-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kicsimix
őstag
Windows
Sajátgép --> Hálózati meghajtó hozzáadása --> Csatlakozás egy dokumentumok és képek tárolására alkalmas webhelyhez---> Tovább --> Egyéni hely hozzáadása :
\\tecimed.synology.me@5005\DavWWWRoot\
SSL
\\tecimed.synology.me@SSL@5006\DavWWWRoot\[ Szerkesztve ]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
törölt tag
Ahogy gyugyo79 is írta. Tanúsíthatod önmagadat is. llyen tanúsítványod lehetett alapból.
... de, ekkor saját magad tanúsítod hogy Te, Önmagad vagy (illetve a szervered/domain neved azonos "Önmagaddal").
A Let's Encrypt esetén a nevezett szolgáltató "garantálja", hogy a domain név/e-mail páros Te vagy. -
törölt tag
-
Madwe
nagyúr
Control Panel - Security - Certificate - Add - Replace (majd next) - Get a certificate from Lets Encrypt - itt megadod a domainnevet ahogy csatlakozni fogsz rá (belsőt nem tudom generál e, de külsőt igen, xy.synology.me-t is pl) s az email címed majd next s meg is vagy, web ui majd újra kell töltsön s kész is.
Annyi, h az első létrehozásakor kell egy portforward a nasra a http s https protokollon (nem baj ha nem a gyári 80as stb) s amikor végeztél a fentebb írt certificate kreálással akár törölheted is ezeket a portforwardokat.
-
gyugyo79
addikt
Csak halkan megkérdezem a ds cloudal mi a baj? Azt azért elég hülye biztosra meg lehet csinálni, és talán a beállítása is a legjobban felhasználóbarát. A VPN -es megoldás árnyoldaláról írtak itt már páran ha olyannak kell használni akit kb. nem is érdekel az egész, plusz ne haragudj de nekem az jött le, hogy te se vagy top -on ebbe a témába ami miatt a felmerülő problémák miatt megint csak + nehézségeket fog neked jelenteni amikor a főnök hülye.
A WebDav-os irányt ha nem is az volt az alap probléma szerintem hanyagold is .
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
WebDavnál két dolog van: egyrészt ugye ahoz is kell portforward.
Másrészt ha https-es kapcsolatot akarsz, akkor az a gyári windows webdav klienssel nem fog menni, mert bugos. Ajánlom a NetDrive 2 nevű programot, azzal zokszó nélkül megy a https-es webdav is Mondjuk fizetős, de majd a cég fizeti
(#27448) oris Az elméletben 60MBps-et tud, a gyakorlatban ebből olyan 15 szokott lenni, ha jól emlékszem...
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Saját tapasztalat: azt hamar megtanulja majd a főnök, h vpnt elindítsa ha el akarja érni. Azt már kevésbé, h lejöjjön róla. Esetünkben ez azzal jár, h miután otthon vpnnel be volt lépve, lehajtotta a gépet bent meg kinyitotta, így vpnben maradt benti hálón is. Ilyenkor tűzfal hackelést észlel s kitiltja a belső hálóból, csak netet enged neki, ő meg hetente 3x lehív h szar a nyomtató/nem látja a nasokat, miután kitiltatta magát Na ezt fél év után is rendszeresen eljátssza velem...
-
MrCsiT
addikt
A synology-k ugye, portokkal dolgoznak. A DSM-é alapból az 5000-es. Ahhoz, hogy az xy.synology.me-re (ami ugye http kapcsolat alapból) bejöjjön Neked a DSM, a routeredben a 80-as (http) portot kellene továbbítanod a NAS-ra, de azt Te nem akarod.
Multibit: a 27421-re eltérő portokkal mi lesz a megoldás? Kézzel átirkálja a linket kiadás előtt?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Madwe
nagyúr
Az a baj, h erre tudtommal nincs jó megoldás: ahoz, h az almappát lássa, el kell vezetned odáig, s a mappát tartalmazó mappákra is jogot kell adnod.
erre tudtommal az egyetlen megoldás, h az adott megosztásra adsz neki jogokat, s a megosztási mappán belül minden egyes mappánál beállítod, h ki mihez fér hozzá.
Ha már belevágsz, célszerű ezeket csoportokra kiosztanod s felhasználókat csoportokba pakolnod, ha esetleg késöbb is bele kell nyúlnod akkor már gyorsabban menjen.
Arra figyelj, h az adott usernek ugye a megosztási mappa jogai miatt a késöbb újonnan felvett mappáknál szintén lesz alapból joga, azoknál megint el kell venned - illetve helyesebben szerkesztened s eleve csak olyanoknak megadnod, akiknek van hozzá joga - jobban működik, ha nem úgy limitálsz, h tágabb csoport kap jogokat s szűkebbnek tiltasz, hanem eleve olyanoknak adsz jogokat, akiknek kell.
Még megoldás lehet, ha nem fontos a mappa felcsatolása neki meghajtóként/ftpként, hanem csak bizonyos időközönként akarod h letöltsőn valamit vagy fel, akkor az adott filera adsz neki letöltő vagy feltöltő linket s böngészőben elintézi.
de ha erre van jobb megoldás, szívesen hallgatom
-
Gabis
őstag
Sikerült beállítani a DDNS-t.
Az normális, hogy mondjuk úgy tudom elérni a felhasználói felületet, hogy xy.synology.me:port ?
A VPN is működik. Legalábbis telón sikerült.
Belső hálózaton is érdemes beállítani VPN-t? Igazából arra szántam, hogy ha külföldön tartózkodnak a kollégák akkor VPN-en keresztül tudjanak csatlakozni. -
gyugyo79
addikt
Hát nem tudom, hogy az hiba volt e amikor csinált, ráadásul ahol én láttam ezt ott pont nem kellet volna és ezért külön kellet szedni a NAS -on a könyvtárakat. De az úgy működött hogy a verzió előzményeket csinálta SMB -n át is ha az a mappa be volt állítva a cloud station serverbe és ugyan annyi verziót rakott el mint amennyi ott be volt állítva.
Teszteld ha működik a stabilságát + esetleg olvass utána, hogy nehogy egy frissítéssel megszűnjön ez.[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
Szerintem nem tudsz nem megosztott mappát létrehozni, legfeljebb senkinek sem adsz hozzá jogot, bár ennek csak elég speciális esetekben látom értelmét, elvégre ez egy NAS.
A home könyvtárak szerintem azért nincsenek a listában, mert így nem tudod módosítani, azt a rendszer kezeli automatikusan.
Ja, és az admin tiltása normális, ez vállalati környezetben teljesen alap, főleg biztonsági okokból, mert ha valaki illetéktelen be akarna jutni, akkor admin felhasználónévvel jóval nagyobb eséllyel fog próbálkozni, mint mondjuk azzal, hogy "Gabis".
-
Madwe
nagyúr
Biztonság alatt adatbiztonságot értesz?
Ez esetben nem. Illetve de, kezdésnek az jó, de a raid az nem backup! Ha fontosak az adataid, akkor backupolnod kell egy másik merevlemezre, ami nem a nasban van. Az sem árt ha másik házban van (áramszünet stb). Az h milyen időközönként akarsz menteni, az egyéni preferencia kérdése. De ha egy hordozható merevlemezre backupolsz bizonyos időközönként, amikor épp rádugod a nasra, már az is elég lehet.
Nem mellesleg ha esetleg vmilyen ransomware megfertőzné az adataid, akkor is megúszod, mert a backupod érintetlen. Sajnos ez manapság egyre fontosabb szempont!
A Raid az nem BACKUP! Áramszünet, tűz, egyszerre bedöglő merevlemezek, túlfeszültség-villámcsapás stb ellen nem véd. A raid igazi szerepe, h üzembiztossá tudja tenni, ha az 1ik merevlemez behal, attól még az adataidat elérd, s majd amint tudod a hibásat kicseréld. Persze valamennyi adatbiztonságot jelent, s ha nem a világ vége az adatvesztés, megfelelő lehet. De ha súlyos anyagi/jogi kár érhet az adatvesztés esetén, akkor ne spórold le a backupot!
Ha csak pár gb az igazán érzékeny adat, akkor legalább azokat mentsd ki, ha másra nem, egy pendrivera, így párezer forintból megúszod. Ne spóroljunk az adatredundancián!
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Miért annyira fontos a tükrözés??
Utóbbi időben mindenki raid-et akar...Ha annyira tükrözni szeretnél miért nem szinkronizálod át a fontos adatokat a másikra? Így két külön kötetet használnál és jobban ki tudod használni a tárhelyet is! És a fontos adataid is biztonságba vannak, sőt szerintem sokkal nagyobb biztonságban!
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
WD Red sztem még mindig az egyik legjobb vétel nasba, de cáfoljatok meg, ha már nem igaz.
A dsm fel se fog települni, ha nincs rendben a hdd! Ezen ne aggódjKintről vpn a legjobb igen, ahoz kell portforward bizony, az h melyik az a vpn tipusától függ, de vmi útmutatót ad, vagy majd kérdezz.
(#26085) Coolby84 Pedig pont ma került elő, de sebaj, itt van mégegyszer
...a dsm lementése - ehez a control panel - update and restore részén kell a configuration backupnál backupolnod, majd miután az új lemezek bekerültek, ugyanitt restoreolnod a kimentett adatokat.(#26086) Anaghmar Az igen, de konkrétan nincs benne cipher alapból? Ennek így semmi értelme... OpenVPN még mindig, ugye? mert pptpből még csakcsak kinézném, az a lusta ember vpnje, de Opennél nem. IpSeces meg tudtommal nem is mehet cipher nélkül, mert az is kell a kézfogáshoz...
[ Szerkesztve ]
-
Mr Bond 007
őstag
Céges környezetbe mindenképpen 2 lemezes nast, és raid1-et! (Plusz egy külső backup hdd) Gondolj bele ha behalna az az 1 hdd hogy folyik tovább a munka? Ezért se javasolnám a cloud station driveos megoldást. Annak asszem net is kell a synceléshez. (Max akkor jöhet jól ha kinti dolgozónak kell hozzáférnie, de akkor már inkább vpn) Az se mellékes hogy az 1 lemezes nas procija elég harmatos, és nem lesz kellemes a szitu ha engedélyezed a titkosítást, meg a vpn-t ha kell. Ezeket figyelembevéve inkább a ds216+ felé nézelődnék az évek múlva is kapja majd az új funkciókat és van benne bőséges erőforrás tartalék ami 2-3 év múlva fog jól jönni.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Elég, egy 214es is megbírkózik 20-30 emberrel röcögésmentesen, akkor csakcsak elég a 216 gondolom.
Ami megfogja, de az a +-t is meg fogja fogni ( ) az a képek, videókhoz thumbnailek készítése, amikor feltöltesz rá egy új képet, csinál belőle kisebb változatot, ami sok kép esetén órákra megterheli a procit. Ezt érdemes kiszedni sztem, mert csak akkor van jelentősége, ha a webes fotónézegetőjüket használjátok...
-
Parson
addikt
'pl. a földszinten megvan nyitva a beárazások táblázat, de az irodában is kellene benne módisítani ami az emeleten van
na ilyenkor le kell szólni, hogy ha nem használod zárd be
ez sokszor megbukik azon, hogy elfelejti, vagy már nincs is a gépnél és elmarad az infó átadása'Nincs is fa*zább, mint mikor unintelligens kollégák miatt kell hülyebiztos rendszert kiépiteni, mikor a feladat amugy k egyszerü lenne: Megnyitod, szerkeszted, mented, bezárod (hogy más is tudja szerkeszteni). Hányszor belefutottam ebbe én is...
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
gyugyo79
addikt
"Meg szeretnénk szüntetni a felhő- és megosztott mappás dolgokat."
De hát a Synologyval is csak ezekkel lehet megoldani, hisz valahogy látni kell azt a fájlt. Ezért nem is Synology probléma ez igazán ugye logikusan végig gondolva a szerkesztő programnak kell tudni ezt kezelni különben össze vissza lesz mentve az eredmény. Mintha láttam volna rá szerkesztő appot valaki próbálta már?
Office csomag függő Tudtommal ( szóval pld 2003 ba lehet nem működik) de be kell kapcsolni a közös használat engedélyezését vagy mi a neve és így menteni az állományt. Ezek után lehet megnyitni többeknek szerkeszteni egész addig kap egy lockot ha valaki megnyitja "szerkesztésre".[ Szerkesztve ]
-
kulu22
aktív tag
[link]
Arra kell figyelni, hogy az utolsó pár DSM verzióval nem működik, mert a Synology nem volt eddig hajlandó a kernel forrást publikálni, idővel megoldódik, de ez nagyon nem izgat mert az appjaim rendben működnek, kintről közvetlenül elérni pedig a NAS-t nem lehet, így a biztonsági foltozás számomra nem annyira életbevágó. Most DSM 6.0-7321 Update 7 alatt megy, stabilitási gond nincs, bár igyekszem nem túlzottan kifektetni.
Azt azért tudni kell, hogy kellő mennyiségű ram és processzor kell alá, de a 916+ -on meglepően gyors a guest, ebben ugye normál processzor van, nem celeron. Egy windows server 2012 (3GB) és egy debian virtuális gépet (512MB) járatok már majdnem fél éve, eddig egyikkel sem volt semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
Mr Bond 007
őstag
Olyat a synology nem tud, csak a qnap egyes készülékei, azok is csak min 4gb rammal. (náluk viszont szabadon bővíthetők gari vesztés nélkül is) Persze csodákat azoknál se kell várni csak a combosabb vállalati i5/i7-es intelekkel/xeonokkal szerelt változatoknál. Nekem a Ts453a-nál egy win7-el el lehet lavírozgatni (főleg office 2016-ra használom, mert a mac-es verziótól kihullik a hajam )
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nem a Synology miatt van ez...
Az Intel kivezette a CPU-t és új van már csak helyette ami elérhető (ezt írták egy hírben).
Ha ez igaz, akkor nyilván meg kellett valahogy különböztetni a gépeket - innen jön a 'II'[ Szerkesztve ]
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
Helioport
csendes tag
nem, valóban ennyi és nem is értem... Synology is bekapcsolta a vakítófaktort erősen...
update: ...és csökkent a fogyasztás (nem számottevően) és a hőterhelés (szintén zenész)
[ Szerkesztve ]
I just heard WayteQ 985BT with iGO Primo works great. I don't know...
-
Borisz76
veterán
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
Gabis
Keress rá a Hyper Backup kifejezésre itt a fórumban.
Írtam róla rövid ismertetőt.
Azzal megoldható a korábbi verziós fájlok visszaállítása.Amulet
Igen van rá mód.
Annyi a feltétele, hogy ugyanannyi vagy több rekesszel rendelkező modellt kell venned.
A régiből kiveszed és a sorrendre figyelve berakod az újba.
Egy fórumtársunk korábban írt már róla.Mindenkinek hasznos videós bemutatók.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Sanya
nagyúr
Ha a memóriát akarod bővíteni DS216+ban, akkor garivesztéssel lehet.
egyelőre a legújabb frissítésekkel is megy a 8Gb ram.
Notebook ddr3 ramokat fogad. A szétnyitás miatt bukod a garanciát egyébként.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Borisz76
veterán
Lehet tévedek de szerintem Sanya erre gondolt :
Külső portok :
USB 2.0 port 2 db
USB 3.0 port 1 db
eSATA port 1 dbKülönálló kötet maximális mérete 108 TB
De ez sem olyan megoldás ami a "belső" kötet bővítését teszi lehetővé.
Mint mondjuk az én esetemben :
Közben meglett a részletes lista...mihez - mit lehet kötni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ez mind attól függ hogy mennyi "védett" tartalmat akarsz tárolni és mennyit ami mondjuk film, zene, vagy más, egyébként pótolható cucc.
ha csak és kizárólag pótolhatatlan családi történetek mennek, akkor mehet tőlem a raid 1, mert a backup ahogy írod pont azt fogja csinálni mint a raid.
viszont ha lenne mellette pótolható cucc is, akkor halál fölösleges azt tárolgatni mindkettőn. azért jutottak/tunk arra, hogy otthoni felhasználásra ez a megoldás talán a legjobb, mert rugalmasabban kezelhető mint egy fix raid ha vegyes -letölthető,pótolható és kvázi pótolhatatlan- adatokról van szó.
persze ez sincs kőbe vésve, ahogy én se ezt használom, egy alternatívát írtam, nem törvényt
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Amúgy miért szeretnéd ott tárolni a pst-t? semmi értelmét nem látom...
(#24210) TheProb mi használjuk, céges környezetben van inkább értelme, ahol eleve domainbe vannak a gépek, netelérési jogosultságok, több nas is van, házi mailszerver stb. s elég 1x belépni, nem kell 10 helyen külön.
-
Madwe
nagyúr
-
törölt tag
az elektronikának az egyik ellensége a hőtágulás. a vinyóknál meg ott a load cycle, az asztali vinyóknál a gyártók 50k körül mondják amit tutira bír -persze ez modell meg gyártó függő-, a direkt nasba szánt megoldásoknál egy 5-600 k körül mozog.normál esetben még ha ki is kapcsolgatod akkor se kéne probléma legyen.
szerintem alapvetően nem kéne gondot okozzon ahogy a számítógépeknél se a ki-be kapcsolgatás rövid-közép távon...
viszont ezzel én úgy vagyok, hogy a hűtőt se húzom ki ha nem vagyok otthon, főleg ezek a syno-k meg nem is esznek annyit hogy érdemben foglalkozzak velük. nem hiszem hogy ezt túl kell misztifikálni.
szerintem nyugodtan kapcsold le ha zavar a hangja. fogyiban igazából szerintem alig látszik meg.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Ez attól függetlenül szimultán nem lesz megoldás. Ilyenkor az történik, hogy az adott dokumentumot először megnyitó személy szerkesztheti, mindenki, aki ezután nyitja meg (s az először megnyitó még nem mentett rá) addig csak olvashatóként tudja megnyitni, nem tudja szerkeszteni. Ilyenkor kiválasztható ugyan, hogy te is szeretnéd helyi példányként szerkeszteni, de rámenteni az eredetire nem tudod, csak mentés máskénttal, más névvel.
[ Szerkesztve ]
-
kabar
senior tag
-
Mr Bond 007
őstag
Synology honlapján a nasok "termékspecifikációk" aloldalán a vége felé írják hogy mennyi kamerát bír el az adott típus. Érdemes belekalkulálni hogy 2 fölött már fizetni kell a kamerákért extra licensz díjat. Ha még nem vetted meg a kamerákat akkor pl meg lehet oldani máshogy is pl ubiquiti kameráknak saját rendszerük van, ami linuxon is elmegy így docker alatt tudod futtatni legálisan és tök ingyen az egész kamerás részt. (viszont oda már kicsit combosabb hardver is kell a nas részéről) Persze van okosság is a kamera licenszt feltornászására, de van ahol nem jöhet szóba ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
Helioport
csendes tag
Egyszerűen keveslem. Minden app futtatása erőforrást követel. Én szeretnék is többet futtatni, illetve a NAS transzkódolási képességét is szeretném használni. Az asztali gépem 16GB-ja nem kevés, de így tudom kihasználni pl. az SSD gyorsaságát is teljes mértékben, így pl a bootidőm kevesebb mint 10 mp. Márpedig ha a NAS-t is szeretném "rendesen" használni, és KIVÉTEL NÉLKÜL minden külföldi fórum egyetért abban, hogy a RAM rendkívül alulméretezett, és ezt valahol alátámasztani érzem a SYNOLOGY részéről is, mert különben nem árulna -meglehetősen borsos áron- további RAMot a készülékekbe. Lelkes amatőr révén azt gondolom, hogy a gondolatmenetem helytálló. Vagy nem?
I just heard WayteQ 985BT with iGO Primo works great. I don't know...
-
Patice
Topikgazda
csak olvasható esetén a fájlt meg tudja nyitni és módosítani is fogja tudni, csak az eredeti helyre nem fogja engedni a mentést a Word/Excel jogosultság hiányában, így max. helyi mentést készíthet a fájlról. Magán a NAS-on nem fog tudni változtatni ilyen joggal.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
heroldbalu
tag
egyszerűbb módja is van.
File station>kiválasztod a file-t>"fájl hivatkozások megosztása" > itt megtudsz adni érvényességi időtartamot( ez történhet idő alapon vagy hozzáférések száma alapján) > és a megosztás kóddal is elláthatod. A kész linket pedig elküldöd.Synology, iPhone
-
Mr Bond 007
őstag
Amit én eddig láttam megoldást az az volt hogy scriptet írtak hogy x napos fileokat törölje az adott mappából. Tehát meg lehet oldani úgy hogy csinálsz egy melléklet mappát ami publikus és a file(ok)ra mutató linket teszel a mailbe. A script majd lefutáskor megnézi mennyi idősek a fileok és ha vmelyik régebbi mint a megadott, akkor törölni fogja. KATT
-
Mr Bond 007
őstag
Mivel akár otthonról is dolgozhatnak vagy hozzáférhetnek (bár ez cég függő) ezért célszerű inkább felhasználónként vagy ha több dolgozó van akkor csoportokba szedve kiosztani a jogosultságokat. Ha már van active directory (windows server) vagy ldap a cégnél akkor abba is bele tud lépni a synology és az ottani felhasználókra tudod kiosztani a jogosultságokat. Nem kell duplán melózni. KATT
Ráadásul a synology komolyabb eszközei már Vmware, Xen vagy Windows server tárolóként is felcsatolható. Virtualizált környezeteknél pedig kapsz hardveres gyorsítást. KATT[ Szerkesztve ]
-
ohje2
csendes tag
Minden tovabbi nelkul megoldhato. Minden mappahoz megadhatot ki ferjen hozza, akit nem adsz hozza nem fer hozza. Felcsatolaskor felhasznaloi nevet es jelszot fog kerni legyen az PC vagy MAC, ha az adott felhasznalonak nincs hozzaferese a mappahoz nem fogod tudni felcsatolni a mappat, csak azt amihez van.
-
addikt
Így van, Office-ok szólnak hogy nyitva van másnál, AutoCAD pl. szintén, csak olvasásra lehet megnyitni. Nyilván programfüggő is, lehet olyan adatbázist használó progi is ami csak akkor ír ha változás történik, akkor simán lehet hogy felülírják egymásét. Úgyhogy univerzális megoldás nincs.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
sptkyle
senior tag
Nálunk bár LibreOffice van, úgy működik, ha valaki megnyit egy doksit, akkor az ideiglenesen lockolva lesz, másik felhasználó csak olvasásra tudja megnyitni addig, amíg az első be nem zárja.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- APC Smart-UPS 1400 (SU1400INET) szinuszos szünetmentes tápegység
- GAMER PC GTX1660 Ti 6GB OC AMD Ryzen 5 2600 Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator
- GIGABYTE RTX 2060 6GB OC Pro White
- Radeon R9 280X DirectCU 2 3GB 384bit GDDR5 PCI-E R9280X-DC2T-3GD5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest