Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Üdv!
Tudnátok segíteni? Megvettem Steamen a Defenders of Ardania-t, le is töltötte, de nem akarta az igazságot... első indításnál leszedte elméletben a DirectX-et (hogy melyiket, azt nem írta) és a .NET Frameworkot (elméletben...), amint elindította, az ESRB-s / PEGI-s korhatárbesoroló képernyő olyan összeomlásos volt (nem lehetett rajta kivenni semmit), utána meg hibaüzenettel kidobott a játék, pontosabban Esc-pel tudtam kilépni. Újbóli indítás után (és a többinél is) meg megint a Frameworkkel szarakodott. Ezekután leszedtem a legfrissebb Catalystot és .NET Frameworkot, újraindítottam a gépet, stb, de a hiba fennállt, a Frameworköt ugyanúgy szedni akarta a Steam... Letöröltem a játékot, leszedte újra: láss csodát a Frameworkkel már nem volt gond, de a képernyő- ill játékösszeomlás megmaradt. Valami memóriacímzéses dolog böki a csőrét... A gépem megüti a minimum gépigényt, Windows XP SP3-am van (jogtiszta). Mi lehet a gond? Tudnátok segíteni?
Továbbá: megnéztem az ollie által linkelt DotA-s valamit, de nem enged a Steamgiftre sem belépni...
Your account could not be verified.
Error: We require all registered users to have at least $50.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $24.98. If you believe this was an error, please contact us.
Valaki lefordítaná ezt nekem?
[ Szerkesztve ]
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
polonic
félisten
válasz DeFranco #21395 üzenetére
Létezik. Meg is ajándékozott egy deus exszel a megjelenéskor bármiféle ellenszolgáltatás nélkül.
Batman ac-t is ő intézett nekem a cimborájával. Akivel egy klánban játszanak cs-t, stb. . .Lehet, hogy becsajozott és rájött, hogy jobb az, mint a kockulás.
(#21398) Youri
[ Szerkesztve ]
-
10db DOTA2-re lehet jelentkezni, elég jó esélyekkel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DeFranco
nagyúr
-
BigBlue69
őstag
Szvsz. Hétvégi akciónak csapassák be Husvétot!
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
chungee
addikt
Idén nem is lesz húsvét Steam-en
-
válasz Mr.Csizmás #21381 üzenetére
Igen.
(#21380) danih: több dolog miatt gondoltam, hogy regisztrálható. Egyrészt benne van ebben a listában, másrészt a GamersGate verzió biztosan regisztrálható Steam-en.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz DeFranco #21347 üzenetére
Kiegészíteném az értékelést: akinek megvan a játék, és gondolkodik a DLC-k beszerzésén, az nagyon gondolja meg, szerintem ritka ergya lett még az ügyességi rész is, a survival mód meg eh...
Ellenben feleségemet tegnap leültettem a coop verzió elé, az nagyon jó volt, őt is egyből megfogta a játék. Ebből a szempontból is ötös, egy gond van, hogy ha csak nem néztem be nagyon valamit, akkor coopban gamepad - keyboard felállásban csak a Player 2 kaphatja a gamepadot, ami azért gáz, mert a Player 1-nél vannak a már megszerzett cuccok és powerupok. Cserélgetni nem lehet, így a P2 nagyon hendikeppes.
-
lordjancso
senior tag
Darkness II bezsákolva, Steam-en beregelve!
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Az Amazonos Mount & Blade Warband nem regisztrálható Steam-en, ami meglepő-
-
Ahogy feltesznek kisorsolando jatekokat, mindenki kap par pontot, folyamatosan gyulik, azt hiszem 300 a teteje, erdemes elotte leamortizalni.
#21378: igen ennyi, pont levonva, esely megadva
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
sith7
félisten
Megmondaná valaki, hogy mik ezek a pontok ?
Mikor beléptem oda, ahol ezeket sorsolták, volt 26, aztán közbe neteztem, ki - be lépegettem sorsolásokból, aztán egyszer csak láttam, hogy már 32 lett a 26 ...
-
csaba951
veterán
válasz Kareszovics #21373 üzenetére
Kipróbáltam, tényleg nem jó a Steamre a kulcs. De a GG gond nélkül elfogadta.
-
-
danih
veterán
Megjött egy mail a Paradoxtól hogy vihető a Cities in Motion kód!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz DeadBullet #21367 üzenetére
steam trade topicban próbáld meg, első hszben van linkje.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
10 db DOTA 2-re még kb 50 percig lehet jelentkezni elég nagy eséllyel.
-
-
DeadBullet
tag
Valakinek lenne kedve venni nekem egy jatekot amazonon en meg veszek neki egy arban hasonlo jatekot steamen?
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
tupacamaru
veterán
Mai ajánlat: SpaceChem 3,39 euro.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
csaba951
veterán
válasz Mr.Csizmás #21362 üzenetére
Ez a változat nem aktiválható Steamen.
-
DeadBullet
tag
Amazonon valo vasarlashoz kell hamis lakcim?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás Faerie Solitaire
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
olly
aktív tag
AMAZON LEÁRAZÁSOK
Első sorban igyekesztem a steam-es játékokat bent hagyni a listában
Deals Starting 4/5-4/15:The Darkness II-12.49 STEAM
Saints Row: The Third-24.99 STEAM
Serious Sam 3: BFE-11.99 STEAM
Warhammer 40K: Space Marine: $9.99 STEAM
Serious Sam HD: The Second Encounter-5.99 STEAM
Serious Sam 2-2.99 STEAM
Serious Sam Double D-2.39 STEAM
Serious Sam: The Random Encounter-1.49 STEAM
Call of Duty: Black Ops-29.99 STEAM
$5-$10 Deals:
Defenders of Ardania (Only good 4/5-4/8) -6.74 STEAM
Magicka Collection-5.99 STEAM
Serious Sam HD: The First Encounter-4.49 STEAM
Post Apocalyptic Mayhem -3.99 STEAM
Wasteland Angel-3.99 STEAM
Magicka: The Stars Are Left DLC-1.79 STEAM
Magicka: Horror Props DLC-0.89 STEAM
Magicka: Holiday Spirit DLC-0.59 STEAM
NEM STEAM-es, de szerintem jó ajánlatok:
Grand Theft Auto IV - 4.99
Shift 2 - Unleashed - 4.99
L.A. Noire - 4.99
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #21356 üzenetére
meg is vettem
-
válasz Mr.Csizmás #21353 üzenetére
Meglepett, hogy engem kérdeztél, na meg épp sokat beszéltünk az Amazon új akciójáról, ami holnap indul, és ezt is árulják.
-
csaba951
veterán
válasz Mr.Csizmás #21314 üzenetére
Supreme Commander: Forged Alliance
Egyetlen egy helyet találtam ahol egyáltalán lehet kapni, és mákod van, mert pont akcióban van. 4,99 USD - nem is drága, ráadásul aktiválható a Steamen is. Ráadásul rögtön megkapod vele a Supreme Commander játékot is. (Ha már megvan, akkor valószínüleg nem kapsz második példányt.)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #21314 üzenetére
ollie, esetleg nem tudsz valami tippet?
-
válasz DeFranco #21347 üzenetére
En a Greed: Black border-t fejeztem be tegnap, 3. steames jatekom amit sikerul vegigvinni, valoszinu vegigjatszom megint . Occon be lehet szerezni indiegalarol, es van multija is.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
polonic
félisten
válasz DeFranco #21345 üzenetére
Igen. Gyakorlatilag hívhatnák demonak is. . .
Most nem emlékszem, hogy mire lenne jó. Ha az asztali pc-mhez jutok, akkor megnézem.
Azt nem tudom mikor kéne. Én használom össze-vissza. Egyelőre még nem vagyok tisztában az aviatikával. Most ismerkedem vele. Bár nem biztos, hogy ez a játék a legjobb erre. Lehet, hogy igazi szimulátor kéne. Meg előtt a dolgok, fogalmak tisztázása. -
DeFranco
nagyúr
Most fejeztem be a LC:GOL-t. Csillagos ötös a játék, az utolsó fillérig megérte az árát.
-
DeFranco
nagyúr
Ezért kéne beszüntetni ezt az egész trade dolgot a francba, semmi értelme.
Tiszta olyan, lett a steam mint egy értékpapírtőzsde. Vérpistikék szaladgálnak többszáz euro értékű pakettekkel, folyamatosak kajtatják, hogy éppen mi mennyit ér, és próbál úgy cserélni, hogy jobban járjon mint a másik, majd amit cserélt is elcseréli. A végén már van 40+ AA-AAA játéka, de játszani egyikkel sem fog, csak cserélgeti a vackait. Mit nyer ezen? Semmit.
@polonic: fogd fel, mint egy demo-t. A d-pad fel-le az mire jó? Nekem nem csinál semmit. Meg a LT RT-t (farokterelő) mikor kell használni?
@ollie: ez igaz. Akkor sem szeretem
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz DeFranco #21339 üzenetére
Nekem könnyen ment. Mondjuk csak az icon a5-tel. A másikkal nekem sem megy.
Meg a másik baj, hogy a jó cuccok fizetősek.
Komolyan mondom, ez az alapjáték ingyenes (alig tartalmaz valami), tartalmas dlc-k fizetősek felállás sokkal rosszabb, mint ha egy komplett játékot kéne megvenni a szokásos 8-9 ezer Ft-ért.
-
válasz pachito #21341 üzenetére
Ha tradelhető kulcsokat adtál, akkor tudod bizonyítani.
De amúgy érdekes, hogy a csávónak több mint 500 játéka van az accountján, csodálkoznék, ha megkockáztatna egy bant csalással. Szerintem beszélj vele.
-
pachito
őstag
De hat a jatek tradelheto verziojat tette be Steam Trade-be, en meg a kulcsokat. Igy sem latjak?
Chatben pedig kulon kitertem ra, hogy rendben van-e az arral, azaz 5 kulcs a jatekert, amire igent mondott es ment a trade.
Korulbelul 2 percukbe kerult volna ezt leellenorizni, ehelyett kikapjak az embert jatekat amiert normalisan fizetett aztan meg en bizonyithatom az igazam, mert lustak voltak megtenni. VICC.[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz pachito #21332 üzenetére
visszavonta, ahogy ollie is irta. irj a supportnak, trade history-rol, trade kepernyorol, chat logrol csinalj kepet es kuldd el, vissza fogod kapni.
de legalabb mar ertesitenek, eddig az volt a gyakorlat, hogy fogtak es kivettek az inventorybol a jatekot. ha teszem azt 400item van az invben, lehet, hogy eszre sem vette az ember. ezt nehezmenyeztem mar parszor, orvendetes, hogy ezt is "javitottak".
parszor mar jartam en is hasonloan, annyit kell tudnod, hogy csak akkor kapod vissza a jatekod, ha tradable<->tradable csere volt, es ha bizonyitani is tudod a cseret.
mod.:
most latom, hogy mivel kulcsokat adtal erte, bucsut mondhatsz a jateknak. sajnos, hiaba is kuldesz screeneket. meg giftable<->tradable cserenel sem adjak vissza a cuccot, mondvan ok nem latjak a gifteket, csak a trade history szamit..[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Na már én is kaptam egy ilyet : Query account by email address
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
pachito
őstag
De az inventoryjaban ott a jatek ismet...es persze a kulcsaim. Most tenyleg igy szivatjak az embert? O hamis hitelkartyaval fizet, visszakapja a jatekot, megtartja a kulcsokat, es en?
szerk.: Csizmas: irtam Supportnak, majd meglatom, hogy mit irnak.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Hali,
egy igen erdekes dolog tortent velem az ejjel:
EZ MI A RAK?! ***** ideges lettem, amikor meglattam. Normalisan fizettem erte (5 kulcsot), elkezdtem telepiteni, ledoltem egy kicsit, es mire felebredek ez fogad. Mit tehetek?
koszi
Képet beillesztettem rendesen.
[ Módosította: #65675776 ]
-
BigBlue69
őstag
válasz jozsi252 #21320 üzenetére
Ugyanigy jártam.. Fogtam és Delete local content.. de azért azota is mutatja a live accomba a játékot..
Azon felül ha valaki tud rá megoldást lehet adok neki még egy esélyt.(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
danih
veterán
Ez a saints row 3 egy agyhalál. Sokkal jobban élvezem, mint a GTA4-et, igazi feelgood baromság olyan beszólásokkal hogy csak na! Balls to the walls akció.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz DeadBullet #21327 üzenetére
Az alapjáték ingyenes. Nem sok minden van benne.
A dlc-k fizetősek. -
horvathd
senior tag
-
válasz DeadBullet #21324 üzenetére
MS Flight Sim
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Age of Empires online leszedtem steamről. És lenne 1-2 kérdésem ezzel kapcsolatban.
Mikor beléptem a játékba akkor a games for win live id-m kérte. Beírtam de kért keyt. Most akkor ennél a játéknál hogy van ez a live ID-vel?
Csak egy local profilt kell létrehozni és lehet nyomni neten?
köszönöm előre is a segítséget
iPhone 16 Pro Max
-
DeadBullet
tag
Ugy tettem ahogy mondtad. Uninstall az application profiles-nek, azutan catalyst es a legujabbrol en vissza mentem egeszen 11.12es driverig. Azza tokeletesen megyen a Portal 2. Nagyon szepen koszonom a segitsegedet.
-
Lol, nyertem egy DOTA2-t Steamgifts-en...
-
Mr.Csizmás
titán
nekem egy Forged Alliance (Supreme Commander) kellene...valahol lehet keresni, hogy hol a legolcsóbb?
-
TommyX_
őstag
Én is 5 euro-ért vettem a Blur-t, szerintem ennyit simán megér.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
válasz tupacamaru #21307 üzenetére
Meg a Blur is midweek, -75%!
-
danih
veterán
Szólok az asszonynak, hogy pofozzon fel, ha megveszem az X packot.
-
tupacamaru
veterán
Napi ajánlat: Capsized 2,49 euro
Hétközepi pedig: X SuperBox -50%[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás Krater béta
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
törölt tag
válasz DeadBullet #21296 üzenetére
A Portal 2 most nálam sem indul el egyáltalán, bár hibaüzenetet sem dob.
A többi Source motoros játék (legalábbis amik a steamapps\%accname% mappába települnek meg veszettül ragaszkodik ahhoz, hogy nem hajlandó elindulni az asztalénál nagyobb felbontáson. Szerencsétlen korlátolt TFT technológia miatt sajnos ide jutottunk. Akinek van egy normális monitora, az nem tudja csak úgy simán használni a szinte minden szempontból rosszabb "váltótechnológia" miatt.
-
kovsol
titán
Megvettem az age of empires online dlc packot, de nem kaptam még egy cd kulcsot se nem is töltött le semmi újat. Hogy fogja így tudni a Live, hogy nekem van ilyen dlc -m ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
danih
veterán
válasz DeadBullet #21298 üzenetére
Először ne a tűzfal/av felé kutakodj, hanem
Először: uninstalláld az AMD application profiles-t
Másodszor: tegyél vissza egy régebbi catalystet
Google alapján általában AMD szopó ez a hibaüzenet... -
félisten
Nekem Comodo-val nincs gondom.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest