 db köteted !
Cserébe nincs lemezmeghibásodás ellen védve a rendszer...azaz nincs redundancia.
Akármelyik lemez meghal.....az adatokat buktad.Ha csak 1 db kötet van , akkor alkalmazások telepítésekor ( DSFile , DSAudio , DSVideo stb....) a DSM nem kérdez semmit mert csak arra az 1 db kötetre lehet programot telepíteni !
Viszont ha 2 db kötet van, akkor alkalmazás telepítésekor rákérdez, hogy melyik kötetre is szeretnéd telepíteni az app-ot.
Később ha meghal a lemez.....bukod a rajta lévő telepített app-okat is.Tároláskezelő-ben tudod a kötetet létrehozni majd !
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
IRO21
aktív tag
Synology support oldalon kattints a biztonság fülre.
De előtte felteheted itt is, hátha tudja valaki. -
krealon
veterán
"hogyan lehetne DS 218+ NAS-on otthoni privát levelezőszervert beüzemelni?
Egyáltalán érdemes ezzel foglalkozni?"Fix IP nélkül esélytelen, illetve a szolgáltatók a SPAM-gyárak megakadályozására az otthoni előfizetéseknél blokkolni szokták a 25-ös portot.
Rádásul a dinamikus IP-ről érkező (ezért SPAM gyanus) leveleket alacsony prioritással szokták kezelni a nagyobb szolgáltatók. Plusz az SPF és a DKIM is alapkövetelmény.Ja és az internetes robotok előszeretettel próbálkoznak a nyitott levelezőportokon.
(Naponta látom a több ezer probálkozást a honeypot gépemen. )Szóval szerintem a minimum, hogy egy smarthost legyen a levelező szerver előtt, de akkor már maximum helyi arhiválási tárnak érdemes a saját rendszert használni.
-
-
VGYke
addikt
Erre a több mint 19 napló/sec kérdésemre nem tudtok valami okosságot írni, főleg azzal kapcsolatban, hogy hol keressek még napló bejegyzéseket?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
cigam
titán
Pl. azért sem tanácsos kitörölni, mert egy "soft"resettel pont hogy az admin fiókot, és a hálózati beállításokat lehet visszatekerni gyári alapértelmezettre. Így ha véletlenül kizárod magad, nem kell újrahúzni az egész rendszert.
Szerintem jó ha ott van, és le van tiltva. Enni nem kér, elfér, és adott esetben nagy hasznát veheted.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
cigam
titán
Támogatja, csak nem alapból. Fel kell tenni a WSL2-t. Miután felcsatoltad, szerintem már a grafikus környezetben is hozzáférsz ehhez a mappához (de lehet tévedek, még nem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam, szóval elméletileg igen, támogatja)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Multibit
nagyúr
Már megvetted a nyomtatót, úgyhogy késő, de...
Két tintás után döntöttem úgy, hogy soha többet. Be kellett látnom, hogy önámítás volt részemről, hogy majd milyen jó lesz színes képeket nyomtatni otthon.
Vettem egy hálózatI, mono, kombi lézert, azóta boldogság van. Két dolog biztos már részemről, ami a későbbi nyomtató vásárlást illeti:
- lézeres legyen
- hálózati nyomtató legyen!Ha mégis szükségem lenne egy-két színes fotó nyomtatására, azt elvégeztetem mással. Manapság a családi fotókat képernyőn nézzük
-
kgymac
őstag
Oldd meg magad. Elsőnek oszd meg hálózaton keresztül a printert.
Ha ez sikerül, másolni biztosan fogsz tudni rá a nasról. Egy hp laserjet1020-at használok így, a hp megpróbálta megoldani, hogy ne lehessen hálón keresztül megosztani ezt a típust, de ha egy speciális file-t a nyomtató bekapcsolása után rámásolok, már működik (amíg be tiltólistára nem kerül, mert nem az amcsik oldották meg) a netes megosztás. Egy usb-s eszköz nas-ra csatlakoztatásakor megoldható, hogy az eszközre másolj egy file-t, így ha tudod a tesztoldal nyomtatást file-ba rögzíteni, akár meg is oldható, amit akarsz. A legtöbb win-es nyomtató driver tudja rögzíteni a nyomtatást (nyomtató tulajdonságok, speciális fül, nyomtatott dokumentumok megtartása - pipa), így ha hozzáférsz a file-hoz, már csak ki kell próbálni felmásolni a nas-on ssh-n a printer eszközére. Mondjuk egy win tesztoldal sanszos, hogy menni fog, de spec karbantartó feladat inkább nem, de ilyet nem próbáltam még rögzíteni (egy canon ip7250-en esetleg kipróbálhatom otthon este, hogy működik-e, mert az lj1020-on nem nagyon van ilyen karbantartási feladat). -
Borisz76
veterán
Ha önállóan nyomtatna az baj lenne
A NAS-on tárolt dokumentumot valamivel megnyitja az ember...
Ez lehet klasszikus PC vagy akár tablet , telefon is.
Onnan meg lehet nyomtatást kezdeményezni egy hálózati nyomtatóra.
Vagy valami másra gondoltál ?
Mert akkor nekem nem világos valami.Megjegyzés :
Ok, tudom a NAS nem PC, de hát ha...
De ....a NAS egy speciális , "cél"-szofverrel elátott PC.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
addikt
Ha van btrfs filerendszer, akkor lehet snapshot-od, akkor a törölt fileokat is vissza tudod állítani. Csak ugye az meg helyet foglal.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ismét próbálkoznék ezen, lomtár kérdésemmel. Lomtárat törölni sima ügy, na de a törölt fájlok, mappák visszaállítása?
Természetesen a lomtár mint mappa meg van, abban tudok keresgélni, onnan visszaállítani, régebben értetlenkedtem is egyet a lomtár (TC, Intéző) rejtett nem rejtett láthatóságával.Visszaállítással kapcsolatban én azt hittem, elindítok a NAS-on egy programot, ami szépen kiírja nekem mikor mit töröltem (pl. megkülönböztetve az ugyanazon nevű fájlokat, mappákat időpont szerint, stb.), majd visszaállítja a kiválasztottakat az eredeti helyére. Mert hát ugye sokszor nem csak maga a fájl, hanem a törlés helye és időpontja is érdekes lehet…
Szóval túlképzeltem a lehetőségeket és nincs ilyen vagy hasonló alkalmazás a NAS-ban?Más, de lomtár: A csatolt mappáim nevezzük itt „Mount” nem rendszergazda felhasználóként vannak csatolva. Mount az egyik csatolt mappa lomtárába be tud lépni, a másik csatolt mappa lomtárába nem, ide csak a „rendszergazda” tud. Hol és hogyan tudok a „Mount” felhasználónak jogot adni, hogy a lomtárba belépjen? Nyilván, ahová be tud lépni, azt régebben én oldottam meg, de már nem emlékszem hogyan.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
cigam
titán
Mert fel van készítve rá, és tudja, hogy ha hálózati meghajtó, akkor el kell rejteni. bizonyos mappákat/fájlokat. Ez a program egyedi tudása, nem a Windows-é. Amúgy az smb.config fájlban matatva is el lehet rejteni dolgokat. pl:
hide files = /desktop.ini/$RECYCLE.BIN/
geza844
Jut eszembe: Ugye nincs letiltva az admin? Mert a leírás pont azt állítja be, hogyan admin nevében fusson.[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
Mert az fájlrendszer attribútum, amit a megosztás protokollja (samba) nem kezel. Az ext fájlrendszerben csak azért tudja a samba kezelni a rejtett fájlokat, mert az nem attribútum, hanem a fájlnév első karaktere (a pont) határozza meg hogy rejtettként kezelje.
-
s7evcsenko
addikt
Én is szívtam vele egy délutánt...
DS118-ról váltottam DS720+ra, de az új az Istenért nem ismerte fel a külső winyót, amivel a 118 simán ment.
Újra be kellett üzemelnem a 118-at és most épp mentek le mindent a winyóról, hogy az újban újraformázzam és rámásoljam.
Én azt hittem, hogy azért kerül ennyibe, mert pik-pakk megy vele minden."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Magnat
veterán
Szia,
hitelesítőadat-kezelőben töröld a nashoz rendelt bejegyzést. És ha elfogadsz egy tanácsot, _soha_ ne mountolj admin fiókkal. Ha megtalálja a gépedet egy ransomware, mindent törölni fog a nasról. Cészerű lenne egy adm-józsika meg egy józsika, utóbbinak ahhoz és olyan joga legyen ami feltétlen szükséges, ezzel a userrel csináld meg a hálózati csatolásokat.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
Vastika
tag
Milyen felhasználóval, melyik megosztást próbálod?
Na, azt kell megnézni, hogy annak a felhasználónak, ahhoz a megosztáshoz van-e hozzáférése? ;-)
(Vezérlőpult, Megosztott mappák)
Illetve tuti, hogy jó jelszót adsz meg a felhasználóhoz?
Ha minden passzol, akkor működni szokott ;-) -
Sanya
nagyúr
létrehozol egy új fiókot, aminek nem admin és nem guest, nem root a neve. Legyen mondjuk jozsika.
Adsz neki admin jogot
utána kilépsz az adminnal, belepsz "jozsika" felhasználóval
a vezérlőpult megfelelő részén inaktiválod az admint és adsz neki egy 20 karakteres jelszót, amit a rendszer generál neki.
Örülsz. Jozsika felhasznál jelszavát nem felejted el.
Ha félsz, létrehozol egy backup admint jozsika2 néven.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
dkess
őstag
Vezérlőpult/Felhasználó - és az első fülön a létrehozás gomb. Utána indul a varázsló és megfelelően egy admin jogosultságú felhasználót hozol létre erős jelszóval.
Aztán az admin mellett majd a Guest felhasználót se felejtsd el letiltani, ha nem lett még megtéve. Az admin hozzáféréseddel ne csatolj SMB -n, WebDAV -on (stb.) távoli meghajtót. Ne használd DS Video vagy DS Audio -t stb. -t. Ezekre külön egyszerű felhasználód legyen. Idegen hálózatról lehetőleg kerüld az admin -al a bejelentkezést.
-
Edorn
senior tag
Én új fiókot hoztam létre és letiltottam az admint, már nem rémlik hogyan...
De most nézem, hogy az admin fiókot át is lehetne nevezni... Nem egyszerűbb úgy? Azért érzékeny a támadásokra, mert admin az elenevezése és ezzel a felhasználó névvel kezdik a próbálkozásokat, de ha átnevezed, kilőve ez a lehetőség... Vagy az admin fiókot a látszat ellenére nem lehet átnevezni?
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
zsamiatt
őstag
a felvett usert betetted az administrator csoportba?
Ha eddig admin fiókkal léptél be és tiltod akor mindenhol át kell írni ahol használtad."35 karakteres jelszóval" Elég a 34 is..... Egyébként nem, 6-8 karakter már nem rossz kis-nagybetű és írásjel tartalommal.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
blakey
titán
3 havonta a HDD-ket kiveszem és kifújom sűrített levegővel vagy kompresszorral. HDD-ket is.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
őstag
Szétszedem, és palackos sűrített levegővel kifújom. De csak ha épp valami dolgom van vele, kifejezetten tisztítási célból nem szedem szét. Az előző NAS-t 7 év alatt jó ha háromszor-négyszer takarítottam ki.
Bent van egy szekrényben, fent a magasban, zárt ajtók mögött, túl sok por nem megy bele. Ha lent lenne a földön, szabadon, akkor lehet, hogy rendszeresen szétszedném.
The Amiga, Born a Champion
-
blakey
titán
Ahhoz a DLNA szervernek tudni kell az átkódolást az eszköz által ismert formátumra.
-
rjg
őstag
* MS Office és általam által használt OneDrive-ot,
- Synology Office
- Synology Drive
* az Android telefonok által használt ilyen olyan Cloude (beállítások, stb. mentése),
- saját appok
- FolderSync
* és Google fotók, drive-ot?
- Lásd fentMacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
blakey
titán
Vezérlőpult/Megosztott mappa és törlés.
Felhasználóknál is törölnöd kell a Plex-et.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
A Plex elég sűrűn dolgozik, ezt be lehet állítani, hogy az adatbázist milyen időközönként és pontosan mit csináljon. Ha jól emlékszem akkor azt is beállíthatod, hogy mikor csinálja. Egyszer, az elején azért elég sokat dolgozik, de utána már csak akkor haváltozás történik vagy valamilyen műveletet indítasz.
-
blakey
titán
A Plex normális működéséhez teljes hozzáférés kell, ne kapcsolj ki semmit, mert utána keresheted a hiba okát.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Yamaha RX-V1800 házimizi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Samsung SSD 870 EVO 500GB 2.5" SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest