Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz laceszgamer #84199 üzenetére
azért elég egyoldalú a dolog, legalább a gamerek felé egy ki*aszott Half Life 3 at pirítanának már....
megszedik magukat aztán lehal a steam szépen lassan, lehet már meg is kezdődött a folyamat maga, lesz pénz dögivel, aztán idővel meg már nem is lesz szükség a steamre a valvénak, jön mikrofos és ezt is felvásárolja és életrekel a skynet, izé steamnet"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
laceszgamer
addikt
Azon csodálkozok még, hogy nem csinálnak néha ilyen random " kártyás eventeket ", bár jobban belegondolva egy-egy új láda kiadásával a DOTA-CS-TF2 trióhoz ugyanazt érik el.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
bul07
nagyúr
-
csaba951
veterán
Az egyet item-ek oldalán közzé vannak adva a forgalmi adatok. Ezekből könnyen kiszámolható, hogy mekkora a forgalma egy-egy szekciónak. Kigyűjtöttem nektek az CS:GO itemek idei forgalmi adatait, havi bontásban. Ebből kb. 15% a Steam+kiadók jutaléka.
Február 1-én vezették be a Market-en vásárolt itemekre a 7 napos trade ban-t. Jól látszik, hogy keményen visszavetette a Market forgalmat, de 2 hónap alatt sikerült ledolgozni. Sőt, sikerült tovább növekedni!
-
bul07
nagyúr
válasz laceszgamer #84194 üzenetére
Én úgy gondolom hogy lassan a Steam nem a játék eladásokból kaszálja a legtöbb pénzt hanem a piacból, a rengetek eladás utáni jutalékból
Gondoljátok meg most itt a karácsonyi vásár egy kártyából eladnak 24óra alatt ~90.000darabot 1800€ egy kártyán tehát napi 20.000€ keresnek a téli kártyákon naponta
És ez csak egy kártya, kit tudja naponta hány darab kártya cserél gazdát 5-10millió
És még ott vannak a tárgyak, ládák meg ki tudja még mi amit a piacon lehet adni venni, a napi eladások száma kit tudja mennyi( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
laceszgamer
addikt
válasz csaba951 #84189 üzenetére
Szerintem azért az is rengeteget hozzátett az ilyen leárazások " gyengüléséhez " , hogy legtöbbször különféle oldalakról egész évben beszerezhetők az adott kulcsok, sokszor még akciós árakhoz mérten is olcsóbban, így mire leárazás lesz, sokaknak amúgy is megvan ami kell.
Fentebbi oldalakról most nem akarok vitába menni, hogy megbízhatók vagy sem, de én így látom, hogy azért ez is rengeteget nyom a latba.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
htc07
addikt
A steam belépésnél történő hitelesítést ki lehet játszani az ssfn fájlok bemásolásával?
Csak érdekel.
-
bul07
nagyúr
válasz Vertigo18 #84188 üzenetére
Igen ez engem is bosszant
Kérje a kódot cserekor, sőt ha akkor is kérjen kódot ha steam pénztárcából vásárol valakiDe hogy belépéskor mindig kéri ezt a fránya kódot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tomsolo
addikt
hogy döglődik a steam
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
csaba951
veterán
Ha a Steam a mostani állapotában lett volna már a megnyitáskor, akkor soha nem terjedt volna el! Egyre inkább ellentétbe kerülnek a saját vásárlóikkal. Vagy változtatnak ezen, vagy munkanélküli lesz a management.
Biztonság - Egyértelműen túlkapás amit a Steam művel. Mi a fenéért van az, hogy a PayPal elvan 1 db e-mail címmel/jelszóval és mégsem lopják szét???
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Én azt nem értem, miért kell a hitelesítés minden belépéskor... :/ Ha belegondolunk, akkor bőven elég lenne, ha cserélni akarnánk az accunkon, a tolvaj úgy is azt akarná csinálni, lekopaszítani a raktárat... De a belépést nem kellene kódhoz kötni, email-es visszaigazolásnál is csak egyszer, az elsőnél kell. Szerintem ez bőven elég lenne mobilosnál is, majd hitelesítés minden raktár-műveletnél, ahogy van is.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Ryder62
őstag
Ez a Holiday Sale 2015 kitűző eléggé nyomi lett. Azért a háttérképek is elárulnak valamit.
-
pigster
senior tag
válasz bager13 #84158 üzenetére
Csak azt adom elő, hogy állandóan az arcomba nyomták, hogy használjam a mobilhitelesítőt, mert különben korlátozva vagyok annak ellenére, hogy az e-mailes megerősítés be volt kapcsolva már nagyon rég óta. Erre most aktiváltam a "szolgáltatást", amit állandóan az arcomba nyomnak, és pont kapok egy újabb korlátozást.
Bármilyen furcsa is neked, a Steam kettőnk viszonyában az ún. szolgáltató, akinek a szolgáltatásait a játékok árába épített (gondolom nem kicsi) összegekért igénybe veszem. Közben pedig elég vacak szolgáltatást kapok. Persze te ennek örülhetsz, de én hadd ne legyek birka. -
warcat
veterán
De a csere közben ki van írva nagy sárga dobozban,hogy mennyi ideig kell várakozni,ha ennek ellenére elfogadtad,utólag már nincs reklamáció Fenti példánál maradva, ha a szerződés szerint hétfőn kell fizetni,nem verheted az asztalt szombaton,hogy hol a pénz,miért nem fizetnek,mert neked most kell valamire.
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
A cserét már mindkét fél elfogadta,az lezárult, biztonsági okokból van csak zárolva a tétel a Steam zsebében.
Nem tudom neked most jobban elmagyarázni,ha pénteken este ügyvéd stb jelenlétében megkötsz egy adásvételt pl lakásra,az a szerződés életben van attól függetlenül,hogy a fizetésre,kulcsátadásra csak hétfőn kerül sor.
Ha ki akarsz táncolni belőle,annak következményei/feltételei vannak, itt az,hogy 7 napig nincs trade.EA: It's in the crate!
-
Mert megegyeztél másokkal a cserében, és megszívatod őket azzal, ha közben visszavonod. Ez ugyanaz, mint amikor megállapodsz valakivel adás-vételben, aztán hirtelen meggondolod magad.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Danny365
őstag
Böngészőből nem tudok belépni, mióta reseteltem a telefonom, mert ugye a steam app adta a kódot, yada yada, a kérdésem az lenne, hogy idén is van valami ünnepi játék, mint múltkor a klikkelős dolog? Azt tökre élveztem, de most a Steam kliensen belül nem látok semmi játékot, csak ezt a béna queue kártyás dolgot.
-
De4d
őstag
Várok akkor egy hétig úgyse lehet mit tenni vele, köszi.
Minden jó, ha a vége jó!
-
-
De4d
őstag
válasz warcat #84170 üzenetére
Nekem magyar, és ott úgy van írva hogy az összes csereajánlat visszavonva, nálam ez az azt jelenti hogy az összes ajánlat amit kaptam, adtam, azt sztornózza. Nem tudom hova van az írva hogy ez egy hetes "eltiltással" jár, eleve miért jár ezért? Mert nem akartam cserélni. Így jártam, többet akkor ezt nem használom, majd egyesével kukázom az ajánlatokat.
Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért nem tudok cserélni miután visszautasítottam a cseréket?
Ez micsoda? Visszavontam, erre senkinek nem tudok új ajánlatot küldeni és fogadni se.
Azt írja pontosan, nem cserélhetsz mert visszavontad az összes csereajánlatodat... na és?[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
őstag
Tudja valaki hogy miért lehet az hogy mobiltelón ki lép folyton az accountom böngészőből?? Még rá se.frissítek egy steam oldalra, már ki vagyok jelentkezve. Minden meg van jegyeztetve,de az agyam lassan szétmegy ettől a folytonos automata logouttól .
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
vorosmarti
senior tag
válasz Milo629 #84163 üzenetére
Csak egy kis pontosítás: a Dark Souls-ban az első boss után, olyan sorrendben csinálod végig a játékot ahogyan szeretnéd, egyáltalán nincs zsinór (bár valóban nem open world). Ha egyszer végigtoltad (ami min. 60-70 óra), utána new game class-t kezdhetsz, ami jóval nehezebb lesz mint az első végigjátszás. Ezenkívül online PVP is rendelkezésdre áll. Van pár ismerősöm aki már 2-300 órát tett bele, és még mindig imádja. Mondjuk nagyon-nagyon nehéz, és talán a játékosok 10 %-a sem fejezi be. Nekem a jelenlegi karakteremben ~60 óra van, és talán a negyedénél tartok, bár én erősen kazuár vagyok
-
laceszgamer
addikt
válasz Milo629 #84163 üzenetére
Borderlands inkább a multiról szól, legkönnyebben úgy lehetne jellemezni, hogy FPS-be öltött Diablo.
-
Milo629
aktív tag
Köszi a válaszokat, a Borderlands és a Dark Souls is ilyen "zsinóron végighúzós", nem éppen free roam és a fő story után semmit sem lehet kezdeni bennük, Divinity-t nem ismerem de videók alapján jónak néz ki, de furcsa, hogy a 2 az egy TPS az original sin meg már diablo-féle, viszont az Amalur érdekesen hangzik, hogy MMO-nak készült de singleplayer lett, ebben látok fantáziát.
-
Csapoati
nagyúr
Neked adok igazat, még tavaly is milyen jó volt szavazni a következő leárazásra, várni a következő flash meg napi dealeket. A szenes vásár meg már nagyon réginek tűnik.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Źşë'
addikt
válasz bager13 #84158 üzenetére
picit vicces hogy bajod van más bajával no offense de ennyi erővel meg akárki írhatná neked hogy ha nem tetszik a hozzászólás akkor ne olvasd el, egyébként biztos új vagy steamen és nem voltál jelen a 2011-12es summer ill. winter sale-ben elárulom óriási a különbség, az öltönyöd sem úgy veszed fel h fordítva ill. választasz hozzá hawaii nyakkendőt
az az ingyen kapott kártya azért kicsi mézes madzag, szokásos marketingfogásnak tudom én speciel be, ingyen reklám arra hogy megismerd a steam játéktárát, amolyan bújtatott reklám, 7cent meg marha nagy összeg hány napos is a sale? 12? -> jobb esetben 20x3x12=720huf, 2€ ebből aztán be lehet vásárolni és hozzáteszem hogy steamnek sokkal nagyobb haszna lesz ebből, mint itt páran azt gondolnánk!
ez itt pár embernél nem a haszonszerzésről szól hanem a régi steam vásár feelingről, mint mikor kimész azt megiszol a karácsonyi vásárban egy jó meleg forralt bort, és folytatod a vásárlást és bámészkodást
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
válasz Milo629 #84157 üzenetére
Borderlands sorozat? Bár kötöttebb, mint a TES vagy Fallout, viszont nagyon szórakoztató, és ha bejön, akár több ezer órát is beletolhatsz.
Még tudom ajánlani a Divinity 2: Developer's Cut-ot. Nem mai, de stílusában nagyon hasonlít az Oblivionra/Skyrimre. Ugyanez igaz a Kingdoms of Amalurra is.
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
Kicsit unalmas már ez sok sírás. Akinek nem tetszik a sale(az árak), az ne vásároljon. Azért az már röhejes, hogy az ingyen kapott kártyákkal is valakinek baja van. Adja el vagy craftoljon és örüljön az ingyen pénznek vagy az akárhogy kinéző kitűzőnek.
A másik. Akinek baja van az új hitelesítési eljárással, az ne cserélgessen. Aki nem képes ennyit megtenni/várni egy extráért, az ne cseréljen, nem kötelező. Menjen szépen játszani!
Hihetetlen, amit itt egy-két ember előad.[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Milo629
aktív tag
Üdv. először is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
A Steam téli akcióján már beszereztem a Rocket League-et, amit egyáltalán nem bántam meg, de ez mellé még be szeretnék szerezni egy olyan játékot amibe szintén bele lehet tenni 100+ órát, de nem ilyen instant-eksön, hanem amiben mondjuk a küldetések után még rengeteg dologgal el lehet szöszmötölni, mint pl. a The Elder Scrolls, Witcher vagy a Fallout széria, viszont a műfaj kötetlen, hogy mondjak egy példát most az Elite: Dangeroust néztem ki, bár erről azt írják eléggé repetitív. Tudtok ajánlani olyan (esetleg pont akciós) játékokat amik nem csak annyiból állnak, hogy egy hétvége alatt kipörgeti az ember és kész?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz pigster #84155 üzenetére
Email hitelesítés esetén 3napos várakoztatás van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Źşë'
addikt
válasz pigster #84153 üzenetére
az emberekkel is kicsesznek, de magukkal is, én sem értem ezt az óvintézkedést... ha valaki nagyon biztosra akar menni, akkor miért nem lehet olyan opció hogy kétlépcsős megerősítés...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
pigster
senior tag
Aktiváltam a rohadt Steam Guard mobilos hitelesítőt, erre most nem használhatom a piacot 7 napig, mert nem védte eddig a mobilhitelesítő. Az nem, persze, de e-mailes megerősítés az volt. Ekkora ökörséget.
-
addikt
Az semmi, a hátterekkel még kevesebb dolguk volt, nagy ködös paca mind
(aztán lehet hogy a képregénnyel együtt majd kitisztulnak)Más: vásárlásnál ~10$-ként ad egy kártyát, de nincs csík hogy mennyi kell még a következőhöz
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
ujvszabi
csendes tag
Köszönöm az előző kérdéshez a segítséget! Boldog Karcsányot minden kedves fórumozónak!
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Csapoati #84139 üzenetére
a backgroundok vajon majd kiélesednek? van egy halom ami ilyen elmosott borzadály, lvl4 es kitűző néz ki talán valahogy - ez amolyan indie steam winter sale, kis költségvetés jellemzi
(#84140) joe-ker magyarázatot lehet rá találni persze, de eddig ez nem így működött, emlékeim szerint mikor beélesedett a vásár addigra mind átváltozott normális kinézetűre, előtte volt misztikus, gondolom ez is egy marketing fogás csak hogy fogyjon
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Tybor66 #84124 üzenetére
hű de milyen változatosak a winter sale kártyák, még így 24. is... szívüket lelküket beleadták a valvénál ebbe a salebe is, annyira látszik de hogy még mindig "Mystery Card"-nak vannak elnevezve
biztos el vannak foglalva a nagy ünnepléssel, mi lesz újévkor? 1 hét leállás józanodás miatt?"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Bjørgersson
félisten
Már vissza is másoltam, értetlenkedett egy sort, aztán mondtam neki, hogy nem jó helyen keresi. Azóta minden ok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
eami
Topikgazda
válasz Bjørgersson #84135 üzenetére
hát ezt tényleg fordítva olvastam szóval elég átmásolni vhova máshova és az új helyre elindítani a telepítést. Észre fogja venni hogy már lent van
-
Bjørgersson
félisten
-
eami
Topikgazda
válasz Bjørgersson #84133 üzenetére
elég ha átmásolod, de wow, mekkora SSD-t hozott a Jézuska hogy elfér SSD-n?
-
Bjørgersson
félisten
Steammel át lehet költöztetni játékokat SSD-ről HDD-re? Vagy csak másolás, telepítés működik?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Tybor66
tag
válasz Anonymusxx #84131 üzenetére
5-ös szint szükséges. Amennyiben ez nincs meg, de a sale ideje alatt eléred, visszamenőleg megkapod a kártyákat.
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
Anonymusxx
senior tag
Ahhoz kell valami szint hogy ezeket a steam sale kártyákat megkapjam?
-
-
hungar
tag
Sziasztok!
Megvettem egy játékot, mindössze 1 dolcsi volt amit fizettem érte maradékot 70 centet walletből fizettem. Végül azon filóztam lehet jobb lett volna a goldot vettem volna ami csak kicsit volt drágább. Ha nyomok egy refundot, akkor a wallet pénzem is vissza kapom vagy csak amit fizettem az 1 dolcsit? -
Sirandrish
legenda
-
wjbhbdux
veterán
palmdezinek már jó sok masnija van, pedig még sehol sem tart a 2000-es kitőzőig
/s
-
Arcképgyáros
Köszi!
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Arcképgyáros
válasz Sirandrish #84121 üzenetére
Linkeld már be a profilod!
-
Sirandrish
legenda
-
Arcképgyáros
válasz Sirandrish #84119 üzenetére
OFF: Viszont, és mindenkinek!
ON: Hol lehet megnézni, hogy néz ki a sale-s kitűző?
-
Sirandrish
legenda
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
csaba951
veterán
válasz ujvszabi #84116 üzenetére
Ezek szerint haverod nem várta ki a 72 órát. Törölte a cserét, majd újra létrehozta. Ezért kb. 7 nap trade ban-t kapott. Amíg le nem jár, nem érdemes próbálkoznotok. Egyébként ezt mind ki is írta a törlés végrehajtása előtt, haver meg elfogadta.
http://steamrep.com/ -en meg tudod nézni, hogy tényleg trade ban van-e a fiókján.
[ Szerkesztve ]
-
ujvszabi
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy van egy steam accountom az egyik barátommal cseréltem, de a cserében csak az egyik fél adott a másik meg semmit(Steam játékkártyák kb. 6-7db). Megtörtént a csere mind a kettőnk visszaigazolta a cserét e-mailben és írta is a Steam, hogy 72 órát várni kell és akkor vége a cserének és mindneki megkapja amit akart, de az előtt mielőtt lejárt volna az idő dec.21-én azt írta a csere törölve lett. Megpróltuk már úgy is hogy én telón használom a Steam Guardot de úgy se engedi. Azt írja a srácnak, hogy visszavontad a cserédet, ezért nem cserélhetsz. Beléptem másik Steam profilommal de azzal se tudtuk lebonyolízani ( annál maradt az e-mail hitelesítő). Ilyennel még soha nem találkoztam!!! :-( Kérlek segítsetek, hogy mi lehet a baj? Köszönöm
-
csaba951
veterán
válasz _ocsisajt #84109 üzenetére
Lehetséges okok:
* most más országban vagy, mint ahol létrehoztad/eddig használtad a Steam fiókod
* 30 percen belül 10 db-ot vettél ugyanabból
* hibára futott a vásárlásod valamiért, azóta pedig ész nélkül újra próbálkozol folyamatosanG2A - Végülis a kínai piacon is eredeti minden, nem igaz?
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
MAr irtam levelet supportnak, de nem irnak...
folyamatosan ezt a hibauzenetet kapom: "Váratlan hiba lépett fel. A vásárlás nem fejeződött be.
Fordulj a Steam Támogatáshoz" probaltam webesen, kliensbol is (kliensen belul angol feluleten ugyanez angolul)Paypalon van 20.77 júró... verifájd minden kutyaf*sza ... tehat tok legit es aktiv minden (kartya is up-to-date, bar nem ertem minek a konkret vasarlashoz, ha mondjuk kuldtek nekem es ugy is a balanszbol huzna le, nem? mindegy)... regen vasaroltam is...
nem tudok rajonni mi a gebasz... (9.37 júrós gamet vennek meg)
nektek volt ilyen gondotok?
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Ryder62
őstag
Kikraftoltam ezt az elég igénytelen badget, erre bemasnizta a profilomat Ezmiez?
-
Pangelus
tag
válasz djculture #84106 üzenetére
Na jó kicsit kitisztult a dolog (a lényeg 1accon gyűjtjük a pénzt 4es pack stb miatt (ez csúnya csúnya dolog más accját fuj) és a tegnapi roham miatt mind 2en egyszerre pakoltunk fel cuccot aminek következménye az acc tulajánál semmi block, nálam böngészőből pedig odavágta a 30napot..
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
Pangelus
tag
Vajon az ország két végéből való egyidejű ki-be lépegetés +kereskedés járhatott 30 napos Eladás blockoló korlátozással? így sale elején pár kártya bennragadt kellemes
[ Szerkesztve ]
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
NyMRooD
őstag
Windows újrarakás után csak a common könyvtár maradt meg, úgy fel lehet valahogy a steam-el ismertetni a játékokat?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
nepszter1
addikt
válasz Sirandrish #84101 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
Van valami cucc ami segít a kártyák eladásában? Mármint amelyik automatan belövi az árat is? Mert már unom magam beírni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest