-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz gyáliSanyi #20296 üzenetére
Mitől szűnne meg?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
gyáliSanyi
őstag
Ha a Steam-ba 2-3 évig nincs belépés, akkor megszűnik az account vagy sem?
Live poor, die rich.
-
kovsol
titán
felraktam az androidos steam klienst és örömmel nyugtáztam, hogy a védelem itt is ugyan úgy működik és az emailban kiküldött kódot itt is kéri
May the Force be with you!
-
Spet
addikt
válasz SityiSXT #20291 üzenetére
Most nem akarok kötözködni, de a cikkben miért 5 hónapos twitter bejegyzéseket tessznek közzé ha már "friss" az információ? Egyébként is az van oda írva a kép alá, hogy mini PC, akkor az már nálam nem konzol... PC mellé meg minek még egy PC? Számomra ez nem gömbölyű
Szerintem ez csak egy egyszerű marketing, hogy felkeltség ismét a steam felé a figyelmet.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
BandiHUN
veterán
válasz salieven #20292 üzenetére
Az attól függ,mi az igényed...ottvan pl.most is a payday the heist,ami 10$ a gamestop-on,de FREE hétvége van a Steamen,töltsd le,2.5 giga körül van,GameStop is Steames keyt ad,csak olcsóbbanÉn játszottam vele,megvettem...
Coop rosszalkodás,bankrablás,ilyesmi,nem túl bonyolult.Olcsó kategóriában még fps szintén a gotham city impostors,rajzfilmes-poénos grafika,"hagyományos"multival,TF2 vegyítve a populárisabb fps-ekből,mint a bf3,cod,elcsent ötletekkel.
De ma már szinte minden játékban van multi....coopban még jó a Borderlands,Dead Island,Left 4 Dead-ek,Killing Floor,stb,egymás elleniben meg a szokásos cod,hasonlók.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
salieven
aktív tag
Milyen multis játékok vannak amit érdemes megvenni? Mert vásárolni szeretnék steamen és csak olyat amire sok ember van multin... tippek, ötletek, javaslatok? Vagy ezt az aktivitást meg lehet nézni valahol?
PSN: salieven
-
SityiSXT
őstag
Elvileg az első kép a Steam Boxról. Kézzel épített miniITX gép - persze ez még változhat majd. De nagyon úgy tűnik, hogy a Valve tényleg dolgozik valami hardveren - még ha csak egy házi PC is az.
-
huskydog17
addikt
Nem, nem segít.
Más kérdés: az miért van, hogy néha, ha átállítok valamit a steam kliensben, akkor egy adott játékot teljesen újra lehúz, valamint egy másik játéknál is a felét újrahúzza? Ezekhez a játékokhoz nem nyúltam, nem korruptak stb. Miért törli a steam mindig ugyanazoknak a játékoknak a fájljait? Nagyon idegesítő. Ez általában a steam kliens nyelvének átállításánál jelentkezik.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
JSaN
addikt
válasz huskydog17 #20288 üzenetére
Esetleg magat a steamet is at allitod nemetre?
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Egy számomra érthetetlen problémával állok szemben, remélem valaki tud rá megoldást:
Letöltöttem steamen a Divinity II - Dragon Knight Saga demóját. A játék ugyan megy, de a probléma, hogy a nyelvet nem tudom egyszerűen átállítani. Pontosabban fogalmazva a steam kliensben át tudom állítani a nyelvet, de a játék erre nem reagál, bármit csinálok, a játék angol marad, de a német nyelvet is támogatja és a játék jobb egérgombos menüjében is ki lehet választani a németet. Még a feliratokat sem módosítja németre. Miért sztrájkol most?Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
bmatty
tag
Halli
Ha kapok egy jatekot giftkent ami regiozaras azzal tudok majd jatszani vagy be se teszi a jatekok koze? A fene se erti ezt a regiozaras hulyeseget.
[ Szerkesztve ]
Steam id: Mathias, Battlelog/Origin id: Mathias_hun
-
a178
tag
Napi ajánlat
-
SityiSXT
őstag
Hát ez az, ami WTF fejet sajtolt ki belőlem... A cikk említi, hogy nagy vonalakban valami olyasmiről lenne szó, hogy i7 + 8 GB RAM + nVidia VGA. Meg azt, hogy nem a Valve maga gyártaná, hanem bárki összemókolhatja, és Steam Boxként árulhatná. Viszont az OS erősen kérdéses, mert:
- ha helyi szinten fut, valamilyen Windows csak kell a Steam alá, mivel azon a platformon van az általuk forgalmazott játékok elsöprő többsége
- ha viszont felhőben (amire a Big Picture tervük emlékeztet), ahhoz meg minek i7 meg 8 GB RAM?
További érdekesség, hogy elvileg a kontroller mellett egy spéci karkötő is lesz hozzá, ami az életfunkciókat figyeli (vérnyomás, pulzus, stb.)Itt egy részletesebb cikk, amire a Kotaku is hivatkozik
Ja, és korrigálok: nem SDK nem kell ehhez a Steam Boxhoz, hanem devkit.
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz SityiSXT #20277 üzenetére
Mint a többi konzolnak semmilyen.
Egy háttér lesz saját fejlesztésből, amit amúgy menünek hívnak.Én már kíváncsian várom hogy MINEK????
Steam only játékok? Nem PC-s fejlesztők ezek?
Ez ha igaz akkor érdekes dolog lesz majd, mert a konzoloknak a konzol exclusive játékok hozzák a profit nagy részét, itt mi lesz? HL 2 EP3 ami csak a konzolra lesz???Vagy L4D3 is only Steam konzolos lesz?
[ Szerkesztve ]
-
salieven
aktív tag
rendben köszönöm akkor meg is próbálom
-
danih
veterán
válasz SityiSXT #20277 üzenetére
Érdekes lenne...
Milyen OS? Ha nem akarnak hatalmas pénzt a fejlesztésre/driverekre költeni, és biztosak akarnak lenni a már kiadott játékokkal való kompatibilitásban, akkor egyfajta Windows alapnak lennie kellene...
De mivel konzol, feltételezem egyfajta hardverrel rendelkezne... Ilyenkor minden játékot külön tesztelnek majd, megállapítanak egy bizonyos felbontási/minőségi plafont, amire gyárilag beállítják a játékot, te pedig semmin sem változtathatsz?
Fura az egész. -
SityiSXT
őstag
Nocsak... A pletykák szerint a Valve egy konzolon dolgozik (Steam Box)! És a poén: semmi licenszdíj, nem kell SDK se, mivel PC alapú az egész. Halk kérdés: mi lesz akkor az OS? Natív Steam kliens fog dolgozni a gépben? Meg úgy egyáltalán, mi is lesz ez pontosan?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás : King Arthur
Sok sikert !
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
kovsol
titán
válasz salieven #20272 üzenetére
Most már semmit nem jelent, hogy milyen a kártya. Ha szerepel az aláírás felőli oldalon a CV2 szám akkor tudsz vele online vásárolni. Túl van misztikázva ez a dombor nyomott kártya téma szerintem. Volt olyan hely ahol a visa electron nem volt feltüntetve mint elfogadott kártya, na ott beállítottam, hogy sima VISA és láss csodát működött is mindjárt. Master Card Online kártya se dombornyomott.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
salieven
aktív tag
Steam-n való fizetésnél ha MasterCardos kártyám van de nem dombornyomott az baj? Vagy a dombornyomott az mindenképp lényeg? Ha nem is dombornyomott akkor nem is tudok fizetni?
Segítséget előre is köszönöm!
-
VGYke
addikt
válasz hjanos1 #20270 üzenetére
De igen! És 3 nap kísérletezés után, most 15 perce rájöttem a megoldásra
Igen, telepítés alatt kitetettem a Portal "ikont" az asztalra, és onnan indítgattam. Ez a szöveg magyarításnál jó is volt....
Aztán hang "magyarításnál" miután ezer kudarc volt, bele-bele néztem a steam (alkalmazás) játék könyvtárába is, de nem vettem észre hogy van ott egy "Portal magyar szinkron" szürke kocka. Ennek oka hogy nálam a kockában nincs kép, rendezésem nem névsor szerinti, meg van a listámban vagy 30 elem.
Egyébként másnál van kép (ikon)?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Mostanában vett valaki Portal-t (szóval az elsőt)?
Én valami Valve 50%-os 03.01-ig tartó kupon kedvezménnyel megvettem a Portál+Portál2 csomagot és előszor a Portál (1)-t szeretném kiélvezni.
Letöltöttem a szöveg magyarítást innen, tök jó, magyar a felirat!
Aztán letöltöttem a magyar hang szinkront innen. Mindent úgy csináltam ahogy a hang szinkron helpje mondja (nem kell sok ész hozzá):
1. Csomagold ki a zip tartalmát abba a mappába, ahol a Steam könyvtárad van
2. Indítsd el (vagy indítsd újra) a Steamet
3. A telepített játékok között indítsd el Portal magyar szinkron játékot.
Itt is van az eredmény: ...Program Files (X86)\Steam\steamapps\sourcemods\portal mh
Szerintem ahol lennie kell. Mégsem beszél a Portal-om magyarul, csak az írt szöveg az!
Mit rontok el, mi lehet a baj? Hiszen ez sok steames Portal játékosnál működikkutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
SityiSXT
őstag
Napi: Vampire: The Masquerade - Bloodlines -75%
Megj.: Aki mai gépen akar ezzel játszani, a legfrissebb nemhivatalos patch nélkül meg se próbálja - nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
HL2 episodjai mennek a HL2 nélkül?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
olly
aktív tag
Lehet láma kérdés, de ha beteszem a steam-es GTA IVhez az unokabátyám 100%os mentését, akkor ugye abbol a késöbbiekben nem lehet semmiféle bajom (nem-e érzékeli a steam ezt egy módosításnak és nem akarom, hogy emiatt bannoljanak )
-
Puma K
nagyúr
Most jött rá a Steam, hogy jó lenne iOS appot csinálni? Gratulálok...
Mióta megjelent a 3GS azóta igazán megcsinálhatták volna...Jobb később mint soha...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
ruti
Közösségépítő
válasz tupacamaru #20256 üzenetére
nem azért volt ám...
hanem mert, mert tavaly esett először húsvétra a szülinapomSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
tupacamaru
veterán
Mert addig nem ismerték a magyar locsolkodási szokásokat.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
SQX_Barto
addikt
válasz Crytek #20251 üzenetére
Azt hiszem húsvétkor is volt valami banzáj halványan úgy rémlik, de többiek majd megerősítenek, vagy cáfolnak...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Crytek
nagyúr
Steam-en ilyen nagyobb akció mikor szokott még lenni (nyár,és karácsonyon kívül)?
Next PC Upgrade: 2022
-
SQX_Barto
addikt
Nem érvényesek már, én is látom most, amikor beraktam Payday-t a kosárba próbából
Kuponok még bennvannak az inventory-ba, na mindegy hétvégén kipróbálom, aztán meglátom, hogy érdemes-e feltenni Wishlistemre (kb nyárig már nem veszek játékot)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
hjanos1
senior tag
Ez fura.
Még megvannak a kuponjaim, nektek is?The Factory Must Grow
-
SzalaFreeze
csendes tag
Aki MW3 azik az egy PÜ-t rám légyszi
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿
-
Amantius
senior tag
válasz ProEvoFan #20235 üzenetére
A Rayman demohoz mennyit töltött le? Ugyan azt csinálja nálam, mint a Nikopol. Kiírja, hogy le fog tölteni 750 MB-ot, majd 739-nél megáll, közli, hogy hiba történt a letöltéskor, de tölt tovább. Van adatforgalom, de látszólag semmi sem történik, a könyvtár nem hízik. A Nikopolnál is már letöltöttem, vagy 10 gigát, de semmi. Forgalomkorlátos netem van, nem kicsit bosszant a dolog.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
A PayDay itt 10 USD, ami olcsóbb mint a Steam-en vásárolva.
-
BigBlue69
őstag
válasz tupacamaru #20240 üzenetére
Áhh én csak olvasok.. nem kattintok..
Megint behalt a trade?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
tupacamaru
veterán
válasz BigBlue69 #20239 üzenetére
De úgy linkeltem hogy látszódjon mind a kettő.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
BigBlue69
őstag
válasz tupacamaru #20237 üzenetére
És egy -75% a saints row 2-re
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
SityiSXT
őstag
Hétvégi:
Saints Row 2-3 -50%(a dél-amerikai indián megelőzött - bár ő nem említi a 2. részt )
Plusz: ingyen hétvége és -50% a Paydayre.[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Napi akció: Rift 4.99 euro.
Meg fut egy 50%-os Saits Row: The Third is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kareszovics #20234 üzenetére
Gyanítom, hogy most egy csomóan last minute vásárlásokat végeznek, a már csak percekig létező kuponokkal.
A kuponosdi meg eléggé megterhelheti a community részét a Steam-nek.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Kareszovics #20234 üzenetére
Nekem is rossz.De legalább a Rayman demot már tudom tölteni.
-
Kareszovics
addikt
Community és minden hozzá kapcsolódó dolog másnak is haldoklik, vagy csak engem tisztel meg?
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
danih
veterán
-
Ilsyde
őstag
Nincs benne a Steam kliensben? Nalam alapbol megjelent, csodalkoztam is hogy honnan. Viszont az oldal ahol fel van tuntetve a jatekinformacio es a demo letoltesi link elegge el volt rejtve mikor utana akartam olvasni. A keresoben fel sem ajanlotta, mint talalatot. Ez tegnap este volt.
@danih a Zero Gear-t en is ajanlom, rengeteget jatszottam a beta verziojaval. Bugyutan nez ki de nagyon szorakoztato, vannak benne olyan szituaciok hogy az ember fulladozik a nevetestol Ignition-t is nezd meg ha esetleg nem ismered, ugyan nem mai darab de sokaknak nagy kedvence.
-
Sonja
nagyúr
Egyébként most hétvégén PAYDAY: The Heist játékot lehet ingyen játszani, amit már lehet előtölteni az alábbi link segítségével!
steam://install/24240
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
csoli31
aktív tag
Én a keresztlányommal szívesen játszok vele (meg is vettem Steamen mikor akciós volt). Igaz egy gyenge konzolport, ami miatt hajlamos a szaggatásra még erős gépeken is, és az xbox vezérlőn kívül más gamepaddal, csak emulátorral működik (de úgy se mindegyikkel). De mindezek ellenére mi jól szoktunk szórakozni vele. Én ezelőtt hasonlóval, csak a Speed Freak nevű PS1-es játékkal játszottam (most is tudnék mert megvan a konzollal együtt, de egyedül unalmas, és már csak 1 gamepad van hozzá).
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
Sonja
nagyúr
Miért nem tudom letölteni a Rayman Origins demót?! Hiába kattintok a demó letöltésére, nem kerül be a listába se. Többször is újraindítottam a Steam klienst, de semmi.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
csoli31
aktív tag
Van ilyen játék,csak gyerekes. De jó móka barátokkal, vagy családtagokkal.
Ajánlom neked a Sonic & SEGA All-Stars Racing-et, vagy a Zero Gear nevű játékot. De ha jól tudom, a Blur nevű játékkal is lehet egy gépen négyen játszani. Ugyan olyan jellegű mint az első, csak ez már nem olyan gyerekes. Hirtelen ennyi jut eszembe."Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
danih
veterán
válasz psycroptic #20218 üzenetére
Ez azért van, mert ingyenes hétvége jön állítólag.
-
danih
veterán
válasz psycroptic #20215 üzenetére
Miért nem fogod, és próbálod simán ki? Nem veszélyes, nem tudsz elcseszni semmit.
A tiszteletpéldány pedig azt jelenti, hogy ingyé vót. -
Agyzuzo
addikt
válasz psycroptic #20210 üzenetére
Gondolom az maga a Steam kliens.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
psycroptic
őstag
Lenne még egy láma kérdésem:
-ha rákattintok a profilomra, akkor hozza, hogy mit vettem és mennyiért és szerepel ott kettő tétel olyan megjegyzéssel, hogy "tiszteletpéldány" ez mit is akar jelenteni pontosan?PSNID: Tomy83PS
-
Puma K
nagyúr
Ez a Realm of the Mad God nagyon beszippantott. Haverokkal nem is játszunk mással, mindenki abbahagyta amivel eddig játszott
Most van egy papom ami elég jó 20lvl-es alap, de a cuccai nem rosszak. Pl ma random oda jött egy arc kért 2 potit és adott egy nagyon jó felsőt, amilyet még sosem láttam azelőtt meg még elején belogoltam a karival és kapásból találtam egy staff/wand vagy mi kell a papnak fegyvert és nagyon osztom, meg még heal-elni is tudok.
Ja meg a train-eket mindig én vezetem én vagyok a legelső mindig."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Ilsyde
őstag
Ha újraindítjátok a Steamet akkor automatikusan megjelenik a listában a Rayman Origins demo.
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz cskamacska #20202 üzenetére
5 dolcsit megér, ami kb. 3,8 EUR, szerintem ennyiért nagyon sokáig nem lesz kapható steamen...
-
cskamacska
addikt
Ejj de jó, Payday: The Heist ingyé hétvége lesz, de az Amazonon MOST akciós, addigra már nem lesz az. Jó, tudom, ennek is Brink szaga van, de az is tetszett, 5 dollárt talán megérne, ha még egy ideig lenne annyi ember akikkel egyeztetés nélkül is lehetne játszani. Mármint ha bejön játékmenetre, "érzésre" a játék. De így előlegbe..
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14S /i7-1185G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Kyocera MD2040 lézer nyomtató szép állapotban, hibamentesen
- Hp Elitebook 755 G5 laptopok, AMD Ryzen 5 Pro 2400U, 8GB ram, 256, számla, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest