Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz errorcode06 #85098 üzenetére
-
törölt tag
Tudod hány házon láttam kiakasztva a létrán felmászó mikulást júniusban ?
-
ujvszabi
csendes tag
válasz [Prolixus] #85093 üzenetére
Köszi!Hmmm...ez nagy kár!
-
ujvszabi
csendes tag
Sziasztok! A Winter Sale lejár január.4-én este 10-kor. Ha van a mostani kitűzőm miatt díszítés a profilomon(a profilkép mellett lévő két masni és a karácsonyfa függő dísz, amik a kitűző készítésésvel jöttek be) azok is elfognak tűnni?
Erre gondolok mint amilyen ennek a srácnak is:Boldog újévet mindenkinek!
Valamint szertném segítségeteket kérni.A Dirty Bomb nevű játék töltés közben folyton leáll(volt 3-szor reinstall,administrator running fájl törölgetés de semmi ) Kérlek segítsetek!!
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
Arkennys
addikt
Sajnos nekem is volt probléma a KF2-vel. Laptopra raktuk fel, mindennek megfelelt a gép ami ajánlottban van, mégis, legjobb esetben is betöltés közben a működés leállt üzenetig jutottunk. Próbáltam párféle megoldást amit fórumokon írtak, egy sem működött. És nem tudom megérteni az okát, hiába búvárkodtam jó ideig a témán.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Rellind
senior tag
Teljesítetted várólistádat, és feloldottál 5 esemény-játékkártyát!
Ezt hol találom? Raktárban nincs
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #85077 üzenetére
Egyébként Renegade-X.com
Lehete vele csinálni 1000 órát az Unreal Development Kit-ben Sztímon"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
nagyúr
-
Joe Swanson
senior tag
Van itt olyan PH!-s, aki ért a dispenser.tf-hez? Vásároltam, de amióta új rendszer van, számomra átláthatatlan az egész.
-
Jazz
veterán
Erre valaki?...
Eddig egy megoldást találtam, de csak egy indításig működik. Játék indítás után a 8Gb-os cache-t belemásolom, ezután működik, tudja is használni, nem tölt le újra a szerverekről semmit.Azonban kilépés és játék újraindítás után megint üres a Cahce, kitörölte mind a 8Gb-ot!
Registry-ben vagy hol naplózza ezeket hogy minek szabad a mappában lenni?
Ha írok a steam supportnak annak van értelme? Mert ez így agyhalál.Köszi!
free your mind
-
Gerzsi
tag
Véleményetek szerint melyik az a top 5 játék aminek király a multija és most le van árazva?
-
andris5
tag
válasz SityiSXT #85072 üzenetére
Srácok nagyon köszönöm a mai segítséget, nagyon sok új infót kaptam tőletek! Pl: Jaaa hogy mehet egymás mellé az összes directx?
SityiSXT nem voltak szuper elképzeléseim egy laptop teljesítményével kapcsolatban, tisztában voltam vele hog nem fog full hdban elvinni minden mai játékot. Láttunk gépkereséskor egy két youtube videót ahol eljátszottak egy pár játékkal. Az a minőség bőven elég lett volna. Ha meg előjön a lagnélküli igény akkor játszanak a konzolon. A gép azért lett mert a nagysrác kisgimis hatodikos lett és az első számtek óráról úgy jött haza, hogy: Papi - így hívnak - te ismered a paint? Tök jó! Mondta úgy, hogy hogy saját mac gépe volt akkor (továbbörökölte a kisebb tesója) és wacommal rajzol photosopban. Egyébként meg nem olyan nagy baj hogy van itthon egy PC mert csak arra van meg jogtisztán a pitstop pro. Csak szegény fiúk szomorúak voltak, hogy nem csapatták együtt a GTA5-öt ami egyébként lehet össze sem jött volna (pc + xbox). Viszont tiszta lett a kép többnyire az ismereteim hiánya okozta a problémát ami csak félig usererror...
BUÉK és köszi még egyszer! Holnapig megálmodom, hogy hogyan tovább.
-
SityiSXT
őstag
válasz andris5 #85055 üzenetére
Sose rakd a Steamet, Origint, Uplayt a Program Files mappába (egyikbe se), mert speciális, védett mappának számít, és pár játékot megőrjíthet. Az ilyeneket mindig a gyökérbe rakjuk (X:\Steam, X:\Origin, X:\Uplay) és teljes írás/olvasás/egyéb jogot adunk rá (System, Users, Authenticated Users, Adiminstrators). Mozgasd ki onnan a Steam mappát, elvileg helyrerakja magát első indulásnál, és nézd meg.
Azt meg el ne hidd, hogy van játékra alkalmas laptop, ahogy a tuning Swift sem lesz soha egy Aston Martin V12 Vantage S. Ami mégis olyasmi lenne, ami játékra némi hunyorítással alkalmas, az már inkább DTR, nem laptop. Ha rendes játékról van szó, asztali gép jöhet szóba csak. -
Anonymus23
veterán
válasz andris5 #85068 üzenetére
Tegyél fel egy Driver Booster 3-at, az a játékkomponenseket is karbantartja.
De amikor felrakod a játékot, akkor kellene, hogy magának felrakjon minden ilyen szükséges komponenst, de ahogy a többiek is írták te magad is tudod a mappájából telepíteni...;) - The Power of the Light Side
-
válasz andris5 #85068 üzenetére
"vcredist a mappában 2012-es van a directxből meg 2010-es. Ne tegyek fel frissebbet a directx ből van 15-ös? "
az osszeset fel kell tenni, egymas mellett mukodnek. ezert nem indul az fc4 es blackops, nekik masik fajtara van szukseguk, tedd fel a hianyzokat.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
senior tag
válasz andris5 #85067 üzenetére
DirectX-ből mehet fel mindig a legújabb, de azt frissíti is a steam kliens, ha kell neki, legalábbis nálam már láttam ilyet. Viszont a "0x sok nulla 7" probléma általában a vcredist problémára utal, amikor kavar van az x86 és x64 verziókkal. Vagy hiányzik neki valamelyik, vagy rosszul lett feltelepítve és összekeveredtek a fájljaik. Célszerű teljes uninstall belőlük és elölről kezdeni, csak azt felrakni, amit az adott játék megkövetel.
Ui: Épp ezért kerülik sokan a 8 és 8.1 wint, mert hisztis. Ebből a szempontból a 10-es sem jobb még. Többek között emiatt is használnak sokan win7-et.
[ Szerkesztve ]
-
andris5
tag
válasz BigBlue69 #85066 üzenetére
Uninstalláltam mindent és a GTAV mappából feltelepítettem az összes (3 db) telepítőt. Most ott tartok hogy nem indul sem a faycry 4 sem a blackops 3 sem.
Hogy őszinte legyek eddig sem voltam oda a win rendszerekért és valahogy az elmúlt napoknak nem sikerült megváltoztatniuk a véleményem. Sajnos
Srácok bárkinek bármi ötlete van hova nyúljak még azt megköszönöm!
-
andris5
tag
válasz BigBlue69 #85066 üzenetére
Köszi BigBlue69, hogy a helyet is megadtad, FLATRONW mondta privátba, hogy ezeket etgyem fel csak így keresgettem és nem találtam . Valószínű, hogy ez lesz a hiba mert c++ ból van fent vagy 8-9 változat.
szerk:
rosszul írtam vcredist a mappában 2012-es van a directxből meg 2010-es. Ne tegyek fel frissebbet a directx ből van 15-ös? Van olyan is ha jól látom.köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz andris5 #85062 üzenetére
Meg Rockstar Social Clubot.
Meg ugy mindent :
X:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V\_CommonRedist
X:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V\Installers
Innen.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a killingfloor fel lett telepítve egy új gépre.
A cache mappa mérete 8Gb. Ezt a szerverekről szedi le, iszonyat lassan, az éppen futó pályával kapcsolatos file-okat. Újra leszedni mindent az összes szerverhez, hónapok. Ezért ez a mappa át lett mozgatva a régi gépről hogy ne kelljen újra letölteni.
DE: hiába, mert a játék indítás után törlődik a cache mappa, és újra nekiállna letölteni mindent!
Próbáltam úgy is hogy a teljes 22Gb-os játék mappát átmásolom. Map és egyéb mappák, minden megmarad, kivéve a cache, ami megint csak törlődik automatikusan amint elindul a játék!
Tud erre valaki valami megoldást?
Köszi!free your mind
-
andris5
tag
no új fejlemények. kikerestem a steam mappában a GTAV.exe fájlt és indítás után a tegnapról már ismert 0x000007b hibaüzi. Viszont ezt tegnap megoldottam mert a far cry is panaszkodott rá, és az fut hibátlanul. A kérdés az hogy ezt a steam miért nem dobja fel? Vagy egy steamon keresztül vásárolt játékot csak steammal lehet elindítani?
-
andris5
tag
Sajnos az erős videó kártya letiltása sem vezetett sikerre. És igen feldobott egy ablakot, hogy kapcsoljam ki a kompatibilitást, de sajnos semmi. Ugyanaz: kiválasztom offline/online és egy nagy semmi, ha a GTA V parancsikonról indítom akkor is ugyanez fogad.
Bárki bármilyen ötlet?
-
Sirandrish
legenda
válasz Assimilator #85039 üzenetére
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
eami
Topikgazda
válasz lafaty80 #85044 üzenetére
pont annyira egyértelmű ez mint bármelyik másik nem hazai "gari papír". EU szabályozás az irányadó. Egyszerű keresés adja is a 2 éves választ. Cseréltettem már én is gyártónál úgy terméket hogy a hazai "gari" már nem volt érvényes, az EU-s meg igen.
-
andris5
tag
Köszi a segítséget srácok! Közben a Black Ops III elindult úgy hogy a rendszer úgy tűnik rendben van.
Kommy
Köszi ezt nézem meg következőnek. Super vagy én már semmit nem találtam sehol.Assimilator
az, laptop - korábban írtam is. Elgnagyobb srácom (12 év) kapta karira. Valóban nem szerencsés de ezt kért és én meg nem díjaztam volna ha a szobájában van egy asztali...genndy
1) Steam/játék rendszergazda módban indítva: igen ezt beállítottam korábban illetva csak a stemnak tudtam
2) ékezetes mappába: a szokásos, csak szóköz van: C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe
3) játéknak minden jogosultsága megvan írni a C:-re? Hmmm. Ezt hol tudom állítani?
4) tűzfalon kiengedve? Kikapcsoltam korábban -
Kommy
veterán
válasz andris5 #85051 üzenetére
Most egy kicsit keresgélve ezt találtam megoldásnak:
are you on laptops? My friend and I both had this problem and this fixed it: Open device manager, go to display adapters, and disable your nvidia device so only the intel card is enabled. After launching the game re-enable the nvidia card quickly. The game will then work. Seems like there's a compatibility problem with mobile nvidia cards.
forrás -
andris5
tag
válasz maross #85050 üzenetére
Köszi az akkor kipipálva egy melóval kevesebb, nem kell foglalkozzak vele. Továbbra is ezt teszi: Játék indítása / választás offline és online között / választás után volt, hogy láttam a játék előkészítése ablakot 1s erejéig. Akkor senkinek semmi ötlete hova nyúlhatnék?
-
-
andris5
tag
válasz FLATRONW #85041 üzenetére
Sorry a dupláért
WAIT!
Ebben lehet hogy kettő videó kártya van? Ezt írja az eszközkezelő:
Intel (R) HD Graphics 5500
NVIDIA GeForce 920MHol tudom megnézni melyik az erősebb? Mintha az egyik kettő GB-os lenne a másikról meg nem is tudtam nem szerepelt a leírásban amit vásárláskor olvastam. A steamnak be kell állítsam, hogy melyiket használja? Csak mert egyel feljebb írtam, hogy a FarCry simán fut ott nem kell semmit beállítgatni.
Many thx!
-
andris5
tag
válasz FLATRONW #85041 üzenetére
hááát azt hol is tudom megnézni? Nvidia driver ment fel és kettő gb. Egyébként egy laptop a cucc amivel küszködöm. Vásárlás előtt megnéztem a GTA5 ajánlott követelményeit és elméletileg megfelel. Sőt mi több itt ajánlották a gépet a Milyen vasat tegyek a gta5 topicban. No talán meglett, lehet hogy GeForce 920M de semmi nem biztos mert nem a systemben találtam meg hanem egy feltelepített nvidia központban vagy miben. Köszönöm a segítséget Flatronw! Szerinted? Mitévő legyek? Hogy tudom letesztelni mi kellhet még neki (már egy csomó .net, directx cuccot feltettem). Ja és a az új Far Cry Yeti simát fut, semmi lag.
-
AkosAkos
aktív tag
Kubuntun nem indul el a Steam, feltelepíti rendesen, de indításkor csak tölt egy kicsit, majd nem történik semmi.
-
lafaty80
addikt
Akinek már van steam controller-e (pl.: eami ), milyen és mennyi jótállás vonatkozik ránk (illetve a controller-re)?
Keresgéltem, de amit elsőre találtam nekem nem egyértelmű. Ahogy a topikjait nézem, semmit ilyet nem mellékelnek hozzá.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Assimilator
őstag
válasz Sirandrish #85038 üzenetére
Mert olyan kis sunyi fejed van az avataron!
Egyebkent mikor lesz felfedve az osszes hatter, azt tudja valaki? (holiday sales)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Assimilator #85037 üzenetére
de most méééé?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Assimilator
őstag
válasz Sirandrish #85035 üzenetére
Nem hiszek neked!
-
andris5
tag
Sziasztok először vagyok ebben a topicban egy kis segítséget jöttem kérni.
Tényállás: Nem vagyok nagy win guru - a másik platformot használom a munkám miatt - de elveszve sem vagyok sem az online vásárlásban sem a gépek kezelésében (mondjuk xp láttam utoljára sp nélkül, tehát nem ma volt). Feltettem szerintem minden drivert (eszközkezelőben valami usb izé maradt már csak) és a steamot is. GTA V megvásárlás és félnapos letöltés után elméletileg kész a gép. A játék indításakor felugrik egy rádió gombos választó ablak, hogy válasszak az offline és az online között. Bármire bökök a kurzor mellett megjelenik egy kék kör (win 8.1) kb kettő másodpercig és ennyi.
Mit nézzek meg, hova forduljak van valakinek valami tippje? A kettő nagy srác itt áll a hátam mögött (kész van már? na jó lett?).és egy kis szuper off:
mint mondtam a másik platformról jöttem és egyszerűen nem hiszek a szememnek, hogy ez XXI században ilyen nyögvenyelős. Teljesen el vagyok kenődve! A gép kari ajándék volt a nagyoknak, szenteste óta én meg ezzel szívok közben a kettő picivel meg alig foglalkoztam Abban bízok, hogy user error még ha rosszul is esne.BUÉK és köszi a segítséget előre is
-
Sirandrish
legenda
válasz Assimilator #85034 üzenetére
Hát ottan van megadva, és mivel gyakran nem matatok itt, így legalább 2-3 éve
-
Assimilator
őstag
válasz Sirandrish #85033 üzenetére
Profil/profil szerkeszete/Orszag megadasa
A harmadik sor. -
Sirandrish
legenda
válasz Assimilator #85031 üzenetére
Osztán hol kell országot megadni?
-
kemotox
addikt
válasz Assimilator #85031 üzenetére
Hát én amíg nem kerestem magamra nem voltam a listán, és semmit nem állítottám át a profilomon, mindig is nyilvános volt és Hungary-s.
-
Assimilator
őstag
válasz Sirandrish #84995 üzenetére
Pofonegyszeru sracok.
Ha nincs a profilodon orszag beallitva, nem vagy a listan.
Nincs semmi ordoguzo technika a hatterban.
Akkor is rajta lehetsz ha meg nem kerestel ra sajat magadra. -
Vertigo18
addikt
Srácok, ilyenkor mi van?
Nem az van ott, hogy "Tovább", vagy "következő"... Ezek után bejön egy olyan, hogy saját várólista megnézése, aztán ha arra katt, akkor ugyanez...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
KIA Ceed
csendes tag
segítségnél pedig ezt olvashatom:
Denied
•Payments sent: The recipient decided not to accept your payment.
•Payments received: You decided not to accept the payment.Magyarítva: A címzett úgy döntött, hogy nem fogadja el a fizetésedet.
Na akkor most ki a fogadó fél? A Paypal, vagy a Steam?
Magában a DETALS-ben pedig: This transaction will appear on your bill as "PAYPAL *STEAM GAMES".
Ez a tranzakció PAYPALként meg fog jelenni a számládon *STEAM GAMES.[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
nem egészen, 1 dodót levon amikor beadod az új kártya adatait (ma cseréltem ki a lejárt kártyámat).
a négyjegyű kód elküldésekor von le újabb 400 ft-ot, amit állítólag visszaad 24 órán belül.
arra látok némi esélyt hogy az 1 dolcsimat benyeltékHa nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
-
KIA Ceed
csendes tag
Sziasztok,
Kb 1,5 éve nem vásároltam Paypalon. Ma Steames játék vásárlást akartam a gyereknek 0,7 Euró értékben (Twin Sector). Paypal fiókomhoz társítva van a bankártyám, régen is így vásároltam külföldről. Ma 3X futottam neki a 245 Ft-os vásárolásnak, és mindháromszor visszautasítás lett a vége. Gondoltam megnézem a társított kártyám adatait, de stimmeltek. Mivel nem látszott (és még jó hogy nem látszik) a kártya hátulján lévő 3 számjegyű kód a Paypalos fiókom kártya adatainál, ismét beírtam, aminek az eredményeképp azonnal le is vette az 1 dollárnak megfelelő 285 Ft-ot a magyar bankszámláról, mint kártyás vásárlás, és jött is azonnal az SMS. (Emlékeim szerint minden új Credit card társításnál ez van). Gondoltam, ezzel bizonyítottam, hogy megy a Paypal vásárlás, nekifutok ismét. Három újabb próba is csak 3 db visszautasítás lett. Mi lehet a gond? Köszi!
-
olly
aktív tag
Ha már a rockstart szidtuk, hogy emelték az árat a GTA V-ön akció előtt akkor tessék megnézni a Counter-Strike: Source-ot.
Tisztán emlékszem, hogy nagyjából 5 éve még 75%-os akcióban 3.74€-ért vettem. Így akkor az alapára 15€ volt. Most meg akarom meg venni ismerősömnek és 5€ 75%ban és 19.99€ az alapára. szép[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz Vertigo18 #85014 üzenetére
Nincs mit. Jah, tényleg, ezt elfelejtettem említeni. Nekem is mókolnom kellett vele sajnos. Viszont állítólag a 44-es tűzrókától már nem lesz lehetőség configban ezt manuálisan beállítani, szóval ha frissítünk ráb@szunk ilyen téren.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz [Prolixus] #85003 üzenetére
Semmi extra, gazdag szülők gyereke és ezt a hobbit találta ki magának. ( Interneten olvastam anno, így passzolom, hogy ez mennyire igaz. Bár beleillik a képbe.)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Vertigo18
addikt
válasz [Prolixus] #84966 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, ez volt az! Az volt a gond, hogy a firefox letiltotta az alá nem írt kiegészítőt, de átírtam a config értéket. Köszönöm szépen még egyszer!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
cyberkind
félisten
Létezik valami tökéletes játék kitűző ha egy játékot megcsináltunk 100%-ra, és ha igen, ez bármelyiktől jön amiben van acsi lista?
Alien-ben nem jött, pedig eddig szoptam a 100 halállal.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
-
zseko
veterán
A sima és a redux Metro-k között mi a különbség?
HR24.hu
-
[Prolixus]
addikt
válasz laceszgamer #85004 üzenetére
Áh, annyi azért nincs szerintem, max 5 misi. De ő szponzorált egyértelműen. Ez a Palmdesert meg pont azt szórja a profilján, hogy no skill common pípöl. Say whaaaat?!
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
laceszgamer
addikt
válasz [Prolixus] #85003 üzenetére
Aki mögötte van eggyel szintekben gyerek se semmi, mármint amilyen gépparkot üzemeltet. Szerintem 10 milla simán ott van neki egy kupacban, de lehet keveset mondtam.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
nonsen5e
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest