Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_Farkas
csendes tag
nekem eddig semmi baj se jött a steam -mal kapcsolatban, minden jol ment eddig ...
a 3DFX szelleme az ATI crossfire -ben él tovább !!! sony Xperiat , és FELTÉTEL NÉLKÜLI JÖVEDELMET a népnek :) - (70)381-84-67 -
-
dbius
veterán
Nekem is van 1 CS:Source vendégkártyám, ami február 1-ig jó. Ha kell valakinek, küljdön pü-t.
-
Niczo
senior tag
Van Shattered Horizon és Killing Floor vendégkártyám.
Ha kell vkinek , írjon!Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
lencsep
csendes tag
és ezt hol írjam be.
a steam honlapján? -
lencsep
csendes tag
megpróbáltam a letöltöttel is. sőt a COD MW2 nél is ezt csinálta, nem is tudtam azt sem feltelepíteni.
-
lencsep
csendes tag
nem tudom miért nem működik. vareznél ilyen nincs, és olcsóbb-lehet-.
-
lencsep
csendes tag
Segítség.
HALF LIFE2 dobozos játékban a STEAM feltelepítése után csak egy keretet látni az aktiváláskor üres téglalapokkal. nem tudok semmit beírni, mert semmi karakter nem látszódik. most így nem tudom aktiválni a játékot. lekapcsoltam mindent (NOD32, DAEMON TOOLS stb.) a frissítés elméletileg letöltődött.
a gépem Intel core duo 2,33GHz, 2GB ram, Nvidia geforce 9600Gt, XP, 56 Mbps internet WIFI.
Köszönöm a segítséget.
-
BalaNce87
addikt
Nem akarja elindítani steamet, azt írja hogy nincs internet kapcsolatom, nem igazán értem mi baja van, most így hirtelen.... valakinek volt már ilyen problémája, csak mert fura hogy egyik napról a másikra ezt csinálja.
-
válasz Kapszaicin #281 üzenetére
Semmi. Ha visszaolvasol látod, hogy ha lenne is kulcs, akkor sem lehetne Steam-en regisztrálni, tehát mindenképpen a DVD-ről kell telepítened.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kapszaicin
tag
a san andreashoz nem volt kód tehát a GTA San Andreashoz nem volt cd kulcs! akkor mi a helyzet?
Intel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
Csak azokat a játékokat lehet utólagosan aktiválni Steamen, amelyek benne vannak ebben a listában. Ezeken kívül nem tudsz mást aktiválni Steamen csak akkor, ha eleve Steamről veszed.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
dbius
veterán
válasz Kapszaicin #275 üzenetére
Igen. Letöltöd a steam klienst, ha még nincs azonosítód akkor létrehozol egyet, majd a steam kliensben a játékok menüpont alatt kiválasztod a Termék aktiválása a steamen menüpontot. Az új ablakban pedig megadod a játék kulcsát, ami a dobozban van. Ezt követően letöltheted a játékot annyiszor, ahányszor akarod. (Viszont a letöltött játék csak steam kliens alá telepíthető fel tudtommal)
-
Kapszaicin
tag
ha vettem eredeti játékot dvdn pl a pcdome-on keresztül akkor azt le tudom tölteni steamről is? San Andreasról van szó!
Köszönöm a választ előre is!
Intel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
dokee78
félisten
A c: meghajtón van a Steam,így a Modern Warfare 2 is.
Át szeretném költöztetni egy másik meghajtóra,hogyan a legegyszerűbb? -
KubanitoS
veterán
válasz Winner_hun #267 üzenetére
Nem tudsz két helyről egy időben bejelentkezni. Ha már valaki használja a Steam fiókot és te bejelentkezel vele egy másik gépen, akkor a már bejelentkezett felhasználó kap egy üzenetet, hogy "ezt a Steam fiókot jelenleg máshol használják" és a kliens automatikusan kilép. Ezt találták ki ilyen esetekre, magyarán nem kell félni a kitiltástól.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem az a kérdésem támadt, hogy tesómmal megoszthatom-e a steam accountomat? Lenne 1-2 játék amivel ő szivesen játsszana néha online, amíg én masik jatekkal single player modban offline steam accal siman tudnék játszani.
A kérdés, hogy ha véletlenül előfordul hogy 2 helyről jelentkeznénk be akkor nem tiltják-e le az accountot?
Végig olvastam az EULA-t de nem derült ki számomra egyertelműen hogy ilyenkor jár-e valami szankció.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Helló,
No a szomszédom is megvette múltkor a COD6-ot - én pedig tegnap rendeltem meg - és ott voltam amikor felrakta, neki nem volt fent előzőleg Steam kliens, így azt is feltette a lemez. Majd installálás után , beírta a cd kulcsot és hozzá rendelődött a fiókjához. Azt viszont akkor nem néztem meg, hogy a lemezen milyen formában van rajta a játék. Ugyanis ha Steam backup -ként akkor egyszerű a dolog.
Viszont én nem szeretném, hogy a régi steam klienset felpakolja az érkező cod6-om, meglehet ezt oldani ? Vagy a lemezhez kapott kulccsomat elég beírni, és a Steamről is letölthetem közvetlenül ?
[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
-
félisten
-
félisten
válasz gamerkiller #256 üzenetére
Ha a Games menüben rákattintasz, van egy olyan, hogy "Backup game files".
Na azt indísd, és aztán írd ki.
(ha több mint 1 lemez, akkor megadhatod, hogy dvd méretűre csinálja a backupot)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
gamerkiller
senior tag
válasz Winner_hun #255 üzenetére
A Left 4 Dead-et kiírtam így, mindjárt kipróbálom.
Szerk: Kipróbáltam, bemásoltam, ami ott volt kihagyattam. Steamen belül rányomtam hogy telepítse, egy pillanat alatt végigfutott.. (érthető, hisz telepítve van csak kirakja az ikonját, felmegy a telepített játékokhoz.) Nem indul el, a steam hibaüzenet pedig az ami nálad volt. Steam újraindítva, ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Winner_hun
titán
válasz gamerkiller #254 üzenetére
*\Steam\steamapps\common - ahogy méret szerint nézem itt vannak a játékok, szeirntem innen kell kiírni ami kell, aztán ha használnád akkor visszamásolod, majd egy file ellenőrzést elindítasz, amit esetleg máshova mentett azt letölti pluszba. De ez csak egy tipp, nem próbáltam még
Nem kellett újraindítani
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
gamerkiller
senior tag
Srácok! A steames játékokat hogyan lehet kiírni DVD-re? Tudnátok segíteni? Nem akarom letöltögetni őket mindig. Előre is köszi.
(#253) Winner_hun: Indítsd újra a steamet.
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Az IE-t, mint hozzá rendelt alapértelmezett böngészőt át lehet állítani másikra?
-
bolcsodal
addikt
válasz #65675776 #249 üzenetére
Van fent pár játék, amit nem használok egy ideje.
Jól gondolom, hogy Steam nélkül nem működik install disk-ként a backup DVD, amit kiírok?
Jah..praktikus kérdés. Hogyan lehet megmondani a Steam-nek, hogy milyen könyvtárba telepítsen? Defaultban valami "common" könyvtárba pakol mindent...b*ssza a szépérzékem...
They drew first blood....
-
bozont
veterán
Sziasztok
A Steam-en vásárolt játékokkal akkor is tudok játszani, ha éppen nincs net a közelben és így nem tudok bejelentkezni? -
bolcsodal
addikt
Valakinek működött már valaha normálisan a Steam backup?
They drew first blood....
-
gamerkiller
senior tag
válasz gamerkiller #245 üzenetére
Akinél ez a probléma jelentkezik, állítsa angolra a steam nyelvét, és kapcsolja ki a steam community-t játék közben. A segítséget pedig köszönet Yetikének!
-
gamerkiller
senior tag
Sziasztok! Én ma este szereztem meg a Half Life 2 | Half Life 2 - episode one játékot, szerettem volna kipróbálni, és indítás után hallom a Valve zenéjét, bejön egy negyed másodpercre valami kép, majd kidob ezzel.. Mit lehet tenni?
-
Hunter2
addikt
Nekem is van egy ha kell valakinek akkor küldjön pü-t.
-
veterán
-
v!ct0y
veterán
Az miért van, hogy multkor megvettem a CSS-t és kaptam hozzá egy vendégkártyát is.
Jan 12 ig érvényes de valamikor eltűnik egyszer pedig megjelenik. Egyik nap van másik nap nincs. Miért lehet ez ? -
Hunter2
addikt
Nekem OTP Visa nem dombornyomott kártyával simán ment a vásárlás, szóval azzal 100% hogy megy.
-
Bocaa
senior tag
válasz Winner_hun #236 üzenetére
ó, köszi próbáltuk nem dombornyomottal nem nagyon akart menni !
Na majd akkor szerintem meglepetem magam egy GTA4-el és még valami jóval"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Bocaa
senior tag
Lehet valahogy számlát kérni Steamen?
ugyanis az egyetlen dombornyomt kártya a családban az a "családi vállakozás" kártyája.
Sajnos erről ha venni akakrok kéne számla is. Vagy ez nem megoldható"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudjátok, hogy a TF2-nek a 11,24 eurós ára már az akciós? Vagy még akciós lesz valamikor?
-
D347HBR1NG3R
tag
Ha valaki megvenné nekem a két S.T.A.L.K.E.R.-t (Shadow of Chernobyl + Clear Sky), átutalnék 2500 HUF-ot a számlájára, 6,98 Euroba kerül (1913 forint). Köszi szépen a segítséget!
Jaffa jokes???
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Winner_hun #231 üzenetére
PÜ. ment vissza is!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Winner_hun #228 üzenetére
De, meglehet a CS:S miatt, csak maga a vásárlás nem megy. Nincsen dombor nyomott kártya az egész családban, csak CIB, OTP + Budapestbank. Ezekkel meg ugye nem lehet venni steam-en...
-
KubanitoS
veterán
Az überdurva Karácsonyi Vásár beindult Steamen.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon sürgős kérdéssel fordulnék hozzátok. Meg akarom venni a mostani ACC-omhoz a TF2-t és a DOD:S-ot. Az lenne a kérdésem, ez hogy lehetséges? Van egy adott Steam ACC amin már rajta van a CS:S.
Nos? Gyorsan kéne a válasz mert csak kevés ideig lesz akcióban! -
Crytek
nagyúr
válasz Winner_hun #225 üzenetére
Huh köszi akkor csinálom is mert sok GB azt mire újból leszedné
Sajna behalt a rendszerem azt újra kell rakni.Akkor csinálom is köszi!Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
C-re van telepítve a steam nekem.
Olyan megoldás működik hogy ha a letöltött game-eket tartalmazó mappát áthelyezem mondjuk másik meghajtóra.Uninstalálom C-ről Steam-et felteszem másik meghajtóra és a rendes helyére bemásolom az áthelyezett gameket???Next PC Upgrade: 2022
-
KubanitoS
veterán
válasz Winner_hun #220 üzenetére
Ez kb most olyan, mintha beülnék az autómba, elfordítanám a kulcsot, nem indulna a motor és megkérdezném egy fórumon, hogy miért van ez.
Szerintem a gépeddel van a gond és nem a Steammel. Töltsd újra a játékot, ellenőrízd, hogy a fájlok rendben vannak-e, rakd fel újból a Steamet és még sorolhatnám. Próbálkozni kell.
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #220 üzenetére
Gépigény megvan és csak a demo-t próbálnám ki... másnál írja hogy elindítom, de nem indul el.
-
Winner_hun
titán
Az miért van hogy leszedtem egy demót és nem hajlandó elindulni? Kiírja hogy játék elindításának előkészítése, aztán eltűnik az ablak és ennyi is volt A madballs-ról lenne szó.
-
Hunter2
addikt
Update
Leárazták 7,49 euro-ra a TF2-öt.
[link] -
KubanitoS
veterán
Neked még nincs meg a Team Fortress 2? Nem tudod miből maradtál ki az utóbbi két évben. Én igen.
Különben szerintem tutira te nézhettél el valamit, ilyen hibák nem szoktak előfordulni a Steamen. Javaslok egy restartot.
Egyébként még nem kezdődött el az ingyenes hétévége, lehet ez a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
mikor indítottam a steamet kiírta hogy TF2 nyílt hétévge és hogy akarom-e preloadolni, rányomtam hogy igen, letöltötte de most nincs bent a játékaim között.Ez miért van? vagy akkor most nem lesz nyílt hétvége?
-
RexpecT
addikt
Valaki tudja hogy a képen pirossal bekarikázott valami az mi lenne?Azóta van mióta felraktam a steamet,de ha rákattintok akkor nem jelenik meg semmi.
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Kellene egy kis help!
Mivel sajna a C://-re raktam a Steamet ami csak 30Gb-os ezért átszeretném tenni a D://-re ahol egyébként is a játékaim vannak?
Elég ha átrakom az egész mappát a D://-re és a C://-n lévő Steamet pedig cask kitörlöm ?Köszi:
RexpecT -
v!ct0y
veterán
válasz gamerkiller #203 üzenetére
Mindenki a steamen lóg a CSS miatt szal ne is várj többet majd lejön az a jövőhéten
-
gamerkiller
senior tag
Sziasztok!
Tölt most le valaki steamen? Nekem egész nap nevetségesen kicsi sebességgel jön, vagy egyáltalán nem is jön.. Nem tudom mi lehet a baja, de eddig még nem volt problémám vele..
A CS:Source-t tölteném amúgy, a L4D sem jön semmivel..A speedtest szerint megvan a sávszél.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
-
Tombolo
tag
Vettem steam-en egy játékot és én hülye elrontottam a vásárlást. Ajándékként jelöltem meg. Mit tudok ilyenkor tenni? Magamnak is ajándékozhatom? Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest