Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
Hali!
Mióta kijött ez az új skines steam/ami nagyon király/ azóta az asztalon lévő parancsikonoknak eltűntek az ikonjai.
Ebben tud valaki segíteni??
/a cod2 nem steam-es természetesen/[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Doki16
addikt
Ezt írja ki nekem, amikor meg akarom venni, ha jól értem azt jelenti, hogy mégse adja hozzá.. You already own the following items in "Codemasters Racing Pack". You will not receive extra copies of these items when you complete this purchase:
Colin McRae DiRT 2[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
válasz WildBoarTeam #591 üzenetére
Jól van, akkor megpróbálom, majd kiderül. Melyik játék volt az egyébként?
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Az új skin-nél hol lehet elérni lehetőleg egy kattintással a szerverlistát? A réginél alul volt egy ikon, most meg fel kell érte kolbászolni a menübe, és onnan érem el.
-
Doki16
addikt
Most le van árazva a Codemasters Racing Pack. Ebbe benne van a DiRT2 is. Nekem is megvan ez a játék már és ha most megveszem ezt a packot akkor lesz belőle egy extra copym? Nagyon jó áron van ez a pack csak nem szívesen venném meg mégy egyszer ugyanazt a játékot.
-
fLeSs
nagyúr
válasz horvathkrisz #584 üzenetére
fel, mert fogalmam sincs, hogy mi volt azoknak a szervereknek az ip-címe amiken játszottam.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
válasz horvathkrisz #582 üzenetére
ez engem nem nyugtat meg.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
komolyan mondom, kezd a tököm telilenni ezzel a steammel.
elfogadtam, hogy feleslegesen lebzsel a háttérben, elfogadtam hogy nem választhatom meg a játék installjának az útvonalát, de hogy teljesen automatikusan felfrissíti önmagát, elcseszi a beállításokat és a szerverlisták előzményeit letörli már mindennek a teteje.
elmehetnek a f@szomba."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
törölt tag
-
törölt tag
Az új skin nekem nagyon tetszik, meg az is, hogy Win7-re ki lett hegyezve
Az új weboldalon azonban nem találom a kliens installerjét, na most ez win reinstall esetén kellene
[ Szerkesztve ]
-
-
dbius
veterán
Végre az új steam kliensben is van kicsi nézet mód, úgy látszik a felhasználók követelése meghozta gyümölcsét.
-
polonic
félisten
Kiváncsi leszek az új steamre, hogy a végleges rendesen működik-e.
A bétát kipróbáltam, azzal gondok voltak. De bejön ez az új design.Egyébként néha azért hatalmasat csalódok a steam árakban. Anno 1404-et szerettem volna megvenni, és 50 € = 13135 Ft. Üzletben meg 4490 Ft, a gold edition, ami tartalmazza a nem régen megjelent új kiegészítőt is, az 6950 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
hy
mióta feltettem a betát az Insurgency nem frissíti a szerver listát. de a kedvencek között lévőkre(amiket korábban tettem be) rácsatlakozhatok.
mit kövessek el?
Aurea mediocritas
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Egy játékot szeretnék vásárolni a Steamen keresztül, Mastercard kártyával.
A kérdésem annyi lenne, hogy azon a gépen kell megvásárolnom, amelyiken később használni szeretném, vagy a vásárlást követően felkerül a steam acc My Games füléhez és oda telepítem ahova akarom?
A másik kérdés, hogy van-e a vásárlásnak vmi átfutása (1-2 nap)?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Vasinger!
nagyúr
-
Doki16
addikt
MADBALLS le van árazva 75%-al. Valaki benne lenne egy four packa?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Tervezem, hogy megvegyem a DOD:S-t, régebben nagyon tetszett a játék, mikor kipróbáltam egy free weekenden.
Most láttam itt, egy kihagyhatatlan ajánlatot 990 Ft.
Azon gondolkodom, hogy megvegyek, mert game-monitor.com-on szinte minden szerver üres, ahol meg vannak, max 4-en. Most én itt a kis pingű szerverekre gondolok.
Lehet, hogy a 230 ms-os késéses szerók tele vannak, de oda úgy sem megyek. -
AXisBOLD
addikt
letöltöttem az újat. nekem tetszik, igaz kicsit lassabb, de ez biztos javulni fog...
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz horvathkrisz #530 üzenetére
Két fő bajom van vele:
Túlméretezték a felületet, és mindig visszaáll egy bizonyos minimális méretre induláskor, bármekkorára is kicsinyítette az ember.
Teljesen kimaradt belőle a Mini Games List.
+1: túl sötét a felület. Sötétebb mint az eredeti Steam-é.KubanitoS: Egyszer ígyis-úgyis megadod az adatait a kártyádnak. Innentől kezdve meg nem biztonságosabb. Steam-en is elég egyszer megadni, onnantól kezdve nem kérdezi soha.
Plusz: tököm kivan a PayPal-os reklámanyagokkal. És nem is találtam rá beállítást, hogy letiltsam.
-
Doki16
addikt
Mikor jön a végleges?
-
AXisBOLD
addikt
feldobta már valaki a BETA-t?
Aurea mediocritas
-
KubanitoS
veterán
válasz #65675776 #525 üzenetére
Most mondhatnám azt, hogy azért használom a Paypalt, mert biztonságosabb, mintha csak szimplán beírnám a kártyám adatait, de igazából gőzöm sincs, hogy a Paypal mégis mennyivel biztonságosabb, mintha nem használnám. Feltehetőleg biztonságosabb, már csak ezért is megéri használni, de őszintén szólva számomra sokkal kényelmesebb is a használata, elég megadni az azonosítód és jelszavad, aztán megy is az átutalás, nem kell mindig beírni az összes adatomat. A bankkártyát csak egyszer kell regisztrálni a Paypal-ra, utána elég tudnod mennyi pénz van a bankos számládon és szimplán a felhasználó neveddel és jelszavaddal mehet a pénzmozgás, magába a Paypal kliensbe nem is kell soha belépned, ha nem akarsz.
Hamár itt tartunk, van még egy hatalmas előnye a Paypalnak. Ausztráliában van egy ismerősöm, akit annó megkértem, hogy hozzon nekem egy pár dolgot, amikor hazajön. Paypalon keresztül küldtem neki pénzt az ő Paypal fiókjára. Egy pár kattintás után perceken belül megjött neki a pénz Ausztráliába innen, Békés megyéből. Itt nálunk meg napokba telhet, mire egyik bankból a másikba átmegy a pénzed.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
horvathkrisz
addikt
Na, írtam Valve-nak mélt, megoldódott, küldtek új jelszót amivel be tudtam lépni.
-
dbius
veterán
válasz #65675776 #525 üzenetére
Azért valljuk be, hogy a paypal biztonságosabb, mint a neten csak úgy a kártyád adatait megadni bármilyen vásárlásnál, legyen az akármilyen biztonságos oldal is.
Ettől függetlenül én is használtam már csak a kártyámat, paypal nélkül, de ha van paypal, akkor inkább azt választom.
-
törölt tag
válasz KubanitoS #520 üzenetére
Félreérted. Nem a kártyával van gondom. Csak egyszerűen a PayPal esetén a kártya csatolása egy plusz lehetőség (rendesen túlbonyolítva), nem kötelező. Eleve nem értem, hogyha van neten használható kártyája az embernek, akkor miért nem fizet közvetlenül azzal egy megbízható helyen. Semmi értelme feleslegesen még egy kézen átküldeni a pénzt.
-
gamerkiller
senior tag
válasz gamerkiller #523 üzenetére
Már megvan.
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
Emberek! Valaki segítsen. Hogyan kell steam-en jelszót változtatni? Valaki szórakozik velem.
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
KubanitoS
veterán
válasz horvathkrisz #519 üzenetére
Ez elég ciki. Ha jól értelmezem, ez már nem az első eset, amikor nem tudtad a jelszavad és régebben már resetelték neked valamire. Na most gyakorlatilag azt kérik, hogy add meg ezt az előző jelszót, amelyet a Steamesek adtak neked. Vagyis gyakorlatilag a jelszavad a titkos kérdésre a válasz. Ez aztán az ördögi kör.
Írj nekik egy üzenetet, hogy ez nem fog menni, aztán gondolom majd kérni fognak valamiféle bizonyítékot, hogy tényleg tiéd az adott Steam fiók. Például az egyik játék dobozának a serial kódját lefényképezve vagy valami hasonlót.
-
KubanitoS
veterán
válasz #65675776 #518 üzenetére
A csomaghoz az internetes kártya mellé adnak egy bankkártyát is, amit használni tudsz a mindennapokban is pénzfelvételre, fizetésre, stb... Ez csak egy plusz extra a Visa Electron mellé vagy ahogy tetszik. A havidíj ugyanúgy ingyenes... Hozzácsatolod PayPalhoz a Visa Elecrton kártyát és egyből tudsz fizetni a számládon levő összeggel. A bankkártyát meg beteszed a fiókba, ha annyira zavar. Nálam ez a megoldás bevált,őszintén szólva el sem tudom képzelni, miként lehet bankkártya nélkül pénzt küldeni PayPalra, de igazából nem is érdekel.Ez persze nem szentírás, ha téged zavar az a plusz bankkártya, akkor használd a saját 3-4 napos módszered, ennyi.
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok, elfelejtettem a Steam jelszavam és emlékeztetőbe kértem e-mailt.
Megküldik a hitelesítő kódot, viszont halvány lila fogalmam sincs, hogy ezek mit értenek "Titkos válasz" -on!
Íme a mail:
"Dear Steam user (account name: **ez itt a felhasználó nevem**),
This is an automated message generated by Steam account administration to help you reset your Steam password.
Please enter the following code into the 'Verification Code' field of the 'Forgotten Password' dialog. (Enter the code exactly as written. You can use copy/paste operations to enter the code):
**ez itt a hitelesítő kód**
Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog:
What did customer support last reset your passphrase to?
IMPORTANT: Please do not reply to this message to attempt to reset your password -- that won't work. You must enter the above information into the Steam application.
Signed,
The Steam Support Team
To contact us, send email to email@support.steampowered.com==============
This notification has been sent to the e-mail address you provided when you created your Steam account. For information on Valve's privacy policy, please visit http://www.valvesoftware.com/privacy.htm -
polonic
félisten
Lehet egyszerre több gépre is telepíteni a vásárolt játékokat?
-
KubanitoS
veterán
Azzal nem tudsz vásárolni sajnos. Kérhetsz a saját bankodtól Mastercardot, de inkább ajánlanék egy internetes kártyát. Én az MKB Bank Student csomagját használom. Diákigazolvánnyal havidíjmentes és Paypallal tökéletesen működik. A Mastercarddal az a baj, hogy drága a Studenthez képest (persze csak ha diák vagy) és őszintén szólva én a K+H banknál már egyszer igényeltem egyet kifejezetten a Steam miatt és nem működött. A Steam nem fogadta el a fizetéskor. A Paypal a bankra mutatott, a bankban pedig azt mondták, hogy működnie KELL és én nem tudom használni. Persze ezután sem működött, én pedig váltottam az MKB-ra.
Szerk: Most olvastam, ha nem vagy már diák, akkor van a karrier csomag is, amelynek havi díja 95ft (student az ingyenes)
A félreértések elkerülése képpen, ez nem ingyenreklám, mindössze arról van szó, hogy ez a szolgáltatás nálam bevált és bátran ajánlom másnak is.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Ha Visa-d van akkor először átváltja dollárba és utána euróba és ahogy ezt előttem is mondták középárfolyamon számolja. MasterCard meg alapból euróba számol. Bankkártyás fizetés esetén a kártyán található három számsor kell(kártyaszám, lejárati dátum, biztonsági kód)
-
dokee78
félisten
Valaki vásárolt már Steam-en keresztül?
Én a DLC-t szeretném megvenni,de hogyan kell majd fizetni érte? -
labuwx
tag
Sziasztok!
Van arra valami lehetőség, hogy odaadjam az egyik steam-en vásárolt játékomat a barátomnak?
Az accomon több játék is van így az acc. csere nem jó. -
Dot
őstag
Hali!
Van 2 steam accom. LEhet valahogy 1et csinálni a 2ből?
Mert van 1 régi accom amin van pár game. Aztán nemrég kaptam névnapomra egy másikat ami más játék van/sajna aki adta nem tudta, hogy kell ajándékba küldeni ezért csinált 1 új accot/ :/
Szóval hogy ne kelljen felhasználókat váltogatni, beírogatni a jelszavakat..élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
JetiRulez
őstag
A legújabb Avast van használatban. Ez eléggé szokatlan még. Még a WinRAR-t sem tudtam letölteni a hivatalos oldalról, mert szerinte vírusos a telepítő. Lehet, hogy váltás lesz, még a ZoneAlarm sem tökéletes, mert ki kell kapcsolni, hogy legyen hálózat.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest