Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Added check to prevent clients using plugins from connecting to VAC secured servers.
* Listen servers no longer load plug-ins unless -insecure is added to the command line.
* Clients running with -insecure cannot connect to VAC secure servers.Ha nincs a gépeden semmilyen csalás vagy bármilyen program, amely módosítaná a CS:S (gondolom erről van szó) működését és persze ha eredeti is a játékod, akkor ez akár egy bug is lehet.
Ellenőrízd le, hogy biztosan nincs-e az "-insecure" parancs a konzolban. Ezt a library/játék neve/jobb klikk/properties/general/set launch options alatt tudod megtenni.
Érdemes lenne manuálisan letörölni a steam mappából a CS:S (vagy bármely másik játékkal legyen is a gond) mappáját és hagyni, hogy a steam letöltse a hiányzó fájlokat.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Antimex
csendes tag
Üdv!
Olyan gondom volna, hogy csak olyan szerverekre enged fel amin nincs Anti cheat, és ha másra mennék, akkor ezt írja:
You are in insecure mode. You must restart before you can connect to secure servers.Nem tudom mi lehet a gondja, a steam és a css is újra lett telepítve. A VAC status "in good standing", és a set launch optionsba sincs semmi se írva. Pls segítsetek.
-
törölt tag
Helló, azt ugye nem tiltja a Steam szabályzata, hogy ha itthon két gépem van, mind a kettőn fent lehessen a steam ? Úgy értem, hogy elég sok játékom van, és van amelyik az egyik gépen lenne csak jelen van amelyik meg csak a másikon. Tudom egyszerre csak egy gépen enged bejelentkezni, erre figyelmztetett is , figyelmetlen voltam Ez még nem gond
-
Zoltán
őstag
Helló, ma vettem meg a Serious Sam HD-t és nem tudok vele játszani. Feltelepítettem a Steam-et, csináltam hozzá accountot, játék is felment, azt írta minden succesfull, de a játék indításakor
"Cannot find the file Content/SeriousSamHD/all.gro, needed by Content/SeriousSamHD/SignatureCatalog.dat" hibaüzit kapok. WinXP sp3-om van fenn, tűzfal/vírusírtó nélkül is próbáltam. A Steamben csak annyi segítséget írnak, hogy ne legyen DZM módban a router, de nem abban van.
Van valakinek ötlete?
Köszi! -
Winner_hun
titán
Miért írja ezt a steam?
4 partícióm van, a legkevesebb hely több, mint 7,51 GB. A steam ráadásul nem is ezen van..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
deter
aktív tag
válasz AXisBOLD #882 üzenetére
Másold már ki légy kedves, hogy pontosan melyik része volt a válaszomnak oltás. Ráadásul nem válaszoltál azon kérdésemre, hogy magyarul jött-e az "ajánlat" ?
És ha megvan még a link hálás lennék, ha elküldenéd privátban. Kíváncsi vagyok, hogy tiltólistára került-e már az adott böngészőkben, ahol jelentettem. (Opera/FF/Chrome)
üdv_
deter -
AXisBOLD
addikt
válasz KubanitoS #884 üzenetére
"Ez azért elég láma megmozdulás volt részedről."<-ennek a mondatnak mi haszna volt? magamtól is tudom, hogy hibát követtem el.
nem az ellenséget látom, ne forgasd ki a szavaimat. a segítségedet köszönöm.
nem tudom mit hogy csináltak, lényeg hogy keresztbe tettek nekem. ha tudnám, lehet már megoldottam volna.
de nem akarok ezen pörögni, mert megoldást itt nem találunk rá.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
KubanitoS
veterán
válasz AXisBOLD #883 üzenetére
Ez nem oltó duma, csak segíteni akartam, felesleges mindenkiben az ellenséget látni. A kérdésemre pedig továbbra sem válaszoltál: ha megmaradt az e-mail címed, amelyet már megerősítettél, miért nem tudod használni a jelszó emlékeztető funkciót? Egyáltalán hogyan tudták a tolvajok megváltoztatni a jelszavad? Ahhoz szükségük volt az e-mail címedre érkező jelszócsere megerősítő üzenetre.
-
AXisBOLD
addikt
válasz KubanitoS #881 üzenetére
tőled is csak azt tudom kérni hogy kímélj ezzel a szöveggel.
eléggé mérges vagyok magamra, ettől nem lesz jobb. inkább tartsd magadban.
e-mail címem megmaradt. de a steam-be továbbra se tudok belépni.
írtam a supportnak, még nem válaszoltak, többet nem tudok tenni, más se.
Aurea mediocritas
-
KubanitoS
veterán
válasz AXisBOLD #879 üzenetére
Érdemes lenne szólnod egy moderátornak, hogy törölje ki a tk-s linked, nehogy a sok IQ fályter rástartoljon. Ez azért elég láma megmozdulás volt részedről. Most akkor az e-mail címed is behúzták? Mert ha megerősítetted az e-mail címed a Steamben, akkor nem tudják megváltoztatni a jelszavad, csak ha megszerezték az e-mail címed jelszavát is. De írtál valamit, hogy kaptál egy supportos e-mailt egy kóddal. Na arra a kódra lesz (lett volna) szüksége a tolvajnak a jelszó/e-mail cím megváltoztatásához. Hogy is van akkor? Sikerült nekik?
[ Szerkesztve ]
-
deter
aktív tag
válasz AXisBOLD #877 üzenetére
Soha nem értettem, hogy lehet ilyennek bedőlni. Ráadásul úgy, hogy régóta tagja vagy egy IT portálnak.
A "véletlenül bejelölt akárki" magyarul ajánlotta az "ingyen játék lehetőséget"?
PS: Azért érdekes, WOT megbízhatónak tartja az oldalt. Gondolom előtte szándékosan "jónak" értékelték az oldalt. Másfelől sem AVG Linkscanner, Kaspersky URL Advisor nem érzi problémásnak az oldalt. Operában akkor nyomtam, egy jelentést amikor elsőnek válaszoltam neked, és azóta sem tették tiltólistára. Most Firefoxban is indítottam egy jelentést, kíváncsi vagyok mennyivel gyorsabb a Google-ön alapuló oldal blokkolás.
Eső után köpönyeg, de már magát a domaint leszámítva, árulkodó lehetett volna, hogy semmi titkosítás nincs az oldalon, ergo nem biztonságos a kapcsolat.
üdv_
deter[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
fasza, én meg tegnap beírtam az adataim és ezért nem engedhet be .
ilyen hülye még nem voltam.
jött egy automatikus üzenet az egyik "ismerősömtől"(inkább ilyen véletlenül bejelölt akárki) steamen, hogy csatlakozz és megkaphatsz játékokat ingyen. három volt felsorolva és az egyikről pont beszéltünk a tényleges ismerőseimmel, hogy be kellene szerezni. rákattintottam a linkre és bejött a böngészőbe a steam, de éjfél körül volt, fáradt voltam, bla, bal és nem néztem a böngésző sáv elejét. gondoltam biztos valami új steames akció és be akartam jelentkezni(most se tudom miért), pár perccel később kilépet a steam kliensből. a hülyeség, fáradtság és pech keveredése .
vissza lehet valahogy szerezni?
az nem értem hogy hogyan lopták el teljesen, mivel e-mail cím megváltoztatásához kell az eredeti e-mail cím is. kaptam is egy steam supportos emailt az email cím megváltoztatásáról egy kóddal....de hogy ehhez hogy jutottak hozzá .
a vicc hogy az AD-Watch második megnyitásra már tiltja az oldalt, de hogy ezt miért nem csinálta elsőre...áhh.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
megint nem enged belépni ez a sz**. "incorrect login"
másnál is ez van?
mi ez az oldal: link törölve? ez is a hivatalos steam?
[ Módosította: #65675776 ]
Aurea mediocritas
-
Vasinger!
nagyúr
Vissza lehet hozni valahogy a kedvenc szerókat? (gy.k.avourites)
Rengeteg szeró ip volt ott és csak egyik napról a másikra eltűnt.
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.
-
Narxis
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
scope2007
addikt
-
törölt tag
Csak nehogy kiderüljön, hogy a Steam néha nyom egy trace-t az IP-kre. Mert akkor bizony bukó.
KubanitoS: Nem is úgy gondoltam, hogy egy bejelentés után automatikusan ban. Azért némi utánajárás és egyebek beleférnek. Illetve ha több független panasz érkezik valakire, az is jelenthet valamit. Ezért lenne jó valamiféle menthető log, akár kódolt formában.
-
-
danih
veterán
Sziasztok!
Van rá mód hogy a steam accom USD-ben adja meg az árakat? Van egy olyan gyanúm hogy a szokásos árképzést alkalmazzák mely szerint egy játék ha $49.99 amcsilendben az nálunk káeurópában €49.99 lesz... Nem mindegy...[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz #65675776 #852 üzenetére
Szerintem felesleges ilyesmivel foglalkozni, akinek ennyi esze van, hogy bedől ennek az erőltetett béna dumának egy VACbanos embertől, az meg is érdemli. Mindenkinek a saját felelőssége védeni a fiókját, le is van írva miként (pl e-mail megerősítés és a "never tell your password to anyone" szöveg is folyamatosan látható). Ez most nagyon szentfazék duma volt, elismerem, de ha azt nézzük Valve sem tud tenni semmit. Talán végérvényesen le kellene tiltania a saját fizető vásárlóinak fiókjait egy-egy bejelentés alapján ami lazán lehet kamu is? Ez eléggé elképzelhetetlen és bizony következményekkel járhatna. Minden nagyon jól van így a jelenlegi helyzetben, csak az embereknek kellene megtanulni használni az agyukat. (Esetleg a VACban-t lehetne örökről fél év - 1 év időtartalmúra változtatni, hiszen elképzelhető, hogy a csalások a user tudta nélkül kerülnek a gépre pl skin pakkból.)
-
Cyberbeni
addikt
énis felraktam alien swarmot, és volt amikor elkezdett laggolni, aztán mintha 5fps-el menne a játék egészen a pálya végégig. aztán a kövi pálya közepétől megint. azóta nem toltam. ja és úgy h én voltam a host.
amúgy most előrendeltem a worms reloaded-et, remélem megéri. -
Vasinger!
nagyúr
válasz #65675776 #847 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam. Eddig nem ő volt az első persze, de most volt lélekjelenlétem, hogy másoknak segítve avval, hogy ide bemásolom az adatait, ne küldjem el első percben oda ahonnan jött.
De szerintem a Valve nem hinne nekünk, mert ilyet bárki csinálhat, szerkeszthet mások kárára.
-
Vasinger!
nagyúr
Vasinger: hi
Vasinger: ki vagy?
garry : hi
garry : what?
garry : csak viceltem
garry : halod havrom azt mondja szedjek össze gamereket hogy szivesen meg csinálja bárkinek a steamjet feltörhetelenre
Vasinger: oké
Vasinger: meg kell adnom vmit?
Vasinger: ingyenes?
garry : menyi ideje vagy steames,
garry : ?
Vasinger: 6 éve
garry : hát legtöbször lovet kérek
Vasinger: menniyt?
garry : 4-5 ezer de ma senkitöl nem kértem lovet
Vasinger: akkor megcsinálod?
garry : ma 2 gyerekenk csináltam mg ingyen
Vasinger: oké
Vasinger: akkor mit kell csinálnom?
garry : hat jovan
garry : megcsinálom
garry : de ez tudod mijen bonyolult dolog?
garry : huha 30 -60 percet is igánybe vesz
garry : na akkor meg csináljam?
Vasinger: és pontosan mit is csinálsz?
Vasinger: meg kell hozzá adnom az accom adatait?
garry : ez 1 progi meg jópár dolog be kel álítani steambe meg hasonlo következménye nincs csak nem fogja semien ember az életbe elopni töled
garry : érted?
Vasinger: aha
Vasinger: és meg kell adnom a jelszavam?
garry : igen meg kel mert különben ha így elkezdem csak steam nevel akkor bizony meg a végén lehet hogy elrontom az acountod vagy bármi történhet viszont ha steam nével es passwordal csinálom baj nem lehet!
Vasinger: felhasználónév: Kurvaanyáddal Jelszó: Szórakozztekisbuzifaszgeci
garry : mi?Óvakodj az acc. lopótol. Garry néven megy, itt az adatlapja: http://steamcommunity.com/profiles/76561198014416612/
-
törölt tag
Üdv!
Mostmár a többedik játékkal járok úgy, hogy megveszem és nem tudom elindítani.
Duplaklikk, "preparing to launch" és utána nem történik semmi.
VAlakinek van vmi ötlete? -
sergio93
csendes tag
Nha hello mindenki
csak lenne egy gondom
tegnap megvettem cs 1.6 xD és letöltöttem a steamet aztán fel is regiztem rá rámentem a game fülre ott az activition mit tom én mire aztán beirtam a cd kulcsot és aztán kérte a lemezt h tegyem be és akkor nyomjakott az instalra ez mind jó meg minden csak nekem meg nem a jó acd meghajtóm:S:S de sokan mondták h nem is kell ahhoz csak nem jöttem rá h akkor h lehet aktiválni:Svalaki tudna segiteni pls
-
h.adam.92
őstag
üdv!
valamiért nem enged kommentelni a profilokhoz a steam...
beirom a box-ba a mondandómat, rányomok h post és semmi, ha 5000x nyomok rá akkor sem történik semmi...
valaki vmi tipp? -
bolcsodal
addikt
Az ingyenes játékok nem jelennek meg a library-ben? Az egyik gépre feltettem az Alien Swarm-ot, de a másikon nem látom a telepíthető listában? Ez mitől lehet?
They drew first blood....
-
Blaise
veterán
Lead and Gold ingyenhétvége + 50% leárazás
-
bolcsodal
addikt
válasz WildBoarTeam #834 üzenetére
Szerintem is ez a megoldás! Alkalomadtán bepróbálom...
They drew first blood....
-
vante
aktív tag
-
törölt tag
Tök jó, hogy megvettem motorm4x-ot, de aóta sem tudtam letölteni, mert nincs szerver, amely eme tartalmat lenne hivatott kiszolgálni.
Az ingyenes Alien Swarm meg egy hatalmas nagy vicc szerintem... Na mindegy
Inkább vinnék már végre 50 euróról lejjebb a Just Cause 2-őt és a BAd Company 2-őt, mikor cdgalaxisban már ezer éve 8K.
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
ha valaki még nem tudna róla: Alien Swarm(ingyenes).
Aurea mediocritas
-
Vasinger!
nagyúr
Hát elvileg kellene, ha offline-ba indítod el, vagy kihúzod a netet.
Én úgy képzelem el, hogy felteszed az egyik gépre egyszer, aztán a másikra és utána csak a 2 gépet összekötöd és kész. De cáfoljatok meg, ha ezt így nem lehet. Én így próbálnám.
És így, hogy nincs net, nem látja, hogy ezzel az accal már bent van valaki.
Attól mert nincs net, lehet játszani STEAM-es játékkal. -
vadani
tag
sziasztok
Ha valaki megtudná válaszolni 100%-ra a kérdésem akkor azt megköszönném. Tehát szeretnék venni egy napoleon total wart, multizni csak úgy lehet még lanon is ha steamen valahogy beregisztrálod, az a kérdésem egy otthoni hálozaton engedne e 2 gépen úgy hogy nekem csak 1 vásárolt játékom van. Köszi a türelmeteket és a választ így előre isjanissary
-
hoffman_
nagyúr
Srácok, tudnátok segíteni? Már hetek óta csinálja ezt a szopatást, nemhogy játszani, bejelentkezni se tudok... Mielött téma lenne - vágesz, hogy mit ír ki hibának, csak azt nem tudom, hogy mit csináljak vele (meg azt sem értem, hogy miért ír ki ilyet hibának...)
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Vasinger!
nagyúr
Értem, ebből is tanultam. Bár több játékot nem hinném, hogy veszek. Egyrészt más már nem tetszik és pl.: GTA 4 nem is menne normálisan a gépemen.
Nem nem értetted. Elindítom a játékot és csatlakozok egy szerverre. Nézem, mitől ekkora a pingem?! (200) Látom, hogy keresi a szervereket az Internet fülön mint a güzü és az vitte fel. Leállítom és visszamegy a pingem 20-ra. Így értitek?
-
szacsee
nagyúr
válasz Vasinger! #813 üzenetére
A fenti eset ami veled történt ajándékozásnál csak úgy lehet, hogy ha a vásárló egy másik saját e-mail címét adja meg vásárlásnál. A levélben pedig nem kattint a link-re, hanem amikor megjön a lé továbbküldi neked a levelet. Öcsémnek vettem játékot szülinapjára és azonnal küldte az e-mailt. Gondolom így akarta kivédeni, hogy fizessen akinek kell... viszont ha a manus sutyerák, akkor átverés is lehetett volna belőle, de a lényeg, hogy Happy End lett a vége.
A legalacsonyabb ping-ed 200?
Ping szerint rendezd a szervereket úgy mennyi a legkisebb?Ollie: Köszi! Eszembe juthatott volna alapból itt keresni ilyen topikot...
-
Vasinger!
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tegnap kiírta nekem a steam, hogy ingyenes Serious Sam HD hétvége lesz. De hiába kattintottam a linkre, nem hozta be azt az ablakot, amivel le lehetne tölteni. Valaki tudna segíteni?
A másik: HL2 motor alapú játékoknál pl.: CS:S, TF2 valamiért mikor elindítom a játékot mindig automatikusan el kezd keresni szervereket a Find Servers->Internet fülön. Ez által a pingem 200-ra ugrik mindig. Mitől van ez?
-
Vasinger!
nagyúr
Nah, meglett a játék. Kár volt ennyit aggódni.
MÁS: Van egy DOD:S-os Guest Pass-om. Akinek kell, írjon rám privibe, 1 hónapig él!
-
-
törölt tag
válasz Vasinger! #799 üzenetére
Most vettem meg.Még elég sokan játsszák.
De ettől a gammától sem kell elájulni. (sajnos)
Na mindegy, öccázötven vót ez is...mod: de az eddigi összes szerón végig pofáztak rohadt idegesítően, szóval az legyen az első, hogy kikapcsolod a voice chat-et
Egyik szerón egy órán kersztül halgattam valami ruszkit, hogy "nájsz sátt", "óóóó heccsssáááááátttt", "fákksittfákkmádörfákör". Ezeket ismételgette periodikusan.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok,
Gondolkodom, hogy csinálok Steam-es acc-ot. Azt viszont nem láttam sehol se, hogy paypallal lehet náluk fizetni? Vagy csak bankkártya?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek ez fake vagy igazi? [link]
Azt beszéltem meg egy firend-del, hogy ő megveszi nekem a játékot giftbe és csak akkor küldi el nekem a mail-t, ha megjött a pénz. Erre van lehetőség STEAM-en? A kép elvileg mindent elárul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest