Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
A böngészőben? Mert most a betűk körül világos aura jelent meg. Viszont a múlkor meg homályosak lettek, de nem csak a böngészőben hanem az asztalon is. Ahhoz viszont a Firefoxnak semmi köze.
A különbség: most Alt+Tab használata esetén jött elő a világos körítéses betűprobléma (azt viszont nem tudom hogy az asztalon is-e mert nem ellenőriztem) a múltkor meg kilépés után, böngészőben és asztalon is, de csak árnyékosak lettek a betűk.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Elindítottam a Portal 2-t, majd Alt+Tab és ez fogadott
Lehet látni hogy a Steam betűi jók, de a böngésző nem. Csak nálam van ilyen zűr?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Játszottam a Portal 2-vel, majd kilépés után minden betű homályos. Az asztalon, a böngészőben, a levelezőprogramban... csak a gép újraindítása oldja meg a proglémát. Többször is előjött már ez a jelenség. Mi a gond, hogy lehet orvosolni?
-
Winner_hun
titán
Jééé, egy program ami kihasználja a proci mind a 4 magját. Játékról csináltam biztonsági mentés hogy másik gépen ne kelljen azt letölteni.
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #23060 üzenetére
Ja hogyha a keresőbe beírom úgy nem dobja ki de ha rámegyek a játékra akkor választható. Na meg is fogom venni
-
Winner_hun
titán
Kis- és nagybetűk mióta számítanak a keresőnek? Ha kisbetűvel írom be a keresendő játék kezdőbetűjét akkor nincs találat.
-
Winner_hun
titán
válasz #65675776 #9069 üzenetére
Akkor pontosítsunk tovább.
Az Apró meg egyértelmű, a fórumlistáknál nem is jelenik meg - az Állásbörze megjelenik és az ott keletkezett hozzászólások hirdetési hozzászólásnak, szóval 0,1-nek számítanak. Így DeFranco is megkapja kérdésére a választ
A közösséginél a Logoszféra hozzászólásai 0-t érnek, mintha nem is lenne, nincs beleszámolva az összesítettbe.
-
Winner_hun
titán
Árfigyelős e-mail értesítés van?
-
Winner_hun
titán
Gondoltam megnézem a stalkert hogy futna az új procimmal + lesz VGA frissítés is. A monitorom garanciába, a cseremonitoron meg not supported felirat fogad a játék helyett.
Megyek a világrekordok könyvébe az 1 alkalmazás előtti problémaelhárítások címével indulva. Manuálisan lehet kezdő felbontást megadni?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Programot leszedtem, másik partícióra feltettem, úgy már nem 0 MB hellyel riogatott. Leszedtem, visszatettem a kiszemelt partícióra, így már ott is látja a szabad területet.
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #2206 üzenetére
Reinstall se segített. Meg a clientregistry.blob file törlése se (thx to iwu)
-
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #2197 üzenetére
Ilyenkor mit kell csinálni hogy lásson valamennyi helyet? Mondjuk annyit amennyi rendelkezésre áll...
-
Winner_hun
titán
Hogy ezzel a programmal csak a baj van... feltennék játékot, erre azt írja hogy nincs hely a gépen. (Disk space available: 0 MB)
Ahova a steam-et raktam ott 40+ GB hely van. A többi partíción is bőven van hely...► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Steam-es játékhoz magyarítást lehet feltenni?
-
Winner_hun
titán
válasz KubanitoS #1633 üzenetére
Mint ahogy már egyszer leírtam, évek óta fent van a Spybot S&D és minden gond nélkül ment a steam. A másik program meg valamennyire helyrehozta a gépem sebességét, nem biztos hogy le akarom szedni, nem véletlen, azért kéne valami kerülő megoldás, HA létezik.
-
Winner_hun
titán
válasz KubanitoS #1621 üzenetére
Tűzfalam nincs, ilyen felesleges dolgokkal nem élek Spybot S&D van, eddig is volt, nem volt vele gond. Az Advanced Systemcare-re gondoltam hogy gond lehet vele, nem túl régóta van fent. Amely registry-s steam-es bejegyzéseket piszkált azokat visszaállítottam de az se segített. Esetleg a programon belül mit kéne be/átállítanom hogy fentmaradhasson és a steam is menjen?
-
Winner_hun
titán
Várom az ötletarzenálokat hogy ezzel mit csináljak hogy menjen a steam.
Se repair, se full reinstall nem oldotta meg a problémát.
-
Winner_hun
titán
?
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz PowerBuldog #906 üzenetére
Erről már volt itt szó, ha jól rémlik akkor fizetésnél nem ugyan annyi lesz
-
Winner_hun
titán
válasz PowerBuldog #904 üzenetére
Ha van PayPal-ed akkor te is simán meg tudod venni, igaz euro-ért, úgy tudom EU-ból csak abban enged fizetni.
-
Winner_hun
titán
Miért írja ezt a steam?
4 partícióm van, a legkevesebb hely több, mint 7,51 GB. A steam ráadásul nem is ezen van..
-
Winner_hun
titán
válasz gamerkiller #254 üzenetére
*\Steam\steamapps\common - ahogy méret szerint nézem itt vannak a játékok, szeirntem innen kell kiírni ami kell, aztán ha használnád akkor visszamásolod, majd egy file ellenőrzést elindítasz, amit esetleg máshova mentett azt letölti pluszba. De ez csak egy tipp, nem próbáltam még
Nem kellett újraindítani
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Az IE-t, mint hozzá rendelt alapértelmezett böngészőt át lehet állítani másikra?
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #220 üzenetére
Gépigény megvan és csak a demo-t próbálnám ki... másnál írja hogy elindítom, de nem indul el.
-
Winner_hun
titán
Az miért van hogy leszedtem egy demót és nem hajlandó elindulni? Kiírja hogy játék elindításának előkészítése, aztán eltűnik az ablak és ennyi is volt A madballs-ról lenne szó.
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
A letöltések helyét a C:\Program Files\Steam helyett meg lehet változtatni valahogy?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest